Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,840 19 apr 2024 10:05
  • -0,660 (-2,69%) Dagrange 23,600 - 24,160
  • 47.395 Gem. (3M) 245,7K

AMG - tweede kwartaal 2021

2.018 Posts
Pagina: «« 1 ... 64 65 66 67 68 ... 101 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Piet Plezier 16 mei 2021 09:49
    Het aandeel AMG is dit weekend weer gepubliceerd in beleggers belangen en hebben nog steeds een koop aanbeveling.
    Zij zien ook het enorme potentieel in dit aandeel en zeggen ook dat de verwachte EBITA voor 2021 van 120 miljoen aan de lage kant is. De verwachting dat binnen 5 jaar een EBITA van 350 miljoen haalbaar is gezien de expansieprojecten van AMG. De KW verwachting voor 2022 is 14.4 en dat is aan de lage kant, zeker met deze inflatieverwachtingen is een aandeel als AMG een goede verzekering aangezien grondstoffen en metalen in zulke tijden het altijd goed doen.
    Het aandeel is alleen een speelbal van daghandeleren geworden, die hier geld aan willen verdienen, maar dat kan ook de andere kant op gaan en dat gaat het ook, daar ben ik van overtuigd. De prijzen van grondstoffen gaan hard omhoog m.i. komt dat effect pas later op gang en zaten ze nig te veel vast aan de oude lage prijzen in q1, en dat gaat zijn effect pas beter laten zien in q2 en de rest van het jaar. Er zit nog veel in het vat met postieve winstverwachtingen en dat is wat ze in belleggersbelangen ook schrijven en een aantrekkelijk stijgings potentieel hebben.
    En denk dat wij op dit forum dat allemaal wel zien en weten, daarom was het afgelopen week heel zuur om te zien dat er 20% van de koers is afgegaan de afgelopen maand na de publicatie van de toch wel gunstige cijfers, maar ja de beurskoers heeft altijd gelijk, maar overdrijft altijd naar boven en naar beneden toe, en m.i. is het echt naar benden toe bij AMG. Ik verwacht komende week een herstel hierin, en dat investeerders tot inzicht komen van het potentieel van de duurzame groeifonds waar heel veel nog in de pijplijn zit.
    Mijn verwachting is dat de komende weken weer terug gaan naar het nivo van de €35, als het meezit gaat arcelor mittal ook mee omhoog, waar AMG zich mee omhoog kan trekken als steun in de rug, als het sentiment goed blijft in het algemeen. Als iedereen zijn stukken vast houd, valt er niet meer veel te dalen vanaf nu, ben er zuinig op want op jaareinde hebben we de € 40 allang bereikt, dan is er zicht op dat Ohio open gaat en bij gaat dragen aan het resultaat, de EBITA is dan duidelijk over 2021 + € 150 miljoen, en mogelijk meer zicht op de JV plannen met shell en batterijfabriek in Duitsland.

    Fijne dag nog.
  2. forum rang 5 geldmaker 17 mei 2021 11:41
    quote:

    Just lucky schreef op 12 mei 2021 20:30:

    [...]Op AMG zit gewoon een heel actief algo, bij andere fondsen zoals bijv. OCI zie je dat totaal niet., terwijl bij dat fonds de bied en laatboeken vol zitten. Dit algo heeft gewoon de voorkeur voor AMG en draait waarschijnlijk elke dag dikke winsten. Het is niet anders. Ben benieuwd naar morgen, zal ook wel een rode dag worden gezien de Amerikaanse futures. En de beurzen staan nog steeds op topstanden, de correctie moet nog beginnen en AMG heeft al een flinke voorsprong. Zou me niets verbazen als je AMG over enkele weken onder de 25 kan komen.
    Just Lucky, vanochtend van een van de politieke partijen de mededeling gekregen dat de financiële handel prioriteit krijgt in het te komende regeer beleid.
    Derhalve hoop ik ook dat de algo's een tax moeten betalen comform onze zuiderburen..
    Zal blij zijn .
  3. Margin Call 17 mei 2021 12:59
    Market participants expect a decision on the Section 232 investigation regarding vanadium by 23 May, with most predicating an affirmative determination will make the US fully a premium market.


    Meesten in de markt rekenen dus toch op de komst van de 'tariffs'!
    Tegen mijn verwachting in overigens...maar naar verwachting nadert het oordeel dus snel.

    Volledige artikel: www.argusmedia.com/en/news/2215361-in...
2.018 Posts
Pagina: «« 1 ... 64 65 66 67 68 ... 101 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links