Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Pharming juni_2021

5.680 Posts
Pagina: «« 1 ... 115 116 117 118 119 ... 284 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 juni 2021 22:04
    quote:

    ariV schreef op 12 juni 2021 19:41:

    Joh die Jules zijn teksten zijn in drie zinnen samen te vatten.

    Profylaxe neemt t over van acuut.
    Resultaten uit het verleden zijn garanties voor de toekomst.
    heb een half jaar geleden winst gemaakt met sprinters.

    Als je verder waarde hecht aan zijn informatieve bijdragen kun je net zo goed de hae sites in de gaten houden, dan weet je net zoveel, maar eigenlijk nog meer want dan is het filter er niet over geweest.

    Lees t niet eens, zonde van mijn tijd. En ooit zal die zelf ook balen dat hij zoveel tijd van zijn leven besteed heeft aan het oeverloos herhalen van dezelfde teksten tegen dezelfde mensen die hem niet moeten en het niet willen horen.

    Dat vind ik dan ook niet echt fair. Over de manier waarop iemand zich uitdrukt spreek ik me niet uit.
    Ik kijk liever naar de inhoud. En het moet gezegd worden, Jules deelt goede informatie gecombineerd met een noodzakelijk kritische kijk. Informatie die belangrijk kan/zou moeten zijn in het oordeel van beleggers om al dan niet een investering te overwegen/afbouwen/opbouwen.
  2. Mevr. V 12 juni 2021 22:32
    Recombinante humane C1-esteraseremmer voor de behandeling van bijwerkingen die verband houden met intraveneuze immunoglobuline-infusie bij patiënten met veel voorkomende variabele immunodeficiëntie of polyneuropathie: een pilot-onderzoek met open label

    02 maart 2021

    Citaat;
    Conclusie;
    Toediening van rhC1-INH (Conestat alfa) voorafgaand aan IVIG-infusie kan de ernst van IVIG-gerelateerde bijwerkingen helpen verlichten. Toekomstig onderzoek is nodig om het voordeel van C1-INH-therapie bij het verminderen van IVIG-gerelateerde bijwerkingen te onderzoeken, evenals de rol van C1-INH bij patiënten met CVID en auto-immuniteit.

    Bij welke ziekten?
    IVIG wordt toegepast bij meerdere soorten aandoeningen en symptomen:

    amyotrofische lateraal sclerose
    ANCA-positieve vasculitis
    antifosfolipiden syndroom
    auto-immuun hemolytische anemie
    auto-immuun neutropenie
    auto-immuun thyreoiditis/ziekte van Graves
    bulleus pemphigoid
    chronische idiopathische urticaria
    chronische inflammatoire demyeliniserende polyneuropathie
    colitis ulcerosa
    dermatomyositis/polymyositis
    enterovirussen
    Guillain-Barré Syndroom
    HIV-geassocieerde trombopenie
    Meerdere miskramen
    idiopathische trombocytopenische purpura (ITP)
    insuline afhankelijke diabetes mellitus
    juveniele chronische reuma
    lichen myxoedematosus
    multifocale motorische neuropathie (MMN)
    multiple sclerose (MS)
    myasthenia gravis/Lambert-Eaton syndroom
    reumatoide arthritis
    SLE
    toxische epidermale necrolyse en Stevens Johnson syndroom
    ziekte van Crohn
    ziekte van Kawasaki

    www.frontiersin.org/articles/10.3389/...
  3. [verwijderd] 12 juni 2021 22:49
    quote:

    Ivel schreef op 12 juni 2021 22:04:

    [...]
    Dat vind ik dan ook niet echt fair. Over de manier waarop iemand zich uitdrukt spreek ik me niet uit.
    Ik kijk liever naar de inhoud. En het moet gezegd worden, Jules deelt goede informatie gecombineerd met een noodzakelijk kritische kijk. Informatie die belangrijk kan/zou moeten zijn in het oordeel van beleggers om al dan niet een investering te overwegen/afbouwen/opbouwen.
    Jules, geeft beperkte informatie. Eenzijdig en brengt punten als feiten welke dat niet zijn. Ik lees hier nu ongeveer een jaar en het blijft maar oeverloos herhalen van dezelfde punten. De link die hij laatst plaatste over biocryst start verkoop in Duitsland en de nieuwe data van van PHVS had ik een week eerder ook al gedeeld dus zo onmisbaar was die info niet. Verder komt het zoals ik al zei neer op profylaxe verdringt acuut, omdat in het verleden dingen niet altijd goed gingen trekt hij steevast de conclusie dat dit in het heden en de toekomst ook zo is. Dat noem ik nu niet echt objectief voor mensen die een afweging te maken. De tunnelvisie waarvan hij zegt dat positivelingen hebben stelt hij iedere dag zelf tentoon maar dan in het negatieve. Verder is het tenenkrommend hoe hij steeds weer anderen blijft opzoeken, uit de tent lokken om vervolgens bij het minste of geringste als een huilend kind Henk er bij te roepen. Voor constructieve samenwerking om gezamenlijk tot goede beschouwingen te komen voegt hij niets toe. Sterker nog denk dat er al meer dan 50 posters hier in een jaar vertrokken zijn alleen om zijn persoontje. Hij wrijft er verliezen in bij bijvoorbeeld voda met novacyt. Een goede tip heb ik hem nog nooit zien delen. Hij deelt info over PHVS deze stijgt vervolgens noemt hij het een tip die hij heeft gegeven. Vergeet daarna te melden dat het weer naar beneden gaat en dan hadden mensen dit moeten weten. Loopt een half jaar lang non stop pharming af te zeiken vervolgens ziet hij een kans om een rit te maken loopt sprinters en gaat op t Galapagos forum mensen met mooie verhalen zitten overhalen om ook in te stappen. Vervolgens verkoopt ie de sprinters en gaat direct weer lopen afzeiken.
    Haalt posters erbij die jaren gelden iets gezegd hebben deelt daar 1 post of zinsnede van uit zijn archief waardoor de context totaal niet te duiden is en zelf verwijderd ie om de paar weken zijn account, omdat?

    [Modbreak IEX: Aangepast, gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen.]
  4. [verwijderd] 12 juni 2021 22:55
    quote:

    Janssen&Janssen schreef op 11 juni 2021 23:54:

    [...]

    Ik ben het met je eens dat het naief is om te denken Pharming het met HAE gaat winnen qua koers. Hier zit ook een max verdienmodel aan per aandeel puur en alleen voor HAE. Ik heb ook ooit genoemd ( jij zou dit makkelijk en snel kunnen opzoeken want die heb je ergens in je grote archief staan :)) dat covid voor Pharming een paar jaar te vroeg is gekomen. Dit meer in de zin van het complement system/cytokinistorm is te vroeg gekomen. Wat Pharming bedoeling uiteindelijk was op de long term is om via HAE naar PE/AKI/Lupus naar organ failure te gaan dat is mijn visie.

    Pharming wil namelijk ooit het standaard medicijn gaan leveren dat bij elk orgaantransplantatie mee toegediend gaat worden om afstoting van een eigen lichaamsvreemd orgaan te minimaliseren.
    De meeste organen die afgestoten worden bij transplantatie komt door een complement cascade/cytokinistorm.

    HAE is uiteindelijk bedoelt als cashcow om zo andere onderzoeken te kunnen financieren die dan gezamenlijk de cashcow zijn om het organ failure onderzoek te bekostigen. Je moet eerst simpel beginnen om uiteindelijk het complexen te kunnen financieren.

    Zoek maar eens op organ failure & complement system via google dat is het ultieme doel voor Pharming. in de koeienlijn aanvraag staat ook namelijk organ failure genoemd dat bevestigde mijn denkwijze.

    Voor juni vorig jaar had niemand ooit van complement system of cytokinistormen gehoord. nu wel en zijn er vele achter gekomen dat dit een heel belangrijk stukje is bij veel ziekten/ aandoeningen. Zoals ik ook al eens ooit eerder aangaf Covid (lees cytokinistormen en complement system) zijn 5 jaar te vroeg voor Pharming gekomen

    Ik ben daarom voor de LT niet zo bang, en ja ik had in 1 jaar heel veel geld kunnen verdienen. Ik had bv novacyt willen kopen op 1 euro, rood microtech op 13 cent, alfen op 20 euro, heijmans op 5 euro, bitcoin op 10000. dan had ik inderdaad gods gruwelijk veel geld kunnen verdienen. zelfs zo veel dat ik nooit meer had hoeven te werken als ik het bedrag wat in Pharming zit gebruikt had.

    Echter met als koop ik niets, ik heb de keuze gemaakt op Pharming vanwege de potentie en hun maatschappelijk belang wat ze kunnen toevoegen aan de medische wereld.

    Ik ben adviseur in groene en duurzame middelen, als een klant bij mij komt en zegt J&J ik wil weer graag terug naar de oude middelen dan zeg ik glashard tegen mijn klant. Dat is mogelijk dat is jou keus echter niet de mijne en ik draag je daarom ook over naar een andere collega omdat wij niet meer het beste uit elkaar kunnen halen. Mocht je toch weer terug willen dan hoor ik graag van je.

    Ik sta namelijk voor groene keuzes met duurzame en biologische oplossingen. Dat dit niet altijd de rendabelste weg is qua uren en opbrengst wat ik gehoopt heb daar kan ik mee leven. maar ik weet uit ervaring wel dat dit wel de weg is met de grootste groei potentie in de toekomst en met de lekkerste marges als het eindelijk loopt bij een klant.

    ( ps ik ben geen geiten wollen sok)
    J&J,

    Zie het vetgedrukte stukje. Hoe kom je hier in hemelsnaam bij? Zie dit, tamelijk willekeurige, stukje uit 2004 (!) waarin een uitleg van het complementsysteem c.q. de drie activatieroutes gegeven wordt:

    www.ntvg.nl/artikelen/de-rol-van-het-...

    Dat de Pharmisten er nog niet over hadden gehoord, dat begrijp ik. Maar zo algemeen als jij het stelt, is echt lariekoek. Sorry dat ik het zo zeg, maar ik heb niet zoveel met quasiwetenschap.
  5. [verwijderd] 12 juni 2021 22:57
    En dan vergeet ik nog zijn maandelijkse gewoonte om puur om te iriteren het openen van het maanddraadje probeert te saboteren. Die noodzakelijke info die hij geeft met zijn expertise is gewoon het nieuws van de hae site, dit zouden we makkelijk zelf kunnen fonteinen. Zoals gezegd toe hij vorige week al dan niet met mar op vakantie was heb ik zelf ff gekeken en gedeeld. Het nieuws dat leonislib een maand vertraging had werd ook gewoon gedeeld door een lt’er. Dus kritisch kijken en eerlijk deze info delen gebeurd hier ook gewoon.
  6. [verwijderd] 12 juni 2021 23:29
    quote:

    G. Hendriks schreef op 12 juni 2021 22:55:

    [...]

    J&J,

    Zie het vetgedrukte stukje. Hoe kom je hier in hemelsnaam bij? Zie dit, tamelijk willekeurige, stukje uit 2004 (!) waarin een uitleg van het complementsysteem c.q. de drie activatieroutes gegeven wordt:

    www.ntvg.nl/artikelen/de-rol-van-het-...

    Dat de Pharmisten er nog niet over hadden gehoord, dat begrijp ik. Maar zo algemeen als jij het stelt, is echt lariekoek. Sorry dat ik het zo zeg, maar ik heb niet zoveel met quasiwetenschap.
    J&J,

    Aanvullend op mijn eerdere post.

    In bijgaand artikel uit de New English Journal of Medicine staat een prima artikel ‘Preparing for the next pandemic’. Hierin onder andere een stuk over door cytokinestorm veroorzaakte ARDS.

    www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMp058068

    Het artikel is uit 2005! Hoezo had tot vorig jaar juni nog nooit iemand van cytokinestorm gehoord?

    Prima als je hier hele ladingen ingewikkelde teksten neerkwakt. Maar zodra je die zelf gaat interpreteren, loop je risico op flauwekuluitspraken. Die mag je van mijn part meningen of visies noemen. Maar als ze feitelijk niet kloppen, kloppen ze gewoon niet.
  7. forum rang 8 Janssen&Janssen 13 juni 2021 00:56
    quote:

    G. Hendriks schreef op 12 juni 2021 23:29:

    [...]

    J&J,

    Aanvullend op mijn eerdere post.

    In bijgaand artikel uit de New English Journal of Medicine staat een prima artikel ‘Preparing for the next pandemic’. Hierin onder andere een stuk over door cytokinestorm veroorzaakte ARDS.

    www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMp058068

    Het artikel is uit 2005! Hoezo had tot vorig jaar juni nog nooit iemand van cytokinestorm gehoord?

    Prima als je hier hele ladingen ingewikkelde teksten neerkwakt. Maar zodra je die zelf gaat interpreteren, loop je risico op flauwekuluitspraken. Die mag je van mijn part meningen of visies noemen. Maar als ze feitelijk niet kloppen, kloppen ze gewoon niet.
    G,

    Ik bedoelde hiermee te zeggen als volgt, dat voor juni vorig jaar het merendeel van de bevolking hier nog nooit van gehoord heeft. Ik zal zeker niet ontkennen dat er voor die tijd geen onderzoeken zijn geweest naar cs/cs (complement system % cytokinistorm). deze zijn er immers wel en dat ontken ik niet.

    Maar voor vorig jaar is cs&cs nog niet zo goed begrepen en dat het een heel belangrijk stukje is bij veel ziekten& aandoeningen. En dat de urgentie om een juist medicijn hier voor te vinden groter is als ooit. Voor die tijd had het helaas het momentum niet, nu wel.
  8. [verwijderd] 13 juni 2021 03:44
    quote:

    Mevr. V schreef op 12 juni 2021 21:32:

    Goedeavond,

    Hier ben ik toch wel wat verrast.

    *knip* link naar nepaccount
    De zoveelste keer dat je reclame maakt voor dit andere forum.
    Niet dat het zo interessant is want je bent de enige die er nog op post, en dat dan nog onder mijn naam. Je kopieert posts van mij van IEX om ze dan daar te gebruiken onder mijn naam. Niemand die er aandacht aan schenkt. Je hebt alleen jezelf ermee. Je weet dat er een zaak loopt vanwege identiteitsfraude, welke met de dag groter wordt met elke extra post. Ziekelijk is het lareina, laat jezelf eens helpen.
  9. [verwijderd] 13 juni 2021 03:49
    quote:

    ariV schreef op 12 juni 2021 22:57:

    Het nieuws dat leonislib een maand vertraging had werd ook gewoon gedeeld door een lt’er. Dus kritisch kijken en eerlijk deze info delen gebeurd hier ook gewoon.
    Zelden.

    En nee, niet gaan klagen over nachtwerk, ik zit de komende weken in een andere tijdzone.
5.680 Posts
Pagina: «« 1 ... 115 116 117 118 119 ... 284 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links