Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.699 Posts
Pagina: «« 1 ... 2770 2771 2772 2773 2774 ... 3535 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 gbakl 24 mei 2021 10:54
    www.luchtvaartnieuws.nl/nieuws/catego...
    .
    een povere poging van trump om een signaal af te geven dat eind van dit jaar hij weer helemaal
    terug is op het podium.

    en de realiteit is inmiddels wel duidelijk:

    OF hij vliegt de gevangenis in,

    OF hij ontvlucht/ontduikt op allerlei manieren jarenlang deze dreiging, maar vliegen in de 757 is geen optie.
  2. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 12:35
    Documenten over neponderzoek Bill Barr naar belemmering van de rechtsgang door Trump moeten maandag wettelijk worden vrijgegeven
    Sarah K. Burris
    23 mei 2021

    Link Engels.
    www.rawstory.com/fake-investigation-b...

    De deadline om de documenten van het ministerie van Justitie vrij te geven waarvan federale rechter Amy Berman Jackson oordeelde dat ze geopenbaard moeten worden, is maandag 24 mei.

    Rechter Berman Jackson's 35 pagina's tellende advies in Citizens for Responsibility and Ethics in Washington v. U.S. Department of Justice bevestigde dat voormalig procureur-generaal Bill Barr tegen het Congres loog toen hij zei dat hij samenwerkte met andere DOJ-advocaten om te beslissen of hij toenmalig president Donald Trump al dan niet zou aanklagen.

    Ze gaf het document begin mei nog niet vrij omdat ze de DOJ de tijd gaf om tegen haar uitspraak in beroep te gaan als ze dat wilden. Tot nu toe heeft de DOJ geen beroep aangetekend, wat betekent dat ze het maandagochtend moeten indienen of de informatie zal worden vrijgegeven.

    In een aflevering van Rachel Maddow na de uitspraak legde de MSNBC presentatrice uit dat Barr niet alleen had gelogen over de beslissing, maar ook een vals papierspoor had gecreëerd om te doen alsof er een breder gesprek was geweest met de advocaten van DOJ.

    Maddow verklaarde dat het nieuwe Witte Huis duidelijk heeft gemaakt dat het vooruit wil kijken, niet terug. Tegelijkertijd heeft het nieuwe Witte Huis ook gezegd dat ze niet van plan zijn om zich te bemoeien met de beslissingen of zaken van het ministerie van Justitie.

    "Merrick Garland is nu de procureur-generaal, een nieuw leiderschap op het ministerie van Justitie, nieuwe prioriteiten, een miljoen zaken tegelijk, en hier is een rechter die zegt, je directe voorganger in deze baan loog tegen mij, loog tegen de rechtbank en loog tegen het Amerikaanse publiek over iets zo freaking serieus als waarom de voormalige president niet werd beschuldigd van misdaden," vervolgde Maddow. "Vind je het goed dat het bewijs daarvan wordt vrijgegeven aan het publiek? Want het wordt over twee weken vrijgegeven, tenzij je in beroep wilt gaan tegen mijn uitspraak."

    De vraag is geworden of er geen daadwerkelijk gesprek of onderzoek van het ministerie van Justitie is geweest naar de vraag of Trump verantwoordelijk moet worden gehouden voor de obstructies van justitie die worden aangehaald door speciaal raadsman Robert Mueller. Het verschil tussen nu en toen is dat Trump vroeger president was en beschermd werd door het besluit van het Office of Legal Counsel dat bepaalde dat een president niet kon worden aangeklaagd. Trump geniet die bescherming nu niet meer.

    Het is ook de vraag of Barr een strafrechtelijk onderzoek moet krijgen voor het liegen tegen de rechtbank, het Congres en het Amerikaanse volk en het vervalsen van documenten om zijn gedrag te rechtvaardigen.
  3. forum rang 8 het zwaard 24 mei 2021 14:04
    Omstreden Republikeinse complotdenkster vergelijkt mondkapje met Jodenster
    Het Republikeinse congreslid Marjorie Taylor Greene heeft voor veel ophef gezorgd in de Verenigde Staten door het verplicht dragen van een mondkapje te vergelijken met het dragen van een Jodenster tijdens de Tweede Wereldoorlog.

    IB 24-05-21, 05:02 Laatste update: 05:46 Bron: ANP
    "Weet je, we kunnen terugkijken op een tijd in de geschiedenis waarin mensen werd verteld dat ze een gouden ster moesten dragen. Ze werden beslist als tweederangsburgers behandeld, zo erg zelfs dat ze op treinen werden gezet en naar gaskamers in nazi-Duitsland werden gebracht", zei de Trumpaanhangerster op het conservatieve nieuwskanaal Real America's Voice
    Greene verdedigde haar uitspraken dit weekend. "Ik heb niets verkeerds gezegd", zei ze tegen omroep 12 News. "Ik denk dat iedere verstandige Joodse persoon een hekel had aan wat er in nazi-Duitsland gebeurde. En dat iedere verstandige Joodse persoon het niet leuk vindt wat er gebeurt met de aanmatigende maskerplicht."

    “Boosaardige waanzin”
    Het Amerikaans-Joodse congres vroeg Greene excuses aan te bieden. "Je kunt gezondheidsgerelateerde beperkingen nooit vergelijken met gele sterren, gaskamers en andere nazi-wreedheden." Greene's woorden stuitten ook op verontwaardiging bij zowel Democraten als Republikeinen. "Dit is boosaardige waanzin", schreef de Republikeinse congreslid en Trump-criticus Liz Cheney op Twitter. Democratisch congreslid Jim McGovern noemde het "meer dan verontrustend" dat Greene de systematische moord op zes miljoen Joden vergeleek met het dragen van een mondmasker. Hij eiste haar aftreden.

    Greene staat bekend om de complottheorieën die zij geregeld verspreidt. Ze herhaalde meermaals de valse bewering van Trump dat hij de verkiezingen op 3 november vorig jaar zou hebben gewonnen. Ook zou ze in 2018 en 2019 steun hebben betuigd aan oproepen om kopstukken van de Democratische partij te laten executeren of daar zelf toe hebben opgeroepen.

  4. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 14:49
    Ik ben geboren Rotterdammer maar v/a baby tot plm mijn 12e opgegroeid in Gelderland (Wijchen).
    Ik was niet gedoopt, en kreeg van de schooljuffrouw te horen dat ik later in de hel zou komen. Ze zou mij op aarde wat plezieren, ik mocht met haar, en haar verloofde mee naar Nijmegen om iets leuks voor mij zelf te kopen. Ik kocht een vergrootglas. Ik bedoel met dit verhaaltje dat de kerk en Donald het zelfde systeem hanteren,. Je moet 100% loyaal aan de opperrechter zijn, anders wordt je gestraft. Je mag niet na denken, je moet blindelings in hun wetten en grootheid geloven.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/jane-timken-2653090407/

    Trump keert zich tegen Ohio MAGA-bondgenoot die te lang wachtte met het veroordelen van Republikein die voor impeachment stemde
    Brad Reed
    24 mei 2021

    Een van Donald Trump's grootste bondgenoten in de staat Ohio krijgt te maken met blowback van de twee keer impeachment één-termijn voormalige president omdat ze te lang heeft gewacht met het veroordelen van een Republikein die voor impeachment stemde.

    Politico meldt dat Trump tot nu toe heeft geweigerd om de Senaatscampagne van Jane Timken te ondersteunen, een diehard MAGA-getrouwe die hielp om de Buckeye State in 2020 aan Trump te leveren tijdens haar ambtstermijn als voorzitter van de Ohio GOP staatspartij.

    Het probleem voor Timken is dat ze te lang heeft gewacht met een veroordeling van Rep. Anthony Gonzalez (R-OH) over zijn stem om Trump te impeachen in het Huis van Afgevaardigden eerder dit jaar.

    Hoewel ze Gonzalez uiteindelijk opriep om af te treden vanwege zijn stem, is het Timken nog steeds niet vergeven dat ze hem aanvankelijk een "goed mens" noemde in de nasleep van zijn impeachment-stem.

    Tijdens een recente ontmoeting, meldt Politico, "herinnerde Trump Timken -- die één termijn diende als zijn handgekozen voorzitter van de staatspartij -- eraan dat ze Gonzalez in eerste instantie niet had veroordeeld voor zijn impeachment-stem."

    Doug Preisse, een veteraan Ohio GOP strateeg, vertelt Politico dat Trump gewoon cult-achtige adoratie te allen tijde eist van zijn volgelingen.

    "Ze was niets anders dan volledig loyaal en ondersteunend aan hem, en ze deed haar werk als partijvoorzitter," zegt hij. "Maar dat is niet goed genoeg. Het gaat niet om je werk doen. Het gaat erom dat je altijd 100 procent loyaal aan hem bent."
  5. forum rang 10 luchtschip 24 mei 2021 16:00

    Trump verdwijnt langzaam in de vergetelheid op het internet

    Trump Slides Toward Online Irrelevance

    “On the Internet, former president Donald Trump is sliding toward something he has fought his entire life: irrelevance,” the Washington Post reports.

    “Online talk about him has plunged to a five-year low. He’s banned or ignored on pretty much every major social media venue. In the last week, Trump’s website — including his new blog, fundraising page and online storefront ­— attracted fewer estimated visitors than the pet-adoption service Petfinder and the recipe site Delish.”

    “Social engagement around Trump — a measure of likes, reactions, comments or shares on content about him across Facebook, Twitter, Reddit and Pinterest — has nosedived 95 percent since January, to its lowest level since 2016.”

    politicalwire.com/2021/05/22/trump-sl...

  6. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 16:10
    "Quid-Pro-Quo" impeachment getuige klaagt Pompeo aan voor verzaken aan deal om juridische kosten te betalen
    door Timothy Evans 24 mei, 2021

    Sondlands getuigenis werd een bom in het House-onderzoek omdat hij de eerste functionaris was die zei dat hij uit de eerste hand kennis had van gesprekken tussen Trump, toenmalig advocaat Rudy Giuliani en topfunctionarissen in de Oekraïense regering. Sondland was op dat moment ambassadeur van de Verenigde Staten bij de Europese Unie.

    Lees verder.
    Link Engels.
    hillreporter.com/former-ambassador-su...
  7. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 17:16
    Link Engels.
    www.rawstory.com/seret-service-testif...

    Agenten van de geheime dienst kunnen worden opgeroepen om te getuigen tegen Donald Trump: rapport
    Sarah K. Burris
    24 mei, 2021

    Met het verschuiven van onderzoeken naar voormalig president Donald Trump, bestaat de mogelijkheid dat agenten van de Secret Service gevraagd worden om te getuigen.

    Senior Washington-correspondent voor BusinessInsider, Dave Levinthal, legde maandagochtend aan SiriusXM-host Julie Mason uit dat het teruggrijpt op de dagen van voormalig president Bill Clinton en het Ken Starr-onderzoek. In dat geval, legde Levinthal uit dat agenten werden gedagvaard om te getuigen voor de grand jury.

    Aangezien de agenten van de geheime dienst Donald Trump Jr., Ivanka Trump, Jared Kushner en Eric Trump volgden, zou dit kunnen leiden tot een groot aantal agenten die van veel dingen getuige zijn geweest. Er is geen wet in de boeken die agenten verhindert te getuigen.

    Levinthal legde verder uit dat de meeste juridische uitdagingen waar Trump voor staat te maken hebben met zijn bedrijven, maar als president werd hij ervan beschuldigd het ambt te gebruiken voor zijn eigen financiële voordeel. Dus, agenten kunnen worden opgeroepen om daarover te getuigen.

    Er is ook nog de kwestie van wat Trump deed om tussenbeide te komen in de verkiezingen in Georgia dat onder verkiezingsfraude had kunnen vallen.

    Het agentschap heeft zich verzet tegen het dagvaarden van hun agenten, omdat het hen in een lastige positie brengt waarin de beschermde persoon hen moet vertrouwen.

    Luister naar de clip hieronder:

    twitter.com/davelevinthal/status/1396...
  8. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 22:17
    Het blijkt dat het Trump Department of Commerce ons illegaal bespioneerde
    Suzanne Shatto | 4:00 pm EDT 24 mei 2021.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/turns-...

    Het ministerie van Handel had een schimmige beveiligingseenheid die verondersteld werd hun ambtenaren en faciliteiten te beschermen, maar zich sterk uitbreidde om informatie te verzamelen over honderden mensen binnen en buiten het ministerie van Handel, zo bleek uit een onderzoek van de Washington Post. De Investigations and Threat Management Service (ITMS) doorzocht de kantoren van werknemers tijdens nachtelijke uren, voerde brede zoekopdrachten uit op trefwoorden van hun e-mails om tekenen van buitenlandse invloed te vinden en bemonsterde de sociale mediaposts van Amerikanen op kritische opmerkingen over de volkstelling, volgens documenten en interviews met vijf voormalige onderzoekers.

    Uit het onderzoek van de Washington Post bleek dat er een zaak was geopend voor een gepensioneerde in Florida die tweette dat de volkstelling zou worden gemanipuleerd "ten voordele van de Trump-partij!", zo blijkt uit documenten. Het ging om een 68-jarige man die niet voor het ministerie van Handel werkte en zijn tweet was niet bedreigend. Hij postte gewoon zijn mening. En het lijkt erop dat dit precies was wat er gebeurde.

    Ze zochten ook naar bepaalde Chinese woorden, om Aziatisch-Amerikaanse berichten van het Ministerie van Handel te bekijken.

    John Costello, een voormalig plaatsvervangend assistent-secretaris van inlichtingen en veiligheid op het ministerie van Handel in de Trump-regering, zei dat het bureau "ver buiten de grenzen van de federale wetshandhavingsnormen heeft mogen opereren en een omgeving van paranoia en vergelding op het ministerie heeft gecreëerd."

    ITMS "berust op twijfelachtige wettelijke autoriteit en heeft geleden onder slecht management en gebrek aan voldoende juridisch en bestuurlijk toezicht voor een groot deel van zijn bestaan," zei Costello. Dit onderzoek laat zien hoe de Trump-regering twijfelachtige middelen heeft kunnen gebruiken om hun politieke agenda te bevorderen.
  9. forum rang 9 gnocchi. 24 mei 2021 22:23
    Nieuw, niet bewerkt Mueller-rapport beschrijft leugens Manafort over Russen
    door Tara Dublin 24 mei, 2021.

    Link Engels.
    hillreporter.com/newly-unredacted-mue...

    Een federale rechter heeft maandag bijna een half dozijn dossiers vrijgegeven waarin de "belangrijkste leugens" worden opgesomd die Donald Trump's voormalige campagnevoorzitter Paul Manafort zou hebben verteld aan het team van speciaal raadsman Robert Mueller in de maanden voor de publicatie van het Rusland-rapport. Manafort kreeg gratie van Trump vlak voordat hij in januari zijn ambt neerlegde.

    Rechter Amy Berman Jackson heeft meer licht bewerkte documenten vrijgegeven waaruit de precieze aard van Manaforts misleidingen blijkt. Volgens een regeringsmemo van 7 dec. 2018 betrof de eerste van de leugens Manaforts medewerker Konstantin Kilimnik, die de Senate Intelligence Committee later zou omschrijven als een Russische inlichtingenoperative. Kilimnik werd eerder dit jaar gesanctioneerd omdat hij door Manafort verstrekte interne peilingengegevens van de Trump-campagne aan Russische inlichtingendiensten had gegeven.
    Foto door Yana Paskova/Getty Images

    Manafort heeft zijn pleidooiovereenkomst met de aanklagers op schandalige wijze opgeblazen door herhaaldelijk tegen hen te liegen, zelfs nadat hij volledige medewerking had toegezegd in hun onderzoek naar de Russische inmenging in de presidentsverkiezingen van 2016. Bovendien beweren de aanklagers dat Manafort tegen hen heeft gelogen over de rol van Kilimnik in een plan om getuigen te misleiden, ondanks het feit dat hij eerder had toegegeven te hebben samengespannen met Kilimnik in zijn eigen pleidooi overeenkomst.

    Zowel het Mueller-rapport als de tweepartijdige Senaatscommissie ontdekten dat Manafort en zijn plaatsvervanger Rick Gates Kilimnik "periodiek" de interne peilingen van de Trump-campagne gaven, hoewel Gates de speciale aanklager vertelde dat hij vermoedde dat Kilimnik een Russische "spion" was. Volgens het Mueller-rapport had Kilimnik ten minste vier keer voor en na de presidentsverkiezingen van 2016 een Oekraïens zogenaamd "vredesplan" nagestreefd, en Manafort misleidde de aanklagers over deze plannen.

    Maar Manafort's misleiding ging verder dan Kilimnik, zeiden de aanklagers. Volgens de vrijgegeven memo beweerde Manafort na het ondertekenen van zijn pleidooi overeenkomst dat hij "geen directe of indirecte communicatie had met iemand" in de Trump-administratie - "over welk onderwerp dan ook."

    "Het bewijs toont aan dat Manafort loog over zijn contacten", aldus de memo. "Het bewijs toont aan dat Manafort contacten had met ambtenaren van de regering."

    Het pas vrijgegeven dossier is hier beschikbaar als PDF.

    www.dropbox.com/s/ol889o91g8w6ape/man...
  10. forum rang 9 gnocchi. 25 mei 2021 00:52
    Biden dringt aan op stoppen onderhandelingen met Republikeinen nu stimuleringsgesprekken vastlopen
    Bob Brigham
    24 mei, 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/joe-biden-infrastruc...

    Progressieven dringen er bij president Joe Biden op aan om te erkennen dat GOP-senatoren niet geïnteresseerd zijn in het steunen van zijn infrastructuurpakket.

    "De besprekingen van president Joe Biden over infrastructuur met de Republikeinen kunnen in hun derde week vastlopen, met onderhandelaars die het scherp oneens zijn over het niveau van de vereiste uitgaven en zelfs de basisdefinitie van de term," meldde Business Insider maandag. "De regering Biden deed vrijdag een nieuw voorstel, waarbij het oorspronkelijke voorstel werd teruggebracht van 2,3 biljoen tot 1,7 biljoen dollar. Het behield veel van de oorspronkelijke bepalingen over de zogenaamde sociale infrastructuur en verplaatste een deel van de financiering naar andere wetsvoorstellen."

    Ondanks het feit dat Biden zijn voorstel met meer dan een half biljoen dollar heeft teruggeschroefd, hebben de Republikeinen het wetsvoorstel nog steeds niet gesteund.

    "De tweepartijdige aanpak van de regering botst steeds meer met oproepen van progressieven aan Biden om de besprekingen te beëindigen. Zij stellen dat de Republikeinen niet serieus zijn over het sluiten van een deal. In plaats daarvan willen deze wetgevers beginnen met het verzoeningsproces, een stap die het mogelijk maakt om bepaalde wetsvoorstellen aan te nemen door een stemming over de partijlijn in de Senaat," legde het rapport uit.

    Senator Bernie Sanders (I-VT) legde de situatie zondag uit op CBS's "Face the Nation".

    "We zouden graag tweepartijdigheid willen, maar ik denk niet dat het de Republikeinse leiders ernst is met het aanpakken van de grote crisis waar dit land mee te maken heeft," zei Sanders. "Als zij niet naar voren komen, moeten we alleen verder gaan."

    Lees het volledige verslag.

    www.businessinsider.com/bidens-econom...
  11. forum rang 9 gnocchi. 25 mei 2021 08:49

    Dit is het deel waar ze elkaar gaan neerhalen.
    Bill Palmer | 8:00 pm EDT May 24, 2021

    Donald Trump en zijn familie zijn bezig onderuit gehaald te worden door het strafrechtelijk systeem in New York. Matt Gaetz's beste vriend en ex-vriendin helpen nu de aanklagers hem strafrechtelijk aan te klagen. De raderen van justitie draaien veel te langzaam, maar ze komen er wel. Nu de zaken over de hele linie in beweging zijn, lijkt het erop dat sommige van Trump's mensen hebben besloten om elkaar neer te halen.

    Uit het niets heeft Gordon Sondland - de man die een valse getuigenis aflegde in het eerste aanklachtproces tegen Trump en later terugkwam en de misdaden van Trump bekende - vandaag een aanklacht van 1,8 miljoen dollar ingediend tegen uitgerekend Mike Pompeo. Waarom?

    Lees verder.
    link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/this-is...
  12. forum rang 9 gnocchi. 25 mei 2021 09:08
    'Trollenfabrieken' maken deel uit van de Russische cyberbeveiligingsstrategie: hacken, desinformatie, ontkennen
    AFP
    24 mei 2021

    In de loop der jaren heeft Moskou te maken gehad met talloze beschuldigingen van cyberaanvallen die hebben geleid tot meerdere sancties en de uitzetting van zijn diplomaten. De term "hacker" is bijna synoniem geworden met Rusland.

    Van ‘trollenfabrieken’ tot hackers die naar verluidt worden gecontroleerd door de veiligheidsdiensten van het land, hier is een overzicht van de wereld van Russische cybercriminaliteit:

    Vaardigheden

    Rusland is al decennia lang een broedplaats voor computerexperts. Tijdens de Sovjettijd drong de regering aan op vooruitgang op het gebied van wetenschap en technologie, en - met het verschijnen van de eerste computers - op het gebied van programmeren.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/russia-hacking/
  13. forum rang 9 gnocchi. 25 mei 2021 09:14
    'Aanzienlijke blootstelling': drie insiders van Trump waarschuwen dat een nieuwe sonde hem zou kunnen neerhalen
    Matthew Chapman
    24 mei 2021.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-organization-i...

    Op de maandageditie van MSNBC's "The Beat", sprak anker Ari Melber met drie belangrijke insiders tot het imperium van voormalig president Donald Trump: voormalig Trump-advocaat Michael Cohen, Trump Organization CFO Allen Weisselberg's ex-schoondochter Jennifer Weisselberg, en voormalig Melania Trump vennoot Stephanie Winston Wolkoff. Ze waren het er allemaal over eens dat de familie Trump en de binnenste cirkel ernstig in gevaar zijn door de nieuwe onderzoeken die uit de staat New York komen - met name Weisselberg.

    "Ik denk dat [Allen] de maestro is", zei Jennifer Weisselberg. "Hij is degene die heeft georkestreerd - hij staat er aan het toppunt van. Ik denk dat - ik geloof niet helemaal dat Donald de ins en outs kent - niet van wat er aan de hand is, hij is absoluut in orde met wat je hem ook geld bespaart op zijn belastingen. om hem te helpen, maar Allen is degene die alles heeft georkestreerd en het gezin en iedereen in een slechte positie heeft gebracht. " Ze voegde eraan toe dat hij verwacht dat Weisselberg Trump zal uitschakelen.

    "Allen is een zeer interessante man omdat Allen de poortwachter was voor elke cent die binnenkwam en wegging uit de Trump-organisatie", zei Cohen. "Maar het was niet alleen de Trump-organisatie. Het waren de persoonlijke rekeningen van Donald. Het waren de zakelijke rekeningen van de kinderen, de presidentiële inaugurele commissie, de campagne. Elke cent die iets met Donald Trump te maken had, ging door het bureau van Allen Weisselberg ... ik geloof echt dat hij een aanzienlijke blootstelling heeft, en ik denk dat zijn blootstelling er niet een is die je zomaar kunt verbergen, want het mooie van cijfers is dat cijfers niet liegen. "

    'Stephanie, toen Donald Trump het ogenschijnlijk druk had als president, wie leidde de Trump-organisatie op basis van jouw kennis?' vroeg Melber.

    "Op basis van mijn kennis was het - ik denk dat ze er allemaal nog bij betrokken waren", zei Wolkoff. "Ik heb niet echt de autoriteit om te zeggen wie het was. Vermoedelijk Don Jr. en Eric, maar Allen, zoals altijd, opnieuw wetende dat hij zijn vingers over de financiën had, was zo - ik - ik was zo woedend omdat dat zo was. iets dat op mij en mijn familie werd gegooid, dat ik ervan werd beschuldigd miljoenen dollars te hebben gestolen nadat ik iets had gegeven dat patriottischer zou moeten zijn ... de realiteit van dit alles is dat Allen ook betrokken was bij wat er met mij gebeurde zo intrinsiek en ik was me er pas echt van bewust nadat het onder mijn aandacht was gebracht en nadat ik de 900 pagina's tellende verklaring had gelezen. "

    Kijk hieronder:

    www.youtube.com/watch?v=6OOHxIsS8NI
70.699 Posts
Pagina: «« 1 ... 2770 2771 2772 2773 2774 ... 3535 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,92 +0,86%
EUR/USD 1,0663 +0,10%
FTSE 100 8.044,17 +0,25%
Germany40^ 17.996,70 +0,76%
Gold spot 2.298,51 -1,23%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+31,58%
ALLFUN...
+4,35%
PROSUS
+4,24%
Philip...
+2,30%
Accsys
+2,17%

Dalers

RANDST...
-6,19%
Akzo N...
-4,75%
NSI
-3,45%
Fugro
-1,28%
AMG Cr...
-1,28%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links