Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Aarzelende AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 15
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

121 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. beginnendebelegger 4 mei 2021 00:28
    Het leest niet prettig en daarnaast is het overzicht zoek. Het doel van een site moet overzichtelijk zijn voor gebruikers. Iex slaat hier volledig de plank mis. Wat was er mis met de oude lay out dan? Werken er amateurs daar bij iex? Tijdens een teamoverleg besproken weet je wat we gaan doen? Lay out veranderen want dat is een verbetering. Is die medewerker alcoholist als je zo een dramatische lay out weet te verzinnen? Of hebben ze een stagiair een opdracht hiervoor gegeven. Ik snap echt de verandering niet. het is niet overzichtelijk en efficiënt ingericht. Het is een chaos en niet duidelijk.
  2. forum rang 6 pietje-2005 4 mei 2021 00:51
    Wel typisch van die nieuwe lay out is dat witte ruimte en fotos blijkbaar belangrijk zijn voor de makers, en geen vulling van de pagina meer toestaan.
    Home pagina heeft de 1 of andere uitgevallen wagen op een grassteppe; een nietszeggende foto die bijna een kwart (!) van het scherm "pakt".
    Je scrollt je helemaal wezeloos op die manier, en dat wil ik niet; bij de NOS heb je nu ook al een onoverzichtelijke indeling gekregen nu, al hebben die nooit veel belangrijk nieuws, natuurlijk ;-)
    Op de mobiel, wat ik sowieso niet zo leuk vind met internet, schijnt het nog minder te zijn :-(
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 4 mei 2021 06:56
    Ambtenarenpensioenfonds ABP betaalde vorig jaar ruim 1,5 miljard euro aan bonussen, circa de helft meer dan een jaar eerder. Dit komt naar voren uit het jaarverslag van het grootste pensioenfonds van Nederland.

    Het gaat om zogeheten prestatievergoedingen die onderdeel uitmaken van de beleggingskosten. ABP belegt namelijk veel geld in bijvoorbeeld vastgoed of hedgefondsen. Dan is het heel normaal dat er prestatievergoedingen worden uitgekeerd als er voldoende rendement wordt gemaakt.

    De enorme toename is opmerkelijk omdat ABP net als de andere grote pensioenfondsen al lange tijd moeilijk heeft en er nog steeds pensioenkortingen dreigen. Dat laatste komt echter vooral door de langdurig lage rente. Daardoor komen de verplichtingen van het fonds in berekeningen veel hoger uit.

    Ondanks de coronacrisis was 2020 wel een redelijk goed beleggingsjaar.

    ABP sloot het jaar uiteindelijk af met een beleggingsrendement van 6,6 procent. Dat komt neer op een bedrag van 30,6 miljard euro.
  4. [verwijderd] 4 mei 2021 09:47
    Waardeloze site.
    te groot de letters en onoverzichtelijk.

    Je kon het raden, naairj dit.
    Mooie lichting, weken moet het stilstaan, mooi resteten short index, en ja hoor, precies gisteren op de stijging zo precies aantikken en nu eronder houden al uren, precies zoals ik al verwacht had.,
    doorgestoken kaart, en men wist dat al dus. en nu mag het dus el.
121 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links