Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

EK, drankjes en vedettes: dit doen de koersen van Heineken, ING, Nike en Coca-Cola

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 55
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

143 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 18 juni 2021 17:14
    quote:

    Calimero schreef op 18 juni 2021 17:03:

    [...]

    Ik telde gewoon en dacht .. AEX is leidend ... :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13512045...

    Beep ..... www.profinance.ru/chart/djia/max/

    www.youtube.com/embed/uC9-27aGVFs?rel...

    www.iex.nl/Forum/Upload/2019/12005399...

    Silk ... hoeveel punten is het van X naar C ??? :)

    www.youtube.com/embed/CMDE6UpLxB4?rel...
  2. forum rang 6 Silk 18 juni 2021 17:40
    quote:

    Roland DH schreef op 18 juni 2021 17:31:

    raar al die info tijdens een beweging .
    dat moet je dan toch paraat hebben van te voren?
    hint een plan hebben
    Gewoon beetje terugbladeren de laatste 2-3 weken ... maar je bent hier niet zo vaak. Meer op je eigen forum gaf je zonet al aan. Begrijpelijk ;)

    Tja een plan? Gewoon wat winst op de AEX tracker nemen. En kijken of er weer een instapmoment komt? Zoiets?
  3. forum rang 6 ttroo 18 juni 2021 17:46
    Dat waren rake klappen vandaag. En nog wel op expiratie dag. Onder de 720 punten gesloten. Wie had dat gedacht vanochtend toen we wakker werden? Dat er schade is aan de koersen dat begrijpt een ieder. Een poster schreef het al je weet het nooit met de Amerikanen. En dat klopt. VIXie zet niet zwaar door. Ze hebben meer ruimte, maar pakken die niet. Nasdaq future begon zelfs best goed, maar hebben inmiddels wel wat gelaten. ASML die ging snel. Van 5 9 2 naar 5 6 4. Dat zijn ff tellen, 28 euro-tjes. Op 1 dag! Met de Amerikanen weet je het maar nooit. En dat zie ik terug aan de S&P 500. Ze blijven te dicht liggen bij de 4.175 punten. Houden ze dit in zicht of gaan ze een Europa doen. Steeds verder zakken naarmate de beursdag vordert. Adyen. Ondanks een mooi verhaal vandaag zijn ze onder een belangrijke weerstand gesloten. Mooi fonds voor shorts later in de komende beursweek. Amerikanen gaan bepalen hoe onze maandag wordt. En dat wordt een belangrijke beslissing van de Amerikanen over ons. Want het bepaalt of we naar de 700 punten gaan. Of dat we maandag heel misschien een herstelltje krijgen. Met de klappen van vandaag zie ik de 700 punten eerder in het verschiet liggen. Vliegtuig is een stuk lichter geworden bij de halte 7 2 0, dus we kunnen sneller crashen naar de 700. Naarmate S&P 500 future maar niet over de 4.175 punten gaat naarmate deze weerstand sterker wordt en dan zal het me niet verbazen als we de 4.150 punten gaan opzoeken. AEbommetjes aandeelhouders, een gesprek plannen met jullie directie lijkt me verstandig. Een --5.3% vandaag laten zien en de zwakste schakel te zijn in de AEX met een koers van 3.57 die al jaren niet voouit te branden is, verdient minimaal een gesprek en een loonsverlaging, geen loons verhoging en zeker geen extra beloningen. Maar dat is tussen u en de AEbommetjes. Delisted zouden ze moeten worden.

    We zitten met de beurs op Pre Covid Levels, alleen toen kwam er een 20 a 30% daling overheen. Nu zitten we net onder Pre Covid Levels en wat wordt dee keer de trikker? Inflatie? Economische vooruitzichten? Regeringen met mega schulden? Taperen? Coins markten die verder instorten? Het Westerse gevecht met China? China eigen OS voor smartphones en overige High Tech. Door China gemaakte vliegtuigen? Rusland? Gaan bedrijvenn nog gehack worden de komende tijd? Maar u weet waar het gevaar vandaag komt? Altijd van binnen in. En welke partij kan het grootste gevaar van binnen in veroorzaken: Uw eigen Centrale Bank.
143 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links