Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Chips breken door - Ook ASML lijkt de laatste barrière te slopen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 30
  2. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79
  3. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79

Reacties

66 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 juni 2021 09:27
    En met Oranje wordt het niks. Verlies tegen Oekraïne.

    De leiders van het Nederlands elftal zijn een overgetattoeerde baardige pingelkoning die steevast onmogelijke opzetjes door het centrum probeert of bij voorbaat tot niets leidende zelfzuchtige solo's en een totaal niet uit zijn woorden kunnen komend blinkend gebit uit Liverpool die het herhaaldelijk heeft over "de media is".

    De echte leiders zouden natuurlijk de van intelligentie overlopende Frenkie en dito Steven moeten zijn (geen tatoeages gevonden). Gelukkig slaat na de eerste wedstrijd de paniek binnen de voetbalgelederen toe en komt het 1-2-3 met 4-3-3 toch nog goed.
  2. forum rang 6 ttroo 9 juni 2021 09:45
    En nu? Akzo breekt (nog) niet. Vandaag slot gezet op 105.40 euro. En ze staan er net boven. Overtuigend is het niet. Adyen. Eindelijk toppen? Kom maar op met die 80 euro er af! Lagere yields, lagere financials. NN, ASR, ING. Randstad. Eindelijk toppen? ASML en BESI. Eindelijk toppen? Arcelor bungelt maar wat. Waar gaan ze heen? Aegon zelfs onder de 3.8. Het is wachten op richting. Amerikaanse futures liggen er richting loos bij. CPI China kwam binnen op 1.3%, onder de 1.6%. We zien steeds meer een 1 of een 2% inflatie wereldwijd. Kortom het zijn geen incidenten die in een specifiek land plaats vindt. Het is overal zo. DAX is al een tijdje het tempo kwijt geraakt. Maar ze zijn zeker niet de enige. AEX blijft nog listed na een lange tijd under performed te hebben ten opzichte van Zuid Europa. Europese banken blijven zeer magere ratio's hebben, ondanks de flink gestegen beurzen en aandelen, ondanks de mega uitbreidingen in geld volumes, opvallend, want dat zou in ieder geval de ratio's moeten doen verbeteren. Maar het lukt de Europese banken niet. De down turn moet nog komen en dan gaan we een enorme Europese banken crisis weer in. Blijft het nep groen, wordt het nep rood, of gaat rood eindelijk er werk van maken om de mooie opgaande trendlijnen die fragiel zijn te doorbreken en meteen een correctie ervan maken. Het is afwachten.
  3. forum rang 6 b.west.invest 9 juni 2021 09:50
    quote:

    ttroo schreef op 9 juni 2021 09:48:

    Voetbal is net als de beurs. AEX doet aan under performing ten opzichte van Zuid Europa. En met het Oranje elftal is het niet anders. Zuid Europa heerst. Spanje, Portugal, Italie. Wat zijn het kanjers van Zuid Europese landen.
    Dan heb je voor het gemak de kampioen vergeten . Frankrijk komt verder , en alle 3 de anderen halen op Spanje na (misschien ) de halve finales niet .
  4. forum rang 7 Doptieman 9 juni 2021 10:59
    quote:

    De verhapstukkende bekokstover schreef op 9 juni 2021 10:01:

    [...]

    Zit nu nog vol met in juni aflopende Doptieman opties voor premie.
    Ah Rennie koppelt even wat aan Doptieman. ff geduld we zitten vanaf gistermiddag nivo 723 in de Premie leegloop modus!! tav het Beursbelang Toch?? de Handel houd de beurs nog even in de gladstrijk modus !! Pas Op!!
66 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links