Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,632 16 apr 2024 12:37
  • -0,029 (-4,39%) Dagrange 0,604 - 0,690
  • 348.285 Gem. (3M) 112,5K

Waar beleggen jullie nog meer in

2.899 Posts
Pagina: «« 1 ... 128 129 130 131 132 ... 145 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dag Trader 26 april 2021 21:59
    quote:

    Dag Trader schreef op 26 april 2021 20:56:

    had hier af en toe cinedigm voorbij zien komen, maakt grote pieken en dalen, heb 15-04 op 1,19 een kleine positie ingenomen, na het nieuws van vandaag neig ik toch wel uit te stappen... hoop nog op een eindsprint van een uur vanaf precies 21u ;-p

    nope!
    alles op rood, en gokken op nog een groen dagje/piekje...
    (op de jaargrafiek zit de rsi nog laag, op de 6 maandsgrafiek zit ie wel op een verkoop level...
    maar dan kan er nog wel een dipje en een topje komen...en dan maar hopen dat die top niet nabeurs straks of voorbeurs morgenochtend is.... volume is hoog vandaag, hoop dat er morgen volume is van boven de 100 miljoen..... en dan knallen....maar ja, hopen is dus gokken.. ;-) )
  2. kw1986 29 april 2021 07:28
    www.hln.be/buitenland/de-vader-van-zo...

    Artikel over nft's. Cinedigm heeft een grote databank aan ondertussen "collectible" content. Ze zijn 4 nft gerelateerde dingen aan het ontwikkelen. Waarvan ze 1 verwachten te lanceren april 2021. Vandaag of morgen dus.

    Dwz dat er wel wat kan veranderen in de koers vandaag.
  3. forum rang 4 Prijsman 4 mei 2021 17:35
    quote:

    Egomarinus schreef op 3 mei 2021 13:16:

    Serieus aanhoudend volume bij Genomic Vision.
    Bijna 60% gestegen na hun dip vorige week.
    Waag me er niet meer aan.
    Koers is te manipulatief door de grote spelers (hoog volume), indien er nieuws is. Het bedrijf heeft weinig fundament als ik kijk naar de (recente) bekeken cijfers. Hier staat nog eens een te hoge hoge marketcap tegenover IMO. RSI staat op rood momenteel, zwaar overbought. Ik denk dat het vandaag een perfecte dag geweest om te verkopen.

  4. DRTVR 7 mei 2021 15:44
    Cinedigm kondigt algehele vermindering van de bedrijfsschuld aan met $ 44,2 miljoen

    89% vermindering van de schuld sinds 31 maart 2020 levert balans op ter ondersteuning van streaming fusie- en overnamestrategie

    LOS ANGELES, CA / ACCESSWIRE / 7 mei 2021 / Cinedigm Corp. (NASDAQ: CIDM) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf de afgelopen twaalf maanden zijn totale uitstaande schuldsaldo met $ 44,2 miljoen of 89% heeft verlaagd tot een huidig ??saldo van $ 5,7 miljoen van $ 49,9 miljoen op 31 maart 2020.

    Het bedrijf heeft deze belangrijke mijlpaal voor schuldvermindering bereikt door $ 15,0 miljoen aan converteerbare obligaties om te zetten in eigen vermogen, $ 8,2 miljoen aan tweede pandschuld af te lossen, $ 8,7 miljoen aan Digital Cinema non-recourse schuld en $ 14,4 miljoen aan revolver-schuld terug te betalen. Deze acties hebben de jaarlijkse rentelasten van de Vennootschap aanzienlijk verminderd.

    Het bedrijf blijft zijn balans verbeteren met een huidig ??totaal schuldsaldo van $ 5,7 miljoen, inclusief een PPP-lening van $ 2,1 miljoen, waarvoor het bedrijf zijn aanvraag voor kwijtschelding heeft ingediend, $ 3,5 miljoen aan niet-verhaalbare schuld in de oude Digital Cinema-activiteiten en een doorlopende kredietfaciliteit met East West Bank, die momenteel een saldo heeft van $ 0,1 miljoen.

    Bovendien zal een deel van Cinedigm's recente verkoop van 10,8 miljoen dollar van digitale bioscoopprojectiesystemen aan American Multicinema Inc. (AMC), aangekondigd op 26 maart 2021, worden gebruikt om de resterende 3,5 miljoen dollar aan apparatuurschuld te elimineren in niet-verhaalbare Digital Cinema-schuld. . Volgens de voorwaarden van de AMC-deal zal de apparatuur in de loop van de tijd worden verkocht en zal de vergoeding in gedeelten worden betaald bij elke afzonderlijke verkoop die op verschillende datums tot en met januari 2023 zal plaatsvinden.

    Na de verkoop van apparatuur aan AMC blijft Cinedigm eigenaar van 1.000 extra projectiesystemen die het bedrijf mogelijkheden onderzoekt om te leasen of te verkopen aan theatrale exposanten.

    "Cinedigm bevindt zich op een cruciaal moment, aangezien we investeren in snelgroeiende digitale streamingactiva en tegelijkertijd geld verdienen aan onze digitale bioscoopactiva", aldus Gary Loffredo, President en COO van Cinedigm. "We zijn erin geslaagd om de huidskleur van onze balans volledig te veranderen, aanzienlijke contanten toe te voegen en meer dan $ 44 miljoen aan schulden te elimineren sinds 31 maart 2020. We zijn van plan om de relatief kleine resterende schuldsaldi in dit boekjaar verder te verminderen."

    Hij vervolgde: "Deze vooruitgang is belangrijk omdat het laat zien dat we uitvoeren tegen onze strategie in, waaronder ons doel om aanzienlijk af te betalen en de rentelasten te verminderen. Met onze balansversterking hebben we het bedrijf gepositioneerd om extra activa met een hoog potentieel voor streaminggroei te verwerven buiten de vijf overnames die we hebben gedaan sinds oktober 2020, waar we vier nieuwe streamingkanalen, ongeveer 15.000 films en tv-afleveringen, een streamingtechnologiebedrijf en een basis voor toekomstige activiteiten in Zuid-Azië hebben opgepikt. Door een leider te worden in de streamingcontentbusiness, zijn we waardoor het bedrijf een aanzienlijk hoger veelvoud van inkomsten op de kapitaalmarkten kan behalen. "
  5. DRTVR 10 mei 2021 10:52
    Cinedigm kondigt recordverbetering aan advertentie-inkomsten aan door de implementatie van Amagi's advertentieoplossingen

    Vrijdag 7 mei 2021, 20:30 uur

    Cinedigm meldt een omzetstijging van 47% na de implementatie van het Amagi THUNDERSTORM 2.0-product

    LOS ANGELES, CA / ACCESSWIRE / 7 mei 2021 / Cinedigm (NASDAQ: CIDM), het toonaangevende onafhankelijke streamingbedrijf dat enthousiaste fanbases bedient, heeft vandaag aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Amagi, een wereldleider in SaaS voor uitzending en streaming van tv in de cloud, voor het implementeren van hun server-side advertentie-invoegplatform, Amagi THUNDERSTORM 2.0. Deze verbetering, die automatische advertentiedetectie en mogelijkheden voor dynamische OTT-advertentie-invoeging biedt voor het genereren van inkomsten via kanalen, heeft geresulteerd in een toename van de advertentie-inkomsten met 47% sinds de nieuwe implementatie.

    Sinds de lancering van deze nieuwe technologie in april, zag het bedrijf ook een vertoningstoename van 21% en een stijging van de weergavepercentages met 100% (een berekening van het percentage weergegeven vertoningen op basis van het totale aantal gewonnen veilingen). Cinedigm verwacht in het huidige fiscale jaar zeven cijfers aan nieuwe inkomsten te behalen door de inzet van Amagi ADS PLUS, een virtuele verkoopdienst voor advertenties. Bovendien heeft een verbeterde systematische analyse via Amagi ANALYTICS end-to-end-analyses mogelijk gemaakt over het aantal kijkers en het genereren van inkomsten uit advertenties, toegangsstatistieken voor elke regio, apparaat, kanaal, contentitem en tijdzone. Het biedt naadloze toegang tot live gegevens over gelijktijdige gebruikers in een CCU-grafiek, evenals key performance indicators voor advertentie-operaties en kan automatisch key performance-rapporten genereren voor kijkers en advertentie-operaties. De volledige suite van Amagi '

    "Als een langdurige strategische partner van Amagi, blijven we nauw samenwerken met Amagi bij het gebruik van hun technologie in ons portfolio van door advertenties ondersteunde streamingkanalen", zegt Tony Huidor, SVP, Products & Technology en General Manager of Digital Networks bij Cinedigm. "Als het dominante technologieplatform op het gebied van lineaire weergave binnen de OTT-ruimte, heeft Amagi toonaangevende technologie ontwikkeld, maar blijft het ook openstaan ??voor de zakelijke behoeften van partners zoals Cinedigm die de technologie verder willen pushen om het inkomstenpotentieel hierin te blijven maximaliseren. snelgroeiend segment van de entertainmentindustrie. "

    "Cinedigm heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld bij de digitale transformatie door unieke en boeiende inhoud voor kijkers samen te brengen op door advertenties ondersteunde platforms. Of het nu gaat om het creëren van lineaire kanalen met Amagi CLOUDPORT of het versnellen van de groei van advertentie-inkomsten via Amagi THUNDERSTORM 2.0, Cinedigm is een waardevol en strategische partner voor Amagi ", aldus Srinivasan KA, medeoprichter, Amagi. "We kijken ernaar uit om hun groei en expansie te ondersteunen door middel van onze allesomvattende oplossingen voor streaming tv - het creëren van kanalen, distributie en het genereren van inkomsten met advertenties."

    Door een mix van premium SVOD-services en speciale AVOD- en FAST-kanalen, blijft C inedigm een thuis voor enthousiaste inhoud met een portfolio van fan-centrische bestemmingen die allemaal gericht zijn op een kernmissie: de wereld vermaken. Het streamingportfolio van Cinedigm omvat indiefilm (Fandor), horror (Screambox & Bloody Disgusting), familie-entertainment (Dove Channel) en anime (CONTv-anime), evenals speciale kanalen voor iconische entertainers, geleid door Bob Ross (The Bob Ross Channel ). Cinedigm is al meer dan twee decennia een innovator in de digitale transformatie van de entertainmentindustrie en heeft als doel bestemmingen te creëren die kijkers onderdompelen in content waar ze van houden, terwijl ze voorop blijven lopen in de technologie terwijl de streaming-industrie zich blijft ontwikkelen.

    Over Cinedigm

    Cinedigm (NASDAQ: CIDM) leidt al meer dan twintig jaar de digitale transformatie van de entertainmentindustrie. Tegenwoordig vermaakt Cinedigm honderden miljoenen consumenten over de hele wereld door premium content, streamingkanalen en technologiediensten te leveren aan 's werelds grootste media-, technologie- en retailbedrijven.

    Cinedigm gebruikt, en zal blijven gebruiken, zijn website, persberichten, SEC-documenten en verschillende sociale mediakanalen, waaronder Twitter ( twitter.com/cinedigm ), LinkedIn www.linkedin.com/company / cinedigm / ), Facebook ( facebook.com/Cinedigm ), StockTwits ( stocktwits.com/CinedigmCorp ) en de bedrijfswebsite ( www.cinedigm.com) als extra middel om openbare informatie bekend te maken aan investeerders, de media en anderen die in het bedrijf geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk dat bepaalde informatie die het bedrijf op zijn website plaatst, verspreid in persberichten, SEC-documenten en op sociale media, kan worden beschouwd als materiële informatie, en het bedrijf moedigt investeerders, de media en anderen die in het bedrijf zijn geïnteresseerd aan om dit te bekijken. de zakelijke en financiële informatie die het bedrijf op zijn website publiceert, verspreidt in persberichten, SEC-documenten en op de hierboven vermelde sociale mediakanalen, aangezien dergelijke informatie kan worden beschouwd als materiële informatie.

    Over Amagi

    Amagi is een media-technologiebedrijf van de volgende generatie dat cloud-uitzendingen en streaming tv-oplossingen levert aan tv-netwerken, contenteigenaren en streaming tv-platforms. Amagi stelt contenteigenaren in staat om live lineaire kanalen te lanceren, distribueren en er geld mee te verdienen op door gratis advertenties ondersteunde tv- en SVOD-platforms. Amagi biedt ook 24x7 cloudbeheerde services die eenvoud, geavanceerde automatisering en transparantie brengen in de volledige uitzendactiviteiten voor traditionele tv-netwerken. Amagi levert meer dan 500 kanalen met implementaties in meer dan 40 landen. Amagi heeft kantoren in New York, Los Angeles, Londen, New Delhi en Bangalore.
  6. forum rang 6 limomilo 13 mei 2021 08:07
    Ben eergisteren in Rigel therapeutics gestapt. Hebben een medicijn (tavalesse) tegen covid, dat van de week in een Amsterdams ziekenhuis zeer goede resultaten gaf bij een test. Voordeel is, is een bestaand middel en hoeft niet de lange weg met fases te vervolgen. Verkopen waren in eerste kwartaal enorm gestegen en als dit met deze test doorzet zal het nog verder stijgen. Gisteren koers +14% nabeurs nog een paar procent erbij. Omzet + 45 %, winst + 86%, wpa + 69 %, alles 1e kwartaal.
  7. kw1986 15 mei 2021 15:15
    quote:

    Whoopie schreef op 15 mei 2021 14:03:

    [...]
    Aan de huidige prijs lijkt dit mij een goed instapmoment?
    Of zie ik iets over het hoofd?
    Ik heb er vorige week bijgekocht aan 1.24 en aan 1.15. Door te traden een gak van 0.99$. Het is een heel volatiel aandeel waar ook veel shorters op zitten. Veel druk om het laag te houden. Voor een eerste aankoop is de huidige koers denk ik niet teveel.

    LOS ANGELES, CA / ACCESSWIRE / May 7, 2021 / Cinedigm Corp. (NASDAQ:CIDM) announced today that over the past twelve months, the Company has reduced its total outstanding debt balance by $44.2 million or 89% to a current balance of $5.7 million from $49.9 million at March 31, 2020.

    Veel positieve persberichten te vinden.
    finance.yahoo.com/quote/CIDM?p=CIDM

    Wat voor mij wel een rode vlag is dat ze bij de overnames nooit erbij vermelden hoe het financieel in elkaar zit. Voor de earnings vliegt de helft er uit.

    Er is trouwens ook een cidm draadje.
    www.iex.nl/Forum/Topic/1379588/Amerik...
  8. Moefie 26 mei 2021 13:21
    Ik heb onlangs ook wat Polarean Imaging gekocht.
    www.polarean.com/

    Long scans op basis van hyper polarised Xenon 129. Dit zou veel betere resultaten geven dan bestaande scan methodes en ook de effecten van covid op de longen detecteren waar andere methodes niets detecteren (zie RNS van vandaag)

    www.voxmarkets.co.uk/rns/announcement...

    Hier is ook enkele videos van Justin Waite (Vox market podcasts) met wat (overenthousiaste?) info:
    www.youtube.com/watch?v=Sh_x6GUfy5I&a...
    www.youtube.com/watch?v=9sWJKwMHTkI

    FDA approval zou voor 5 oktober 2021 zijn, maar dit wordt reeds in een aantal ziekenhuizen gebruikt voor onderzoek.

    Ze produceren het toestel om het xenon gas te polariseren. Kleine hoeveelheid wordt ingeademd en dan een MRI scan.

    cijfers:
    www.polarean-ir.com/docs/librariespro...
    Recent nog geld opgehaald (25M pond in maart) voor commercialisatie na approval.
2.899 Posts
Pagina: «« 1 ... 128 129 130 131 132 ... 145 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links