Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,249 23 apr 2024 17:20
  • -0,001 (-0,20%) Dagrange 0,242 - 0,250
  • 26.320 Gem. (3M) 147K

Gaussin 2021

1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 85 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. wErnie 3 mei 2021 08:52
    quote:

    Bones schreef op 30 april 2021 17:35:

    [...]

    Je had ze een euro goedkoper....
    Zoals ik voorheen reeds zei: ik hou een deel vast en met een ander deel doe ik daytrading.
    Dat vaste deel heb je nodig voor de dag dat er een groot order binnenkomt: je wil de raket niet missen toch? En ja dan kan het zijn dat je met dat deel soms in de min gaat. Maar inderdaad het deel waarmee ik soms korte ritjes maak is al lang buiten ... ergens rond de 10,39 zelfs, ik denk op 26/4 ...
    binnenkort stap ik wel opnieuw in.
  2. [verwijderd] 3 mei 2021 10:42
    Behalve al die ouwe koek over Total met non nieuws waarde is er ook wat echt nieuws te vinden:

    EMT Madrid investing €177M in purchase of 520 CNG buses and 50 electric buses, 27 April 2021

    'Electric buses.
    The €25.9-million award for electric buses is split between two vendors. The first award for 30 standard electric buses went to Irizar with the Irizar ieBUS model. The second 20-unit batch was awarded to BYD Europe and its BYD model K9UB.'

    www.greencarcongress.com/2021/04/2021...

    p.s. : zeer merkwaardig dat voor investors de stukken (bijv. voor a.s. AV) niet in het Engels vertaald zijn. Geldt overigens ook voor andere delen van de nieuwe website.

  3. [verwijderd] 3 mei 2021 11:02
    Over de Madrid order Byd:

    'On the other hand, the award of the electric buses will involve an investment of 25.9 million euros. The procedure has been divided into two lots: the first, of 30 standard electric buses, which will be assigned to Irizar and its ieBUS model, and the second, of another 20 units, will correspond to the BYD K9UB bus. With this order, the electric fleet will grow to 179 units at the end of this year and the electrification of 8.6% of the EMT park will be achieved'.

    colombiabus.com.co/2021/04/28/madrid-...

    P.s. Kijk, dat snap je dan weer niet van Gaussin, waarom melden ze dit niet? Blyd mega order..tsjah.
  4. [verwijderd] 3 mei 2021 11:20
    Battery & Fuel Cell >
    Mar 3, 2021 - 03:04 pm
    “Actually, we are the pioneer of solid-state battery”

    3 mei 2021:

    'Among our existing clients there is for example the French company Actia. They integrate our batteries in applications of their customers all over the world, for example for Australian manufacturer Custom Denning. So, we started providing batteries for electric buses that will be used in Australia. There is also the French manufacturer Gaussin, who is providing already special electric vehicles for the port industry in New Zealand, Qatar, Ivory Coast, etc. They have customers all over the world, also in Asia. And they created a swapping system to exchange the LMP® battery packs of their vehicles every 12 hours, so they can run 24 hours per day with two packs'.

    www.electrive.com/2021/03/03/actually...
  5. [verwijderd] 3 mei 2021 12:52
    Hier ook ouwe koek (19 jan 2021) maar heb het even vertaald. Is interessant voor wie nogal eens twijfelt, of zichzelf vragen stelt over de verkoop/bedrijfsstrategie van Gaussin :

    Kunt u ons in dit verband uitleggen waaruit uw verkoopstrategie voor licenties bestaat?

    CG:
    'Ons bedrijfsmodel bestaat uit het internationaal verkopen van licenties aan partners die hen rechten geven voor de productie en marketing van een of meer van onze modellen, en voor een bepaald geografisch gebied. We zijn niet van plan megafabrieken te financieren. We geven de voorkeur aan licentieovereenkomsten met lokale partners die bekend zijn met de cultuur, regelgeving en markten en met het supply chain-ecosysteem van hun land. Ze zijn ook beter geplaatst om te zorgen voor preventief en curatief onderhoud van voertuigen en om het slagingspercentage van bestellingen te verhogen.

    In ruil voor de beëindiging van de rechten profiteert het bedrijf van royalty's die tussen 5 en 11% van de verkopen van de licentienemer kunnen vertegenwoordigen. Dat vertaalt zich natuurlijk in minder omzet, maar we verzamelen alleen marge. Wanneer u een licentie ondertekent voor 20 miljoen euro, is het als een klassiek contract voor 200 miljoen euro (dat slechts 10% winst heeft). We willen daarom in zo'n 40 landen inzetten.

    Anderzijds maakt de levering van de accu's en de software van de voertuigen geen onderdeel uit van het contract. Deze strategie vereist geen fondsenwerving of schulden, en stelt het bedrijf in staat zich te concentreren op innovatie, R&D en technologieoverdracht'.


    www.lalettredelabourse.fr/interviews/...

    origineel:
    www.lalettredelabourse.fr/interviews/...
  6. [verwijderd] 3 mei 2021 12:54
    Wat zijn de elementen die uw activiteit ondersteunen?

    CG: De sector die de crisis het beste heeft doorstaan, is e-commerce. Het vereist echter een aanzienlijke logistiek. Onze producten, en met name het ATM-assortiment dat we vier jaar geleden in samenwerking met Carrefour Supply Chain ontwikkelden, spelen goed in op de noden van de logistiek. Ze rusten sites uit met een dertigtal merken zoals Decathlon, Cdiscount, Leroy Merlin en Kuehne Nagel. Hun marktaandeel zou nu 90% moeten bedragen. Dieseltractoren staan ??op het punt uit de parken te verdwijnen. Onze elektrische versie is erg populair bij chauffeurs. Een ander voorbeeld: we hebben een contract getekend met UPS dat 4 miljard dollar wil investeren om zijn logistiek te verbeteren.

    Andere spelers in de sector hebben grote plannen. Amazon wil zijn hele logistieke keten integreren om de levertijden te kunnen verkorten. Dit vertaalt zich in een sterke vraag naar producten die zijn gerelateerd aan het verbeteren van de magazijnefficiëntie. Amazon wil ook overstappen op waterstof, met als voorwaarde de elektrische auto. Dat plaatst ons in een goede positie. Er is ook een groeiende vraag naar autonome voertuigen.
  7. Daane Pinokkio 4 mei 2021 09:43
    Mobiel waterstoftankstation en terminaltrekker op waterstof primeur voor Vlaanderen.
    www.msn.com/nl-be/financien/nieuws/mo...
    Ze beginnen in Vlaanderen stillekesaan wakker te worden.
    Jammer dat de Nederlanders van Terberg Gaussin voor zijn. Waar wat niet is kan nog komen.
    Hopelijk krijgen we vandaag een groen dagje.
  8. kneut 4 mei 2021 18:30
    Het interview zal wel niet goed gevallen zijn vandaag, want daarna gingen we zakken:

    The Nuggets of the Odds is Boursorama's maandelijkse show gewijd aan het nieuws van kleine en middelgrote kapitalisaties. In dit eerste nummer blikt Christophe Gaussin, CEO van Gaussin, terug op de resultaten van het bedrijf en de vooruitzichten voor 2021. Ook in de samenvatting staat het interview met Pierrick Bauchet, Managing Director bij Inocap Management. Een show gepresenteerd door Sarah Belhadi.
1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 85 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links