Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Britse toezichthouder doet Binance in de ban'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 juni 2021 11:07
    Lang leve de decentrale exchanges! Er zijn inmiddels genoeg mogelijkheden om fiat geld om te wisselen in crypto's en vice versa.

    Voor de goede orde: Binance had plannen om in UK voet aan de grond te krijgen en heeft aanvraag ingetrokken. He is dus niet zo dat het loket wordt gesloten.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 juni 2021 11:36
    quote:

    SimpeleZiel schreef op 28 juni 2021 11:07:

    Lang leve de decentrale exchanges! Er zijn inmiddels genoeg mogelijkheden om fiat geld om te wisselen in crypto's en vice versa.
    Voor de goede orde: Binance had plannen om in UK voet aan de grond te krijgen en heeft aanvraag ingetrokken. He is dus niet zo dat het loket wordt gesloten.
    Crypto's omwisselen in gewoon geld kan alleen via een bankrekening, dus hoe werkt dat bij decentrale cryptobeurzen....????
  3. erjee-ff 28 juni 2021 13:03
    quote:

    SlechteBelegger schreef op 28 juni 2021 11:55:

    Er worden ook nog steeds heel veel mensen opgelicht via valse bedrijfjes waar je gewoon met 'normaal' geld betaald. Al die banken ook maar gelijk in de ban doen dan. Dan kunnen ABN en ING ook de deuren sluiten.
    Als banken niet voldoen aan de wet- en regelgeving rondom voorkoming van witwassen of know your client, dan gaan ook voor ING of ABN de deuren uiteindelijk dicht. Waarom denk je dat die banken zulke hoge boetes betaald hebben?

    Schijnbaar verricht Binance activiteiten die onder toezicht staan, en binnen de kaders van de Britse equivalent van de WWFT vallen. Tja, als je dan niet doet wat de toezichthouder zegt, dan kun je een sanctie verwachten.
  4. [verwijderd] 28 juni 2021 13:22
    Via creditcards, crypto ATM's, cadeaubonnen, andere Exchanges zoals Kraken. Het beleid van Binance is om onder de 2 BTC geen KYC uit te voeren, dit lijkt een te grote drempel voor toezichthouders in UK. De business van Binance zit hem niet in de rol als fiat-gateway maar in de omwisseling van crypto-crypto.

    Waar het gezeik van dure toezichthouders op je hals halen?
  5. JoebarTeam 29 juni 2021 07:35
    Wat een bizar slecht geïnformeerd artikel. Er klopt weinig van.
    Wat er echt gebeurd is, is dat de binance UK tak te horen heeft gekregen (en dat staat correct in het artikel) de activiteiten niet mag uitoefenen die onder toezicht staan.
    Wat betekent dit: dat de futures en optie handel nu niet mag. Alleen dat!!. Niet de spot handel, niet binance zelf, alleen de futures en optie handel want dat zijn activiteiten die onder toezicht staan en daar is geen toestemming voor.

    Zucht.. altijd maar dat klik bait en slecht onderzoek.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links