Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,810 19 apr 2024 15:12
  • +0,010 (+0,04%) Dagrange 23,440 - 23,830
  • 968.567 Gem. (3M) 2,4M

ArcelorMittal Juni 2021

1.242 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 63 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. SteelFollower 29 juni 2021 14:00
    quote:

    max2 schreef op 29 juni 2021 13:55:

    [...]

    Als 2022 en 2023 nog positiever gaat worden zoals Deutsche Bank schrijft dan gaan we naar de oude highs van 60 euro binnen 2 jaar.
    Zou mooi zijn, dan moet Mittal en co wel in meegaan want hoe duurder het aandeel hoe lager de handelssnelheid en het heeft er alle schijn van dat Mittal dit controleert binnen bandbreedte van 20 en 30 zoals voorgaande jaren voordat de pandemie uitbrak.
  2. [verwijderd] 29 juni 2021 14:16
    quote:

    mark2802 schreef op 29 juni 2021 13:59:

    ook ingestapt!
    Welkom terug op het mooiste forum!
    Ik was gisteren ook weer ingestapt na weken en dagen van in en -verkoop. Lekker een beetje dag handelen maar nu blijf ik langer zitten. Ik heb er nu wel een goed gevoel bij. Ik ga wachten op de cijfers van Q2 en die zullen degelijk en zeer goed zijn, althans is mijn verwachting dus de weg richting .....................ja, zeg het maar want het is zo moeilijk om een kreet te doen die zomaar uit de lucht is gegrepen.
    Maar ondanks dat heb ik er wel geloof in dat we omhoog kunnen kijken.
  3. forum rang 7 mvliex 1 29 juni 2021 15:00
    quote:

    SteelFollower schreef op 29 juni 2021 13:52:

    Eens kijken of de Yanks ook net zo goed gemutst zijn als EU…. tenzij GS opnieuw tegen de stroom in gaat. AM blijft vaak in het spoor van andere staal aandelen in US, dat is ook een goede indicator. We gaan het zien, de DJI futures is groen momenteel
    Heb je bewijs dat GS de aandelenkoers van AM manipuleert in opdracht van de familie MT of is dat gewoon een nergens op gebaseerde aanname omdat L. Mittal als onafhankelijk bestuurder bij GS zitting heeft in de commissies Compensation, Governance en Public Responsibilities en je daarmee de koersbewegingen denkt te kunnen verklaren?
  4. forum rang 4 Kogovus 29 juni 2021 15:54
    quote:

    snuf 15 schreef op 29 juni 2021 14:08:

    Verwacht dat de koers tussen nu en 29 juli over de 30 gaat . Het verleden heeft uitgewezen dat MT vrijwel altijd voor goede cijfers omhoog knalt en na de daadwerkelijke uitslag terugvalt.
    Let maar eens op.!
    Normaal zou ik vragen waar je dit vandaan haalt maar ik kan je niets anders dan gelijk geven. Maar inderdaad, ze trappen er meestal een zootje lucht in en schieten van grote hoogte de ballon lek, is nooit anders geweest.

  5. snuf 15 29 juni 2021 16:47
    quote:

    Kogovus schreef op 29 juni 2021 15:54:

    [...]

    Normaal zou ik vragen waar je dit vandaan haalt maar ik kan je niets anders dan gelijk geven. Maar inderdaad, ze trappen er meestal een zootje lucht in en schieten van grote hoogte de ballon lek, is nooit anders geweest.
    Strategie is om tot en met de dag van de cijfers te blijven bijkopen en dezelfde dag een paar dagen eruit tot er weer stabilisatie plaats vindt. Goede cijfers(en dat weten we) trekken bepaalde beleggers aan die dan meteen instappen om de boot/trein niet te missen.
  6. [verwijderd] 29 juni 2021 16:53
    quote:

    snuf 15 schreef op 29 juni 2021 16:47:

    [...]

    Strategie is om tot en met de dag van de cijfers te blijven bijkopen en dezelfde dag een paar dagen eruit tot er weer stabilisatie plaats vindt. Goede cijfers(en dat weten we) trekken bepaalde beleggers aan die dan meteen instappen om de boot/trein niet te missen.
    Ligt eraan welke trein. Als je de berichten leest hierop dit forum ........................De één zegt hoger en de ander zegt lager. Slot koersen voorspellen en openingskoersen voorspellen.
    Maar één ding is zeker en dat is dat wij met z'n allen op dit forum weinig tot geen invloed hebben op de koers. Misschien wel "niemand".
    We kunnen speculeren wat we willen maar de Big Brothers bepalen de koers en niet anders!
    Zo zie ik dat en wij, als we het goed doen, eten hiervan mee!
  7. SteelFollower 29 juni 2021 16:55
    quote:

    mvliex 1 schreef op 29 juni 2021 15:00:

    [...]Heb je bewijs dat GS de aandelenkoers van AM manipuleert in opdracht van de familie MT of is dat gewoon een nergens op gebaseerde aanname omdat L. Mittal als onafhankelijk bestuurder bij GS zitting heeft in de commissies Compensation, Governance en Public Responsibilities en je daarmee de koersbewegingen denkt te kunnen verklaren?
    Heb jij bewijs dat dat niet gebeurt? Ik zie stelselmatig shortacties ism Societes Generales bank qua aandeelhouders marketshare, percentage fluctueert keer op keer op inkoopmomenten of dat aandeel daalt wat opvallende patronen weergeeft. De GS koersdoelen zijn daarbij een rookgordijn om de schijn op te houden. Laat ik het anders stellen, waarom zit Mittal in het bestuur van GS als hij zelf al bulkt van het geld? Ze hebben elkaar blijkbaar nodig om de koersverloop te reguleren. Ik geloof pas het tegendeel als AM de grens van 30 beslecht en ruchting de 40 gaat. Dat zou zeker in lijn met de winst-waarde verhouding van de aandeel AM zijn. Het is geen Adyen of ASML, zoveel is wel zeker onder de huidige omstandigheden als je bv ziet hoe ASML reageert op tekorten in de chipsector, dan bewegen ze wel in lijn der verwachting. Dat AM dat niet doet in lijn met de positieve macro ontwikkelingen geeft gewoon te denken. Lees ook eens het boek van Joris Luyendijk (“Dit kan niet waar zijn”) hoe doortrapt de beursvloer is. Een goede belegger anticipeert tegenwoordig daarop uit ervaring. Doe er je voordeel mee zou ik willen zeggen.
  8. [verwijderd] 29 juni 2021 16:56
    quote:

    SteelFollower schreef op 29 juni 2021 16:55:

    [...]

    Heb jij bewijs dat dat niet gebeurt? Ik zie stelselmatig shortacties ism Societes Generales bank qua aandeelhouders marketshare, percentage fluctueert keer op keer op inkoopmomenten of dat aandeel daalt wat opvallende patronen weergeeft. De GS koersdoelen zijn daarbij een rookgordijn om de schijn op te houden. Laat ik het anders stellen, waarom zit Mittal in het bestuur van GS als hij zelf al bulkt van het geld? Ze hebben elkaar blijkbaar nodig om de koersverloop te reguleren. Ik geloof pas het tegendeel als AM de grens van 30 beslecht en ruchting de 40 gaat. Dat zou zeker in lijn met de winst-waarde verhouding van de aandeel AM. Het is geen Adyen of ASML, zoveel is wel zeker onder de huidige omstandigheden als je bv ziet hoe ASML reageert op tekorten in de chipsector, dan bewegen ze wel in lijn der verwachting. Dat AM dat niet doet in lijn met de positieve macro ontwikkelingen geeft gewoon te denken. Lees ook eens het boek van Joris Luyendijk (“Dit kan niet waar zijn”) hoe doortrapt het beursvloer is. Een goede belegger anticipeert tegenwoordig daarop uit ervaring. Doe er je voordeel mee zou ik willen zeggen.
    Goed verwoord , duidelijk ,
  9. forum rang 4 Kogovus 29 juni 2021 16:57
    quote:

    SteelFollower schreef op 29 juni 2021 16:55:

    [...]

    Heb jij bewijs dat dat niet gebeurt? Ik zie stelselmatig shortacties ism Societes Generales bank qua aandeelhouders marketshare, percentage fluctueert keer op keer op inkoopmomenten of dat aandeel daalt wat opvallende patronen weergeeft. De GS koersdoelen zijn daarbij een rookgordijn om de schijn op te houden. Laat ik het anders stellen, waarom zit Mittal in het bestuur van GS als hij zelf al bulkt van het geld? Ze hebben elkaar blijkbaar nodig om de koersverloop te reguleren. Ik geloof pas het tegendeel als AM de grens van 30 beslecht en richting de 40 gaat. Dat zou zeker in lijn met de winst-waarde verhouding van de aandeel AM. Het is geen Adyen of ASML, zoveel is wel zeker onder de huidige omstandigheden als je bv ziet hoe ASML reageert op tekorten in de chipsector, dan bewegen ze wel in lijn der verwachting. Dat AM dat niet doet in lijn met de positieve macro ontwikkelingen geeft gewoon te denken. Lees ook eens het boek van Joris Luyendijk (“Dit kan niet waar zijn”) hoe doortrapt het beursvloer is. Een goede belegger anticipeert tegenwoordig daarop uit ervaring. Doe er je voordeel mee zou ik willen zeggen.
    Spijker op zijn kop SF.
1.242 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 63 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links