Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Wereldhave Belgium BRU:WEHB.BL, BE0003724383

  • 44,600 23 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 44,600 - 45,200
  • 2.290 Gem. (3M) 3,5K

Forum Wereldhave Belgium geopend

474 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 24 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Donatello 25 april 2021 13:54
    Op vraag van die persoon bij DEGIRO, je moet een email sturen naar CA@DEGIRO.NL met het aandeel en het nummer, binnen de 4 dagen na ex-dividend datum.

    zie mijn email;

    Bedankt voor uw email.

    Het is mogelijk voor u als klant om te kiezen voor de ontvangst van dividend in de vorm van aandelen (stockdividend). Indien u in zo een geval kiest voor uitkering in de vorm van aandelen, dan dient u dat aan DEGIRO te melden via ca@degiro.nl. Voor deze dienst kan DEGIRO kosten in rekening brengen. U vindt deze kosten in het document Tarieven.

    Mocht u nog andere vragen hebben dan hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,
  2. Donatello 26 april 2021 16:01
    Ondertussen op laatste dag bericht gekregen

    Bedankt voor uw mail.
    DEGIRO kan enkel de keuze voor stockdividend aanbieden indien het bedrijf deze mogelijkheid zelf ook aanbiedt. Wereldhave Belgium biedt u deze mogelijkheid.
    Daarnaast brengt DEGIRO 7,5 euro in rekening voor het verwerken van stockdividend, indien u hiermee akkoord gaat zullen wij dit op best-effort basis verwerken. Doorgaans kunnen wij de verwerking voor keuzedividend garanderen indien u dit 3 dagen na de ex-dividend datum aangeeft.
    Kan u aangeven dat u akkoord gaat met de 7,5 Euro verwerkingskosten? Graag hoor ik weer van u zodanig dat we uw verzoek kunnen verwerken.
    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
    Mocht u nog andere vragen hebben dan horen wij dat graag van u.
    Met vriendelijke groet,
    Pieter Verlee
    DEGIRO – Corporate Actions
  3. Jonathanvm 2 mei 2021 21:59
    Dat zal er van afhangen hoe snel het dividend terug tot minstens 5,2 geraakt denk ik. Dan heb je 7% bruto rendement bij een koers van 74, dat is zeker niet ondenkbaar. Ik hou mijn hart nog vast voor q2 met dat winkelen op afspraak, gelukkig was dat maar 1 maand. Tegen eind 2021 hopelijk uitzicht op een iets hoger dividend dan dit jaar en een koers boven de 50.
  4. Kojo 4 mei 2021 11:58
    Nu de vaccinaties op volle snelheid komen mogen we verwachten dat de winkelcentra vanaf Q3 op een redelijk niveau zullen draaien. Ik zie WEB dan ook tegen eind Q3 vlotjes boven de € 50 noteren. Uiteraard zal de uitgifte van nieuwe aandelen door het keuzedividend nog voor een kleine terugval zorgen, maar zoals met de dividendknip, die zal snel verteerd zijn.

    Anderzijds moeten we erkennen dat winkelvastgoed nooit meer zal boomen zoals voorheen. Ik zie de koers dan ook nog heel lang blijven hangen tussen de € 50 en € 60.
  5. Donatello 4 mei 2021 12:54
    Met de blijvende daling meegenomen zouden we moeten herstellen tot 60€ per aandeel, indien de markt iets te negatief was, dat mensen meer online zullen blijven bestellen en niet meer zouden gaan winkelen, dan kan het zelfs nog terug hoger herstellen. De winkels van Wereldhave zijn een soort daguitstap, zorg dat er voldoende interesse blijft en mensen zullen blijven gaan, ik zie shoppingcenters nog niet zo vlug verdwijnen. Daardoor denk ik dat het misschien zelfs nog terug naar 80€ zou kunnen gaan als mensen dat door hebben. wel op 18 maand. En als je nu koopt en het blijft zoals het is, dan heb je nog altijd een heel sterk dividendrendement op het geïnvesteerde kapitaal. Op het niveau dat ik ze gekocht heb, heb ik een netto dividendrendement van 6,67%, neem dan nog eens de mogelijkheid van de stijging... en je hebt een mooie premie per jaar.
  6. Donatello 13 mei 2021 09:26
    Ook geen idee, het moederbedrijf ging nochtans +3% omhoog de dag ervoor...waarschijnlijk mensen die verkochten voor de verkoop van maandag? Komen dan terug veel extra aandelen in omloop, en er zullen er zijn die er winst opnemen. Aandelen verkrijgen aan minder dan 41€ stuk en dan kunnen verkopen aan 45€ maandag...
  7. Donatello 14 mei 2021 15:51
    Dat klopt bankwerker, maar als je nu vlug nog iets wilt verdienen en dan de vakantie short gaat op andere aandelen verdien je weer iets en kan je vanaf september-november terugkopen om de stijging tegen dividend nog mee te maken....als je blijft zitten ( dat doe ik ook ) ga je eerst terug dipje meemaken voor we terug omhoog gaan, of blijven we stabiel tot we eind dit jaar terug omhoog gaan.
  8. forum rang 5 Hopende 15 mei 2021 07:53
    quote:

    bankwerker schreef op 14 mei 2021 19:24:

    Iedereen moet zijn gevoel volgen, maar ik verwacht hier toch nog een mooi herstel in de koers. Ik blijf hier nog tijdje long zitten.
    Ik ook omdat mijn pakket te klein is , maar ik versta grote beleggers wel die traden en verdienen meer op die manier.
    Toch staan we nog heel ver van het pre corona niveau en in C is dat niet slecht want sommige aandelen staan veel te hoog op dit moment , dus als er een weerbots komt zal het normaal hier veel minder zijn
474 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 24 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links