Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel INPOST AEX:INPST.NL, LU2290522684

  • 15,280 25 apr 2024 16:59
  • -0,320 (-2,05%) Dagrange 15,270 - 15,730
  • 88.016 Gem. (3M) 447,2K

Forum InPost geopend

4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 250 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 groene appel 2 april 2021 00:07
    quote:

    Profitmaker schreef op 1 april 2021 09:27:

    Beurs vliegt weer vooruit zeg! Heer-lijk!
    Inpost wederom niet vooruit te branduuhh. Geen enkele vorm van herstel.

    Zelfs opnieuw een MINUS! Het houdt maar niet op. Geen zoet maar wederom het bittere zuur!
    dit was je laatste reactie die je totaal belachelijk maakte, toch de leeftijd ouwe...
  2. [verwijderd] 2 april 2021 08:51
    quote:

    boll schreef op 1 april 2021 18:59:

    [...]
    Wat bazel je toch, je bent een echte onheilsprofeet. Piet particulier heeft nergens invloed op enig fonds dus dan zou je nooit kunnen beleggen. Fastned zakt van 103 naar 53 euro echter dit is wel een gehyped aandeel dat ik nooit zal kopen want die hebben een verdienmodel van lik me reet en zeker als Shell mee gaat doen. Inpost had goede cijfers, maken winst, solide outlook die Post. Nl niet geeft, dus niet zo mauwen.
    Wat Bazel je zelf? Staat jezelf gewoon moed in te schreeuwen.
    Ik vind het helemaal prima overigens, schraap alles bij elkaar en koop als de sodemieter nog bij voordat het miraculeus naar de €25 schiet. Is je gegund.

    Maar dan achteraf niet zeggen dat je niet gewaarschuwd bent en zelf lopen mauwen.
    Zuurtje
  3. Domendommer 2 april 2021 09:30
    quote:

    md65 schreef op 1 april 2021 17:29:

    Ben ik blij dat ik ben blijven zitten... pfff
    Maar waar komt dit opeens vandaan?
    Kan zijn door de nieuwe lockdown's in Frankrijk, Oostenrijk en binnenkort ook de rest van Europa.

    "want op 15.98 en 17.30 (!) aangekocht"

    Je mag van mij doen wat je wilt,
    maar op de gok zomaarwat aandelen kopen na een IPO is niet verstandig als je het eventuele verlies niet kunt of wilt nemen. Want het gaat lang niet altijd omhoog!
    En ja ik dacht in het verleden al vaak dat ik me goed heb geinformeerd. Nu let ik veel meer op de werkelijke resultaten en dat betekend DIVIDEND. Ik ben een waarde-belegger, en moet vaak lang wachten om een stijging van bv 5 % te behalen. Ik zie vaak dat mensen teveel in een te korte tijd willen, net als hier bij Inpost.

  4. Dangr 6 april 2021 09:42
    quote:

    groene appel schreef op 6 april 2021 08:29:

    Goedmorgen, op 15.58 gaat de helft eruit vandaag dat is denk ik om 09.15 uur en op 15.95 de rest van de bups en dan ff rust, alles staat mij nu veel te hoog.
    Alles, behalve InPost! Die staan veel te laag.

    Ik zou gewoon geduld bewaren, want binnen een paar weken noteert InPost weer in de range 17,00 - 18,00.
  5. Domendommer 6 april 2021 09:56
    quote:

    Dangr schreef op 6 april 2021 09:42:

    [...]

    Alles, behalve InPost! Die staan veel te laag.

    Ik zou gewoon geduld bewaren, want binnen een paar weken noteert InPost weer in de range 17,00 - 18,00.
    Hallo Dangr

    Heb ik iets gemist, waarom weet jij meer dan ik. Graag een onderbouwing van je koersdoel geven.
    - aandelen inkoop door Inpost
    - grote investeerder die wil gaan kopen
    - onverwacht nog meer omzet
    - de concurrentie trekt zich terug
    - sentiment in de markt
    - momentum
    - geef aub de reden van uw bewering

    Buikgevoel kan ook, maar zet dat dan erbij.

  6. Dangr 6 april 2021 13:19
    quote:

    Domendommer schreef op 6 april 2021 09:56:

    [...]

    Hallo Dangr

    Heb ik iets gemist, waarom weet jij meer dan ik. Graag een onderbouwing van je koersdoel geven.
    - aandelen inkoop door Inpost
    - grote investeerder die wil gaan kopen
    - onverwacht nog meer omzet
    - de concurrentie trekt zich terug
    - sentiment in de markt
    - momentum
    - geef aub de reden van uw bewering

    Buikgevoel kan ook, maar zet dat dan erbij.

    Ik baseer mij gewoon op de feiten van de afgelopen maanden.

    Dit zijn o.a. de overname van het Franse Mondial Relay wat voor internationale expansie gaat zorgen, het jaarverslag 2020 en belangrijker de vooruitzichten voor 2021. Ook de resultaten in januari en februari 2021 waren zeer bemoedigend en beter dan verwacht..

    Wat wel wat zorgen baart is de zwakke Poolse economie en dan met name de waarde van de Zloty.
    Wellicht dat dit heeft bijgedragen aan de duikeling de afgelopen weken, maar zodra Corona daar ook minder actief is zal dit wel weer bijtrekken.

    Over de concurrentie maak ik mij (nog) geen zorgen. Eerst zien dan geloven!
    En mocht het inderdaad zover komen dan is InPost wellicht een (goedkope) overnamekandidaat voor Alibaba.

    Kortom ik zie meer dan voldoende potentie in de huidige (groei)markt waarin InPost opereert en dat rechtvaardigt een hogere koers dan momenteel op de borden staat!
  7. [verwijderd] 6 april 2021 16:38
    quote:

    Herna Nooitgewild schreef op 10 maart 2021 04:18:

    Even voor de duidelijkheid. De hoop is dat InPost boven de €20 koerst. Dat is dus bij 500 miljoen aandelen een beurswaarden van 10 miljard. Bij een koers van €22 zelfs 11 miljard.

    Wat krijg ik voor 1 aandeel van nu €15? 1/500.000.000ste deel in een bedrijf met 12.000 pakketkluisjes in vooral Polen, maar ook Italië en UK. Ik moet dus 41666 aandelen kopen (bij €15 koers een investering van €625.000) om de volledige winst van 1 pakketkluis in mijn zak te mogen steken, indien dit ook als 100% dividend zou worden uitbetaald.

    Ik wil geen spelbreker zijn, maar voor €625.000 ga ik geen pakketkluis kopen maar koop ik een hele rij Poolse huisjes die in de straat tegenover de pakketkluis staan. Daar pak ik dan steady verhuurinkomsten uit en bij verkoop de waardestijging.

    Als iedere pakketkluis iedere werkdag €100 netto winst oplevert dan zit ik nog niet op 5% rendement. Maar nog erger, als het plaatsen van pakketkluizen zo winstgevend is dat je er meer dan €100 netto winst per werkdag aan overhoud dan gaan PostoPolski (gokje), Royal Mail en Poste Italiane deze apparaten gewoon zelf plaatsen. Dat zelfde voor PostNL en Bpost. Bij deze bedrijven zijn grote overschotten aan cash, en ga er maar van uit dat deze bedrijven pakketkluizen in hun werkgebied kunnen plaatsen voor een veel lager bedrag dan €625.000 per stuk.

    Ik zie dus én geen verdienmodel, én geen langetermijnvisie voor InPost. In Nederland bijvoorbeeld krijgt een pakketpunt €0,25 per afgehaald pakket, dus ik kan me slecht voorstellen dat de vergoeding bij een afhaling uit een pakketkluis hoger zou zijn dan €0,25. De bezorger krijgt in ieder geval minder dan €1.

    Voor wat het waard is, mijn advies: cut your losses! En in plaats daarvan kan je PostNL kopen, die heeft ook 500.000.000 aandelen uitstaan, maar dan tegen een koers van €3,75. Dan krijg je in ieder geval minimaal 28ct dividend per jaar, als je voor 22 april koopt profiteer je dit jaar nog mee. Maar ik heb een roze PostNL bril zeg ik er eerlijk bij.

    Je kan ook mijn ongelijk bewijzen en afgaan op de 'analyses' met €23 als koersdoel, ik gun het iedereen van harte!
    Ik blijf in ieder geval hier voorlopig nog even meelezen hoe PM hier in de 3e persoon over zichzelf praat en dagelijks aan het likkebaarden is, en op het nieuwe all-time-low kreten uitslaat als 'zeer interessant' en 'koopkans' vind ik erg geinig.
    Wel vervelend voor je als je geld hebt zien verdampen.
    Tot nu toe kwam de enige rekensom hier van mijzelf. Voor de rest alleen onderbuikgevoelens. Krijg de indruk dat niemand hier echt weet waar die in belegd. Inpost blijkt gewoon een hele slechte investering te zijn, maar ik begrijp dat wel gezien de rekensom. Is door niemand weersproken, de koers is duidelijk. IPO waardering was €14/16 maar nu de koers daar precies tussenin zit vind iedereen dat onbegrijpelijk en spreekt men over ernstige onderwaardering. Dan heb je jezelf gewoon laten beetnemen met een heel simpel trucje. De begeleidende banken komen na de IPO met mooie koersdoelen om de boel te stutten en onwetenden hebberige personen die denken snel rijk te kunnen worden van de centjes af te helpen.Maar wordt gerust boos op mij i.p.v. op jezelf!

    PM is helaas ook al gestopt met zijn vermakelijke berichtgeving. Misschien dat hij mijn advies wel ter harte heeft genomen wat betreft cut your losses. Wie toen PostNL had gekocht voor €3,75 had nu al 50ct winst. Maar eigenlijk maat het helemaal niet uit waar je geld instopt, alles gaat omhoog behalve Inpost.

    Succes ermee en sterkte voor de zittenblijvers. Als je nu nog geld verliest aan Inpost dan wil je het gewoon.
  8. md65 7 april 2021 22:47
    InPost sees surge in parcel locker use

    7 April 2020Transport / Logistics Services
    UK parcel locker providers InPost has seen the use of its lockers triple in March as compared to February thanks to social distancing measures that drive customers and small businesses use the contact-free service to send parcels.

    InPost has launched the Next Day Send services alongside major parcel broker websites that include Parcel2Go, Interparcel and the company’s direct service InPost Direct. The faster service will mean that during this challenging time, InPost can ensure customers can send their parcels to the destination quicker.

    InPost continues to expand its nationwide network of lockers and over the next four months intends to increase its presence and deploy 35,000 lockers in 500 new locations across the country.

    Jason Tavaria, CEO of InPost, said: “During these unprecedented times, we want to help both personal and business customers to continue to stay connected to their communities. The surge in demand demonstrates how InPost lockers are offering a 24/7, contact-free way for people to send and receive the items they need to, safely and at a time that works for them. Our Next Day Send service now means customers can get their products and packages to their customers or loved ones as quickly as possibly at a time of need.”
4.994 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 250 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Pools InPost groeit stevig door

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links