Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Duitse beurs oogt ijzersterk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot

Recente analyses van Wouter Slot

  1. 22 apr Hoe kleiner, hoe zwakker 47
  2. 01 apr Amerikaanse beurzen zijn niet te stoppen: kan Nasdaq naar 20.000 punten? 10
  3. 25 mrt Opmars Nederlandse beurs steeds wat breder gedragen 34

Reacties

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 handyman6 3 juni 2021 15:07
    quote:

    sims schreef op 3 juni 2021 11:37:

    [...]

    Vreemd idd! Laat je weten of het ok was?
    Tuurlijk.Nu moet je ook wel met een kaart/ nummer combi inloggen,naast je code,maar toch.....
    Mailtjes ,met doorklik icoontjes ,naar mn copy inlog en betaalsides ,wat dus kloons zijn; je ziet het verschil niet meer met de echte.
  2. forum rang 9 Calimero 3 juni 2021 18:19
    quote:

    1_Million_Euro_Man schreef op 3 juni 2021 16:14:

    [...]

    Pffff, Calimero! Wat is dit nou? Een analyse voor 2 index punten... Gaaaaaap, dan is die aap, met zijn bingokaart, beter dan ... ;-)
    Beter tellen .. was iets meer :)
    Btw .. er zijn traders, die zelfs met een paar futs AEX aan een paar punten genoeg hebben ...
    anders even aan je broker vragen hoeveel 1 punt winst oplevert met een fut AEX ...

    Optieman .. zie Close ... premiesloop :)

    www.youtube.com/embed/uC9-27aGVFs?rel...
  3. forum rang 9 Calimero 3 juni 2021 18:27
    quote:

    Calimero schreef op 3 juni 2021 14:54:

    Silk .... wel opletten hoor ....

    Jun 4, 2021 11:43 AM ET—– Mars 25 Cancer 45 semi-square True Node 10 Gemini 45

    www.youtube.com/embed/2TI1735XRik?rel...
    Silk is gelukkig met vakantie ... scheelt weer updaten :)

    www.youtube.com/embed/wgl0346dmrM?rel...
  4. [verwijderd] 3 juni 2021 21:35
    quote:

    Calimero schreef op 3 juni 2021 18:19:

    [...]
    .. er zijn traders, die zelfs met een paar futs AEX aan een paar punten genoeg hebben ..
    Beter idd richten op punten of ticks... al naar gelang de inleg levert dat op.. of verlies je.. dat kan natuurlijk ook.. ;)

    Met consistent 1 puntje AEX per dag versla je 99% of meer van de hobby traders.. ;)

    Wel mooie call vandaag zag ik..

    Cheers
  5. forum rang 6 ttroo 3 juni 2021 22:44
    De afgelopen dagen zijn niet veel. Down Jones houdt het. Morgen zet ik de stand op 34.500 punten. Maandag op 34.600 punten. Kortom de marge wordt kleiner en kleiner en morgen komen de maand cijfers. Vanmiddag zagen we een voor proefje. Zeer goede cijfers hielpen de Europeanen uit hun dip te laten komen. Ukkie 10 jarige yield kwam weer tot leven en staat net onder de 0.84 a 0.85. Een belangrijke weerstand. Daarna komt direct de rode lijn met 0.89. En het kan zomaar morgen bereikt worden, maar ook volgende beursweek. Bank of Ukkie heeft een probleem. Ukkie is een eiland, en hogere containers tarieven, grondstoffen zijn over het algemeen ongunstiger voor een eiland. Dan zullen ze door de Brexit maatregelen ook wat inflatie er op doen, zijn ze minder sterk in onderhandelen met de EU dan zonder de EU. Dus zo vreemd is het niet dat Ukkie yield onder vuur ligt. Wat kan Bank of Ukkie doen? Twee dingen. Meer geld bijdrukken of de markt rijp maken voor een Ukkie rente verhoging, de eerste in de Western Debt World countries.

    Gisteren kwam Huawei met de launches. Tablets en Smart horloges gaan nu de markt op met harmony OS. En de smartphone topper, P50 series, gaan over twee weken met harmony OS de markten op. Goedkope Chinese smartphone makers gaan mee met harmony OS. Daar zitten ze al op. Chinese markt is een eigen markt waar Google Services niet tot nauwelijks gebruik wordt, kortom die markt veroveren met Harmony OS is heel wat anders dan de Western Google Debt World winnen met Harmony OS. Niettemin dacht ik dat ik gelezen had dat de nieuwe produkten ook richting Ukkie gingen. En 'kleine' Chinese groeperingen steunen Harmony OS. Klein staat tussen aanhalingsteken want het betreft bijvoorbeeld een groep van 17 miljoen Chinezen. Dus bijna heel Nederland.

    U leest de verhalen. Tesla draait mogelijk minder goed in China. Ja ja. Western Debt World companies met een Westerse attitude krijgen concurrentie van steeds betere Chinese kwaliteit en moeten dus zelf ook betere kwaliteit gaan leveren. Westerse Woorden zijn regelmatig geen Westerse Daden en dus krijgen ze de Chinese deksel steeds vaker op hun neus.
    De Chineze Groei Markt wordt zo de Chineze Concurrent.

    Rusland laat de dollar vallen. Voorlopig is het puur een aankondiging. Want Russiche fonds 'ruilt' dollars met de Russische Centrale Bank en dus heeft het Russische fonds geen dollars meer, maar het is een positie verandering nog geen verkoop verandering. Rusland gaat verder en verder met de-dollarization. En dat proces gaan we in veel gebieden in de wereld steeds meer zien. In ieder geval niet je vijand helpen met een wereldmunt. Rusland moet gewoon aankondigen dat ze helemaal niet meer in dollars gaan rapporteren. Rapporteren in 3 munteenheden, de euro, de yuan en de eigen munt. Het werk bij de Amerikanen liggen. Als ze willen omrekeningen naar dollars, doen ze het maar zelf.

    Las ik niet dat ASML steeds meer concurrentie krijgt op hun eigen markt? Misschien heb ik dat te enthousiast gelezen.

    Al met al een saai beursdag. Geen uitbraak hoger, nauwelijks opgaande trendlijnen gebroken. Het verhaal blijft het zelfde. Mooie opgaande trendlijnen worden overal steeds fragieler, maar niet tot nauwelijks gebroken. Morgen nieuwe kansen. Pay Roll report gaat het bepalen. Ok. Na de mooie cijfers van vandaag ga ik voor +1.4 miljoen banen erbij, met uiteindelijk een negatieve koers reactie. Want aan het eindeloos geld drukken gaat steeds meer eind komen. Forever Free Money is helaas geen mooie droom, maar een nachtmerrie realiteit.

    Nasdaq Grote Fondsen gingen duidelijk lager, met uitzondering van Crazy Topper Nvidia. Alphabet zal wat concurrentie van Harmony OS voelen. Tesla. Hoppa daar ging $30 er van af. Nio had mooie groei cijfers, maar komen niet in de buurt van Tesla wereldwijd gezien. Ford doet het goed in China. Veel concurrenten en veel modellen, Tesla zit in een andere markt dan Apple. En zelfs Apple koers laat rood zien. Ze zijn mega agressief geweest met het verspelen van zeer mooie ratio's. Apple mag geen Tesla-tje maken. Een fout dus. Want dat kan ze mogelijk opbreken. Niet dat ze daarmee failliet gaan, meer dat de aandelen koers verder onder druk komt te liggen. En ook Apple zal last krijgen van concurrentie van Harmony OS. Niettemin zit Apple in een veel betere markt dan Tesla. En dat zal Apple helpen. Niettemin als Chineze smartphone makers de concurrentie blijven opvoeren, zal Apple dat zeker voelen en vooral de aandeelhouders van Apple. Microsoft blijft in neutraal hangen met de koers, met nog steeds de neiging om neerwaarts te gaan. Amazon. Nee. Nee. Wat gebeurt er met je? Amazon loopt meer en mere risico met grote rechtzaken tegen zich. Nee, de Grote nasdaq fondsen lijken steeds meer in de hoek te zitten waar rode koersen overheersen. De kleur van de nachtspook is niet interessant, het zal positief doormodderen zijn richting 14.30 uur. En dan komt er een belangrijke richting bepaling. Rode futures na 14.30 uur is niet goed. Licht groen futures na 14.30 geeft uitstel van beursdagen en een duidelijk Groene future na 13.40 uur geeft een mogelijke uitbraak weer en het instandhouden van de opgaande trendlijnen. Tot dan is het schaapjes tellen.
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links