Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

JOE BIDEN

6.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 16 april 2021 22:12


    Eerste Buitenlandse leider op bezioek in het Witte Huis.
    Ja[an's Prime Minister Suga

    President Biden :

    I’m looking forward to welcoming my friend Prime Minister Suga to the White House this afternoon for the first foreign leader visit of my presidency — and to renewing the historic alliance between the United States and Japan.

    twitter.com/POTUS/status/138310840483...

  2. forum rang 10 luchtschip 16 april 2021 23:08


    NordStream 2

    Today WhiteHouse, POTUS Joe Biden says sanctions to stop Kremlin’s NordStream2 pipeline are “in play” and underscored his opposition to the Gazprom pipeline “from the beginning.”

    video 0:24 minuut

    twitter.com/BLSchmitt/status/13828602...

    Biden zal dus in een later tijdstip NordStream 2 behandelen
  3. forum rang 10 voda 20 april 2021 08:37
    'Biden overweegt nicotinegehalte sigaretten te verlagen'
    Van onze redacteur 08:26

    De Amerikaanse regering overweegt om sigarettenfabrikanten te verplichten het nicotinegehalte in hun producten naar beneden te brengen tot een niet-verslavend niveau. Dat schrijft The Wall Street Journal dinsdag op basis van anonieme bronnen.

    Deze maand nog moet de regering van Joe Biden in elk geval een beslissing nemen over het al dan niet blijven toestaan van mentholsigaretten. Amerikaanse burgers hebben bij toezichthouder FDA een petitie voor een verbod aangeboden, waar uiterlijk 29 april op moet zijn gereageerd. Veel jongeren die voor het eerst gaan roken beginnen met mentholsigaretten.

    Volgens de zakenkrant bespreekt de regering nu zowel de voors- en tegens van een verbod op mentholsigaretten als een verplichting om in alle in de Verenigde Staten verkochte sigaretten het nicotinegehalte omlaag te brengen. Dat laatste zou mogelijk een zetje zijn voor miljoenen Amerikaanse rokers om te stoppen.

    De WSJ merkt op dat beide opties, mochten ze daadwerkelijk worden geïmplementeerd, waarschijnlijk juridisch zullen worden aangevochten. Het zou jaren duren voor de verboden ook in de praktijk worden opgelegd.

    Originele link van het artikel: fd.nl/ondernemen/1380977/biden-overwe...
  4. forum rang 10 luchtschip 22 april 2021 04:08

    Joyce Karam, Senior Correspondent, The National @TheNationalNews :

    Aanval op Israel's nucleaire faciliteit in Dimona

    Last 2 hrs: Israel Dimona attack

    • Missile lands ~ 30 km from Israel’s Dimona nuclear facility(@DanWilliams )

    • SA Missile from Syria (IDF)
    • Loud explosions heard
    • Israel responded w strikes in Syria
    • 4 Syrian soldiers wounded (SANA)
    • 10 days after Natanz attack, Iran

    Attack breaks dynamic we have seen between Israel & Syria in last 10 years, targeting from Syria a nuclear reactor near Jerusalem.

    Even when everything looks contained, one spark can shake plenty in Middle East.

    For now, missile missed target, Israel responded and answers await

    twitter.com/Joyce_Karam/status/138504...

  5. forum rang 10 luchtschip 22 april 2021 06:55


    Zaterdag is de herinnering aan de Armeense Genocide, 106 jaar geleden

    President Biden Preparing to Recognize Armenian Genocide this Saturday, on its 106th Anniversary.

    Move will surely anger Turkey but would add US to 30 countries who recognized it:

    twitter.com/Joyce_Karam/status/138505...
  6. forum rang 6 Plein777 22 april 2021 08:47
    ABM FN-Dow Jones - woensdag, 21 april 2021 16:56
    Beursblik: Sleepy Joe blijkt Speedy Joe

    Het huidige optimisme in het Amerikaanse economische en bedrijfsklimaat hangt deels samen met vertrouwen in de aanpak van het coronavirus, maar komt voor een belangrijk deel ook doordat de regering onder leiding van president Joe Biden veel sneller dan verwacht gedurfde, vooruitziende initiatieven in gang zette. Dat stelde Nomura woensdag in een rapport.

    Veel kiezers die op de 78-jarige Biden stemden, wilden vooral af van zijn voorganger Donald Trump, en hadden geen hoge verwachtingen van de nieuwe president. Maar hoewel Trump zijn rivaal steevast belachelijk maakte als 'Sleepy Joe', blijkt de nieuwe president in de eerste maanden van zijn presidentschap juist ongekend actief, met gedurfde stappen in binnen- en buitenland en in het economisch beleid.

    "De markten en andere landen kunnen de aankondigingen nauwelijks bijhouden", aldus chef-econoom Richard Koo van Nomura.

    Dit in sterk contrast met president Barack Obama, Trumps voorganger, die door velen werd onthaald als belofte van verandering, maar uiteindelijk weinig bereikte. Zo werd ook in de jaren zestig van de vorige eeuw veel verwacht van John F. Kennedy, maar zette juist diens minder charismatische opvolger Lyndon Johnson de grote stappen in burgerrechten.

    "Het lijkt erop dat een Democratische partij die wil hervormen, eerder succes heeft met een leider die niet zo snel als progressief wordt gezien, ook omdat dit minder weerstand oproept bij conservatieven die hervormingen willen tegenhouden", schrijft Nomura. De bank ziet Biden doorgaan in dit hoge tempo, nu de conservatieven zijn regering er de ruimte voor geven. "De rest van de wereld moet er aan wennen dat de nieuwe Amerikaanse president niet 'Sleepy Joe' maar 'Speedy Joe' is", concludeert Koo.
  7. forum rang 10 voda 22 april 2021 15:43
    Biden wil helft minder uitstoot in 2030
    Orla McDonald 13:05

    President Joe Biden houdt donderdag en vrijdag weer voor het eerst een (virtuele) klimaattop, nadat het land onder leiding van president Donald Trump niet aan klimaatbeleid wilde doen. Foto: Evan Vucci/AP

    President Joe Biden van de Verenigde Staten wil dat zijn land 50% tot 52% minder broeikasgassen uitstoot in 2030 ten opzichte van 2005. Dat heeft Biden donderdag bekendgemaakt op een klimaattop die de VS organiseren, waarbij veertig wereldleiders samenkomen.

    'Wetenschappers vertellen ons dat dit de laatste eeuw is dat we klimaatverandering tegen kunnen gaan. Wij, als economisch welvarende landen, moeten iets doen. Ik zie een kans voor het creëren van miljoenen goed-betaalde banen voor de middenklasse', zegt Biden donderdag op een klimaattop die tot vrijdag duurt.

    Het land wil tot 2030 50% tot 52% minder broeikasgasuitstoot realiseren ten opzichte van 2005. De president zal later dit jaar het klimaatplan presenteren waarmee dat doel gehaald moet worden. De elektriciteitssector mag, bijvoorbeeld, in 2035 alleen nog maar CO2-vrije elektriciteit opwekken, zoals uit zon en wind. Dat had Biden al eerder aangekondigd.

    Infrastructuurplan van $3000 mrd
    De regering-Biden werkt aan een infrastructuurplan van $3000 mrd, waarmee de Amerikaanse economie moet worden verduurzaamd. Om klimaatneutraal te worden, dat wil zeggen netto geen broeikasgassen meer uitstoten, wil Biden onder meer investeren in schoner vervoer, waterstof en het opslaan van CO2.

    Met het nieuwe klimaatdoel van de VS doet het land na vijf jaar weer mee op internationaal klimaatgebied. De voormalige president Donald Trump trok de VS juist terug uit het Klimaatakkoord van Parijs, waarin een groot aantal landen heeft afgesproken om de aarde met niet meer dan 2, en het liefst maximaal 1,5, graad te laten opwarmen.

    VS en China grootste uitstoters
    De VS zijn na China de grootste uitstoter ter wereld. De EU volgt als derde. De Europese Unie heeft een soortgelijk klimaatdoel, namelijk het reduceren van 55% minder broeikasgasuitstoot in 2030 ten opzichte van 1990 en klimaatneutraliteit in 2050.

    China heeft een half jaar geleden aangekondigd dat het in 2060 CO2-neutraal wil zijn. Voor de komende tien jaar wil China zijn uitstoot echter laten stijgen. President Xi Jinping zal ook aanwezig zijn op de virtuele klimaattop van Biden. Namens Nederland is demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat, VVD) aanwezig.

    Afgelopen weekend reisde klimaatgezant van de VS John Kerry nog af naar China. Hij sprak daar met de Chinese afgezant voor het klimaat Xie Zhenhua. China en de VS kondigden aan samen te willen werken bij het bestrijden van de opwarming van de aarde.

    Originele link van het artikel: fd.nl/economie-politiek/1381308/biden...
  8. [verwijderd] 22 april 2021 17:21
    Daar gaan we weer, mooie woorden en geweldige plannen van de Amerikaanse president Jo Biden.
    Jo wil in 2030 de helft minder broeikasgassen uitstoten, wow, dat klinkt heel mooi.
    Maar hoe wil Jo dat realiseren, want alleen woorden zijn niet genoeg, het gaat om daden. Daarbij, hoe wil Jo dat betalen, want misschien heeft Jo dat niet door, maar de betalingsbalans van de Amerikaanse overheid klopt niet helemaal. Er is zegmaar een enorm tekort aan inkomsten, om dat te betalen.

    Daarbij kennen we de mooie woorden inmiddels wel, neem bosbouw, het aanplanten van bomen, als we naar de daden kijken, dan doet Amerika het gewoon zeer slecht!

    www.uniguide.com/countries-planting-t...

    Wat opvalt is dat China de meeste bomen plant (bijna tien keer zoveel als Amerika), en dat geldt voor alles zo'n beetje! Amerika is goed met woorden, maar de daden die blijven helaas achter.

    Ik ben bang dat Jo helemaal doorslaat en het nog gekker gaat maken. Hij kan alles beloven en iedereen maar braaf klappen. Jo lacht in zijn vuistje, want als over tien jaar blijkt, dat niks is waargemaakt, kunnen ze Jo niet meer ter verantwoording roepen.

    Ik zeg dus, het wordt niks, helemaal niks, lachwekkend, zoveel praatjes. daden daar gaat het om.
    Die daden van Amerika zijn in de praktijk waardeloos, neem Afghanistan, daar laten ze de bevolking barsten, de Afghaanse regering valt ten prooi aan grote vriend Iran, lekker slim bezig!

    Droom maar van een groot Amerika, dat is geschiedenis, de toekomst is anders. Amerika heeft problemen zat in eigen land, daar doet Jo weinig aan, net als over de grenzen. Het is uit en voorbij met de macht van de USA.

    Nu probeert Jo het (na al die mislukkingen, zoals Afghanistan) met praatjes over het redden van het klimaat, hahaha.
  9. forum rang 10 luchtschip 22 april 2021 19:36
    quote:

    Martin K. schreef op 22 april 2021 17:21:

    Daar gaan we weer, mooie woorden en geweldige plannen van de Amerikaanse president Jo Biden.
    Jo wil in 2030 de helft minder broeikasgassen uitstoten, wow, dat klinkt heel mooi.

    1
    Maar hoe wil Jo dat realiseren, want alleen woorden zijn niet genoeg, het gaat om daden. Daarbij, hoe wil Jo dat betalen, want misschien heeft Jo dat niet door, maar de betalingsbalans van de Amerikaanse overheid klopt niet helemaal. Er is zegmaar een enorm tekort aan inkomsten, om dat te betalen.

    2
    Daarbij kennen we de mooie woorden inmiddels wel, neem bosbouw, het aanplanten van bomen, als we naar de daden kijken, dan doet Amerika het gewoon zeer slecht!

    www.uniguide.com/countries-planting-t...

    Wat opvalt is dat China de meeste bomen plant (bijna tien keer zoveel als Amerika), en dat geldt voor alles zo'n beetje! Amerika is goed met woorden, maar de daden die blijven helaas achter.

    3
    Ik ben bang dat Jo helemaal doorslaat en het nog gekker gaat maken. Hij kan alles beloven en iedereen maar braaf klappen. Jo lacht in zijn vuistje, want als over tien jaar blijkt, dat niks is waargemaakt, kunnen ze Jo niet meer ter verantwoording roepen.

    Ik zeg dus, het wordt niks, helemaal niks, lachwekkend, zoveel praatjes. daden daar gaat het om.

    4
    Die daden van Amerika zijn in de praktijk waardeloos, neem Afghanistan, daar laten ze de bevolking barsten, de Afghaanse regering valt ten prooi aan grote vriend Iran, lekker slim bezig!

    5
    Droom maar van een groot Amerika, dat is geschiedenis, de toekomst is anders. Amerika heeft problemen zat in eigen land, daar doet Jo weinig aan, net als over de grenzen. Het is uit en voorbij met de macht van de USA.

    Nu probeert Jo het (na al die mislukkingen, zoals Afghanistan) met praatjes over het redden van het klimaat, hahaha.
    Daar gaan we weer.
    Bombastische grootspraak van Martin K., die met verdraaide verhalen komt en populistisch de naam verbastert tot Jo Biden.
    Net zo kinderachtig als wanneer Trump en zijn Sektte volgers het hebben over "sleepy Joe Biden".

    ad 1
    hoe wil Joe Biden realiseren om de broeikasgassen te reduceren, terwijl er geen geld is ?

    4 jaar lang heeft Trump met geld lopen smijten . Hij startte met een schuld van $ 20,2 trillion en aan het einde van zijn termijn was de Staats schuld $ 26,9 trillion.
    www.thebalance.com/us-debt-by-preside...

    Trump mocht dus wel veel schulden maken en nu komt Biden en moet van de GOP volgers ineens de hand op de knip.
    Een totaal uit het lood geslagen redenering.

    Bovendien heeft Biden uitgewerkte plannen om zijn investeringen te betalen, dus jouw redenering over schuld en niet kunnen betalen is te belachelijk voor woorden.

    ad 2
    Jij geeft aan dat je alleen het aantal aangeplante bomen ziet als bijdrage aan de vermindering van broeikasgassen.
    Wat een bekrompen gedachten gang houd jij er op na.

    En met aangeplante bomen kom je met verkeerde feiten.
    Je laat een artikel ziet dat de boomaanplant vermeldt van diverse landen in het jaar 2019.
    Ben je wel goed bij je hoofd ?
    2019 was het jaar uit de eerste termijn van Donald Trump. Die lapte het broeikasgas verhaal aan zijn laars.

    Jouw artikel geeft aan dat China 2,4 miljard en de US 0,3 miljard bomen plantte in 2019.

    Dus China plantte in dat jaar 8 keer zoveel bomen als de US door Trump.
    Maar het schema zegt niets over hoeveel bomen er gekapt zijn en of de US wel of niet beter presteerde in voorgaande jaren.

    Maar je zegt botweg Biden maakt zijn belofte niet waar omdat Trump er in 2019 een potje van maakte in vergelijking met China.
    Wat een onzin bewering.

    ad 3
    Hier zeg je het wordt niets met Joe Biden.
    Een koffiedik verhaaltje van jou, dat je net zo goed had weg kunnen laten.

    ad 4
    het verhaal ging over het terugbrengen van het broeikasgas en dat het niets wordt kun je zien aan Trump's plannen met Afghanistan.
    dat is toch geen bewijs.Het slagen van het milieuplan van Joe Biden is niet afhankelijk van zijn militair beleid in Afghanistan.
    Een kul argument

    ad 5
    jouw conclusie op basis van jouw onsamenhangend verhaal is dat het niets wordt met Joe Biden en Amerika.

    Dat is duidelijk jouw conclusie maar je kunt. niet aangeven waarom en dus schrijf je maar wat

  10. forum rang 9 josti5 22 april 2021 19:43
    Haha, ja hoor: 6x die stoute Trump zijn schuld.
    Die arme Biden toch: de opvolger moeten worden van zo'n draak van een president...

    Zoooo voorspelbaar!

    Stel: de 'Democraten' zijn de komende 100 jaar aan de macht, en luchtschip blijft hier nog 100 jaar schrijven.
    Dan is alles, wat in de USA fout gaat, ongetwijfeld nog stééds de 'schuld' van Trump!
  11. simidoc 22 april 2021 21:48
    Biden is de beurs op Wall Street om zeep aan het helpen.

    Een uitgelekt plan voor een hogere meerwaardebelasting bij rijke Amerikanen valt slecht bij beleggers.

    De Dow Jones DJI-1,05% noteert rond 20 uur met een verlies van 1,2 procent. De Nasdaq Composite COMPX-1,00% verliest 1,1 procent.

    De Amerikaanse beurzen waren nochtans licht hoger geopend, maar een uitgelekt belastingvoorstel van president Joe Biden valt heel slecht. Volgens bronnen bij Bloomberg wil Biden voor rijke mensen een meerwaardetaks invoeren van 39,6 procent. Biden viseert daarbij Amerikanen met een jaarsalaris van minstens 1 miljoen dollar. Momenteel betalen zij een meerwaardetaks van 20 procent. Samen met een andere bestaande taks op beleggingen, komt de totale meerwaardetaks uit op 43,4 procent.

    Volgens handelaars hebben sommige beleggers na het Bloomberg-bericht - om klokslag 19 uur Belgische tijd - aandelen verkocht, in de redenering een meerwaardetaks voor te zijn.
  12. forum rang 9 objectief 22 april 2021 21:50
    quote:

    josti5 schreef op 22 april 2021 19:43:

    Haha, ja hoor: 6x die stoute Trump zijn schuld.
    Die arme Biden toch: de opvolger moeten worden van zo'n draak van een president...

    Speedy Biden in plaats van Sleepy; de snelheid waarmee hij orde op zaken stelt na de afbraak en vernedering van de Amerikanen is ongekend.
    Geld moet je halen waar miljarden beurswinsten behaald worden; dus vermogenswinstbelasting omhoog.
    (moet hier in Nederland ook kunnen)
  13. forum rang 9 Ron-tron system 22 april 2021 21:55
    quote:

    objectief schreef op 22 april 2021 21:50:

    [...]

    Speedy Biden in plaats van Sleepy; de snelheid waarmee hij orde op zaken stelt na de afbraak en vernedering van de Amerikanen is ongekend.
    Geld moet je halen waar miljarden beurswinsten behaald worden; dus vermogenswinstbelasting omhoog.
    (moet hier in Nederland ook kunnen)

    Dat is een maat voor niets want dan verhuizen de kapitalen naar tax free eilanden.
    Best raar dat de grote techbedrijven miljarden dacht 150 al even in Mauritius ondergebracht hebben.
    Off shores gaat mooie tijden tegemoet.
  14. forum rang 6 jonas 22 april 2021 22:05

    Welnu laten we dan beginnen bij Jojo de ex tandarts met teveel centen vanwege over betaling van tandartsen. Achteraf gezien hun niveau van opleiding was max 4000 bruto per maand wel genoeg voor een ervaren tandarts dus dat moeten we recht zetten met een Vermogensheffing ook op het huis van 20%, Ministerie van Financiën kan inboeken 20% van 200.000 tandartsen die gemiddeld 800.000 hebben. Mooi heel mooi.

    Dat is dus per tandarts 160.000 keer 200.000 of 160 keer 200 miljoen . Zet lekker aan met 16 keer 2 miljard en is dus 32 MILJARD VOLGENS PLAN JOJO.

    Heel nobel Jojo. Voor klachten kunnen betrokken tandartsen zich vervoegen bij Jojo of Objectief in de koffiekamer bij de IEX. Hij zal uitleggen dat het en goed plan is.

    Groet, Jonas
  15. forum rang 10 luchtschip 23 april 2021 01:22
    quote:

    simidoc schreef op 22 april 2021 21:48:

    Biden is de beurs op Wall Street om zeep aan het helpen.

    Een uitgelekt plan voor een hogere meerwaardebelasting bij rijke Amerikanen valt slecht bij beleggers.

    De Dow Jones DJI-1,05% noteert rond 20 uur met een verlies van 1,2 procent. De Nasdaq Composite COMPX-1,00% verliest 1,1 procent.

    De Amerikaanse beurzen waren nochtans licht hoger geopend, maar een uitgelekt belastingvoorstel van president Joe Biden valt heel slecht. Volgens bronnen bij Bloomberg wil Biden voor rijke mensen een meerwaardetaks invoeren van 39,6 procent. Biden viseert daarbij Amerikanen met een jaarsalaris van minstens 1 miljoen dollar. Momenteel betalen zij een meerwaardetaks van 20 procent. Samen met een andere bestaande taks op beleggingen, komt de totale meerwaardetaks uit op 43,4 procent.

    Volgens handelaars hebben sommige beleggers na het Bloomberg-bericht - om klokslag 19 uur Belgische tijd - aandelen verkocht, in de redenering een meerwaardetaks voor te zijn.

    Heb jij ook een bron ?

    je verhaal van momenteel een meerwaarde tax van 20 % die verhoogd wordt naar 43,4 % klopt niet erg.

    Dit zijn naar mijn mening de feiten.
    De inkomsten belasting is verdeeld over schijven.
    Over de eerste schijven betalen ook de grote inkomens een lager percentage.
    Pas bij de hoogste schijf komt men alleen voor de meerwaarde boven die schijf op 37% momenttel.

    Biden's mogelijke plan zou zijn dat mensen boven de $ 1 miljoen, alleen voor de extra meerwaarde 39,6% gaan betalen in plaats van 37%.
    Dan is er ook door de Affordable Care Act een verhoging voor de extra meerwaarde boven $ 1 miljoen van 3,8%.

    Dus alleen over de meerwaarde aan inkomen boven het $ 1 miljoen gaat men in plaats van 37% dan 43,4 % betalen..
    Inkomens tot $ 1 miljoen blijven gewoon hetzelfde aan belasting betalen als voorheen.

    www.marketwatch.com/story/biden-has-p...

    Ga er maar van uit dat wanneer je meer dan $ 1 miljoen per jaar aantikt, nog voldoende overhoudt om van te leven.

    En waar hebben we het nu over

    In Nederland betalen wij aan inkomsten belasting in 2021 :

    schijf 1 tot euro 68.508,00 : 37,1 %
    schijf 2 boven euro 68.508,00 : 49,5 %

    www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connec...

    Dat mensen in de US 43,4 % zouden moeten gaan betalen bij een meerwaarde boven het $ 1 miljoen is schandalig laag ten opzichte van wat wij in Nederland betalen aan belasting.

    Geen enkele vorm van medelijden voor die krokodillentranen van de US zakkenvullers.

  16. forum rang 10 luchtschip 23 april 2021 01:50
    quote:

    jonas schreef op 22 april 2021 22:05:

    Welnu laten we dan beginnen bij Jojo de ex tandarts met teveel centen vanwege over betaling van tandartsen. Achteraf gezien hun niveau van opleiding was max 4000 bruto per maand wel genoeg voor een ervaren tandarts dus dat moeten we recht zetten met een Vermogensheffing ook op het huis van 20%, Ministerie van Financiën kan inboeken 20% van 200.000 tandartsen die gemiddeld 800.000 hebben. Mooi heel mooi.

    Dat is dus per tandarts 160.000 keer 200.000 of 160 keer 200 miljoen . Zet lekker aan met 16 keer 2 miljard en is dus 32 MILJARD VOLGENS PLAN JOJO.

    Heel nobel Jojo. Voor klachten kunnen betrokken tandartsen zich vervoegen bij Jojo of Objectief in de koffiekamer bij de IEX. Hij zal uitleggen dat het en goed plan is.

    Groet, Jonas
    Waar heb je het in hemelsnaam over?

    Een totaal verward verhaal.

    Zie mijn voorgaande post.

    Je geeft het voorbeeld van 200.000 tandartsen in de US die ieder $ 800.000 per jaar verdienen.

    Deze mensen betalen na de mogelijke belastingverhoging van Biden, nog steeds hetzelfde bedrag aan belasting.

    De belastingverhoging van 37 % naar 43,4 % geldt alleen over de meerwaarde bedragen boven de $ 1 miljoen.
    Met $ 800.000 per jaar zitten al jouw tandartsen daaronder.
    Er gaat dus geen $ 32 miljard extra van deze tandartsen naar de belastingdienst van de US.

    Dank zij de mogelijke plannen van Joe Biden gaan mensen met een inkomen van meer dan $ 1 miljoen 43,4% belasting betalen over de meerwaarde boven het $ 1 miljoen.

    In Nederland betalen wij over de meerwaarde boven de Euro 68.508,00 een belasting tarief van 49,5%

    En dan ga jij lopen huilebalken dat de US miljonairs naar de knoppen gaan ?

    Dan kom je ook nog populistisch Joe Biden minachtend wegzetten als JoJo, terwijl je zelf met een dronkenlap verhaal komt over tandartsen, die gezamenlijk $ 32 miljard extra moeten ophoesten aan belasting, terwijl in werkelijkheid deze tandartsen nul komma nul extra hoeven te betalen bij een jaarinkomen van $ 800.000.

    Pak de komende dagen je krantje en ga een wandeling maken door het Kralingsche Bos.
    Kom tot rust en kom dan daarna postings plaatsen waar wij niet horrentollen dol van worden.
  17. [verwijderd] 23 april 2021 02:35
    Luchtschip, jij gelooft nog steeds dat Amerika de redder in nood is, waarbij je blind de woorden van een Amerikaanse president (Jo) als waarheid aanneemt.
    Jij schuift alles wat fout is in de schoenen van Trump, lekker simpel toch.

    Jij kijkt niet naar daden, maar luistert naar woorden. Ik kijk naar de daden (feiten) en die vallen enorm tegen.
    Het is een feit, dat Amerika al heel lang geen oorlog (na tweede wereldoorlog) meer winnen kan.
    Korea, Vietnam, Iran, Iraq, Somalie, Afghanistan...........Nee, maar natuurlijk ze hebben een oorlog gewonnen in Grenada in 1983.......wow, zeg wat geweldig, een mini landje met paar honderd inwoners.

    Kijk, ik kan nog uren doorgaan met de Amerikaanse mislukkingen, want daar zijn zoveel voorbeelden van.

    Maar waarom, kijk naar de feiten en zie dat Jo er een grote puinhoop van maakt.
    De verdeeldheid in Amerika is groter als ooit.

    www.independent.co.uk/news/world/amer...

    Er zijn hele steden, waar de Amerikaanse politie afwezig is, waar de wetten van de sterkste gelden.
    Amerika glijdt verder en verder naar de afgrond. Erg blij dat ik daar niet woon.

    edition.cnn.com/2021/04/03/us/us-crim...

    Kijk eens hoe de misdaad maar blijft stijgen en dan zegt Luchtschip....de schuld van Trump (2020).
    OK, maar ook 2021, 2022 en 2023 zal de misdaad toenemen. Ofwel het is niks en wordt niks!
    De reden is nogal logisch, niemand wil politieagent worden (het hele korps neemt ontslag). Het laagste baantje in Amerika, daar kotsen ze op!
    Hahaha, wij hebben Handhaving, hoera.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/51828...

    Ontbossing in Amerika is enorm, maar dat is natuurlijk de schuld van Trump (?).
    We gaan het zien, maar ik denk dat Jo geen enkele boom gaat planten, wel netjes erover praten, hahaha.

    Die doelstellingen van Jo Biden worden niet gehaald, klaar.
  18. forum rang 10 luchtschip 23 april 2021 04:05
    quote:

    Martin K. schreef op 23 april 2021 02:35:

    1
    Luchtschip, jij gelooft nog steeds dat Amerika de redder in nood is, waarbij je blind de woorden van een Amerikaanse president (Jo) als waarheid aanneemt.
    Jij schuift alles wat fout is in de schoenen van Trump, lekker simpel toch.

    Jij kijkt niet naar daden, maar luistert naar woorden. Ik kijk naar de daden (feiten) en die vallen enorm tegen.
    Het is een feit, dat Amerika al heel lang geen oorlog (na tweede wereldoorlog) meer winnen kan.
    Korea, Vietnam, Iran, Iraq, Somalie, Afghanistan...........Nee, maar natuurlijk ze hebben een oorlog gewonnen in Grenada in 1983.......wow, zeg wat geweldig, een mini landje met paar honderd inwoners.

    Kijk, ik kan nog uren doorgaan met de Amerikaanse mislukkingen, want daar zijn zoveel voorbeelden van.

    Maar waarom, kijk naar de feiten en zie dat Jo er een grote puinhoop van maakt.
    De verdeeldheid in Amerika is groter als ooit.

    www.independent.co.uk/news/world/amer...

    Er zijn hele steden, waar de Amerikaanse politie afwezig is, waar de wetten van de sterkste gelden.
    Amerika glijdt verder en verder naar de afgrond. Erg blij dat ik daar niet woon.

    edition.cnn.com/2021/04/03/us/us-crim...

    Kijk eens hoe de misdaad maar blijft stijgen en dan zegt Luchtschip....de schuld van Trump (2020).
    OK, maar ook 2021, 2022 en 2023 zal de misdaad toenemen. Ofwel het is niks en wordt niks!
    De reden is nogal logisch, niemand wil politieagent worden (het hele korps neemt ontslag). Het laagste baantje in Amerika, daar kotsen ze op!
    Hahaha, wij hebben Handhaving, hoera.

    www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/51828...

    Ontbossing in Amerika is enorm, maar dat is natuurlijk de schuld van Trump (?).
    We gaan het zien, maar ik denk dat Jo geen enkele boom gaat planten, wel netjes erover praten, hahaha.

    Die doelstellingen van Jo Biden worden niet gehaald, klaar.
    Ik heb goede verwachtingen van Biden.
    Jij beticht mij dat ik niet niet naar zijn woorden moet luisteren maar moet kijken naar zijn daden.
    Vervolgens ga jij met het aanduiden van daden, wijzen op alle oorlogen van na de tweede wereldoorlog.
    Wat heeft dat nu met Joe Biden te maken die pas in Januari 2021 is aangetreden ?
    Slaat nergens op wat je zegt.

    Dan zeg je kijk naar de feiten en zie dat Biden er een puinhoop van maakt.

    Dat toon je aan door te zeggen dat er in de US veel geweld is.
    Biden is net 3 maanden President en moet hij er dan direct voor zorgen dat er geen schiet incidenten meer zijn in de US.
    Orde handhaving wordt geregeld op plaatselijk niveau, met een overkoepelende regeling op Staatsniveau van de diverse Staten.
    De Overheid kan ook regels aan de Staten opleggen aangaande orde handhaving.
    Dat kost lange tijd en het is onredelijk Biden na 3 maanden verantwoordelijk te houden voor schietpartijen op straat.

    Na de veroordeling van de politie agent die George Floyd met een knie op de nek ombracht, heeft de Minister van Justitie AG Merrick Garland, aangekondigd een onderzoek te doen naar de politie structuur in Minnesota.
    Dit onderzoek zal moeten leiden tot adviezen tot hervorming van de politie.

    Biden heeft inzake politie geweld dus wel degelijk actie ondernomen.

    Vervolgens heb je het over de ontbossing en zie je niet dat Biden bomen gaat planten.
    Biden wil iets doen aan het broeikas gas probleem. Daar heeft hij een uitgebreid plan voor.
    Er zijn meer mogelijkheden dan alleen jouw idee van wedstrijdje bomen planten met China.
    Biden heeft de grote lijnen uitgezet en het is aan zijn ministers het milieu plan goed uit te voeren.

    In zijn slechts 3 maanden Presidentschap heeft Biden al veel geregeld.

    >> Hij heeft in record tempo de vaccinatie opgeschroefd en nu al zijn 200 miljoen vaccinaties gezet
    >>Hij heeft de COVID Relief Act geregeld, zodat mensen, zonder werk door COVID 19, toch volgende geld hebben om hun huur/hypotheek en levensonderhoud te bekostigen
    >>Hij heeft het Parijs Akkoord, aangaande broeikas gassen, weer hersteld
    >>hij heeft een uitgebreid milieu plan via wet geregeld
    >> hij heeft de banden met de NATO landen weer hersteld naar een normaal niveau en ook de QUAD overeenkomst, in het Verre Oosten geregeld.
    Quadrilateral Security Dialogue (Quad) is the informal strategic dialogue between India, USA, Japan and Australia with a shared objective to ensure and support a “free, open and prosperous” Indo-Pacific region.
    >> hij is een herstel van de infrastructuur in de US gestart

    En dit alles binnen 3 maanden tijd.

6.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 107 108 109 110 111 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 0,00%
EUR/USD 1,0681 +0,10%
FTSE 100 7.847,99 0,00%
Germany40^ 17.771,70 +0,01%
Gold spot 2.374,50 +0,57%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links