Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.724 Posts
Pagina: «« 1 ... 2790 2791 2792 2793 2794 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 20 juni 2021 22:16


    Iran’s sole nuclear power plant undergoes emergency shutdown

    twitter.com/ericgarland/status/140667...

    Iran’s sole nuclear power plant has undergone an unexplained temporary emergency shutdown, state TV reported on Sunday.

    An official from state electric company Tavanir, Gholamali Rakhshanimehr, said on a talk show that the Bushehr plant shutdown began on Saturday and would last “for three to four days.”

    Without elaborating, he said that power outages could result. This is the first time Iran has reported an emergency shutdown of the plant, located in the southern port city of Bushehr. It went online in 2011 with help from Russia. Iran is required to send spent fuel rods from the reactor back to Russia as a nuclear nonproliferation measure.

    Earlier on Sunday, Tavanir released a statement saying that the nuclear plant was being repaired, without offering further details. It said the repair work would take until Friday.

    In March, nuclear official Mahmoud Jafari said the plant could stop working since Iran cannot procure parts and equipment for it from Russia due to banking sanctions imposed by the U.S. in 2018.

    Bushehr is fueled by uranium produced in Russia, not Iran, and is monitored by the United Nations’ International Atomic Energy Agency. The IAEA did not immediately respond to request for comment on the reported shutdown.

    Construction on Bushehr, on the coast of the northern reaches of the Persian Gulf, began under Iran’s shah in the mid-1970s. After the 1979 Islamic Revolution, the plant was repeatedly targeted in the Iran-Iraq war. Russia later completed construction of the facility.

    The plant, which sits near active fault lines and was built to withstand powerful quakes, has been periodically shaken by temblors. There have been no significant earthquakes reported in the area in recent days.

    apnews.com/article/middle-east-iran-e...
  2. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 01:27


    Ruzie in de Republikeinse tent dank zij Roger Stone.

    Roger Stone neemt het op tegen miljardair en GOP donateur Robert Mercer.
    Robert mercer's dochter Rebekah Mercer heeft Parler opgericht en gefinancierd als alternatief voor Twitter waar republikeinen en masse de account geblokkeerd zijn.

    Longtime Republican operative Roger Stone is now calling on fans to "boycott" Parler -

    highlighting an increasing problem Parler faces :

    the MAGA faithful are leaving their platform.

    Roger Stone op sociale media account (waarschijnlijk op GAB) :

    Parlor sucks. The people who own it suck. The Mercers must be driven from the internet. They are incompetent weirdos. With more money than brains.
    They lack social skills and must be held responsible for the crash of what was once a great social media alternative.
    Don't bother posting there.
    Boycott these assholes

    pbs.twimg.com/media/E4VPx99XEAM_TOX?f...

    twitter.com/ZTPetrizzo/status/1406618...

    Blijft de vraag waarom roger Sone vol in de aanval gaat tegen Robert Mercer.

    In de commentaren worden wat mogelijkheden gegeven

    1
    Roger Stone is in een woordenstrijd ( ruzie) gewikkeld met Steve Bannon.
    En Robert Mercer en Rebekah Mercer ( de dochter) steunen Roger Stone financieel

    2
    Roger Stone vermoedt dat hij door Justitie in verband gebracht kan worden met Cambridge Analytica.
    En met deze ruzie kan zeggen niets met dit bedrijf van Robert Mercer te maken hebben gehad.

    Cambridge Analytica is eigendom van Robert Mercer en zijn dochter Rebekah Mercer.
    Cambridge Analytica ( UK) is gespecialiseerd in het psychisch beïnvloeden van stemgedrag.
    De Republikeinse partij speelde onder 1 hoedje met Cambridge Analytica en de GRU ( Russische Militaire inlichtingendienst).
    Zij beïnvloedden in November 2016 op de verkiezingsdag de stemming in de swingstates Wisconsin, Michigan en Pennsylvania, waardoor Trump nipt van Hillary Clinton won.

    3
    Roger Stone is op zoek naar geld en met deze ruzie dwingt hij de Mercers geld aan hem te geven. Klinkt vreemd , maar Roger Stone heeft een aparte stijl, die niemand kan volgen.

    4
    mogelijk is er een andere reden.

    In ieder geval zorgt Roger Stone weer voor veel commotie.

    De republikeinen hebben een ban bij twitter en de alternatieven op sociale media zijn 1 Parler, 2 Gab en 3 Telegram ( een Russisch soort twitter)

    De kracht zou zijn 1 platform dat iedere Republikein volgt.
    Deze verdeeldheid over 3 platformen zorgt niet voor echte eenheid en zeker niet als Roger Stone mensen die Parler volgen wegstuurt.

  3. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 04:42

    Schade eis van $ 2,7 miljard tegen Fox medewerkers, Rudy Giuliani en Sidney Powell wegens smaad

    Zij beschuldigden Smartmatic stemcomputers ervan gesjoemeld te hebben met de stemmen tijdens de November 2020 Presidentsverkiezing

    Here is the 285-page, $2.7 billion defamation lawsuit that election tech company Smartmatic filed today in state court in Manhattan against Fox, Lou Dobbs, Maria Bartiromo, Jeanine Pirro, Rudy Giuliani and Sidney Powell:

    Als introductie stellen zij :

    de aarde is rond. 2 + 2 = 4. Joe Biden en Kamala Harris wonnen de Presidentsverkiezing. De verkiezing ws niet gestolen. Dit zijn feiten.

    pbs.twimg.com/media/EtZs6GBXcAYiEcY?f...

    The lawsuit emphasizes the motives, including boosting the Fox News audience and profit.

    pbs.twimg.com/media/EtZyr6JUUAAqjku?f...

    twitter.com/KenCox/status/13573985513...

  4. forum rang 9 gnocchi. 21 juni 2021 08:12
    quote:

    luchtschip schreef op 21 juni 2021 01:27:

    Ruzie in de Republikeinse tent dank zij Roger Stone.

    Roger Stone neemt het op tegen miljardair en GOP donateur Robert Mercer.
    Robert mercer's dochter Rebekah Mercer heeft Parler opgericht en gefinancierd als alternatief voor Twitter waar republikeinen en masse de account geblokkeerd zijn.

    Hier een ander draadje over Stone.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/told-yo...

    Roger Stone gaat ten onder voor de aanval op het Capitool van 6 januari
    Bill Palmer | 12:42 uur EDT 21 juni 2021

    Palmer-rapport » Analyse

    Weken geleden hebben federale aanklagers een aanklacht wegens samenzwering ingediend tegen twee "Oath Keepers"-medewerkers van Roger Stone, voor hun rol bij de aanslag op het Capitool van 6 januari. Destijds legde Palmer Report uit dat onder deze omstandigheden de belangrijkste reden om samenzweringsaanklachten tegen hen in te dienen, was dat ook samenzweringsaanklachten tegen Stone konden worden ingediend.

    En ja hoor, Harry Litman van de LA Times tweette zondagavond dat de FBI in feite onderzoek doet naar Roger Stone voor de aanval op het Capitool. Dit komt niet als een echte verrassing. Er circuleert al maandenlang videobewijs waaruit blijkt dat Stone op de ochtend van de aanval met deze zelfde Oath Keepers een interactie aanging en plannen maakte. En hoewel dat alleen niet genoeg zou zijn om een ??strafrechtelijke veroordeling tegen Stone te krijgen, was het meer dan genoeg voor de FBI om in te graven en het hele bewijsspoor bloot te leggen.

    Wat opvalt, is dat de FBI de media nu toestaat erachter te komen dat ze zich richten op Roger Stone in het onderzoek van 6 januari. De FBI weet dat dit alleen maar extra druk op hen zal leggen om eerder een aanklacht tegen Stone in te dienen, dus dit kan worden opgevat als een teken dat de aanklacht tegen Stone waarschijnlijk niet ver weg is. Het is de moeite waard om te vragen of dit een teken is dat een of meer vrienden van Stone's Oath Keepers een pleidooiovereenkomst tegen hem sluiten.

    Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat Roger Stone's gratie van Donald Trump werd afgegeven vóór de Capitol-aanval, en daarom hem onmogelijk van de haak kan krijgen. Stone is volledig kwetsbaar voor alle strafrechtelijke vervolgingen die tegen hem worden ingediend in verband met 6 januari. De commutatie en gratie van Trump waren het enige dat Stone de laatste keer uit de gevangenis hield. Deze keer is er niets om Stone te beschermen.
  5. forum rang 9 gnocchi. 21 juni 2021 08:20
    Portret van een comeback
    Bocha Blauw | 12:01 uur EDT 21 juni 2021

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/portra...

    Toen de voormalige man aantrad, werden veel normen verbrijzeld. Wij, het Amerikaanse volk, zagen dingen die we altijd als vanzelfsprekend hadden beschouwd, drastische veranderingen ondergaan. En sommige van die veranderingen konden we niet stoppen. Een van die dingen heeft te maken met presidentiële portretten.

    De voormalige man die een hekel heeft aan zowat elke politicus die hij niet is, weigerde portretten van de voormalige presidenten Bill Clinton en George W. Bush te laten zien. Dus werden ze naar beneden gehaald.

    De voormalige man weigerde ook verachtelijk om de ceremonie te houden voor de onthulling van het portret van president Barack Obama. Dit verbrijzelde nog een andere norm die al 40 jaar van kracht was.

    Maar in nog een andere geweldige zet ruimt president Biden de rotzooi van de voormalige man op.

    Biden heeft de portretten van Bush en Clinton al laten herstellen naar hun voormalige rechtmatige plek in de Grand Foyer.

    En nu heeft president Biden ook aangekondigd dat hij later dit jaar een ceremonie in het Witte Huis zal houden. Deze ceremonie zal zijn voor de onthulling van het portret van president Obama.

    Een officiële datum is nog niet bekend gemaakt, maar de ceremonie zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden nadat alle COVID-beperkingen zijn opgeheven, waardoor een behoorlijk grote bijeenkomst mogelijk is.

    De motivaties van de voormalige man waren van grove afgunst en haat, vooral in het geval van Obama. Voormalig president Obama is alles wat de voormalige man zou willen zijn en niet is.

    Het is goed om te zien dat president Biden de rommel opruimt die is achtergelaten uit de vreselijke dagen van de grote sinaasappel. Het is ook goed om te zien dat een verkeerd rechtgezet en een norm die verbrijzeld werd door haat, met liefde en nederigheid is teruggekeerd door een president die op het punt staat de geschiedenis in te gaan als een van onze besten.
  6. forum rang 9 gnocchi. 21 juni 2021 08:27
    De voormalige schoondochter van Weisselberg legt uit waarom hij tot nu toe niet tegen Donald Trump heeft uitgekeken
    Tom Boggioni
    20 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/allen-weisselberg-26...

    De voormalige schoondochter van Allen Weisselberg, CFO van de Trump Org, verscheen op MSNBC met gastheer Alex Witt en zei dat ze er zeker van is dat de omstreden leidinggevende Donald Trump niet uitspreekt als onderdeel van een strafrechtelijk onderzoek in Manhattan als een vertragingstactiek.

    Met behulp van een rapport dat een grote jury in Manhattan al bewijs hoort dat is gepresenteerd tegen de voormalige president over financiële shenanigans binnen zijn bedrijf als een startpunt, werd Jennifer Weisselberg gevraagd naar de status van de zaak en - nadat ze weigerde te zeggen of ze verscheen voor de grand jury -- legde uit waarom ze denkt dat het zo lang duurt.

    Ze zei dat haar voormalige schoonvader "... altijd blindelings loyaal is geweest aan Donald," voegde ze eraan toe: "Ik denk ook dat het om controle gaat. Allen is een controlefreak. Ik denk dat zodra de dingen rommelig beginnen te worden, en mensen flippen of floppen, dat maakt hem bang. Dus hij zal gewoon ijverig blijven en op koers blijven en blijven werken en volhouden.'

    'Je moet je een beetje proberen af ??te vragen, of het nu de beschrijving is die je van hem hebt gegeven, maar probeert hij dit proces misschien uit te slepen?' vroeg gastheer Witt. "Misschien met een soort van hoop op een verandering in de politieke wind, in de hoop dat dit zou overwaaien, of in ieder geval totdat Cy Vance in december zijn ambt verlaat. De indicatie is dat Cy Vance vermoedelijk een aanklacht zou indienen voordat hij zijn ambt verlaat - dus je denkt dat hij probeert de klok te laten lopen?"

    "Absoluut, goed punt, Alex," antwoordde de MSNBC-gast. "Absoluut. Hetzelfde wat hij doet in mijn [civiele] zaak. Het is een van hun procestactieken. Ze praten er eindeloos over in boeken, en hij kreeg dat advies; wacht gewoon op - om iemand te vervolgen. Om de klok te draaien uit, om die nieuwe invalshoek te vinden. Absoluut."

    Bekijk hieronder:
    www.youtube.com/watch?v=s5QsyCx0538
  7. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 09:39


    Maggie Haberman (reporter New York Times ) says Trump is having meetings in Trump Tower because he knows he’s about to be indicted.

    Be ready. These are not normal meetings to plan a defense. Like Jan 6, Trump is grasping at insane ideas & will want multiple violent & illegal acts done in response to his indictment.

    video 5:52 minuut

    www.youtube.com/watch?v=DUXuVkBFJ0M&a...

    twitter.com/lioneagleblaze/status/140...

  8. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 19:01


    Feds investigating whether Roger Stone 'radicalized' Trump supporters who stormed Capitol

    Roger Stone is reportedly under investigation for his role in planning the Jan. 6 insurrection to undo Donald Trump's election loss.

    Federal prosecutors are building a conspiracy case against right-wing militants who allegedly plotted the insurrection, and investigators are looking into the roles Stone and Alex Jones may have played in radicalizing Trump supporters who joined the assault on the U.S. Capitol, according to Los Angeles Times legal affairs columnist Harry Litman.

    "I think they are leaving no stone unturned to kind of portray and determine the color of what happened here, were the insurrectionists influenced by staff, members of Congress, Trump loyalists like Roger Stone and Alex Jones," Litman told MSNBC's Zerlina Maxwell. "They're really wanting to paint a full picture rather than -- we see the biggest charges against some of the people, they are criminal conspiracy and insurrection, they pack plenty of wallop already, and that is the overall code they are going after but the picture deservedly is one of terrorism. These were domestic terrorists."

    Stone and Jones have come up in court documents for other defendants, and they both spoke at rallies the night before the attack and the morning of Jan. 6, and Litman suggested that investigators believe they may have helped incite the riot.

    lees verder

    www.rawstory.com/roger-stone-jan-6/
  9. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 19:39


    Jim Acosta CNN :

    I’ve decided to award Tucker ( Tucker Carlson, reporter van Fox News )with the distinction of bullshit factory employee of the month. Congrats Tucker. You did it. Nobody bullshits like you when it comes to the insurrection (opstand 6 januari in het Capitol ).

    video 0;58 minuut

    twitter.com/Acyn/status/1406330934329...

  10. [verwijderd] 21 juni 2021 20:00
    www.theguardian.com/us-news/2021/jun/...
    Trump proposed sending Americans with Covid to Guantánamo, book claims

    According to the Post, among scenes reported by Abutaleb and Paletta, Trump is depicted in March 2020 shouting at his health secretary, Alex Azar: “Testing is killing me!”

    “I’m going to lose the election because of testing!” Trump reportedly yelled. “What idiot had the federal government do testing?”

    “Uh, do you mean Jared?” Azar is reported to have answered, referring to Jared Kushner, Trump’s son-in-law and chief adviser who was in charge of testing.

    Kushner is reported to have called a staffer who oversaw a March plan to purchase 600m masks a “fucking moron”, because the masks would not be delivered till June.

    By then, Kushner reportedly said: “We’ll all be dead.”
  11. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 20:53

    Ken Cuccinelli, Trump's Deputy Secretary (onder Minister) of Homeland Security kan geen werk vinden.

    Wij nemen geen ex Trump medewerkers aan, zeker niet na de 6 januari Capitol opstand.

    "They just decided they didn’t want Trump people,” Cuccinelli said. "I don’t think anyone coming out of the George W. Bush administration was told, 'We can’t hire this person.'"

    twitter.com/jefftimmer/status/1406659...
  12. forum rang 9 gnocchi. 21 juni 2021 22:07
    Trump tekent af tegen Mike Pence in nieuw interview: 'Je zou nu een andere president hebben'
    David Edwards
    21 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-mike-pe...

    Voormalig president Donald Trump heeft maandag gezegd dat hij nog steeds "teleurgesteld" is in voormalig vicepresident Mike Pence voor het certificeren van de overwinning van president Joe Biden in de verkiezingen van 2020.

    Tijdens een interview op Real America's Voice wees gastheer David Brody erop dat Trump's volgelingen Pence "nooit zullen vergeven".

    "Wat is je kijk op Mike Pence en hoe is de relatie?" vroeg Brody aan de voormalige president.

    "Nou, ik heb Mike altijd gemogen en ik ben erg teleurgesteld dat hij het niet heeft teruggestuurd naar de wetgevende instanties wanneer je meer stemmen hebt dan je kiezers hebt in sommige gevallen, en wanneer je het soort dingen hebt die toen bekend waren," zei Trump.

    "Ik was teleurgesteld dat hij het niet terugstuurde," vervolgde hij. "Ik vond dat hij het recht had om het terug te sturen. Hij had het terug moeten sturen. Dat is mijn mening."

    Trump voegde eraan toe: "Ik denk dat je er misschien achter bent gekomen dat je op dit moment een andere president zou hebben gehad als hij ze had teruggestuurd."

    Bekijk de video hieronder van Real America's Voice.

    www.youtube.com/watch?v=0RFsUY1s62Y
  13. forum rang 7 ff_relativeren 21 juni 2021 22:31
    quote:

    luchtschip schreef op 21 juni 2021 09:39:

    Maggie Haberman (reporter New York Times ) says Trump is having meetings in Trump Tower because he knows he’s about to be indicted.

    Be ready. These are not normal meetings to plan a defense. Like Jan 6, Trump is grasping at insane ideas & will want multiple violent & illegal acts done in response to his indictment.

    video 5:52 minuut

    www.youtube.com/watch?v=DUXuVkBFJ0M&a...

    twitter.com/lioneagleblaze/status/140...

    Misschien @ Luchtschip. Of het is gewoon de halfjaar-afsluiting en het opmaken van de cijfers (Q2 + H1 2021) voor de Trump-organisatie. Misschien moeten we er niet te veel achter zoeken.
  14. forum rang 10 luchtschip 21 juni 2021 23:30


    Chuck Schumer, Senaat Democrat Majority Leader :

    "How despicable a man is Donald Trump? He lost an election legitimately. He can't face that, that it was his failure. And he creates a lie, a big lie, & wins so many people over to that lie w/ the help of news media & other news commentators who are lying as well."

    video 1:08 minuut

    twitter.com/atrupar/status/1407055534...
  15. forum rang 10 luchtschip 22 juni 2021 12:39


    Donald Trump’s Former Bodyguard Under Scrutiny (onderzoek) in New York Probe

    Matthew Calamari, now the Trump Organization’s chief operating officer, has hired his own attorney as prosecutors investigate the company’s employee perks (voordelen, extraatjes)

    twitter.com/fairchild01/status/140709...

    Matthew Calamari was decennia lang Trump's body guard

70.724 Posts
Pagina: «« 1 ... 2790 2791 2792 2793 2794 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0702 +0,47%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.322,92 -0,19%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links