Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel DMS IMAGING BRU:ALIMG.BL, BE0974289218

  • 0,018 16 apr 2024 09:00
  • 0,000 (-2,17%) Dagrange 0,018 - 0,018
  • 5.000 Gem. (3M) 45,8K

Forum ASIT biotech geopend

693 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 35 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 februari 2021 11:56
    quote:

    gigatron schreef op 9 februari 2021 11:48:

    enig lichtpunt is dat Asit biotech blijkbaar DMS heeft kunnen overtuigen van zijn potentieel om in de toekomst toch nog iets op de markt te brengen .Waarom zou men anders dit risico nemen????
    Niet voor de schoon ogen van Asit biotech vermoed ik.
    Dat is waar... we zullen wel zien. Ik heb een klein deeltje gekocht. Is het niks, dan is het zo.
  2. [verwijderd] 10 februari 2021 08:09
    Google Translate:

    ASIT biotech (ASIT - BE0974289218) (BSE: ASIT) (Parijs: ASIT), een biofarmaceutisch bedrijf onder gerechtelijke reorganisatieprocedure (PRJ) na de teleurstellende resultaten van fase 3 in allergie voor graspollen, kondigt het advies en de beslissing van de Luikse vennootschapsrechtbank met betrekking tot het aan haar voorgelegde gerechtelijke reorganisatieplan.

    Met de steun van de dubbele meerderheden verkregen op 3 februari 2021, werd het reorganisatieplan ter goedkeuring voorgelegd aan de Luikse ondernemingsrechtbank. De Rekenkamer keurde het plan goed op 9 februari 2021. ASIT biotech zal zijn activiteiten kunnen voortzetten met inachtneming van dit plan.

    In dit verband ondertekende en communiceerde de Vennootschap op 11 januari 2021 een niet-bindende voorafgaande overeenkomst met DMS Group, die zou kunnen leiden tot de bijdrage van de divisie medische beeldvorming van DMS Group aan ASIT biotech. Deze pre-overeenkomst is onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden, waaronder de goedkeuring door de aandeelhouders van ASIT biotech en DMS Group van de voorgestelde transactie. Zodra er een bindende overeenkomst is gesloten en de ruilverhouding voor de nieuwe aandelen bekend is, zal de Vennootschap hierover communiceren.

    Meer informatie over DMS Imaging is beschikbaar in het persbericht van 11 januari 2021. Sindsdien heeft DMS Group de volgende aankondigingen gedaan met betrekking tot haar DMS Imaging divisie voor medische beeldvorming:

    De divisie DMS Imaging realiseerde in 2020 een omzet van € 31,5 miljoen, een jaarlijkse groei van + 4%.
    In de radiologie werd de groei gerealiseerd op een solide niveau + 9% over het afgelopen boekjaar, gebruikmakend van de geografische en productmix. De nieuwe industriële productie- en montage-eenheid, die eind september 2020 werd opgeleverd, werd in het 4e kwartaal opgevoerd. Perfect operationeel sinds het einde van het jaar, is het in staat om een ??optimale productie te garanderen. Een garantie voor efficiëntie op korte termijn, waardoor de productiecapaciteit minstens op middellange termijn kan worden verdubbeld, in lijn met de verwachte behoeften van de divisie en de vraag van de partners. Het orderboek voor de radiologieactiviteiten blijft vandaag de dag dynamisch, ondanks een zwakke economie.
    De botdensitometrie-activiteit vertoonde een jaarlijkse daling van -18%, maar minder in de tweede helft (-14%) dan in de eerste helft van 2020 (-24%). De groep streeft ernaar om in 2021 geleidelijk terug te keren naar een dynamischer activiteitstempo, aangezien de terugkeer naar een genormaliseerde gezondheidssituatie en het profiteren van de opvoering van het contract met Fujifilm Europe, dat werd uitgebreid naar Azië en het Midden-Oosten. , en het herstel van de activiteit van zijn historische distributeurs.
    De uitbreiding naar de Noord-Amerikaanse markt van het radiologiepartnerschap met FUJIFILM Medical Systems U.S.A. is ondertekend. Deze verlenging wordt van kracht op 4 februari, na goedkeuring door de Amerikaanse autoriteiten van de Food and Drug Administration (FDA) voor de platina-radiologieoplossing inclusief het nieuwe Adam-beeldvormingsplatform.
    Frank Hazevoets, Gedelegeerd Bestuurder en Gedelegeerd Bestuurder van ASIT biotech, verklaart: “De goedkeuring van het reorganisatieplan door de schuldeisers en de homologatie ervan door de Rechtbank stellen ons in staat onze inspanningen voort te zetten om tot een stevige overeenkomst te komen met DMS Group. "

    Juridische kennisgeving

    Dit persbericht is uitsluitend bedoeld als richtlijn en vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop van of inschrijving op aandelen van de Vennootschap in welk rechtsgebied dan ook. Dit persbericht is geen prospectus. Elke aankoop van, inschrijving op of verzoek om Aandelen die zijn uitgegeven in het kader van de voorgestelde plaatsing, kan alleen worden gedaan op basis van de informatie in het prospectus en de aanvullingen daarop, indien van toepassing.

    Voorspellingen

    Dit persbericht kan prognoses bevatten. Deze prognoses bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. Deze prognoses zijn alleen geldig op de datum van publicatie van dit document. Het bedrijf wijst uitdrukkelijk elke verplichting af om de prognoses in dit document bij te werken, tenzij de wet of regelgeving dit specifiek vereist.
  3. [verwijderd] 10 februari 2021 08:10
    Reorganisatieplan ASIT aanvaard
    Gepubliceerd op 10 februari 2021 08:04 |
    ASIT biotech (08 feb)
    EUR 0,386 0,000 (0,00%)

    (ABM FN) Het reorganisatieplan van ASIT Biotech mag uitgevoerd worden, nadat de ondernemingsrechtbank van Luik het plan dinsdag heeft goedgekeurd. Dit maakte het noodlijdende biotechbedrijf dinsdagavond bekend.

    Begin februari gingen al 93 procent van de schuldeisers akkoord met het plan.

    Dit betekent dat de overname door DMS Group ook een stap dichterbij komt. Een niet-bindende akkoord werd reeds getekend, en ASIT zal de markt op de hoogte houden zodra een bindend bod wordt gedaan.

  4. [verwijderd] 10 februari 2021 10:59
    Diagnostic Medical Systems Group (Euronext Paris - FR0012202497 - DGM) werd meegedeeld dat de Rechtbank van Luik op 9 februari 2021 het gerechtelijk reorganisatieplan van ASIT biotech (Euronext Bruxelles - BE0974289218 - ASIT) had goedgekeurd (link naar persbericht ASIT biotech van 9 februari 2021). Deze goedkeuring was een van de voorwaarden voor de voorgestelde fusie tussen DMS Group en ASIT biotech, aangekondigd op 11 januari 2021, met het oog op de overname van ASIT biotech door DMS Group via een gedeeltelijke inbreng van activa van de DMS Imaging-divisie (lees het persbericht van 11 januari 2021). Deze voorgestelde transactie is onderworpen aan een aantal opschortende voorwaarden, waaronder de goedkeuring van de voorgestelde transactie door de aandeelhouders van ASIT biotech en DMS Group. De definitieve voorwaarden van deze voorgestelde transactie zullen later in een persbericht worden toegelicht.

    www.actusnews.com/fr/DMS/cp/2021/02/1...

  5. Spaarvarken 19 maart 2021 16:51
    Gewoon wachten op een nieuwe potentiele overname. Niet te veel geld op inzetten, want als die niet komt kan het wel eens op 0,0 uitkomen. Eigenlijk gokken op rood of zwart maar dan met een iets grotere kans op een plusje want ik denk dat Asit toch nog enige restwaarde heeft. Met die wetenschap kun je dus evt bijkopen op een slechte beursdag
  6. Spaarvarken 20 april 2021 09:56
    Deze koersreactie is niet in verhouding met die aankondiging. Je gaat dan toch denken aan koersmanipulatie, het opbouwen van een aanmerkelijk belang op basis van de bekende gegevens of het opbouwen van een groter belang voor bijv. een overname. Het blijft toch bijzonder dat alles gebeurt zonder dat er echt iemand aandacht aan besteed in de vorm van een inhoudelijk artikel
  7. Izoman 20 april 2021 11:19
    Wel het ding is ze gaan blijkbaar 5miljoen euro aandelen aankopen van ASIT biotech.... Markt cap is maar 8M momenteel en totaal aandelen zijn 21M waarvan 15M vrij verhandeld wordt (minder dan bitcoin aantal aandelen). Dus laat je fantasie beetje los en zie wat het binnen een jaar of twee kan zijn 10-100-1000? Wie weet. De aandelenmarkt is gewoonweg gestoord en niet meer gelijk vroeger (Zie Bitcoin, GME, Tesla en nog heleboel die x50-x100 gedaan hebben in korte tijdsduur)
  8. Realistic Bitch 28 april 2021 13:13
    Ik heb deze voormiddag mijn aandelen aan €0,487 verkocht.
    Wat me nu toch een hele mooie winst oplevert met een aankoop aan €0,22 begin deze maand.
    Ik geloof niet echt meer in overdadige winsten bij Asit, ik zie wel verder....
    Heb al wat geïnvesteerd in Acacia Pharma daar er bij deze een stevige groei in het vooruitzicht is.
    Daarnet me nog eens stevig ingekocht op Acacia, is blijkbaar toch netjes aan het stijgen vandaag.
693 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 35 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links