Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe impulsen nodig

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Wouter Slot

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Meer over Wouter Slot

Recente analyses van Wouter Slot

  1. 22 apr Hoe kleiner, hoe zwakker 48
  2. 01 apr Amerikaanse beurzen zijn niet te stoppen: kan Nasdaq naar 20.000 punten? 10
  3. 25 mrt Opmars Nederlandse beurs steeds wat breder gedragen 34

Reacties

206 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 Calimero 29 april 2021 14:05
    quote:

    Calimero schreef op 29 april 2021 14:00:

    [...]

    Waarom had je geen trailingstop vanmorgen ?? HRB

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13284675...
    Anyway ... misschien dat tellen ooit wat wordt ... 5 x 144 = 720 = 2 cycles :)
    Always count ... etc.

    mvg

    www.youtube.com/embed/3s9jFtKHN34?rel...
  2. forum rang 6 ttroo 29 april 2021 14:44
    Yields hebben geen nieuwe impulsen nodig. Die hebben ze. Oe. Ze gaan steeds wat hoger en hoger. Centrale Banken zijn Out of Yield Control. Nog een dag als vandaag en Ukkie komt in rode lijn gebied. Gaat Powerless nog praten vandaag? Zijn praatje van gisteren is niet aangekomen. Ja. Gisteren. Maar vandaag niet. Sterker nog. Ze gaan zelfs hoger dan gisteren. Powerless wat gaan we daar aan doen? Nog meer dollars printen. Goed zo. Powerless. Duise yield gaat ook los. Nu een flinke swing down. Ze konden de -0.20 niet veroveren. Amerikaanse yield op de 1.67. Op weg naar de 1.70, de 1.75 en dan de rode lijn op 1.98. Powerless kan nog wel wat dagen Powerless toe kijken. ECB en BOE moeten zich meer zorgen maken. Gelukkig voor de ECB is de stijging in percentages wel hoog in de Duitse Yield maar in absolute termen heeft ook de ECB wat kijkdagen achter de rug. Vooruit ik zet de rode lijn op -0.04. Met een koers van -0.206, zitten ze dus ook in de 10% range. Beetje spoken daar en het kan makkelijk. BOE moet langzaam gaan ingrijpen. Die kunnen hoogsten nog een dagje kijken als ze morgen het zelfde doen als vandaag. Ukkie yields hebben al een poging gedaan. Dat was een maand geleden. En toen konden ze de rode lijn niet veroveren. Als ze zo doorgaan, gaan ze voor een tweede poing om de rode lijn te veroveren. BOE. Leuk een eigenland. BOU, Bank of Ukkie zou toch echt een betere benaming zijn. Brexit maakt Ukkie eiland nou niet veel beter dan het logge EU. Zo ziet u maar. Een snelle hap Brexit zit er in, maar in het echt lijkt het meer op een trage brokkige hap. Mooie Kreten om Brexit te ondersteunen, maar waar zijn de Kreten Daden gebleven?

    Yields doen een stapje terug. Ze hebben de druk flink op de ketel. Yields are running. Pas maar op, want als de Yields de stieren gaan inhalen dan gaat het verkeerde kant op voor de aandelen stieren. Voorlopig moeten ze eerst de rode lijnen benaderen. De yield stieren hebben de dag cyclus mee. Laag tot midden in de grafiek. Ze hebben keurig geconsolideerd op keurige standen, niet te veel yields moeten weggeven. Kortom de aanvallen kunnen doorgaan. Yield stieren zijn aan het marcheren. En dat worden de nieuwe beren.
  3. forum rang 6 Toerist 29 april 2021 15:00
    quote:

    Tipje van sluier schreef op 29 april 2021 14:53:

    April slechtste maand op de fruts. alleen maar stilstand 3weken lang. Restetetn sh koers de mijne, en helaas, tuurlijk weten die banken dat dat dit moet elke dag resetten om zo sneller bij stoplos te komen.
    Tipje,blijf kalm en wat geduld en een grotere stoploss en gewoon wachten
  4. beginnendebelegger 29 april 2021 15:01
    Kijk Amerika eens gaan. Weer nieuwe records neerzetten. Elke dag maar weer. Wat een geweldig land. De land van kansen en mogelijkheden. Waar alles tot de hemel kan. Zal mei dan een correctie geven of gaan we dan nog hoger. Zal vast hoger gaan en alle indexen sluiten dit jaar af met een winst van 30%. Behalve s&p die sluit op 80% winst. En dat terwijl er een hoop mensen iedere euro aan de eind vd maand bij elkaar moeten sprokkelen om rekeningen te kunnen betalen. Voedselbanken die nog nooit zoveel aanmeldingen binnen hebben gekregen. Zijn vast mensen die de afgelopen maanden short hebben gezeten. Zie ook steeds meer daklozen. Ook zij hebben verkeerd gegokt op de beurs
  5. forum rang 7 Doptieman 29 april 2021 15:13
    quote:

    Tipje van sluier schreef op 29 april 2021 12:36:

    Zie je zie je, 100% naairj die fruts. mogen alleen up.
    Gam straks sh. 2.5 week sh lokken, resetten en bij geringe stijging mooi gam doen na ;lekker wat resetten die koers die automatisch lager komt.
    2.5 weken elke dag retour naar mijn gam koers denk ik al.

    centrale computers berekenen gewoon wart ik koop en niet mag winnen.

    Als de centrale computers precies weten wat er TOTAAL uitstaat dan kunnen ze er ook wel een koers bij berekenen die voor een Vet Rendement zorgt !! (beursrendement natuurlijk )
    En zo ontstaat de Daggrafiek. (hihihi) Iedere keer weer even actualisatie van de centrale computers! Succes . Tipjevs.
206 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links