Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

JOE BIDEN

6.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 100 101 102 103 104 ... 318 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 9 april 2021 22:08
    quote:

    izdp schreef op 9 april 2021 19:02:

    [...]

    Oh, plots kan je ook al niet meer begrijpend lezen en geen kennis meer van oernederlandse uitdrukkingen.
    Het gaat met je van kwaad tot erger.
    Maar zoals ik al zei; ik ben jojo niet en trap niet in wat tegenwoordig een trumperiaantje wordt genoemd.
    Jammer dat je niet zo'n BN-er bent geworden anders had het jouw naam zeker verdiend!

    Beste mevrouw van middelbare leeftijd
    Nu moet je zelfs scrollen om me te kunnen vinden.
    En och wat zoek je me graag.

    En dan toch beweren dat je geen belangstelling voor me hebt.
    Dat niet durven toegeven is wat je mij toedicht.
    Je weet wel.

  2. forum rang 8 closer 10 april 2021 10:17
    ‘Sleepy Joe’ Biden toont zich zijn eerste honderd dagen in het Witte Huis een energieke president met een radicale sociale agenda

    In de eerst honderd dagen van zijn presidentschap heeft Joe Biden zich ontpopt tot een energieke en radicale leider van de Verenigde Staten. Hoezo, ‘Sleepy Joe', waar zijn voorganger Donald Trump hem voor uitmaakte?

    Peter Giesen, 9 april 2021, 21:09

    ‘Sleepy Joe’ werd hij genoemd, de man die campagne voerde vanuit zijn kelder in Delaware, weinig memorabels zei en zich vooral profileerde als de anti-Trump. Een fatsoenlijk mens, die zelden op een inspirerende gedachte kon worden betrapt en eerder op een murmelende senior leek dan de bevlogen leider die de liberale democratie nodig had in haar strijd tegen het autoritair populisme.

    Maar in zijn eerste honderd dagen ontpopt de 78-jarige Joe Biden zich tot een energieke en radicale hemelbestormer. Hij loodste een economisch herstelpakket van 1,9 biljoen (1900 miljard) dollar door het Congres, waarmee hij onder meer de armoede onder kinderen wil bestrijden. Vorige week presenteerde hij een al even ambitieus plan van 3 biljoen dollar om de Amerikaanse infrastructuur te verbeteren. Om dit te kunnen financieren wil hij rijke Amerikanen en bedrijven zwaarder belasten. Om te voorkomen dat die bedrijven zich elders vestigen, stelt hij een mondiale belasting voor bedrijven voor.

    Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) toonde zich een warm voorstander van het plan, evenals de Italiaanse premier Draghi. In de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) praten de rijke landen al een jaar of tien over zo’n mondiale belasting, zonder veel resultaat. Maar door het voorstel van Biden lijken de gesprekken nu in een stroomversnelling te raken. Daarmee zou wellicht een einde komen aan een race to the bottom waarin landen internationale bedrijven proberen te trekken met zo laag mogelijke belastingen.

    Verder lezen: www.volkskrant.nl/cs-b0dd918c
  3. forum rang 7 hirshi 10 april 2021 12:23
    Het standpunt van Rusland ten aanzien van de VS is duidelijk. Biden is zwak, gecompromitteerd en dat kan worden uitgebuit. Sinds de inauguratie van Biden heeft Poetin een reeks gebeurtenissen in gang gezet die het leiderschap van Biden op het gebied van buitenlands beleid agressief op de proef stellen.

    In de afgelopen weken heeft Poetin zijn strijdkrachten langs de Oekraïense grens samengetrokken onder het mom van militaire paraatheidsoefeningen. Het staakt-het-vuren in de hulpbronnenrijke Donbass-regio, die bijeen bleef tijdens de regering-Trump, is uiteengevallen onder Biden, misschien wel door Rusland. Meest recent heeft Poetin een nucleaire torpedo ingezet op de Artic die in staat is om een tsunami te veroorzaken die het grootste deel van de oostkust van de VS zou vernietigen.

    Tot dusverre was Biden's reactie het 'volgen' van deze ontwikkelingen. Het is een gevaarlijke en dwaze benadering voor Amerika en haar bondgenoten. Ironisch genoeg heeft Biden Poetin dit spel eerder zien spelen. Hij zou, meer dan wie dan ook, beter moeten weten dan Poetins besluit om chaos te veroorzaken, te onderschatten. In maart 2014 heeft Rusland de territoriale soevereiniteit van Oekraïne geschonden en met geweld beslag gelegd op de autonome regio van de Krim. Poetin voerde agressief zijn staatsgreep uit na de ondergang van de gekozen regering van Oekraïne, die direct werd versneld door het misleide en arrogante beleid van Amerikaanse overheidsfunctionarissen.

    De chaos in Oekraïne op dat moment bood Poetin een riskante maar lonende kans. Hij begon met het Russische leger te verzamelen langs de grenzen van Oekraïne. Hij bracht het Westen in verwarring met zijn onverwachte militaire manoeuvres. Hij veroorzaakte etnische onrust in de oostelijke regio, wat leidde tot een burgeroorlog. Tegelijkertijd destabiliseerde hij de regio en breidde hij het Russische rijk uit. De toenmalige vice-president, Biden, was het aanspreekpunt van de regering-Obama voor het Amerikaanse beleid in Oekraïne. Hij heeft Poetin toen niet ter verantwoording geroepen, en er is weinig vertrouwen dat hij het nu zal doen. De hele reactie van Obama-Biden op de Russische invasie in 2014 was een tragische vertoning van lafheid en onderwerping. Het verminderde de mondiale positie van de VS zeven jaar geleden enorm en dat is precies waarom Poetin gelooft dat hij Biden kan verslaan.

    De vele misrekeningen van vicepresident Biden in Oekraïne zijn het resultaat van gebrek aan voorbereiding en houden rechtstreeks verband met de persoonlijke conflicten van zijn familie over vermeende financiële misdaden. Zijn verzoek om persoonlijk zijn kantoor te gebruiken om toezicht te houden op de beleidsportefeuille tussen de VS en Oekraïne was hoogst ongebruikelijk. Tijdens zijn ambtsperiode reisde hij zes keer naar Oekraïne, meer dan enige andere Amerikaanse president of vice-president. Drie van die reizen vonden plaats in 2014 toen zijn zoon Hunter werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van Burisma Holdings, een energie-exploratiebedrijf. Burisma staat centraal in een lopend onderzoek van het ministerie van Justitie naar Hunter. Het bedrijf probeerde de macht en invloed van zijn vader te gebruiken om beschuldigingen van corruptie in Oekraïne af te wenden. Denk terug aan 2018 toen de opschepperige Biden de verantwoordelijkheid opeiste voor het ontslag van de officier van justitie van Oekraïne, Viktor Shokin, nadat hij had gedreigd $ 1 miljard aan Amerikaanse leninggaranties aan het land in te houden. Biden's ultimatum vloeide voort uit het feit dat Oekraïne er niet in slaagde de corruptie aan te pakken. Toch deed Shokin onderzoek naar Burisma Holdings en betaalde het destijds een betaling van $ 3 miljoen aan het bedrijf van Hunter Biden.

    Het is zijn geschiedenis van slechte beleidsoordelen en persoonlijke conflicten die het vermogen van Biden om vandaag met kracht en autoriteit te leiden, verlamt. De fouten die hij in Oekraïne heeft gemaakt, hebben een negatieve invloed op zijn vermogen om de Russische agressie en de capriolen van Poetin nu in bedwang te houden. Poetin weet dit en is volledig van plan de zwakte van Biden uit te buiten. Voor alle duidelijkheid: Poetin wil geen oorlog, hij wil territorium. Hij wil het Russische rijk doen herleven in zijn oude glorie en macht. Poetins acties die leidden tot de inbeslagname van de Krim, begonnen eerst als een reeks tests zoals nu. Hij begon zijn onheilscampagne door zich persoonlijk te mengen in de pogingen van Oekraïne om lid te worden van de EU. Hij dwong Oekraïne uiteindelijk uit het langverwachte partnerschap met economische bedreigingen, waardoor jarenlange vooruitgang werd ontmanteld.

    Helaas werd hij geholpen door rampzalige Amerikaanse beleidsfouten die Oekraïne in handen van Rusland dwongen. Uiteindelijk nam het Westen geen substantiële strafmaatregelen tegen Poetin voor het opzettelijk ontsporen van de toekomst van Oekraïne met Europa. Dit leidde tot massale landelijke protesten die het vuur aanwakkeren dat Poetin wenste en waardoor hij kon optreden. De protesten escaleerden en leidden tot geweld, met als dieptepunt 130 doden. Het Westen gaf Rusland de schuld voor het aanzetten tot geweld. Rusland reageerde uiteraard op dezelfde manier met talrijke beschuldigingen van politieke en financiële inmenging van de VS.

    Poetin veroverde de Krim en hij won. De impact van de acties van Poetin in 2014 weerklinkt vandaag in de regering van Biden. De gevolgen van Biden's ongedisciplineerde benadering en eigenbelang als vice-president hebben Poetin in staat gesteld om zijn tests en provocaties vele jaren later voort te zetten. Nu, als president, beschouwt Poetin Biden als beschadigd, en iemand die de belangen van de VS verdedigt vanuit een positie van extreme zwakte. Dit zou Poetin kunnen aanmoedigen om weer in actie te komen, en dat zou ons allemaal moeten aangaan. Lees de rapporten van Rick Gates.

  4. forum rang 10 luchtschip 10 april 2021 14:06
    quote:

    asti schreef op 10 april 2021 12:47:

    Doet het ministerie van Justitie onderzoek naar Hunter Biden?

    Wat voor duistere zaakjes werden er gedaan, daar in de Oekraïne?

    De onderste steen moet boven komen.
    Dat onderzoek heeft Trump al laten doen.

    Zijn top advocaat, Rudy Giuliani, is in 2019/2020 enkele malen naar Oekraïne afgereisd en kwam met veel bombarie terug naar de US. Met de mededeling dat hij zoveel belastend materiaal had gevonden dat de vader van Hunter Biden, Joe Biden, geen kans meer had met de verkiezingen van november 2020.

    De GOP zou met de "October Surprise" komen en Joe Biden onder uit halen met dit materiaal.

    Hij legde het materiaal voor aan Attorney General William Barr, die het zijn top aanklager, John Durham, liet uitzoeken.

    Uiteindelijk bleek dat zij niets belastends konden vinden over Hunter Biden.
    Er was geen October Surprise en Joe Biden heeft Trump versagen met de verkiezing.

    En nu kom jij vragen wat voor duistere zaakjes er gedaan werden in Oekraine ?

    De top onderzoekers van Trump hebben niets kunnen vinden in 2020.

    Het heeft geen zin de onderste steen naar boven te laten komen.
    Die zijn door Trump al naar boven gehaald en er is niets gevonden op de stenen.
    Zelfs de kleinste kiezelsteentjes heeft men onderzocht en niets gevonden.

    De onderste steen is al lang boven gehaald en jij zit nu oude koeien uit de sloot te halen en spijkers op laag water te zoeken.

    Dit gaat nergens over.
  5. forum rang 10 luchtschip 10 april 2021 14:44
    quote:

    hirshi schreef op 10 april 2021 12:23:

    Het standpunt van Rusland ten aanzien van de VS is duidelijk. Biden is zwak, gecompromitteerd en dat kan worden uitgebuit. Sinds de inauguratie van Biden heeft Poetin een reeks gebeurtenissen in gang gezet die het leiderschap van Biden op het gebied van buitenlands beleid agressief op de proef stellen.

    In de afgelopen weken heeft Poetin zijn strijdkrachten langs de Oekraïense grens samengetrokken onder het mom van militaire paraatheidsoefeningen. Het staakt-het-vuren in de hulpbronnenrijke Donbass-regio, die bijeen bleef tijdens de regering-Trump, is uiteengevallen onder Biden, misschien wel door Rusland. Meest recent heeft Poetin een nucleaire torpedo ingezet op de Artic die in staat is om een tsunami te veroorzaken die het grootste deel van de oostkust van de VS zou vernietigen.

    (stuk tekst weggelaten omdat IEX het aantal lettertekens niet pakt. zie gehele tekst posting 12;23 uur)

    De vele misrekeningen van vicepresident Biden in Oekraïne zijn het resultaat van gebrek aan voorbereiding en houden rechtstreeks verband met de persoonlijke conflicten van zijn familie over vermeende financiële misdaden. Zijn verzoek om persoonlijk zijn kantoor te gebruiken om toezicht te houden op de beleidsportefeuille tussen de VS en Oekraïne was hoogst ongebruikelijk. Tijdens zijn ambtsperiode reisde hij zes keer naar Oekraïne, meer dan enige andere Amerikaanse president of vice-president. Drie van die reizen vonden plaats in 2014 toen zijn zoon Hunter werd benoemd tot lid van de raad van bestuur van Burisma Holdings, een energie-exploratiebedrijf. Burisma staat centraal in een lopend onderzoek van het ministerie van Justitie naar Hunter. Het bedrijf probeerde de macht en invloed van zijn vader te gebruiken om beschuldigingen van corruptie in Oekraïne af te wenden. Denk terug aan 2018 toen de opschepperige Biden de verantwoordelijkheid opeiste voor het ontslag van de officier van justitie van Oekraïne, Viktor Shokin, nadat hij had gedreigd $ 1 miljard aan Amerikaanse leninggaranties aan het land in te houden. Biden's ultimatum vloeide voort uit het feit dat Oekraïne er niet in slaagde de corruptie aan te pakken. Toch deed Shokin onderzoek naar Burisma Holdings en betaalde het destijds een betaling van $ 3 miljoen aan het bedrijf van Hunter Biden.

    Het is zijn geschiedenis van slechte beleidsoordelen en persoonlijke conflicten die het vermogen van Biden om vandaag met kracht en autoriteit te leiden, verlamt. De fouten die hij in Oekraïne heeft gemaakt, hebben een negatieve invloed op zijn vermogen om de Russische agressie en de capriolen van Poetin nu in bedwang te houden. Poetin weet dit en is volledig van plan de zwakte van Biden uit te buiten. Voor alle duidelijkheid: Poetin wil geen oorlog, hij wil territorium. Hij wil het Russische rijk doen herleven in zijn oude glorie en macht. Poetins acties die leidden tot de inbeslagname van de Krim, begonnen eerst als een reeks tests zoals nu. Hij begon zijn onheilscampagne door zich persoonlijk te mengen in de pogingen van Oekraïne om lid te worden van de EU. Hij dwong Oekraïne uiteindelijk uit het langverwachte partnerschap met economische bedreigingen, waardoor jarenlange vooruitgang werd ontmanteld.

    Helaas werd hij geholpen door rampzalige Amerikaanse beleidsfouten die Oekraïne in handen van Rusland dwongen. Uiteindelijk nam het Westen geen substantiële strafmaatregelen tegen Poetin voor het opzettelijk ontsporen van de toekomst van Oekraïne met Europa. Dit leidde tot massale landelijke protesten die het vuur aanwakkeren dat Poetin wenste en waardoor hij kon optreden. De protesten escaleerden en leidden tot geweld, met als dieptepunt 130 doden. Het Westen gaf Rusland de schuld voor het aanzetten tot geweld. Rusland reageerde uiteraard op dezelfde manier met talrijke beschuldigingen van politieke en financiële inmenging van de VS.

    Poetin veroverde de Krim en hij won. De impact van de acties van Poetin in 2014 weerklinkt vandaag in de regering van Biden. De gevolgen van Biden's ongedisciplineerde benadering en eigenbelang als vice-president hebben Poetin in staat gesteld om zijn tests en provocaties vele jaren later voort te zetten. Nu, als president, beschouwt Poetin Biden als beschadigd, en iemand die de belangen van de VS verdedigt vanuit een positie van extreme zwakte. Dit zou Poetin kunnen aanmoedigen om weer in actie te komen, en dat zou ons allemaal moeten aangaan. Lees de rapporten van Rick Gates.

    Waar is de bron van dit artikel ?

    Het is een eerbetoon aan Putin.

    Putin ergert zich aan het feit dat de Sovjet Unie in de jaren '90 uit elkaar viel. Alle satelliet staten werden zelfstandig.
    Putin wil dit weer herstellen en de eerste voorwaarde is, om meerdere redenen, dat Oekraine weer ingelijfd wordt bij Rusland.

    In dit artikel druipt het er van af dat Putin goed bezig is en Biden als een sul wordt afgeschilderd.

    Het slot van het artikel is frappant : "Lees de rapporten van Rick Gates"

    Rick Gates, was voor 2016, de assistent van Paul Manafort. Beiden zijn door Mueller aangeklaagd voor hun activiteiten in Oekraine. Zij kregen geld van Putin om het volk in Oekraine te beïnvloeden om Rusland te waarderen.

    Rick Gates tijdens het Mueller onderzoek naar Russische inmenging in de US 2016 President verkiezing :

    Rick Gates verklaarde in augustus 2018 onder ede dat hij en Manafort tientallen miljoenen verdienden met lobbywerk voor pro-Russische politici in Oekraïne en het geld vervolgens op buitenlandse rekeningen storten en de inkomsten verzwegen voor de Amerikaanse belastingdienst

    Zie Rick Gates, beschuldiging en arrestatie :
    nl.wikipedia.org/wiki/Rick_Gates

    Een artikel om Joe Biden de grond in te boren en Putin op te hemelen. En dan nog een verwijzing naar Rick Gates, die in de US aangeklaagd is voor subversieve pro Putin activiteiten.

    Zo te zien hoop jij op je oude dag nog dat Putin Oekraine volledig verovert om zijn machtsuitbreiding te bezegelen.

    Mijn wens, is dat het bloed van de Oekraïners, die het land verdedigden tegen de Russische agressie en bezetting van het Oosten van Oekraine en de Krim, niet voor niets gevloeid heeft.

    Putin moet verdwijnen uit het door hem bezette Oost Oekraine en de Krim, desnoods met hulp van Europa en de US.

    PS : Kun je alsnog de bron van je artikel geven ?
  6. forum rang 9 josti5 10 april 2021 15:03
    quote:

    luchtschip schreef op 10 april 2021 14:44:

    [...]

    Waar is de bron van dit artikel ?

    Het is een eerbetoon aan Putin.

    Putin ergert zich aan het feit dat de Sovjet Unie in de jaren '90 uit elkaar viel. Alle satelliet staten werden zelfstandig.
    Putin wil dit weer herstellen en de eerste voorwaarde is, om meerdere redenen, dat Oekraine weer ingelijfd wordt bij Rusland.

    In dit artikel druipt het er van af dat Putin goed bezig is en Biden als een sul wordt afgeschilderd.

    Het slot van het artikel is frappant : "Lees de rapporten van Rick Gates"

    Rick Gates, was voor 2016, de assistent van Paul Manafort. Beiden zijn door Mueller aangeklaagd voor hun activiteiten in Oekraine. Zij kregen geld van Putin om het volk in Oekraine te beïnvloeden om Rusland te waarderen.

    Rick Gates tijdens het Mueller onderzoek naar Russische inmenging in de US 2016 President verkiezing :

    Rick Gates verklaarde in augustus 2018 onder ede dat hij en Manafort tientallen miljoenen verdienden met lobbywerk voor pro-Russische politici in Oekraïne en het geld vervolgens op buitenlandse rekeningen storten en de inkomsten verzwegen voor de Amerikaanse belastingdienst

    Zie Rick Gates, beschuldiging en arrestatie :
    nl.wikipedia.org/wiki/Rick_Gates

    Een artikel om Joe Biden de grond in te boren en Putin op te hemelen. En dan nog een verwijzing naar Rick Gates, die in de US aangeklaagd is voor subversieve pro Putin activiteiten.

    Zo te zien hoop jij op je oude dag nog dat Putin Oekraine volledig verovert om zijn machtsuitbreiding te bezegelen.

    Mijn wens, is dat het bloed van de Oekraïners, die het land verdedigden tegen de Russische agressie en bezetting van het Oosten van Oekraine en de Krim, niet voor niets gevloeid heeft.

    Putin moet verdwijnen uit het door hem bezette Oost Oekraine en de Krim, desnoods met hulp van Europa en de US.

    PS : Kun je alsnog de bron van je artikel geven ?

    Zucht, daar gáán we weer...
    Ieder jouw onwelgevallig artikel, ieder jouw onwelgevallige bron kraak je af.
    Verdiep je eens in de historie van (Oost)Oekraïne en Krim, en schrijf niet meer van die vreselijke anti-Putin propaganda.

    de.wikipedia.org/wiki/Datei:Russians_...

    denl.qaz.wiki/wiki/Ostukraine
  7. forum rang 6 asti 10 april 2021 15:21
    quote:

    luchtschip schreef op 10 april 2021 14:06:

    [...]

    Dat onderzoek heeft Trump al laten doen.

    Zijn top advocaat, Rudy Giuliani, is in 2019/2020 enkele malen naar Oekraïne afgereisd en kwam met veel bombarie terug naar de US. Met de mededeling dat hij zoveel belastend materiaal had gevonden dat de vader van Hunter Biden, Joe Biden, geen kans meer had met de verkiezingen van november 2020.

    De GOP zou met de "October Surprise" komen en Joe Biden onder uit halen met dit materiaal.

    Hij legde het materiaal voor aan Attorney General William Barr, die het zijn top aanklager, John Durham, liet uitzoeken.

    Uiteindelijk bleek dat zij niets belastends konden vinden over Hunter Biden.
    Er was geen October Surprise en Joe Biden heeft Trump versagen met de verkiezing.

    En nu kom jij vragen wat voor duistere zaakjes er gedaan werden in Oekraine ?

    De top onderzoekers van Trump hebben niets kunnen vinden in 2020.

    Het heeft geen zin de onderste steen naar boven te laten komen.
    Die zijn door Trump al naar boven gehaald en er is niets gevonden op de stenen.
    Zelfs de kleinste kiezelsteentjes heeft men onderzocht en niets gevonden.

    De onderste steen is al lang boven gehaald en jij zit nu oude koeien uit de sloot te halen en spijkers op laag water te zoeken.

    Dit gaat nergens over.
    Zou het kunnen dat het ministerie van Justitie bang was van La Familia Biden, en daarom is gestopt met het onderzoek? Ze moeten niet bang zijn, maar de beerput helemaal opentrekken. Stel de waarheid maar bloot.

    ...

    Nee joh, geintje. Wind je niet zo op.

    Dit is het niveau van jouw berichten tijdens Trump zijn termijn als president geweest. Maar jij maakte geen geintjes.
  8. forum rang 5 Kees1 10 april 2021 17:58
    De spanningen tussen Oekraine en Rusland en tussen China en Taiwan lopen snel op.
    Onder Trump waren die spanningen veel minder. Trump zorgde voor een belangrijk deel voor vrede in het Midden-Oosten.
    In West-Europa kon Trump bij velen geen goed doen. De geschiedenis zou nog weleens heel anders over Trump kunnen gaan oordelen.
    Ik denk ook aan het feit dat in de VS al heel veel mensen zijn ingeent (en niet met Astra Zeneca), volledig in gang gezet door Trump.
  9. forum rang 9 objectief 10 april 2021 18:52
    quote:

    Kees1 schreef op 10 april 2021 17:58:

    De spanningen tussen Oekraine en Rusland en tussen China en Taiwan lopen snel op.
    Daar bemoeit Biden zich niet mee, de rivaliteit tussen genoemde landen bestaat al decennia. geworden. Biden is slim genoeg om zich daar niet mee te bemoeien; Trump heeft enorme problemen in de V.S. achtergelaten op corona gebied en economisch.
  10. forum rang 6 asti 10 april 2021 20:52

    (...) The US government has also blocked exports of bags, filters and other components so it can supply more Pfizer vaccines for Americans. Adar Poonawalla, the chief executive of the Serum Institute of India, said the restrictions were likely to cause serious bottlenecks. (...)

    Global Covid vaccine rollout threatened by shortage of vital components

    www.theguardian.com/world/2021/apr/10...

    [Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van niet onderbouwde berichten op het forum, bericht is aangepast. Waarschuwing.]
  11. forum rang 6 izdp 10 april 2021 23:35
    quote:

    Kees1 schreef op 10 april 2021 17:58:

    De spanningen tussen Oekraine en Rusland en tussen China en Taiwan lopen snel op.
    Onder Trump waren die spanningen veel minder. Trump zorgde voor een belangrijk deel voor vrede in het Midden-Oosten.
    In West-Europa kon Trump bij velen geen goed doen. De geschiedenis zou nog weleens heel anders over Trump kunnen gaan oordelen.
    Ik denk ook aan het feit dat in de VS al heel veel mensen zijn ingeent (en niet met Astra Zeneca), volledig in gang gezet door Trump.
    Tja, Poetin is zonder meer een briljant strateeg, kent geen scrupules, kent het speelveld en de poppetjes.
    Trump en dus de VS, had die volledig in zijn zak en hoefde hij zich weinig van aan te trekken.
    Nu met Biden is het andere koek en zoals te verwachten laat die nu even zijn spierballen zien.
    Hij weet ook donders goed dat Biden heel veel aandacht nodig heeft voor de rokende puinhopen die Trump heeft achtergelaten.
    Ik begrijp de kritiek op hem niet zo goed, want eindelijk is er werkelijk perspectief te zien voor de gewone blue collars en middenklasse.
    Met de EU wordt er ingezet op een fatsoenlijk minimumloon en het stoppen van de ratrace qua winstbelasting voor bedrijven.
    Juist de punten waar met name de stemmers op pvv en soortgelijken hun ontevredenheid op baseren. Dat ze de schuld verkeerd leggen qua oorzaak is hun niet te wijten. Dat het slechts het gevolg van is, gaat velen boven hun pet.
    Het is ook veelbelovend voor de EU. Het is de weg om de fouten van het Verdrag van Maastricht te herstellen. Bijzonder gunstig voor ons land.
    Dankzij Brexit herontdekt de EU zich wezenlijk en staat het op als een geweldig machtsblok naast de grootmachten de VS en China.
    Zonder twijfel tot ergernis van trumpie en vooral Poetin die er alles aan gelegen was om dat blok uit elkaar te spelen. Gelukkig worden overal de populisten ondanks het hele nare van deze tijd, gemarginaliseerd.
    Ook te danken aan hun uiterst zwakke leiders en dito hun strategie.

    Kortom, ik zie een betere toekomst op ons af komen en dus hebben we best veel te danken aan het feit dat die oranje knakker zo blunderde in zijn laatste jaar!

  12. forum rang 6 asti 11 april 2021 10:29

    Succes daarmee.

    Gelieve mijn berichten heel te laten bij het quoten en anders aangeven dat je een deel hebt verwijderd door middel van: '(...)'.

    Hoe dan ook: er werd openlijk gespeculeerd over de geestelijke gezondheid van Trump. Waarom kan er niet gevraagd worden of het zou kunnen dat Joe Biden een psychopaat is, naar aanleiding van de volgende informatie:

    '(...) The US government has also blocked exports of bags, filters and other components so it can supply more Pfizer vaccines for Americans. Adar Poonawalla, the chief executive of the Serum Institute of India, said the restrictions were likely to cause serious bottlenecks. (...)'

    Global Covid vaccine rollout threatened by shortage of vital components

    www.theguardian.com/world/2021/apr/10...
  13. forum rang 8 closer 11 april 2021 10:48
    Alweer een NOK voor overduidelijk trollen. Kennelijk heb je geen idee wat een psychopaat is. De kinderachtige logica waarmee je meent Biden te kunnen beschuldigen omdat er bij Trump symptomen werden waargenomen, ontgaat me.

    Wie op zondagochtend zulke onzin plaatst, zou eens heel diep in de spiegel moeten kijken.
6.342 Posts
Pagina: «« 1 ... 100 101 102 103 104 ... 318 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 0,00%
EUR/USD 1,0633 -0,10%
FTSE 100 7.877,05 0,00%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.383,62 +0,18%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links