Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.579 Posts
Pagina: «« 1 ... 2742 2743 2744 2745 2746 ... 3529 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 20 april 2021 22:50
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/community/no-won...

    Geen wonder dat Lindsey Graham aan het afsmelten is
    Sheree McSpadden | 16.30 uur EDT 20 april 2021

    Afgelopen donderdag bracht House Democraat Mondaire Jones, eerstejaarsvertegenwoordiger uit New York, een video uit op Twitter waarin hij vertelde hoe het is, kort na de introductie van een wetsvoorstel om het Hooggerechtshof uit te breiden. Hij slaagde er helemaal in en vertelde de video als volgt:

    “Onze democratie verkeert in een crisis. De opstand op 6 januari maakte dat duidelijk. Deze crisis kwam niet van de ene op de andere dag of per ongeluk. Het Hooggerechtshof heeft ons hierheen gebracht. "

    “In feite is het Hof al jaren actief bezig met het ontmantelen van onze democratie. Het nodigde een stortvloed van donker geld uit om ons verkiezingsproces te overspoelen, en maakte de weg vrij voor miljardairs en speciale belangen om onze politiek te beheersen. Het schrapte de bescherming van de Voting Rights Act en maakte de weg vrij voor een nieuw tijdperk van racistische onderdrukking van kiezers. "

    "Het hielp Donald Trump in het Witte Huis te installeren, en hij beantwoordde de gunst door meer rechters aan te stellen die vijandig staan ??tegenover onze democratie, die beloven ons op te sluiten in een minderheidsregering voor een generatie."

    "Maar we zijn niet machteloos om dit te stoppen."

    Op de persconferentie waarin het wetsvoorstel werd aangekondigd, zei Jones: "Ik wou dat we geen extreemrechtse meerderheid van het Hooggerechtshof hadden die vijandig staat tegenover de democratie zelf, maar hier zijn we dan."

    Ik heb geen enkele voorstander van het standpunt van Jones het beter horen uitleggen, en zijn argumenten ondersteunen ook de noodzaak om HR1 / S1 te halen. Natuurlijk zijn de GOP-opstandelingen niet blij. Lindsey Graham ging op Fox News door en kreeg er een aanval over, waarbij ze eigenlijk het lef had om te zeggen: "Dat soort retoriek is echt gevaarlijk."
  2. forum rang 10 luchtschip 21 april 2021 00:30

    De jury acht Dereck Chauvin schuldig op alle 3 de punten van de aanklacht.

    Guilty on all 3 charges.

    Dereck Chauvin was de politie agent die ca 9 minuten zijn knie op de nek van George Floyd gedrukt hield, waarbij Floyd overleed.
    George Floyd stamelde als laatste woorden : "I can't breathe"

    twitter.com/lauferlaw/status/13846163...

  3. forum rang 10 luchtschip 21 april 2021 00:52
    quote:

    gnocchi. schreef op 20 april 2021 21:23:

    'Meneer Jordan, u weet niet waar u het in vredesnaam over hebt.'

    Truer words were never spoken, @RepValDemings

    twitter.com/Sites4Congress/status/138...

    "Mr. Jordan, you don't know what the heck you're talking about."

    Turns out 27 years in law enforcement counts for more than Jim Jordan's political grandstanding.

    (BTW Jim, I was an MP. So don't try this on me either.)

    Hier de iets langere video versie

    Representative Val Demings totally torched (afbranden) Jim Jordan:

    “You don’t know what the heck you’re talking about. You know nothing about what law enforcement officers go through, and you’re using them as pawns (pionnen) because it serves your ridiculous politics.”

    video 2:15 minuut

    twitter.com/DrDenaGrayson/status/1384...
  4. forum rang 9 gnocchi. 21 april 2021 08:40
    Link Engels.
    www.rawstory.com/jimmy-kimmel-next-st...

    Jimmy Kimmel drijft de spot met Mike Lindell op nadat MyPillow CEO ermee instemt in zijn show te komen
    Sarah K. Burris
    21 april, 2021

    Late-night presentator Jimmy Kimmel zou volgende week de MyPillow CEO daadwerkelijk in zijn show kunnen verwelkomen, zo blijkt uit zijn openingsmonoloog.

    Kimmel drijft al enkele dagen de spot met Mike Lindell.

    "Lindell begon met een 48 uur durende 'frankathon'," zei Kimmel. "Dat kwam erop neer dat hij van 8 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds hartstochtelijk tekeer ging. Hij beweerde dat bijna 92 miljoen

    Lindell leek door het dolle heen te zijn en ging zo tekeer dat velen zich afvroegen of hij weer aan de drugs was. Toen Lindell hoorde dat Kimmel hem voor de grap had uitgenodigd in de show, werd het een heel andere zaak voor de "frankathon".

    "Ik moet toegeven, ik zat er aan vastgelijmd," zei Kimmel over de maffe video. "Ik wil dat de frankathon een week lang doorgaat. Mike Lindell is net Saul Goodman, van 'Better Call Saul,' weet je? Hij had een grappige bijrol in een van de meest ongelooflijke drama's aller tijden, maar nu hij zijn eigen show heeft, waardeer je wat een karakter hij is."

    Dus maandagavond, na Kimmel's show, waar hij Lindell weer aanviel, gaven de mensen van Frankathon hem het transcript waar Lindell het live in de uitzending voorlas.

    "Dat was vreemd. Ik zit in mijn keuken terwijl de man van MyPillow mijn grappen voorleest aan zijn sidekick," bekende Kimmel. "En hij doet zo van, ik vraag me af of Jimmy aan het kijken is? Ja, Jimmy was aan het kijken. Hij vertelde een paar mensen op een bijeenkomst dat hij voor me zou bidden en ik vroeg me af of hij dat echt deed."

    Lindell las voor dat Kimmel zich afvroeg of Lindell echt voor hem bidt, wat Lindell bevestigde dat het waar was.

    "Oké, goed, dat neem ik mee. Ook al weet ik dat als hij bidt, God zoiets heeft van: 'Oké! Oké! Ik snap het, ik snap het, te hard!' Ik heb veel geleerd van Mike Lindell gisteravond, inclusief het feit dat onze paden zich eerder hebben gekruist," zei Kimmel.

    Hij speelde een clip van Lindell die zei dat de twee elkaar gezien hadden op een Bob Seger concert.

    Het geheel was een bonk heen en weer tussen Kimmel en de video van Lindell die het transcript van de Kimmel show van de avond ervoor voorlas. Op een gegeven moment nodigde Kimmel maandag Lindell spottend uit in zijn show waar ze knus op een bed van ganzenkussens konden kruipen. Dat bracht Lindell in rep en roer om uit te leggen waarom ganzendons blijkbaar geen goede zet is voor kussens. Daarna plugde hij zijn product opnieuw.

    Uiteindelijk maakte Kimmel duidelijk dat Lindell gaat optreden, mogelijk volgende week.

    Bekijk de bizarre, maar vreemd genoeg bevredigende video hieronder:
    www.rawstory.com/jimmy-kimmel-next-st...
  5. forum rang 9 gnocchi. 21 april 2021 16:01
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/ahead-o...

    Voor op schema
    Bill Palmer | 9:09 uur EDT 21 april 2021

    Hoewel hij een uit de hand gelopen pandemie en een volledig mislukt vaccinatieplan van de voormalige man erfde, beloofde president Biden niettemin vanaf het begin dat hij binnen de eerste honderd dagen honderd miljoen vaccinaties in de armen van Amerikanen zou krijgen.

    En ja hoor, Biden ligt nu ver voor op schema. We zijn nog steeds niet op de honderd dagen en 132 miljoen Amerikanen hebben al minstens één dosis vaccin gekregen. En zoals de stafchef van het Witte Huis, Ron Klain, opmerkte, zijn 85 miljoen Amerikanen nu volledig gevaccineerd - een aantal dat niemand voor mogelijk had gehouden.

    Dit herinnert ons eraan dat wanneer de juiste mensen de leiding hebben over de overheid, buitengewone dingen mogelijk zijn. Het uitgebreide plan voor de introductie van vaccins van president Biden is een historisch succes geweest - en natuurlijk is hij nog maar net begonnen.
  6. forum rang 9 gnocchi. 21 april 2021 16:14
    Link Engels.
    www.rawstory.com/matt-gaetz-roger-stone/

    Matt Gaetz betaalde adviesgeld aan Roger Stone's louche belastingparadijs terwijl hij worstelt om sekshandelsschandaal te bedwingen
    Brad Reed
    21 April, 2021

    Nieuw vrijgegeven campagnedocumenten voor Rep. Matt Gaetz (R-FL) laten zien dat het door schandalen geplaagde congreslid de afgelopen maand heeft doorgebracht in "full damage control mode," meldt de Daily Beast.

    In het bijzonder laten de documenten zien dat Gaetz veel geld heeft uitgegeven aan direct mail en TV advertenties om de gevolgen te beperken van de onthullingen dat hij wordt onderzocht door de FBI voor mogelijke betrokkenheid bij sekshandel.

    De Republikein uit Florida heeft geprobeerd om de steun van het publiek in zijn panhandeldistrict te versterken door de ether te vullen met advertenties waarin kiezers worden opgeroepen om "terug te vechten" tegen "een nepnieuwscyclus van meerdere weken" over het onderzoek naar de vraag of Gaetz heeft betaald voor seks met meerdere vrouwen, waaronder één die op dat moment slechts 17 jaar oud was.

    De meest merkwaardige campagne-uitgave van Gaetz was echter een betaling aan de beruchte rechtse operatieve en veroordeelde misdadiger Roger Stone.

    "Een uitgave in het bijzonder zal wenkbrauwen doen fronsen: Een bedrag van 5.000 dollar voor 'strategisch politiek advies' aan Drake Ventures, het bedrijf dat toebehoort aan lange tijd GOP lasteraar en Gaetz medewerker Roger Stone," schrijft de publicatie. "Vrijdag klaagde het Ministerie van Justitie Stone en zijn vrouw Nydia aan, omdat ze miljoenen aan onbetaalde belastingen verschuldigd zouden zijn en Drake Ventures gebruikt zouden hebben om meer dan 1 miljoen dollar onder te brengen.
  7. forum rang 10 luchtschip 21 april 2021 18:14

    Voter suppression in Georgia

    De Republikeinse Partij heeft in Geaorgia de kieswet zodanig aangepast dat het voor (Democratische ) minderheidsgroepen moeilijk maat te stemmen.

    Veel bedrijven hebben daar tegen geprotesteerd en donaties aan de GOP ingetrokken.

    Senator John Kennedy, Republikein, vraagt Stacey Abrams, lid van het Huis van Afgevaardigden in Georgia, of zij een overzicht kan geven van de lijst van het onderdrukken van stemmen.

    En Stacey Abrams geeft het overzicht.
    Geeft ons een goede indruk van alle maatregelen die de GOP heeft genomen om het stemmen voor minderheden te bemoeilijken.

    video 2;04 minuut

    twitter.com/LincolnsBible/status/1384...
  8. forum rang 9 gnocchi. 21 april 2021 20:54
    Amerikaanse Senaatscommissie keurde unaniem het wetsvoorstel goed om de militaire hulp te verhogen tot #Ukraine net zo #Russia verzamelt troepen.

    SFRC heeft een wetsvoorstel aangenomen waarmee $ 300 miljoen aan hulp / jaar aan Oekraïne wordt goedgekeurd.

    twitter.com/Joyce_Karam/status/138492...
  9. forum rang 9 gnocchi. 21 april 2021 21:57
    Jeffrey Epstein dwong stagiaire tot seks, beweert nieuwe rechtszaak
    New York Daily News
    21 april 2021

    NEW YORK - Een man uit Queens beweert dat Jeffrey Epstein hem tot seks dwong toen hij stage liep bij de hedgefondsbeheerder, zo blijkt uit een nieuwe rechtszaak. De beschuldiging wordt uiteengezet in een rechtszaak van vier pagina's die is ingediend tegen de nalatenschap van Epstein door een man die de initialen 'MH' gebruikt. Hij beweert dat hij als 'stagiair financiële dienstverlening' voor Epstein werkte terwijl hij in 2013 en 2014 op de middelbare school zat. in Queens Supreme Court op dinsdag leest. "De eiser werd seksueel misbruikt, en als gevolg daarvan was ik ...

    Lees verder.

    this.kiji.is/757648251431616512?c=592...
  10. forum rang 9 gnocchi. 22 april 2021 01:26
    Link Engels.
    hillreporter.com/watch-donald-trump-o...

    Kijk: Donald Trump over hoe 'traumatisch' presidentschap plannen voor 2024 beïnvloedt
    door Steph Bazzle 21 april, 2021

    In een interview met Fox News's Sean Hannity, werd Donald Trump gevraagd over een 2024 run. Hoewel hij al eerder suggereerde dat hij zich opnieuw kandidaat zou stellen, wilde de voormalige president dit niet bevestigen, in plaats daarvan besprak hij hoe 'traumatisch' zijn vorige ervaring was.
    Foto door ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP via Getty Images]

    In de clip hieronder vraagt Hannity: "De grote vraag, twee delen: wat mist u het meest aan het in het Witte Huis zitten, en hoe serieus overweegt u zich in 2024 weer verkiesbaar te stellen?"

    Trump antwoordt: "Kijk dit is een zeer traumatische geweest. Ik had een geweldig leven, geweldig bedrijf, geweldige zaken, geen problemen, en nu is alles wat ik doe, mensen gaan achter je aan. Het is gemeen. Het is verschrikkelijk."

    Hannity laat Trump een paar minuten in zelfophemelende toespraken uitweiden, met af en toe een ondersteunende opmerking, voordat hij de vraag opnieuw probeert.

    "Bent u weer verkiesbaar in 2024? Wat zijn de kansen?"

    Trump schept weer op: "De kansen, de kansen, wat zijn de kansen. Kijk, de kansen, ik heb geweldige cijfers. Niemand heeft ooit de cijfers gekregen die ik kreeg. Geen enkele zittende president is ook maar in de buurt gekomen."

    Hij specificeert niet of de 'cijfers' in kwestie goedkeuringscijfers of stemmen zijn. Joe Biden won de verkiezingen van 2020 echter met meer dan 81 miljoen stemmen - en versloeg Trump met ongeveer 6 miljoen. Wat de goedkeuringscijfers betreft, meldt Fortune dat Biden momenteel op 53,4% goedkeuring staat - vergeleken met Trump's 41,9% op hetzelfde punt in zijn ambtstermijn. Volgens NBC heeft Trump nooit de 50% gehaald, dus ook wat dat betreft heeft Biden hem verslagen.

    Hij zegt dat hij "er heel serieus naar kijkt, meer dan serieus", maar dat hij om juridische redenen nog geen officiële verklaring wil afleggen. (Er wordt gespeculeerd dat de juridische problemen van de familie Trump hen in de nabije toekomst te druk zullen maken voor politieke doeleinden).

    Hoewel hij zegt dat 2024 nog "lang" weg is, houdt hij ook vol dat de mensen meer voor hem zullen zijn dan ooit, omdat, zo suggereert hij, de regering Biden het Tweede Amendement zal afnemen, de belastingen zal verhogen, en banen zal schrappen.

  11. forum rang 9 gnocchi. 22 april 2021 01:44
    Link Engels.
    hillreporter.com/trump-crime-syndicat...

    Trump misdaadsyndicaat: Gaetz betaalde vergoedingen aan Stone's belastingparadijs
    DOOR Tara Dublin 21 april, 2021

    Nieuw vrijgegeven campagnedocumenten voor het belegerde Congreslid Matt Gaetz (Q-FL) laten zien dat de door schandalen geplaagde man uit Florida de afgelopen maand heeft doorgebracht in "full damage control mode". Uit de documenten blijkt dat Gaetz's mede-Trump-bondgenoot Roger Stone wekenlang bezig is geweest met het publiekelijk verdedigen van Gaetz, nadat hij door zijn campagne was betaald.

    Volgens de documenten heeft Gaetz het grootste deel van zijn fondsen besteed aan direct mail en TV advertenties, bedoeld om de schade ongedaan te maken van de onthullingen dat hij wordt onderzocht door de FBI voor zijn betrokkenheid bij sekshandel. Gaetz heeft wanhopig geprobeerd om publieke steun in zijn district te winnen met advertenties die kiezers aansporen om "terug te vechten" tegen "een nepnieuwscyclus van meerdere weken" over het onderzoek naar de vraag of Gaetz betaalde voor seks met meerdere vrouwen, waaronder een die op dat moment slechts 17 jaar oud was.

    Federale campagnefinancieringsgegevens onthullen dat Gaetz's campagne Stone's Drake Ventures $5.000 betaalde voor "strategische politieke advieskosten" op 24 maart. Het was de eerste keer dat de campagne ooit een betaling aan het bedrijf had gedaan. Zes dagen later meldde de New York Times dat Gaetz onder federaal onderzoek staat wegens vermeende sekshandel. Vorige week spande het ministerie van Justitie een rechtszaak aan tegen Stone en zijn vrouw, Nydia, omdat het echtpaar miljoenen aan onbetaalde belastingen verschuldigd zou zijn en Drake Ventures zou hebben gebruikt om meer dan 1 miljoen dollar onder te brengen.

    Nadat Gaetz in Stone's belastingparadijs had betaald, sprong Stone in de bres om Gaetz te verdedigen. Stone, die op een bepaald moment werd verbannen van alle drie de grote kabelnieuwsnetwerken vanwege racistische en vrouwenhatende opmerkingen en samenzweringstheorieën, zat voor een interview met samenzweringstheoreticus Alex Jones over de beschuldigingen op 31 maart, de dag nadat het Times-verhaal uitkwam.

    Stone gebruikte het optreden op "InfoWars" als een gelegenheid om de leugen te verspreiden dat Gaetz het slachtoffer was van een samenzwering, terwijl hij hem prees als de toekomst van de Republikeinse Partij, allemaal zonder te erkennen dat Gaetz's campagne hem duizenden dollars had betaald.

    "Het enige waar @repmattgaetz schuldig aan is, is af en toe een slechte smaak in zijn garderobe," plaatste Stone op 14 april op Gab. "De drumbeat van 'lekken' tegen Gaetz vanuit de DOJ zijn valse beschuldigingen zonder bewijs of bewijs." Op Telegram deelde hij een link waar volgers een "Matt Gaetz heeft niets fout gedaan" T-shirt konden kopen.

    Naast het FBI-onderzoek heeft ook de ethische commissie van het Huis een onderzoek ingesteld naar de beschuldigingen tegen Gaetz.
70.579 Posts
Pagina: «« 1 ... 2742 2743 2744 2745 2746 ... 3529 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0654 +0,10%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.387,81 +0,35%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links