Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX licht hoger

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. barondehuile 28 mei 2021 11:49
    Olie prijzen blijven stijgen, natural gasprijs steady, LNG liquifaction margin hoger, resultaten voor RDS zullen dus hoger moeten gaan uitpakken. Kan in feite niet anders. Energievraag ook nog eens behoorlijk oplopend, ook nog verder gestimuleerd door pandemie ontwikkelingen. Schuld wellicht binnen 2 (1?) kwartalen terug naar onder 65 miljard USD. Daarna dividend herstel. Verder: Uitspraak in aangespannen rechtszaak door Milieudefensie tegen Shell in Nederland wordt nu wereldwijd (zelfs in NL) door juristen als een lachertje omschreven. Uitspraak heeft nu nog negatief sentiment, maar uiteindelijk gaat het om de "knikkers". De verliezers van nu, zijn de winnaars over een jaar of twee (en uiteraard vice versa). Het oude liedje herhaalt zich weer.
  2. forum rang 5 theo1 28 mei 2021 14:51
    quote:

    barondehuile schreef op 28 mei 2021 11:49:

    ...
    Verder: Uitspraak in aangespannen rechtszaak door Milieudefensie tegen Shell in Nederland wordt nu wereldwijd (zelfs in NL) door juristen als een lachertje omschreven. Uitspraak heeft nu nog negatief sentiment, maar uiteindelijk gaat het om de "knikkers". De verliezers van nu, zijn de winnaars over een jaar of twee (en uiteraard vice versa). Het oude liedje herhaalt zich weer.
    Ik ben geen jurist, maar een lachertje zou ik het niet willen noemen. Eerder een tragedie. Rechters lopen graag te klagen dat er te weinig vertrouwen is in de rechtstaat en zo, maar dan helpt het niet echt als rechters zelf de rechtstaat gaan slopen. Ze moeten zich bij de wet houden en niet aan politiek doen. Urgenda was naar mijn mening al een blamage, dit is nog een heel stuk erger.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links