Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De AEX ligt op koers, maar de bitcoinbubbel loopt leeg

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 35
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

151 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 21 mei 2021 15:24
    De afgelopen dagen vlogen de grotere bedragen binnen, vandaag is het echt mini beetjes. Maar toch al 2 mini beetjes naar binnen gehaald. Ik kan er in ieder geval een dubbele grote portie sushi van halen. Dus dat is extra bonus(je).

    U houdt het goed vol. Grote verwachtingen van de Amerikaanse openingen. Het wordt wel een belangrijke close vandaag. Want het is duidelijk dat we blijven hangen. En de correctie blijft zo op de loer liggen. Akzo. Die moet verder. ING. Met slechte ratio's op de 11. Er zit nog wat meer ruimte in de middel lange termijn parameter. Maar daar is alles meegezegd. ASML die gaat niet meer snel. Olie hebben ze nodig. Veel olie. De wonder machine staat stil. Hun aandelen programma is toch nog niet op? Besi gaat nog ff door. Maandag en Dinsdag wordt interessanter. Als maandag de beurzen open zijn. Ik dacht van wel. Randstadjes. Die blijven hangen. Waar gaan ze heen? Kunnen ze profiteren van de Nieuwe Start? Het lijkt me wel. Of valt het eigenlijk juist tegen. Veel minder mensen nodig. En dus ook minder Randstad? Of er is juist heel weinig aanwas overal geweest. Want business op lage pitjes, betekent ook minder Randstad. Frankrijk blijft ook doorgaan. BNP laat rood zien. Societe. Doet niet aan Societeit. Kering blijft doorgaan. Al komen ze de 720 euro niet voorbij. Credit Agricole doet een keurige plus. Kortom de Franse financials liggen gemengd. Op weg naar de Amerikaanse opening. Komt er nog wat vuurwer of blijven we zo door modderen in het groen. Coin markt. Het zal wel rustiger worden met die fantastische verhalen. De moderne variant en betere variant van de Oranje Tulpenrally. Beter in de zin van: coins zijn de nieuew nummer 1 bubbel stjiging. Het werd tijd. Philips, in matige herstel rondjes. Die hebben een aardige veer gelaten van ruim 50 naar midden 46. Adyen ook keurig in het herstel. Ze gaan ouderwets tekeer met stijgen en dalen. Gooi ze maar open. Wie? De Amerikaanse beurzen!
  2. forum rang 9 Calimero 21 mei 2021 15:33
    quote:

    ttroo schreef op 21 mei 2021 15:24:

    De afgelopen dagen vlogen de grotere bedragen binnen, vandaag is het echt mini beetjes. Maar toch al 2 mini beetjes naar binnen gehaald. Ik kan er in ieder geval een dubbele grote portie sushi van halen. Dus dat is extra bonus(je).

    U houdt het goed vol. Grote verwachtingen van de Amerikaanse openingen. Het wordt wel een belangrijke close vandaag. Want het is duidelijk dat we blijven hangen. En de correctie blijft zo op de loer liggen. ...

    Gooi ze maar open. Wie? De Amerikaanse beurzen!
    Boring ... Ik hoef niet eens te updaten :)

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13450207...
151 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links