Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2788 2789 2790 2791 2792 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 16 juni 2021 19:01
    Amerikaanse functionarissen opgelucht dat ze 'debacle' van Poetin' cirkels rond Trump' niet herhalen: CNN's Amanpour
    Brad Reed
    16 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/biden-putin-summit-2...

    Christiane Amanpour van CNN zei woensdag dat Amerikaanse functionarissen hard hebben gewerkt om een ??"debacle" te voorkomen tijdens de ontmoetingen van deze week met de Russische president Vladimir Poetin, zoals de voormalige president Donald Trump drie jaar geleden toezicht hield.

    Amanpour merkte onder meer op dat het team van president Joe Biden met succes Poetin zover kreeg dat hij ermee instemde om als eerste op de vergadering te verschijnen, aangezien de Russische president in het verleden de wereldleiders heeft laten wachten door tot vier uur te laat op de top te verschijnen.

    "Het is veelbetekenend dat de Verenigde Staten de overeenkomst van Poetin hebben gevraagd en gekregen dat hij als eerste naar de vergadering zou komen, de hele zaak niet zou ophouden, president Biden niet zou laten wachten, dat er afzonderlijke persconferenties zouden zijn", zei ze. . "De Amerikanen wilden niet de herhaling van de ramp en het debacle van Poetin die rondjes rond Trump liep in Helsinki, waar we allemaal mee bezig waren."

    Tijdens een gezamenlijke persconferentie met Poetin drie jaar geleden gaf Trump aan dat hij de Russische leider geloofde dat hij zich niet bemoeide met de verkiezingen van 2016 door opdracht te geven tot het hacken van de e-mails van de Clinton-campagne omdat Poetin "extreem sterk en krachtig was in zijn ontkenning".

    Trump zei toen dat hij "geen enkele reden zag" waarom Rusland zou hebben geprobeerd hem te helpen winnen.
  2. forum rang 9 gnocchi. 16 juni 2021 19:46
    Vladimir Poetin prijst POTUS, werpt schaduw naar Donald Trump
    DOOR Brandon Gage 16 juni 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/vladimir-putin-prais...

    De Russische president Vladimir Poetin kwam woensdag uit zijn drie uur durende ontmoeting met president Joe Biden in Genève, Zwitserland, en deelde een paar verfrissend vriendelijke woorden over zijn Amerikaanse tegenhanger.

    De verschuiving in toon kan een belangrijk keerpunt zijn in de Russisch-Amerikaanse betrekkingen, die tijdens de afnemende maanden van Trumps eerste en enige ambtstermijn verzuurden, ondanks de vreemde en enigszins onderdanige bromance die Trump wanhopig wilde behouden met de Russische leider.

    In een gesprek met verslaggevers op een persconferentie na zijn gesprek met Biden, zei Poetin dat "voor zover de algemene beoordeling betreft, er geen vijandigheid is geweest" tussen hem en Biden.

    “Integendeel, onze ontmoeting vond plaats in een constructieve geest. We hebben inderdaad de juiste beoordelingen over een aantal kwesties, maar beide partijen hebben de intentie uitgesproken om elkaar te begrijpen en gemeenschappelijke basis te zoeken. De gesprekken waren behoorlijk constructief', zei Poetin, en voegde er later aan toe dat 'president Biden een ervaren staatsman is. Ons gesprek duurde bijna twee uur. Het is niet elke wereldleider die zoveel aandacht krijgt.”

    Poetin contrasteerde zijn interactie met Biden met zijn beruchte ontmoeting met voormalig president Donald Trump in Helsinki, Finland, in 2018, en het was vrij duidelijk dat Biden een veel positievere indruk achterliet.

    'Ik bedoel, aan zijn voorganger werd dezelfde vraag gesteld. Hij ontweek dit', zei Poetin in een nauwelijks verhulde kritiek op Trump. “Deze president besloot direct op de vraag te reageren en hierin is hij heel anders dan president Trump.”

    Biden zal vanmiddag ook zijn eigen feedback geven.
  3. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 07:38
    Michael Cohen denkt dat Allen Weisselberg al meewerkt tegen Donald Trump
    Sheree McSpadden | 23:38 uur EDT 16 juni 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/michae...

    Michael Cohen verscheen woensdagavond in Ari Melber's "The Beat" op MSNBC. Cohen heeft meegewerkt aan alle onderzoeken tegen Trump in meerdere rechtsgebieden, maar Ari ondervroeg hem over het recente artikel in de New York Times waarin werd beweerd dat de Manhattan District Attorney binnenkort Allen Weisselberg, de CFO van Trump, zal aanklagen.

    Cohen prees het artikel in de NY Times als fenomenale berichtgeving, maar beweerde dat hij gelooft dat Weisselberg al samenwerkt met de DA van Manhattan en informatie verstrekt. De enige vraag is in hoeverre Weisselberg meewerkt en wat voor deal hij heeft gesloten - niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin? Cohen gelooft dat Weisselberg uiteindelijk volledig zal samenwerken tegen Trump, of het nu gaat om gedeeltelijke of volledige immuniteit, omdat hij weet dat als hij dat niet doet, iemand anders dat zal doen. De ex-schoondochter van Weisselberg heeft ook verklaard dat Weisselberg alles zou doen om zijn zonen te beschermen.

    Cohen wees erop dat Weisselberg niet het primaire doelwit van de officier van justitie is, maar bijkomende schade – hetzelfde als de zonen van Weisselberg, Barry en Jeff, en hetzelfde als Cohen in de Stormy Daniels zwijggeldzaak. Weisselberg kreeg beperkte immuniteit voor het verstrekken van informatie tegen Cohen in dat zwijggeldschema.

    Weisselberg hoeft zich alleen maar af te vragen: wil je loyaal blijven aan Trump, die niet zou aarzelen om jou en je gezin onder de bus te gooien, of jezelf en je zonen te behoeden voor een zeer lange tijd de gevangenis in te gaan? Weisselberg moet weten dat iedereen in de baan van Trump onder de bus wordt gegooid door Trump. Ze logen allemaal voor Trump terwijl ze voor hem werkten – het is precies wat Trump eist en hoe hij werkt. Het favoriete woord van Weisselberg is 'raadsel' en Weisselberg zit er al een tijdje in. Cohen denkt dat het laagst hangende fruit het eerst wordt aangeklaagd. De schuldigen zijn onder meer de kinderen van Trump uit zijn eerste huwelijk.

    Volgens Cohen was Weisselberg de toegangspoort voor elke cent in en uit de organisatie van Trump, hielp hij bij het runnen van alle bedrijven van Trump en weet hij alles over hen. Ari wees er na Cohens verschijning op dat andere kenners zeggen dat Weisselberg een soort idealisering van Trump heeft, en leek niet zo overtuigd als Cohen was dat Weisselberg uiteindelijk volledig zou meewerken, of helemaal niet. Ik ben het meestal met Cohen eens dat de enige reden waarom Weisselberg uiteindelijk niet volledig zou meewerken, zou zijn als iemand anders hem voor was.
  4. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 07:44
    'Donald Trump hield eindelijk een concessietoespraak': MSNBC-host zegt over het laatste Fox News-interview
    Sarah K. Burris
    16 juni 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-concess...

    Bij de overdracht tussen MSNBC-hosts Rachel Maddow en Lawrence O'Donnell, legde de laatste uit dat er zeer serieus nieuws was: voormalig president Donald Trump gaf uiteindelijk de verkiezingen van 2020 toe aan president Joe Biden.

    Hoewel het acht maanden geleden is sinds de verkiezingen, heeft Trump nooit willen toegeven dat hij verloor. Woensdagavond, 16 juni 2021, gaf Trump echter eindelijk toe dat het voorbij is en dat hij Joe Biden een succesvol presidentschap wenst.

    "En dit is groot", predikte O'Donnell. "Donald Trump gaf vanavond eindelijk toe, hij hield de concessietoespraak. Dat deed hij. Ja. Dit verzint hij niet. Aan Sean Hannity op dat uur. Dit is hoe het ging. Het is niet de traditionele vorm. Allereerst zei Sean Hannity tegen hem , meer dan eens, begon vragen met, 'als je nog steeds president was.' En Donald Trump corrigeerde hem niet. Donald Trump ging verder en zei woorden. Ik ga niet zeggen dat hij de vraag beantwoordde, maar hij zei woorden na het vraagteken. Meer dan eens: 'Als je nog steeds president was.' En tegen het einde van de discussie zei Donald Trump eigenlijk dit over Joe Biden: 'Ik wil dat hij het goed doet.' Dat is nu - dat staat in elke concessietoespraak. 'Ik wil dat hij het goed doet.' Ik bedoel, dat is het. Dat - daar is het. De concessietoespraak.'

    Op een andere video van Trump is te zien dat hij zegt: "We hebben niet gewonnen, maar laten we eens kijken wat daar gebeurt."

    Onder de andere dingen waar Trump over sprak, zong hij de lof van het vaccin en van vogels, die volgens hem worden gedood door windmolens. Windmolens, zoals je je misschien herinnert, veroorzaakten volgens Trump oorkanker.
  5. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 07:49
    Federale regering dient een brief in die betrekking kan hebben op militaire aanklachten tegen Michael Flynn die een staatsgreep bepleit
    Sarah K. Burris
    16 juni 2021

    Volgens de Texas-professor in de rechten, Steve Vladeck, heeft de federale regering woensdag een juridische brief ingediend die zich verzet tegen zijn indiening dat het ongrondwettelijk is voor een gepensioneerde militair om voor de krijgsraad te verschijnen.

    Volgens de opdracht van de regering zijn ze van mening dat de grondwet de krijgsraden van gepensioneerde militairen toestaat voor misdrijven na hun pensionering, tweette hij.

    Vermoedelijk zal deze kwestie gaan over de vraag of de gepensioneerde luitenant-generaal Michael Flynn voor de krijgsraad kan komen voor het bepleiten van een militaire staatsgreep tegen de Verenigde Staten.

    Tijdens een toespraak op een QAnon-conferentie in Dallas, werd Flynn gevraagd: "Ik wil weten waarom wat er in Myanmar is gebeurd hier niet kan gebeuren?"

    'Geen reden,' zei Flynn. "Ik bedoel, het zou moeten gebeuren."

    Het argument van veel Flynn-vijanden is dat als een militair die nog steeds gezondheidszorg en een pensioen krijgt, hij nog steeds wordt beschouwd als een lid van het leger voor extraatjes. Hij zou dus de gevolgen moeten dragen van het overtreden van de militaire regels door niet te pleiten voor de gewelddadige omverwerping van de Amerikaanse regering.

    Zie de tweet van Vladeck en een link naar de aanvraag hieronder:

    Link Engels.

    www.rawstory.com/michael-flynn-milita...
  6. Teesson 17 juni 2021 08:36
    quote:

    gnocchi. schreef op 17 juni 2021 07:49:

    Federale regering dient een brief in die betrekking kan hebben op militaire aanklachten tegen Michael Flynn die een staatsgreep bepleit
    Sarah K. Burris
    16 juni 2021

    Volgens de Texas-professor in de rechten, Steve Vladeck, heeft de federale regering woensdag een juridische brief ingediend die zich verzet tegen zijn indiening dat het ongrondwettelijk is voor een gepensioneerde militair om voor de krijgsraad te verschijnen.

    Volgens de opdracht van de regering zijn ze van mening dat de grondwet de krijgsraden van gepensioneerde militairen toestaat voor misdrijven na hun pensionering, tweette hij.

    Vermoedelijk zal deze kwestie gaan over de vraag of de gepensioneerde luitenant-generaal Michael Flynn voor de krijgsraad kan komen voor het bepleiten van een militaire staatsgreep tegen de Verenigde Staten.

    Tijdens een toespraak op een QAnon-conferentie in Dallas, werd Flynn gevraagd: "Ik wil weten waarom wat er in Myanmar is gebeurd hier niet kan gebeuren?"

    'Geen reden,' zei Flynn. "Ik bedoel, het zou moeten gebeuren."

    Het argument van veel Flynn-vijanden is dat als een militair die nog steeds gezondheidszorg en een pensioen krijgt, hij nog steeds wordt beschouwd als een lid van het leger voor extraatjes. Hij zou dus de gevolgen moeten dragen van het overtreden van de militaire regels door niet te pleiten voor de gewelddadige omverwerping van de Amerikaanse regering.

    Zie de tweet van Vladeck en een link naar de aanvraag hieronder:

    Link Engels.

    www.rawstory.com/michael-flynn-milita...
    Rawstory is zoiets als de privé, maar dan voor niet nadenkende linkse gekkies. Dank voor je bijdrage.
  7. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 08:46
    Hahahaha leuk die tweet reacties.

    www.rawstory.com/hilarious-mockery-do...

    Kijkers barsten in lachen uit over Trump's Fox News-tirade over het redden van vogels van windmolens
    Sarah K. Burris
    16 juni 2021

    Het Fox News-interview van voormalig president Donald Trump was een mooie herinnering aan dezelfde oude dingen die hij jarenlang promootte en die ook belachelijk werd gemaakt omdat hij het hardop zei.

    In een gesprek met Sean Hannity van Fox News mopperde de ex-president dat niemand op het nieuws rapporteerde dat hij gerechtvaardigd was omdat hydroxychloroquine een wondermiddel van COVID was, wat het niet is.

    Maar het was de bewering dat windmolens "alles" doden, waardoor velen in lachen uitbarsten. Zelfs tijdens de overdracht tussen MSNBC-hosts Rachel Maddow en Lawrence O'Donnell, barstten de twee uit over het feit dat Trump plotseling een groot voorstander van wilde dieren werd in zijn jaren na het presidentschap.
  8. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 08:54
    Bidens onderhandelingsproces in twee stappen
    Axios
    Margaret Talev, Glen Johnson, Dave Lawler
    Uitgelichte afbeelding

    Link Engels.
    www.axios.com/biden-putin-summit-rela...

    President Biden vertrekt uit Genève. Foto: Martial Trezzini/Pool/AFP via Getty

    De "reset" van de top van president Biden ging niet zozeer over het proberen een vriend van Rusland te maken als wel om het herformuleren van wat volgens de VS kan worden bereikt door contact te leggen met president Vladimir Poetin.

    Het nieuws aansturen: de bijeenkomst in Genève leverde geen onmiddellijke doorbraken op, behalve afspraken over ambassadeurs die weer aan het werk gaan en plannen om besprekingen over nucleaire veiligheid te starten. Maar op de klassieke Biden-manier - vliegeniers aan, jasje uit en een oneliner over de invasie van Rusland die hij moest verduidelijken was een grap - gebruikte de Amerikaanse president een persconferentie na de top om zijn aanpak uit te leggen.

    Details: "Mijn agenda is niet tegen Rusland", maar voor de VS, zei Biden woensdag. Er waren 'geen bedreigingen', geen overdrijving, alleen 'eenvoudige beweringen'. De relatie gaat "niet over vertrouwen", maar over eigenbelang en verificatie.

    "Ik heb gedaan waarvoor ik kwam", zei Biden met woorden als "praktisch", "wederzijds belang" en "de wereld ten goede komen", terwijl hij zei dat hij wilde dat Poetin rechtstreeks van hem zou horen wat de VS onaanvaardbaar vinden.
    Hij zei dat hij het had over verkiezingsinmenging, cyberaanvallen, Oekraïne, handel en het lot van gevangengenomen Amerikanen.

    Er waren ook waarschuwingen. Als de gevangengenomen oppositieleider Alexi Navalny sterft, zouden de gevolgen "verwoestend zijn voor Rusland", zei Biden.

    De president zei ook dat hij Poetin had gewaarschuwd dat 16 specifieke elementen van kritieke Amerikaanse infrastructuur niet toegankelijk waren voor cyberhacks en zei dat hij de Russische leider had gevraagd om te overwegen: "Hoe zou u zich voelen als ransomware de pijpleidingen van uw olie zou verwijderen? velden?"
    Biden zei dat Poetin "nog steeds bezorgd is dat we hem in feite willen neerhalen", maar "het laatste wat hij nu wil is een koude oorlog."

    Tussen de regels door: de benadering van de president met Poetin volgde zijn benadering van het Congres: probeer de meest optimistische weg te nemen, geef het wat tijd en wees voorbereid om vooruit te marcheren met consequenties.

    Hij zal de bluf van de Republikeinen en andere uitschieters van de Democraten noemen over infrastructuur en andere wetgeving, en proberen vooruit te komen met zijn favoriete wetsvoorstel als dat niet het geval is.

    Het klinkt hetzelfde met Poetin. Hij zei dat hij wilde samenwerken en een vergaderstructuur zou opzetten om de samenwerking te bevorderen, en vervolgens de resultaten over enkele maanden zou beoordelen.

    Er was ook een zeer zwangere zin waarin hij duidelijk maakte: "We hebben aanzienlijke cybercapaciteiten, hij weet het."
    Biden speelt een iets langer spel, daarom had hij geschuurd over enkele van de meer kortstondige analyses van de resultaten van zijn vergadering.
    In wezen maakt de president zich op voor een mooie tweede act in binnen- en buitenland.

    Wat te bekijken: Biden voorspelde dat het zes maanden tot een jaar zou kunnen duren voordat duidelijk is hoeveel vooruitgang in de relatie met Rusland mogelijk is.

    Op de vraag waarom de bijeenkomst korter was dan verwacht, zei Biden dat hij en Poetin in de eerste sessie zoveel terrein hadden bestreken dat: "Na twee uur daar, keken we elkaar aan van: 'Oké, wat nu?'"
  9. forum rang 10 luchtschip 17 juni 2021 12:24

    Gisteren was de dag van de Biden Putin summit

    Dan moet natuurlijk Trump de aandacht naar zich zelf trekken en hij kreeg een half uur telefonisch interview op Fox Prime time

    Trump was given a full half-hour on primetime TV to comment on the Biden-Putin summit and the current state of national politics and the most standout moment, by far, is him saying windmills "kill everything"

    Did Trump find time in his Hannity interview to grumble about windmills killing "our birds"?

    Do you even need to ask?

    video 0:45 minuut

    twitter.com/justinbaragona/status/140...

  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 juni 2021 13:18
    quote:

    luchtschip schreef op 17 juni 2021 12:43:

    Fox News heeft haar vernietigend oordeel over de Biden Putin Summit al klaar
    Biden's first foreign trip a colossal failure
    pbs.twimg.com/media/E4DMWSxWQAAV2NE?f...
    twitter.com/atrupar/status/1405347779...
    Ik kan me niet herinneren dat de ontmoeting met Trump wel een groot succes was.
  11. forum rang 9 gnocchi. 17 juni 2021 21:07
    Militair deskundige: Russen zullen uiteindelijk 'lekken' wat ze 'hadden om Trump te controleren'
    Alex Henderson, AlterNet
    17 juni, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/military-expert-russ...

    Tijdens de reis van president Joe Biden naar Europa is duidelijk geworden hoe sterk hij verschilt van voormalig president Donald Trump op het gebied van buitenlands beleid. Terwijl Trump Poetin gunstig gezind was en openlijk vijandig stond tegenover de NAVO-bondgenoten van de Verenigde Staten die al lang lid zijn, heeft Biden benadrukt hoeveel waarde hij hecht aan de relatie van de Verenigde Staten met de NAVO en heeft hij zich veel kritischer opgesteld tegenover Poetin. Generaal Barry McCaffrey, een militair analist voor MSNBC, besprak Biden's ontmoeting met Poetin tijdens een optreden op woensdag 16 juni op MSNBC's "The 11th Hour" - en benadrukte hoe groot het contrast was met het Trump-tijdperk.

    McCaffrey zei tegen presentator Brian Williams: "Ik denk, zonder twijfel, dat president Biden en zijn senior team er goed aan hebben gedaan om met de Russen in gesprek te gaan en Poetin te ontmoeten. Er is geen twijfel dat we een voortdurende dialoog met Poetin moeten hebben."

    De gepensioneerde generaal zei verder dat hij gelooft dat Biden met Poetin omgaat vanuit een sterke positie.

    McCaffrey legde uit: "Poetin leidt een staat die vijandig staat tegenover de Amerikaanse belangen.... Ze hebben zich bemoeid met onze verkiezingen. Ze gebruiken hackers, surrogaat hackers, om ons economisch systeem aan te vallen. Dus, ik denk dat Mr. Biden er goed aan doet om te komen, hem aan te spreken, een teken op tafel te leggen. Maar daarna moeten we actie ondernemen, anders zal deze gewaagde, slimme kleptocraat, Poetin, zijn gedrag niet veranderen."

    De militaire analist van MSNBC zei over Poetin: "Wat hij in zijn voordeel heeft is durf en een gebrek aan respect voor de wet. Ik kijk hiernaar, met bijna verbazing, hoe ver hij is gekomen met Trump.... Uiteindelijk zullen de Russen lekken wat ze hadden om Mr. Trump te controleren met zijn anti-Amerikaanse activiteiten. Die dagen zijn voorbij. Biden en zijn team hebben de leiding. We hebben geen militaire operaties nodig tegen de Russen, maar we moeten ze wel direct confronteren met cyberhacking, inmenging in onze verkiezingen."

  12. forum rang 9 gnocchi. 18 juni 2021 01:15
    Detroit vraagt federale rechter om Sidney Powell, Lin Wood en het 'Kraken'-team te verwijzen voor schorsing.

    lawandcrime.com/2020-election/detroit...

    De federale rechter die de "Kraken"-zaak in Michigan heeft opgestart, wil dat elke advocaat wiens naam in die zaak op de rechtbanken stond, op 6 juli voor de rechtbank verschijnt.

    twitter.com/KlasfeldReports/status/14...
  13. forum rang 10 luchtschip 18 juni 2021 02:33


    Nieuwe beelden vrijgegeven van de 6 januari bestorming van het Capitol.

    Justice Dept. just released horrifying new footage from 1/6. Feds say this is ex-NYPD officer Thomas Webster (red jacket) wielding a flagpole, rushing at police & tackling a cop to the ground.

    DOJ released this after legal action by CNN and other outlets.

    video 0:57 minuut

    twitter.com/MarshallCohen/status/1405...
  14. forum rang 7 ff_relativeren 18 juni 2021 02:59
    quote:

    luchtschip schreef op 18 juni 2021 02:33:

    Nieuwe beelden vrijgegeven van de 6 januari bestorming van het Capitol.

    Justice Dept. just released horrifying new footage from 1/6. Feds say this is ex-NYPD officer Thomas Webster (red jacket) wielding a flagpole, rushing at police & tackling a cop to the ground.

    DOJ released this after legal action by CNN and other outlets.

    video 0:57 minuut

    twitter.com/MarshallCohen/status/1405...

    GOP leden lanceren met Fox News en far-right leden een nieuwe propaganda : edition.cnn.com/2021/06/17/politics/t... .
  15. forum rang 9 gnocchi. 18 juni 2021 16:33
    Link Engels.

    www.palmerreport.com/

    Donald Trump kan zijn rekeningen niet betalen
    Bill Palmer | 9:09 am EDT 18 juni 2021.

    Sinds duidelijk werd dat hij niet langer president zou worden, en in het bijzonder sinds hij een dodelijke opstand uitlokte, heeft Donald Trump de ene financiële klap na de andere gekregen. Enkele van zijn weinige overgebleven banken hebben hem laten vallen. Hij heeft geprobeerd en gefaald om eigendommen te verkopen. Het is duidelijk dat hij in een financiële neerwaartse spiraal zit. Maar hoe blut is hij eigenlijk?

    Het lijkt erop dat Trump nu niet eens meer een schuld van een half miljoen dollar kan afbetalen. Natuurlijk, voor de meeste mensen is dat een hoop geld. Maar voor een zelfverklaard miljardair, zou dat geen probleem moeten zijn, toch? Maar nu Trump op pad is om te proberen weer enige politieke relevantie voor zichzelf te krijgen, heeft hij problemen met een rechter in Texas omdat hij de stad El Paso nog $560.000 schuldig is voor een bijeenkomst die hij daar een tijdje geleden heeft gehouden.

    Trump is nooit iemand geweest die zijn rekeningen betaalde, zelfs vroeger niet, toen hij nog in een betere cashflow zat. Maar op dit moment spant de stad El Paso een rechtszaak tegen hem aan, en een rechter treedt hard tegen hem op, dus nu zou het tijd zijn om die ene schuld af te betalen om hem te laten verdwijnen. Maar Trump kan het zich niet veroorloven om dat te doen, of wel? Hoe krap zit hij bij kas?

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2788 2789 2790 2791 2792 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0618 -0,24%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.408,21 +1,21%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links