Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel FASTNED AEX:FAST.NL, NL0013654809

  • 21,550 23 apr 2024 17:35
  • -1,050 (-4,65%) Dagrange 21,550 - 22,700
  • 40.530 Gem. (3M) 16,2K

Forum Fastned geopend

2.253 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 113 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 23 mei 2021 12:31
    quote:

    florida_tower schreef op 23 mei 2021 11:09:

    [...]Kan je uitleggen hoe dit slecht nieuws is voor Fastned? Hoe sneller je een accu kan volladen bij een snellader, hoe meer kwh fastned per minuut kan verkopen. En hoe meer autos je per dag bij een snellaadpaal kan opladen. Snelladen kan per definitie niet thuis, maar moet bij een publieke snellaadpaal.
    We weten nog helemaal niet hoe dit snelle opladen in z'n werk gaat, maar veel belangrijker is dat de actieradius van batterijen steeds groter wordt en dat dus tzt vrijwel iedereen 's avonds kan opladen en dus niet meer onderweg hoeft op te laden.
  2. mamaloe 25 mei 2021 11:37
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 23 mei 2021 12:31:

    [...]

    We weten nog helemaal niet hoe dit snelle opladen in z'n werk gaat, maar veel belangrijker is dat de actieradius van batterijen steeds groter wordt en dat dus tzt vrijwel iedereen 's avonds kan opladen en dus niet meer onderweg hoeft op te laden.
    Vergeet niet dat deze batterijen zeer brandgevaarlijk zyn. Dat geldt trouwens voor al deze accu’s ( ook de accu’s van electrische fietsen, de verkoper vertelde mij dat het gewoon een soort bom is. Nou lekker gevaarlijk..
  3. [verwijderd] 28 mei 2021 11:34
    Investeren is een keuze. Ik zie veel potentie in elektrisch rijden. Het zal niet van de een op andere moment perfect zijn, maar zolang fastned door blijft ontwikkelen zit er veel potentie in. De emissie die zij gedaan hebben zegt dat zij bezig zijn met innoveren en dat kost simpel weg gewoon veel geld.
  4. laarts 28 mei 2021 13:38
    Ik heb mij doel bereikt, Riding the tiger, 60 euro aantikken. Had je dat nog niet door?
    En ga jij maar lekker door met doemdenken, daar is nog nooit iemand wijzer van geworden.
    En als je niets anders te doen hebt dan dat, vraag ik me af wat je op dit forum komt doen want ik ga er even van uit dat jij 0 aandelen Fastned hebt.
    Dus ga lekker een ander forum van negatieve opinies voorzien. Wat dacht je van Shell forum, genoeg stof tot doemdenken.
  5. forum rang 4 Riding the Tiger 28 mei 2021 13:55
    Dag laarts, rustig blijven ; ik geef gewoon wat gratis advies aan jullie.

    Dus een dankjewel mocht ook eens, dankjewel.

    Aandelen kopen en er winst op maken is simpel. Je volgt gewoon de meute, en als jij een korte rit wou maken op Fastned, dan heb je dat goed gedaan. Ik heb het recht om een andere mening te hebben dan jou. En ik heb het recht om die te uiten.

    Ik respecteer jou, en verwacht van jou hetzelfde. Geniet van je winst en van het week-end mijn vriend. Peace and understanding, love and brotherhood.
  6. forum rang 4 Tonydwi 28 mei 2021 17:07
    Met de uitgifte van nieuwe aandelen ter waarde van 150 miljoen euro moet de Nederlandse laadpalenexploitant sneller kunnen groeien.

    Het verse kapitaal dient om de contracten voor 164 laadpaalstations die Fastned eerder al sloot ook daadwerkelijk te gaan bouwen. Fastned heeft nu 123 openbare snellaadstations voor elektrische auto's, vooral in Nederland. In België heeft het bedrijf twee stations, op de luchthaven van Oostende en in Roeselare.

    Met de aandelenemissie maakt Fastned optimaal gebruik van de enorme koersstijging van het aandeel, de voorbije maanden. Eind september vorig jaar kostte een aandeel nog 10 euro, donderdagavond was dat 92,50. De 150 miljoen euro die het bedrijf nu ophaalt, is daarmee ook aanzienlijk meer dan heel Fastned een half jaar geleden waard was op Euronext Amsterdam.

    Fastned is nu nog voor ruim 90 procent in handen van de oprichters Bert Lubbers en Michiel Langezaal. Dat amper 10 procent van de aandelen in het bedrijf vrij verhandelbaar is, verklaart volgens analisten ook de bokkesprongen die de koers van het aandeel maakt.
  7. forum rang 4 Tonydwi 28 mei 2021 17:19
    quote:

    Riding the Tiger schreef op 28 mei 2021 11:09:

    Das heel juist Laarts, de beurs heeft altijd gelijk !

    Ik wil met jou een weddenschap aangaan. Als de koers van Fastned eerst de 80 € aantikt, dan ben jij gewonnen. Als de koers eerst de 40 € aantikt, dan ben jij gewonnen. Over de inzet mag jij beslissen...
    Beste, vriend je volgt dat aandeel Fastned al van toen het €15 stond. Had je er al niet beter wat gekocht. dus toen €100 en nu €400 is een jaar geleden .
  8. forum rang 4 Riding the Tiger 29 mei 2021 08:55
    Fastned kopen ? Nee dank u, ik ben niet gek.

    Leer eens een boekhouding lezen, dan weet je het wel.

    100 X de omzet betalen, en Langenzaal als "topmanager", hahaha

    Hij krijgt het aandeel enkel omhoog gepraat daar af en toe Tesla te name droppen.
    Mooi duo, Fastned en Tesla;, 2 windkastelen
  9. All at once 30 mei 2021 00:16
    quote:

    laarts schreef op 28 mei 2021 13:38:

    Ik heb mij doel bereikt, Riding the tiger, 60 euro aantikken. Had je dat nog niet door?
    En ga jij maar lekker door met doemdenken, daar is nog nooit iemand wijzer van geworden.
    En als je niets anders te doen hebt dan dat, vraag ik me af wat je op dit forum komt doen want ik ga er even van uit dat jij 0 aandelen Fastned hebt.
    Dus ga lekker een ander forum van negatieve opinies voorzien. Wat dacht je van Shell forum, genoeg stof tot doemdenken.
    Spijker op z n kop. Bedankt voor al je verkeerde adviezen Riding the tiger. Wel respect dat je blijft terug komen. Profitmaker is er pas weer als die zakt met met z n onzin!
  10. forum rang 4 Riding the Tiger 30 mei 2021 14:19
    @laarts

    Vorig jaar heb ik 130% rendement behaald met ritjes op Plug, Nio, Novacyt, Bpost, MRO, Tilray, DDD, Disney, Barco, Sequana Medical, Materialise, Canadian Solar, Sunpower, Iqiyi en nog een serie die ik vergeten ben...

    Het was simpel vorig jaar, ik heb alles verkocht in maart, en vanaf aprii heb ik de gevallen engelen opgevist en heb menig maal mijn inzet X 2 of X 3 gemaakt. Het was ook niet moeilijk, alles ging zeer snel omhoog. Ahh, ik ben nog Hecla, Coeur en HMY vergeten, ook goed op verdiend....

    Vanaf februari 2021 voelde ik nattigheid, en ben ik alles beginnen verkopen. Ik haat het om in de beurs te zitten als Nasdaq en NYSE op een toppunt staan. Ik bele +/- alleen op US beurzen, dat tkt wat sneller aan dan saaie Bel en AEX.

    Veel spijt heb ik wel gehad dat ik Ford en Volkswagen (die ik hier ooit aanprees) zelf niet heb durven kopen. Ze gaan Tesla met vele lengtes kloppen.

    Ik sta nu dus aan de kant met een berg cash (ik speel niet met peanuts, maar met stevige bedragen). Je kan me ontrouw noemen aan mijn aandelen, dat is ook zo. Je kan me vergelijken met een teek, die zich laat vallen als er een opportuniteit is. Die gaat er komen, nog effe geduld en ik doe 2020 nog eens over als het huisje in mekaar klapt, ik heb geduld. Heb een 6-tal jaarlonen van een gemiddelde loonslaaf ingeslagen vorig jaar. Ik kan er wel een tijdje tegen.

    Nu ga ik in mijn hangmat liggen in de zon, en effe een koffietje drinken. Groeten en geniet van het zonneke.
  11. forum rang 10 voda 1 juni 2021 07:50
    Alfen en Fastned in e-mobility consortium
    Om transitie naar elektrisch rijden te versnellen.

    (ABM FN-Dow Jones) Alfen heeft samen met onder meer Fastned, de Universiteit van Eindhoven en VDL een consortium opgericht om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen. Dit maakte Alfen dinsdagochtend bekend.

    Ook ABB, ElaadNL, Lightyear, NKL en Rocsys zijn partners in het consortium. Zij zullen gezamenlijk een groeiplan presenteren onder het Nationaal Groeifonds van de Nederlandse overheid.

    Daarmee hopen de partijen innovatie en opschaling op de markt voor elektrisch rijden te bevorderen.

    In 2025 moeten de Nederlandse steden emissievrij zijn wat betreft logistiek vervoer. Vanaf 2030 mogen er alleen nog emissievrije auto's verkocht worden en in 2050 moet al het transport emissievrij zijn.

    "Het zou geweldig zijn als het Groeifonds de plannen van het consortium kan ondersteunen, daarmee de transitie naar elektrisch rijden verder versnelt en de koppositie van de Nederlandse eMobility sector verstevigt", aldus CEO Michiel Langezaal van Fastned in een toelichting.

    De groep wordt mogelijk nog uitgebreid met andere partners.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
2.253 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 113 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kwartaal van plussen en minnen voor ambitieus Fastned

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links