Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2746 2747 2748 2749 2750 ... 3538 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 27 april 2021 13:46
    Link Engels.
    www.rawstory.com/rachel-maddow-trump-...

    Maddow gaat dieper in op Capitool oproer detail: "Ik begrijp niet dat dit niet de krantenkop is
    Bob Brigham
    26 april, 2021

    De presentatrice van "The Rachel Maddow Show" op MSNBC spitste zich toe op een belangrijk detail in een artikel van de New York Times over House GOP Leader Kevin McCarthy (R-CA).

    "Kunnen we het hebben over wat we nog meer te weten zijn gekomen over de House Leader Kevin McCarthy en wat hij zelf heeft gedaan op 6 januari? Ik begrijp niet dat dit niet de kop is," legde ze uit.

    "Deze anekdote -- totaal nieuw voor mij en voor zover ik kan vertellen, eerder niet gerapporteerd -- het komt 34 paragrafen in een verhaal dat 39 paragrafen lang is," zei ze. "Ik zal het woordelijk voorlezen."

    "Nadat de kamer van het Huis op 6 januari was geëvacueerd, trok McCarthy zich terug in zijn kantoor op het Capitool met een collega, volksvertegenwoordiger Bruce Westerman, Republikein van Arkansas. Toen het duidelijk werd dat de relschoppers aan het inbreken waren, drong McCarthy's beveiliging erop aan dat hij wegging. Maar de heer Westerman werd achtergelaten in de binnenste werkruimte van de heer McCarthy, zei hij in een recent interview," meldde het artikel. "Ter bescherming zei de heer Westerman dat hij een zwaard uit de Burgeroorlog uit een kantoorvitrine had gevorderd, zich in de privébadkamer van de heer McCarthy had gebarricadeerd en gehurkt op het toilet de belegering had afgewacht."

    "Vrienden beschrijven de periode na de verkiezingen als traumatisch voor de heer McCarthy, die in het openbaar de fictie in stand hield dat de heer Trump had gewonnen, terwijl hij hem privé vroeg daarmee te stoppen," meldde The Times.

    Maddow grinnikte na het voorlezen uit het artikel.

    "Wacht, traumatisch voor Mr. McCarthy?" vroeg ze. "Voor Kevin? Ik bedoel, hij is degene die daar met spoed werd weggehaald omdat de relschoppers aan het inbreken waren."

    Maddow legde uit: "Hij nam een ander lid van het Congres mee naar zijn kantoor en toen was het van, 'Oh, nee, Bruce, we kwamen hier om te schuilen maar de relschoppers, ze zijn nu binnen, ze komen voor ons. Dag Bruce, ik zie je later, ik ben weg hier. Er is daar een toilet, misschien veel succes met hurken boven op het toilet, ze zullen je voeten niet zien als ze onder de deur door kijken.""

    Kijk:
    www.youtube.com/watch?v=cq_8X89oeA0

  2. forum rang 9 gnocchi. 27 april 2021 16:13
    Trump Jr loog tijdens getuigenis over de vraag of zijn vaders inauguratiecommissie misbruik maakte van liefdadigheidsfondsen: rapport
    Sky Palma
    27 april 2021

    Een beëdigde verklaring die Donald Trump Jr. op 11 februari heeft afgelegd, bevatte enkele onjuistheden, zo blijkt uit een nieuw rapport van Mother Jones.

    Lees erder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-jr-lied-during...

    Read the full report over at Mother Jones.
    www.motherjones.com/politics/2021/04/...
  3. forum rang 9 gnocchi. 27 april 2021 21:43
    Link Engels.
    hillreporter.com/taxpayers-should-kno...

    "'Belastingbetalers moeten het weten' Democraten willen dat Trumps vaccincontracten openbaar worden gemaakt
    DOOR Steph Bazzle 27 april, 2021

    Wat staat er precies in de COVID-19-vaccincontracten die onder de regering-Donald Trump zijn uitonderhandeld? Democraten vinden dat de belastingbetalers die de contracten financierden het antwoord moeten weten.

    Common Dreams meldt dat de regering Trump regulerend toezicht ontweek door een 'niet-gouvernementele tussenpersoon' te gebruiken om enorme vaccincontracten uit te geven aan farmaceutische bedrijven, en dat een lange lijst van wetgevers, waaronder Bernie Sanders, Elizabeth Warren, en anderen, een brief aan de regering-Biden hebben ondertekend met het verzoek om deze informatie openbaar te maken.

    Zij zeggen bezorgd te zijn dat de investering van de belastingbetaler in deze vaccins diezelfde belastingbetaler niet zal beschermen tegen prijsvechters wanneer bedrijven een prijs op de vaccins kunnen zetten.

    Ondanks het feit dat de belastingbetaler het vaccin van Moderna volledig financiert, het onderzoek van Johnson & Johnson aanzienlijk betaalt en een deel van het onderliggende onderzoek uitvoert dat heeft bijgedragen tot de vaccins van Pfizer, zijn alle drie de bedrijven blijkbaar van plan de prijzen zo snel mogelijk te verhogen. In het kader van ons toezicht door het Congres trachten wij toegang te krijgen tot deze overeenkomsten om te begrijpen welke bescherming er is voor de investeringen van de belastingbetaler en over welke voorwaarden wellicht opnieuw moet worden onderhandeld.

    Volgens CNBC loopt er al een onderzoek van het Congres naar één bedrijf, Emergent Solutions, om te bepalen of het contract is toegekend vanwege connecties met Trump-functionarissen.

    "We onderzoeken berichten dat Emergent miljoenencontracten heeft gekregen voor de productie van coronavirusvaccins, ondanks een lange, gedocumenteerde geschiedenis van slecht opgeleid personeel en problemen met de kwaliteitscontrole.

    Dit komt nadat Emergent een contract kreeg ter waarde van meer dan een half miljard dollar om vaccins te maken ondanks "aanwijzingen dat Emergent niet het vermogen had om het contract op betrouwbare wijze uit te voeren," zoals vermeld in de brief van de wetgevers over hun onderzoek.
  4. forum rang 9 gnocchi. 27 april 2021 22:06
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-testify/

    Trump kan gedwongen worden te getuigen tijdens proces in New York nadat rechtbank zijn beroep verwerpt
    Sky Palma
    27 april 2021

    Voormalig president Donald Trump die mogelijk moet getuigen in een rechtszaak in New York die is aangespannen door een groep demonstranten die beweren dat zijn lijfwachten hen hebben mishandeld, is deze dinsdag een stap dichter bij de realiteit gekomen, meldt The Daily Beast.

    De rechtszaak heeft betrekking op een incident in 2015 waarbij de demonstranten zich buiten Trump Tower in New York verzamelden om te protesteren tegen Trump's opmerkingen waarin hij Mexicaanse immigranten kleineerde. Volgens de rechtszaak vielen verschillende lijfwachten van Trump de demonstranten "met geweld aan".

    Als president probeerde Trump de dagvaarding te omzeilen waarin werd geëist dat hij zou getuigen en vooraf op videoband zou plaatsnemen. Zijn verzoek werd afgewezen en zijn advocaten gingen in 2019 in beroep. Maar deze dinsdag heeft de Appellate Division van de staat het beroep verworpen.

    "Dit beroep betreffende de juiste standaard om te bepalen of een zittende president kan worden gedwongen om op videoband getuigenis af te leggen over onofficiële handelingen in een civiele procedure tegen hem of haar is moot gezien het feit dat de rechten van partijen niet direct zullen worden beïnvloed door onze vaststelling," zei de rechtbank in haar uitspraak, "en dat er geen onmiddellijk gevolg zal zijn van het vonnis."

    Lees het volledige verslag bij The Daily Beast.
    www.thedailybeast.com/trump-dragged-c...
  5. forum rang 9 gnocchi. 28 april 2021 08:05
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/rachel-...

    Rachel Maddow sloeg de spijker op z'n kop.
    Bill Palmer | 9:36 pm EDT April 27, 2021

    De aanval op het Capitool van 6 januari had nooit enige kans van slagen in zijn doel om Donald Trump op de een of andere magische manier in functie te houden. Zelfs als de indringers "geslaagd" waren in termen van dodelijker geweld, zou het alleen maar geresulteerd hebben in nog meer terugslag tegen hen en Trump. Maar de aanval heeft een aantal kwetsbaarheden in ons algemene regeringssysteem blootgelegd.

    Een van die zwakke plekken is het feit dat veel te veel federale rechters een zwak lijken te hebben voor deze pro-Trump binnenlandse terroristen, die velen van hen op borgtocht vrijlaten terwijl ze duidelijk zeer gevaarlijke mensen zijn. Gelukkig, zoals Rachel Maddow vanavond in haar MSNBC show aangaf, doet Donald Trump efficiënt werk door sommige van deze mensen achter de tralies te houden in afwachting van hun proces.

    Maddow legde uit dat sommige van de Capitool-aanvallers in de rechtbank hebben aangevoerd dat hun cliënten geen kans hebben om recidivisten te worden terwijl ze op borgtocht vrij zijn, omdat ze slechts verstrikt raakten in een unieke eenmalige situatie waarin Trump hen opriep om het Capitool binnen te vallen en op de een of andere magische manier de verkiezingen ongedaan te maken. Maar zij legde uit dat omdat Trump weer persberichten heeft uitgegeven waarin hij beweert dat hij de verkiezingen in het geheim heeft gewonnen, sommige rechters dit als een reden zien om sommige van deze aanvallers opgesloten te houden.

    Laat het maar aan Donald Trump over om een manier te vinden om zijn overgebleven trouwe aanhangers te naaien, zelfs nu hij zijn ambt heeft neergelegd. Gaat hij zichzelf op magische wijze weer in het zadel helpen door deze verklaringen vrij te geven? Natuurlijk niet. Maar zijn verklaringen houden op magische wijze een aantal van zijn eigen terroristische aanhangers achter de tralies.
  6. forum rang 9 gnocchi. 28 april 2021 08:08
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/donald...

    Donald Trump Jr heeft het net verpest in probeersel advocaat-generaal
    Bill Palmer | 10:59 pm EDT April 27, 2021

    Donald Trump, Jr. zit in grote problemen. Mother Jones heeft videobeelden en documentatie in handen gekregen waaruit blijkt dat Donald Trump Jr. heeft gelogen tijdens zijn getuigenis in februari jl. over zijn kennis van en deelname aan afspraken met het Trump International Hotel om opzettelijk en op grove wijze te veel te betalen voor evenementenruimte in verband met de inauguratie van zijn vader als president.

    Aanklachten wegens meineed zijn zeldzaam in civiele zaken tussen twee privé-partijen. Maar Donald Trump Jr. heeft zojuist gelogen in een civiele zaak die aanhangig is gemaakt door de procureur-generaal van Washington DC, en dat is een heel andere zaak.

    Het lijkt erop dat Donald Trump, Jr. waarschijnlijk een strafrechtelijke aanklacht wegens meineed tegemoet kan zien, op zijn minst. Ondertussen heeft Donald Trump Jr. de hele dag op Twitter doorgebracht met het aanvallen van iedereen, van Liz Cheney tot Stacey Abrams. Hij lijkt te weten dat hij in de problemen zit.
  7. forum rang 9 gnocchi. 28 april 2021 08:19
    Publishers under fire for trying to make money printing books by Trump officials
    Matthew Chapman
    April 27, 2021
    Publishers under fire for trying to make money printing books by Trump officials
    Kellyanne Conway (Photo: Screen capture)

    On Tuesday, The New York Times reported that Simon & Schuster, the prominent publishing house, is under fire for moving forward with a deal to publish former Vice President Mike Pence's books.
    Report Advertisement

    "On Monday, editors and other employees at Simon & Schuster delivered a petition to management demanding an end to the deal, with signatures from more than 200 employees and 3,500 outside supporters, including Simon & Schuster authors such as Jesmyn Ward and Scott Westerfeld," reported Elizabeth Harris and Alexandra Alter. "Most were probably not aware that the company has also signed the former Trump adviser Kellyanne Conway, according to people familiar with the matter — a move that is sure to throw gas on the fire."

    This comes soon after the company canceled a book deal with pro-insurrection Sen. Josh Hawley (R-MO) — who has since published it elsewhere — and as former Attorney General William Barr lands a similar deal.
    On the Raw Story Podcast:
    Can gays change? The ex-gay debate

    "In another era, book deals with former White House officials were viewed as prestigious and uncontroversial, and major publishers have long maintained that putting out books from across the political spectrum is not only good for business but an essential part of their mission," said the report. "In today's hyperpartisan environment, however, Simon & Schuster has become a test case for how publishers are trying to draw a line over who is acceptable to publish, and how firmly executives will hold in the face of criticism from their own authors and employees."
    00:00
    02:03

    According to the report, many publishing houses are wary of inking these deals for fear of backlash — and this has both allowed smaller outfits to snatch up the deals, and for Republicans to create their own spaces for publishing.

    "It's a purge that's becoming more of an exodus," said Adam Bellow, a publisher who works at a firm that has worked with Rep. Matt Gaetz (R-FL). "Many conservative authors are telling their agents they don't want to be pitched to publishers who have canceled conservative books. It's one thing to be published by a group of people who are holding their noses, but it's another thing to be published by a group of people who hate you."

    You can read more here.
  8. forum rang 9 gnocchi. 28 april 2021 13:04
    Link Engels.
    www.rawstory.com/lindsey-graham-donal...

    hillreporter.com/watch-sycophantic-se...

    Lindsey Graham bewijst zijn trouw aan Trump met opzichtige lof op Fox News
    Bob Brigham
    27 april 2021

    Senator Lindsey Graham (R-SC) prees de voormalige president Donald Trump tijdens een optreden op dinsdag op Fox News.

    Graham verscheen op het netwerk om een campagne voor geldinzamelingsactie te hype die hij organiseert voor een kans om met Trump te golfen.

    'Waarom denk ik dat Donald Trump je verplettert op de golfbaan?' Vroeg Fox News-persoonlijkheid Sean Hannity. "Ik gok maar."

    "Omdat hij dat doet," antwoordde Graham. "Omdat hij beter is dan ik."

    'Hij gaat me omverwerpen,' voorspelde Graham.
  9. forum rang 6 Plein777 28 april 2021 13:18
    quote:

    gnocchi. schreef op 28 april 2021 13:04:

    Link Engels.
    www.rawstory.com/lindsey-graham-donal...

    hillreporter.com/watch-sycophantic-se...

    Lindsey Graham bewijst zijn trouw aan Trump met opzichtige lof op Fox News
    Bob Brigham
    27 april 2021

    Senator Lindsey Graham (R-SC) prees de voormalige president Donald Trump tijdens een optreden op dinsdag op Fox News.

    Graham verscheen op het netwerk om een campagne voor geldinzamelingsactie te hype die hij organiseert voor een kans om met Trump te golfen.

    'Waarom denk ik dat Donald Trump je verplettert op de golfbaan?' Vroeg Fox News-persoonlijkheid Sean Hannity. "Ik gok maar."

    "Omdat hij dat doet," antwoordde Graham. "Omdat hij beter is dan ik."

    'Hij gaat me omverwerpen,' voorspelde Graham.
    www.youtube.com/watch?v=OjCrDTUrn0Q

    Graham is kansloos !
    Trump speelt altijd vals met golf :-)

    Liar Donald Trump Cheats At Golf A Lot, According To New Book | All In | MSNBC

    www.youtube.com/watch?v=OjCrDTUrn0Q
  10. forum rang 9 gnocchi. 28 april 2021 17:23
    De FBI neemt geld in beslag van een blanke nationalistische leider die mogelijk is geschonken door een mysterieuze inmiddels overleden Franse donor
    Jordan Green, Staff Reporter
    28 april 2021

    Nick Fuentes, de 22-jarige blanke nationalistische leider, zegt dat de regering een aanzienlijk bedrag van hem in beslag heeft genomen, terwijl hij klaagde dat hij op een no-fly-lijst was geplaatst waardoor hij niet van Chicago naar Florida kon vliegen om een ??pers bij te wonen. conferentie gisteren.

    Fuentes, gastheer van de nachtelijke "America First" -show, is een fervent voorstander van Donald Trump die de Unite the Right-rally 2017 in Charlottesville bijwoonde. Na het publieke verzet tegen het geweld op dat evenement, trok Fuentes zich naar de optica-bewuste vleugel van de gebroken alt-rechtse coalitie, en verzamelde een aanhang die bekend staat als de "Groypers" die zich hebben geconcentreerd op het radicaliseren van universiteitsrepublikeinen voor de blanke nationalistische zaak.

    Na de presidentsverkiezingen van 2020 voegde de groep van Fuentes zich bij de Proud Boys in grote bijeenkomsten in Washington DC op 14 november en 12 december die het toneel vormden voor de aanval op 6 januari op het Capitool. Fuentes sprak buiten het Capitool toen de rellen begonnen op 6 januari, maar zei dat hij niet naar binnen ging.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/nick-fuentes-2652809...
70.749 Posts
Pagina: «« 1 ... 2746 2747 2748 2749 2750 ... 3538 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,07 +0,01%
EUR/USD 1,0725 +0,25%
FTSE 100 8.089,07 +0,61%
Germany40^ 17.946,90 -0,78%
Gold spot 2.328,66 +0,54%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,96%
Flow T...
+5,38%
NX FIL...
+4,17%
Fugro
+2,62%
Accsys
+1,83%

Dalers

ADYEN NV
-12,10%
WDP
-4,62%
Alfen ...
-2,29%
TomTom
-1,92%
VIVORY...
-1,90%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links