Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,230 25 apr 2024 12:00
  • -0,003 (-0,24%) Dagrange 1,229 - 1,239
  • 226.666 Gem. (3M) 2,2M

PostNL April 21 | AvA - Dividend

3.734 Posts
Pagina: «« 1 ... 95 96 97 98 99 ... 187 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 gpjf 20 april 2021 11:40
    Inderdaad, het management heeft niet blijk gegeven van strategisch inzicht, sterker nog ze mazzelen op een geweldige manier van de Corona. Wel hebben ze in mijn ogen blijk gegeven organisatorisch de zaak goed in de vingers te hebben en mag je ze daar echt mee complimenteren.Inmiddels is de toko lean en mean, dus bij te verwachte goede resultaten en de huidige ontwikkelingen, een prima overname kandidaat .. De postbezorging is dan een dingetje dat met de overheid moet worden geregeld maar daar komen ze wel uit. We zullen even geduld moeten hebben maar het zou me niks verbazen als partijen hier al op voorsorteren. Uitgaande van een bod van uiteindelijk 7 euro, komen we bij een koers boven de 5 euro in mijn beleving in de fase waarin het in dit kader spannend begint te worden. Geïnteresseerde partijen weten natuurlijk heel goed wanneer het zinvol is om zo’n bod uit te brengen als dat al niet van te voren gemasseerd is. Nu is dat nog onaantrekkelijk want met bonus is de koers nog te laag om acceptatie te krijgen. Bovendien kan er zomaar een biedingen strijd ontstaan want er zijn meer kapers op de kust. Dagdromerij? Ik denk het niet maar ieder zijn gedachten hierover.
  2. forum rang 6 prinszicht 20 april 2021 11:56
    quote:

    Makita schreef op 20 april 2021 11:39:

    [...]
    Van mij mag je daar vandaag bij gaan staan en de opgetrommelde journalisten te woord staan! Ben het met je eens, maar deze gurealla actie van de FNV win je niet met een ronkende positieve winstwaarschuwing.
    Dat is maar zeer de vraag. Ze verdient niet het salaris van een ambtenaar. En “meer op eigen kracht”, red je niet door een agenda te managen in overleg met de fnv. Je neemt als ceo de beslissing om in landsbelang Sandd over te nemen. Dat had ik dan persoonlijk toegelicht aan de voorzitters van de vakbond om vervolgens klinkende Corona cijfers mede te delen. Een aandeleninkoop programma met een update van de Outlook. Want, een hogere koers is naast meer op eigen kracht de enige manier om baas in eigen huis te blijven. En dan heb je als vakbond juist een goede aan HV. Zie haar socialistische track record.
  3. [verwijderd] 20 april 2021 12:00
    quote:

    prinszicht schreef op 20 april 2021 11:56:

    [...]

    Dat is maar zeer de vraag. Ze verdient niet het salaris van een ambtenaar. En “meer op eigen kracht”, red je niet door een agenda te managen in overleg met de fnv. Je neemt als ceo de beslissing om in landsbelang Sandd over te nemen. Dat had ik dan persoonlijk toegelicht aan de voorzitters van de vakbond om vervolgens klinkende Corona cijfers mede te delen. Een aandeleninkoop programma met een update van de Outlook. Want, een hogere koers is naast meer op eigen kracht de enige manier om baas in eigen huis te blijven. En dan heb je als vakbond juist een goede aan HV. Zie haar socialistische track record.
    FNV is geen redelijke partij meer, ze zitten in bestaansnood. Bonden hebben overname Sandd ook gesteund obv bovenstaande redenatie. Maar dat is nu water under the bridge. Nu weer ordinair rellen voor wat leden. Zo treurig is het helaas. De polder is dood lijkt het wel.
  4. forum rang 6 prinszicht 20 april 2021 12:50
    Ik hoop op een aandeelhouder die van zich laat horen. Ik herhaal. Het transcript van de overname van Sandd verdient nader onderzoek. Tis nou niet dat de overname onder gunstige omstandigheden heeft plaatsgevonden of dat ze haar eigen geld er in heeft gestopt. Kosten 200 miljoen. Onder de noemer “solide” business case. Nu met alle aanvullende informatie moeten er toch wat knappe koppen zijn die er iets van kunnen maken.

    Het zelfde geldt voor de rechterlijke uitspraak over marktmacht waar het bedrijf in het gelijk is gesteld. Nu dat je ziet dat de aandeelhouder er met Sandd in is geronseld met duidelijk politieke motieven. Moet je je afvragen of deze ceo de juiste belangen weegt! Het gaat om een optelsom tot ver over de 200 miljoen die we nimmer met de huidige briefjesbusiness gaan terug verdienen. De staat zegt zelf dat ze geen zin hebben in het verstrekken van subsidie terwijl ze jarenlange oneigenlijke concurrentie hebben bedongen en gefaciliteerd. Ze waren immers de grootverbruikers van Sandd middels de belastingdienst en vele andere semi-overheids instellingen.

    John doet het niet. Misschien terecht. Maar een Kretinsky?
  5. Hansbeleg 20 april 2021 12:51
    De beurzen zijn gewoon in mineur en dan gaat PostNL het in zijn eentje ook niet redden zonder positief nieuws. Herna kan haar speech nog even aanscherpen, daar heeft ze nog ruim 1 uur voor ;-)

    Verder geen bijzonder volume voor PostNL en het luchherstel zet nog niet echt door.
  6. Hansbeleg 20 april 2021 13:06
    quote:

    Brievenbus schreef op 20 april 2021 12:54:

    Ach, ze pakken ook Shell weer aan, bij stijgende olieprijzen, dan weet je wat men aan het proberen is.
    Men wil beweging, omlaag..
    Maar ja, Tina.......
    Tja met het rentespook is het mislukt dus nu maar met vele verhalen over dat de beurs te hoog staat.
    Benieuwd wat het volgende item gaat worden als het niet lukt. Misschien de andere kant op met verhalen over: beurzen zijn nog goedkoop, enorme groei economie verwacht, stijging olieprijzen verwacht, 45% groei reisbranche, 60% groei Horeca en nog meer van dat soort aanjagers.
    Beweging daar leeft de halve beleggerswereld van.
  7. forum rang 5 Cerburus 20 april 2021 13:10
    ben benieuwd of we onze trend weer gaan zien. Zo gauw HV het woord doet scherp omlaag en nadien weer een klein herstel. en dit is echt niet gemeen bedoelt. Dit gebeurd werkelijk altijd als onze CEO het woord gaat voeren haha als ik hier elke keren op had getrade had het me in ieder geval geen windeieren gelegd.
3.734 Posts
Pagina: «« 1 ... 95 96 97 98 99 ... 187 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links