Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Top 3 Hollandse Aandelenavond 2021

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

52 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Knarf 1 juni 2021 14:01
    Misschien eens een TA maken van het aantal reacties hier. Volgens mij is dit sterkt dalend. Hoewel ik niet veel reageer lees ik wel (graag) de reacties. Sinds de wijzigingen heb ik het gevoel dat de site een fors aantal views en reacties minder heeft. In ieder geval veel minder reacties. Ik vind de aanpassingen van de site in ieder geval niet prettig en kijk eerder naar andere sites en laat IEX steeds meer links liggen.
  2. Kris69 1 juni 2021 14:14
    quote:

    Knarf schreef op 1 juni 2021 14:01:

    Misschien eens een TA maken van het aantal reacties hier. Volgens mij is dit sterkt dalend. Hoewel ik niet veel reageer lees ik wel (graag) de reacties. Sinds de wijzigingen heb ik het gevoel dat de site een fors aantal views en reacties minder heeft. In ieder geval veel minder reacties. Ik vind de aanpassingen van de site in ieder geval niet prettig en kijk eerder naar andere sites en laat IEX steeds meer links liggen.
    Duurt soms een half uur eer je gevonden hebt waar de "goeie ouwe technische analyse" draad te vinden is.
    En inderdaad, zware drop in reacties;
    Wel jammer, kwam hier ook altijd de sfeer opsnuiven.
  3. forum rang 6 ttroo 1 juni 2021 15:15
    Zo. Een paar uur gesnurkt (kan ook minder zijn). En u doet hetzelfd eop de beurzen. Geen hogere beweging kon u maken. Valt me wat tegen van u. Nasdaq future kon ook niet hoger gaan. Die Amerikaanse yield met 1.63 ligt niet laag genoeg voor hogere koersen. Waar zit een mogelijk platfond voor ING. ik zet die op de 12. Deutsche Bank gaat ook maar door en door. Ook met slechte ratio's. Geen vooruitgang gemaakt in de afgelopen twee jaren. Ok. Ook geen achteruit gang. En dat is eigenlijk al een hele grote winst, zeker bij Deutsche Bank, die bijna elke dag naar failliet toe werd geschreven. Maar het is daar nog steeds oppassen. ING en Deutsche Bank zijn wereldwijde banken, dus wat heen en weer geschuif van gelden kan heel snel gaan met grote volumes. Dat heeft het verleden aangetoond. En zowel Deutsche Bank als ING kan bij een wereld geschuif na 1 dag wel tegen de Grote Bel aanlopen. Europese financials blijven op dat gebied tikkende tijdbommen, want de tijd heeft ze niet tot nauwelijks geheeld. ASML doet pogingen tot uitbraak. Die moet wel lukken. Nasdaq heeft meer in het vat zitten als de yields meewerken. Anders niet. En floppen hier is een dubbele top. Shel. Steady. Als die mogelijke mileu claims niet zo giga waren, vind ik ze zelfs een zeer mooie buy voor de lange termijn en voor de korte termijn een mooie rebound kandidaat. Dus ook daar zit meer in het vat, zeker met de huidige olieprijzen. En olievelden worden vanzelf uitgeput. En al dat stroom verbruik leidt tot veel meer stroom verbruik. Iedereen een smart phone, iedereen een EV, iedereen een eigen geproduceerde Coin. En stroom komt niet vanzelf uit de muur lopen. Daarvoor is de wint en zonne energie nog steeds in de huidige vorm veel te weinig aanwezig. Niettemin is de ontwikkeling goed. Maar dat zeg ik op het 1e gezicht. Windmolen in zee, die gaan ze niet met een rubber bootje aandoen of misschien op eigen kracht (zwemmend). Al die batterijen voor smartphones en EV's, is dat wel goed voor het milie? We willen iedereen eerlijk behandelen, maar dat moeten we dan ook niet met het milieu en ook met geld. En daar gaat het verhaal eerlijkheid minder goed op. Gooi de Amerikaanse beurzen maar open. Nasdaq future heeft er maar liefst 10 punten bijgekregen tijdens het tikken van deze posting. Als U Blieft.
  4. [verwijderd] 1 juni 2021 15:35
    quote:

    Doptieman schreef op 1 juni 2021 15:19:

    Ik hoor ineens Niemand meer over ,, Ze Komt!!!,,

    Nee, want Fred is weg wegens kritiek op zijn manier van handelen niet meer te weerleggen en goed te praten zich aaneenrijgende gebeurtenissen en gefundeerde mediakritiek op alles wat de democratie van Rusland voorstelt, namelijk niks.
  5. forum rang 6 d' Aandelen ' 1 juni 2021 16:26
    Die AX2 opties reageren best wel snel op een paar puntjes dalen, koop AX2 P 704 a 2,55 om 15:45 uur, verkoop net op 3,55

    Koersdoel niet gehaald op 524,55 zag draai aankomen op 60 min.

    Maar in alle eerlijkheid een paper trade, ben me opnieuw aan het verdiepen in opties maar dan beter voorbereid dan een tijd terug.
  6. forum rang 6 Silk 1 juni 2021 17:13
    quote:

    Calimero schreef op 1 juni 2021 13:05:

    [...]

    Silk .... be careful ...

    Voor niets gewaarschuwd .... is lekker op vakantie ... dus hoefde niet op te letten :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13221563...

    www.youtube.com/embed/wGEHHurJ6R0?rel...
    Waar is mijn plaatje met verticale lijntjes. Klokvast!
    Kan je dus lekker op vakantie mee gaan...
  7. forum rang 9 Calimero 1 juni 2021 17:26
    quote:

    Silk schreef op 1 juni 2021 17:13:

    [...]

    Waar is mijn plaatje met verticale lijntjes. Klokvast!
    Kan je dus lekker op vakantie mee gaan...

    May 31, 2021 8:12 PM ET —– Sun 10 Gemini 45 conjunction True Node 10 Gemini 45

    Mercury
    Roman Mythology : the messenger of the gods ...

    Je schrok wel .. :)

    www.youtube.com/embed/CKw9JA66H-A?rel...
52 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links