Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DNB rekent op krachtig herstel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. janesh 14 juni 2021 14:42
    quote:

    Rowi62 schreef op 14 juni 2021 13:49:

    Inflatie denk ik veel hoger. Arme gepensioneerden. En de banken mogen uiteraard weer dividend uitkeren in dit hosanna van de DNB?
    Dat valt nog wel mee zegt deze gepensioneerde zolang ik me iedere dag afvraag welke auto neem ik vandaag en wanneer ga ik weer weg met mijn mobile tweede huis.
    Trouwens als jij nog een ' hardwerkende nederlander' bent en pensioen opbouwt, geldt dat voor jou ook.
  2. Eric519 14 juni 2021 22:02
    Inflatie rijst gruwelijk de pan uit. Energie-prijzen, Zorgpremies en eigen risico, bezine, tabaksaccijnzen andere grondstoffen. Zo kan ik nog wel effe doorgaan. Over 10 jaar is een biertje op terras gewoon 15 Euro i.p.v nu 3 Euro pffft . Dus tja aandelen zijn gewoon veel en veels te hoog gewaardeerd . Mensen gaan zeer boos worden op hun veel en veels te lage salaris om die geneugten te kunnen blijven bekostigen. Heb ik het nog niet eens gehad over vliegvakanties ! Bijna alle aandelen zijn veel en veels te hoog gewaardeerd tegen deze achtergrond . Buiten dat komen er nog een hele berg klimaat-onkosten aan voor de EU-bevolking ! Ook de schulden van landen als Italie en spanje zijn gigantisch ! Dus allemaal kletskoek dat de inflatie laag blijft. Mensen gaan gewoon veel en veel meer schulden aan omdat ze het huidige welvaartsniveau vast willen houden. Eens barst de bom gruwelijk. Ik kijk mooi de kat uit de boom en blijf vooral weg bij aandelen die te beroerd zijn om tegen deze achtergrond van negatieve rentes niet minstens 10% dividend-rendement kunnen garanderen !
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links