Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel CM.COM AEX:CMCOM.NL, NL0012747059

  • 6,880 19 apr 2024 17:35
  • -0,020 (-0,29%) Dagrange 6,820 - 6,950
  • 92.667 Gem. (3M) 38,2K

CM.COM 2021

3.703 Posts
Pagina: «« 1 ... 39 40 41 42 43 ... 186 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 24 april 2021 13:16
    quote:

    Broer Konijn schreef op 23 april 2021 18:46:

    [...]

    Topadvies van Kepler. Anderen zullen volgen.
    Proficiat NKO.

    Fijn weekend, Broer Konijn

    Broer Konijn heeft me toen al getriggerd en nu weer. Even mijn rondje cm.com circuit:

    Jaja cm.com ik had er nog nooit van gehoord. Via stukjes over het circuit kwam deze naam op mijn radar. Ik droomde al snel van een spannende race. Te lang de kat uit de boom gekeken, ik zat vol belegd met andere aandelen. Daar op het cm.com aandelen circuit uiteindelijk toch een start gemaakt. Geen topstart, onzeker, veel te klein en zelfs in augustus 2020 een goede euro winst genomen. Toen toch mijn startplek later opnieuw weer ingenomen per 1e helft okt. 2020 ca.16 euro. Ook nog redelijk klein en pas groter gaan bijkopen toen ik door de tarzanbocht driftend , de koers sterk zag oplopen.

    2e helft december 2020 was dat (26,80). Daarna met veel te hoge snelheden en aankoopkoersen reed ik toen door vele tricky stukjes van het cm.com circuit. Gerlach, Hunserug, Slotermakerbocht,
    door het scheivlak, ik had het echt verkeerd ingeschat, gleed met te dure aankopen daar op het scheivlak weer bijna van de baan pfff. Dat te veel gasgeven bracht me toerenteller en positie diep in het rood ;-) Ik pruttelde toen maar door, voelde me niet bepaald The Master in die bocht. Schaamde me bijna als cm.com rookie pfff hoe had ik het toch zo snel met te veel gasgeven op het verkeerde moment zo ver kunnen laten komen.

    Op weg naar de Hans Ernst bocht me laatste aankoopbrandstof opgesoupeerd. En toen ik op het laagste stuk van de ronde op het cm.com circuit aankwam (tussen Hans Ernst en Kunhobocht) was echt m'n aankoopbrandstof op. Het pruttelde nog wat en ik keek jaloers naar al die goedkope tank kansen grrr. Toen voelde ik toch kriebels om de ronde af te maken, elders dealtje afgebroken en op volle snelheid richting de Arie Luyendijkbocht de dag voor de cijfers me laatste tankmogelijkheid gebruikt. Dag later even van het gas (gele vlag) Maar dag later mooi bericht (overheid) en nu plankgas door de kombocht richting het rechte stuk. DRS gaat straks ook nog open en zal er weer volop flink worden ingehaald. Sorry was even met beeldspraak al aan het wegdromen op weg naar 5-9-21 ;-)

    Rond die tijd verwacht ik heel wat applaus van de hoofdtribune voor het geplaveide snelle traject voor alle cm dot commers. De opwarmrondes voor de race zijn nu echt al in volle gang ;-)

    We gaan voor het beste MAX resultaat en mijn mogelijk wat dure brandstof blijft nog heel lang z'n werk doen naar ik verwacht.

    www.zonebourse.com/cours/action/CM-CO...
  2. phu 24 april 2021 18:20
    quote:

    Belegger_BAC schreef op 24 april 2021 12:46:

    [...]

    Staat er bij waarom het koersdoel is verhoogd naar 45€??? Kwartaalcijfers zijn het niet geweest want dinsdagochtend kwamen ze met een koersdoel van 30€.
    Ja koersdoel stond voor die tijd al op € 30,00. Was toen al vreemd dat ze het niet verhoogde na de uitstekende cijfers. Die € 45 00 is nog maar een mooi begin m.i.
    Heb ik bij niet veel fondsen maar deze blijft in portefeuille en verkoop niks komende jaren. Verwacht er heel veel van n.l.
    Kijk eens naar Adyen en het koersverloop daar. Had ook niemand voor mogelijk kunnen houden en ook die stijgen maar door.
  3. [verwijderd] 24 april 2021 21:44
    Vorige week voorzagen we een neutrale tot positieve week voor de AEX-aandelen. Deze prijsverwachting voor de aandelenkoersen in de afgelopen week bleek grotendeels te kloppen. Wat vooral opviel was dat het een erg volatiele week was. Er waren aandelen die een groot rendement maakten, zoals CM.com (die met 13,84%% het hoogste rendement scoorde) en Stern Groep, die met 12.40% het weekrendement ook in dubbele cijfers kon schrijven.

    www.manners.nl/koersverwachting-beleg...
  4. galaking 25 april 2021 20:49
    Ik ben benieuwd of er deze week meer advies- en/of koersdoelverhogingen komen na de prachtige kwartaalcijfers en outlook voor 2021 en natuurlijk ook het contract met de overheid voor het leveren van betaaldiensten. Dit contract levert veel extra naamsbekendheid op en is ook een uitstekend visitekaartje in binnen- en buitenland.
  5. forum rang 8 aextracker 26 april 2021 09:54
    quote:

    phu schreef op 26 april 2021 09:49:

    [...]

    Niet druk maken. Als ik zie hoe zo'n dumpje opgevangen wordt. Staat zo weer in de plus. Moet ook niet te snel omhoog gaan....
    Wel frappant hoe de CM.COM koers terugzakt in de aanloop naar cijfers en daarna weer opveert.
    Blijkbaar is de combinatie van "vertrouwen en dunne free float", nog niet zo'n gelukkige cocktail.

    Dat lijkt vergeleken met andere noteringen bijzonder (conservatief).
  6. Zombira 26 april 2021 10:30
    Ik begrijp het niet hoor, wat verwacht men? Een maand lang elke dag 5% erbij? Een gezond rood dagje is normaal hoor. Ik verwacht ook een kleine weerstand rond de 30-31. EOY zitten we op 40-45 schat ik. Maargoed gaat me vooral om de berichten "er gebeurt niks ondanks koersdoel van 45". Relax en blijf realistisch.
  7. phu 26 april 2021 11:15
    quote:

    objectief schreef op 26 april 2021 10:50:

    De koers is de afgelopen week gered door het Overheidscontract; dat schept vertrouwen voor de toekomst. Maar om nu te denken dat de koers snel de 30 gaat passeren, dat lijkt met te positief.
    Niet helemaal mee eens: cijfers waren meer dan goed. Vooruitzichten ook. Daar bovenop kwam het overheidscontract. Cm.com staat meer op de kaart. Die 30 euro passeren we met gemak een dezer dagen. Dat is mijn mening

  8. forum rang 8 aextracker 26 april 2021 11:42
    quote:

    objectief schreef op 26 april 2021 10:50:

    De koers is de afgelopen week gered door het Overheidscontract; dat schept vertrouwen voor de toekomst. Maar om nu te denken dat de koers snel de 30 gaat passeren, dat lijkt met te positief.
    Mee eens. Ik denk in termen\vooruitzichten van CM.Com a Euro 35 -45,- bandbreedte , waartoe enkele steviger overnames tzt de trigger gaan vormen, net als enkele "global customer deals", zodra die binnen geharkt worden.
    De commerciele organisatie werd daartoe afgelopen jaar in de steigers gezet.
    Je mag verwachten, dat in deze "snelle business" de resultaten ervan na 18 maanden zichtbaar worden met majeure opdrachten met grote nieuwe klanten, die voor meerdere jaren Saas contracten afsluiten.

    Waarom 18 maanden vanaf start ?
    - 6 maanden recruitment & organisatie opbouw.
    - 3 -6 maanden onboarden new hires.
    - 3-6 maanden lead generation
    - 3 maanden lead selection
    - 3 maanden transferring leads into conversion.

    M.a.w. we gaan m.n. in 2021 en verder zien hoe slagvaardig en competent de nieuwe marketing & sales organisatie wereldwijd is.
    In Q-1 blijkt alvast dat de eerste signalen positief zijn !
  9. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 26 april 2021 13:59
    quote:

    objectief schreef op 26 april 2021 10:50:

    De koers is de afgelopen week gered door het Overheidscontract; dat schept vertrouwen voor de toekomst. Maar om nu te denken dat de koers snel de 30 gaat passeren, dat lijkt met te positief.
    Goed bedoelde en ook een nuchtere objectieve respons. GERED? Kijk wat ze presteren. +73% cijfers in Q1 ;-)

    Overheidscontract waar vele andere betaalbedrijven niet happy van worden. En wat ook pas later allemaal z'n beslag/bijdrage gaat krijgen, gaat echt straks de cijfers nog meer versnellen. Evenals einde lock-down.

    Nee nogmaals de koers was al belachelijk laag, maar er is nu blijkbaar iemand die te veel aandelen/warrants heeft die naar ik denk als early bird AH z'n winst pakt. Vandaar extra aanbod en TE lage koers nu. En ook bv. dat de CFO aandelen privé kocht zegt iets.

    Ik weet dat ook jij objectief schrijft dat het omhoog kan. Maar ik schat in dat je het nog te pessimistisch inziet. Geduld is een schone zaak weet ik, en of 30 nu in een paar dagen weer op de teller staat? Of wat later, we gaan echt snel nieuwe toppen zien (33,40), maar alles hangt af of die verkoper door z'n voorraad heen is/komt ;-)

    www.cm.com/cdn/web/file/investor-rela...
3.703 Posts
Pagina: «« 1 ... 39 40 41 42 43 ... 186 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

CM.com zet weer stap in de goede richting

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links