Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2727 2728 2729 2730 2731 ... 3528 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 09:49
    Trump haalt boos uit naar Biden voor 'wreed en harteloos' plan om banen te creëren door de rijken te belasten
    Eric W. Dolan
    31 maart 2021

    Voormalig president Donald Trump bekritiseerde woensdag zijn opvolger Joe Biden in een schriftelijke verklaring, waarin hij beweerde dat het infrastructuurplan van de huidige Amerikaanse president een "aanval op de Amerikaanse droom" is.
    Rapporteer advertentie

    "Het radicale plan van Joe Biden om de grootste belastingverhoging in de Amerikaanse geschiedenis door te voeren, is een enorme weggeefactie voor China en vele andere landen, die duizenden fabrieken, miljoenen banen en triljoenen dollars naar deze concurrerende landen zullen sturen", aldus de ex- zei president. "Het Biden-plan zal Amerikaanse arbeiders verpletteren en de Amerikaanse productie decimeren, terwijl het speciale belastingvoordelen geeft aan outsourcers, buitenlandse en gigantische multinationals."

    Als presidentskandidaat had Trump gezworen ingrijpende infrastructuurprogramma's uit te voeren. Maar hij kwam zijn beloften niet na toen hij het Witte Huis binnenkwam.

    Het infrastructuurplan van Biden zou volgen op het Amerikaanse reddingsplan van $ 1,9 biljoen dat eerder deze maand in de wet was ondertekend en dat bedoeld was om 's werelds grootste economie te helpen herstellen van de schade die door de Covid-19-pandemie is aangericht.

    Biden, die in januari aantrad, beloofde een tweede wetsvoorstel aan te nemen gericht op het verbeteren van de infrastructuur in de Verenigde Staten en het creëren van banen, en Amerikaanse media meldden dat dit waarschijnlijk zou worden opgesplitst in twee voorstellen die in totaal $ 3 biljoen kosten.

    "We zullen belastinggeld gebruiken om Amerika weer op te bouwen. We zullen Amerikaanse producten kopen en daarmee miljoenen banen in de Amerikaanse industrie ondersteunen en onze concurrentiekracht in een steeds competitievere wereld versterken", zei Biden in de toespraak van januari waarin hij de twee plannen aankondigde.

    Maar Trump viel de voorgestelde belastingverhogingen voor de rijken aan om het infrastructuurprogramma te betalen, en beweerde dat het "een strategie is voor totale economische overgave".
    Rapporteer advertentie

    "Joe Biden's wrede en harteloze aanval op de American Dream mag nooit federale wet worden. Net zoals onze zuidgrens van het beste naar het ergste ging en nu in puin ligt, zal onze economie worden vernietigd!" Trump concludeerde.

    Bekijk de volledige verklaring van Trump hieronder:

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-lashes-out-bid...
  2. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 09:53
    Link Engels.
    www.rawstory.com/donald-trump-matt-ga...

    De adviseurs van Trump dringen er bij hem op aan om Gaetz: NYT's Maggie Haberman niet publiekelijk te verdedigen
    Matthew Chapman
    31 maart 2021

    Op CNN woensdag meldde de New York Times dat Maggie Haberman zei dat voormalig president Donald Trump door zijn assistenten wordt onder druk gezet om niet ter verdediging van Rep.Matt Gaetz (R-FL) te komen te midden van het schandaal rond een federaal onderzoek naar sekshandel.

    "Congreslid Gaetz is een fervent en vocale bondgenoot van president Trump", zei anker Jim Sciutto. 'Enig idee hoe dit nieuws wordt ontvangen door de president of mensen in zijn baan?'

    "De enige andere persoon die ik kan bedenken die ik op deze manier een onderzoek heb zien afhandelen, is Donald Trump, die wordt onderzocht door het Mueller-team", zei Haberman. 'Maar hij was president. En de bescherming die je als president hebt, verschilt een beetje van de rest.'

    "In termen van hoe Trump en zijn ouders ermee omgaan, verwerken ze nog steeds de informatie", vervolgde Haberman. "Er zijn een aantal mensen rondom president Trump, en president Trump zelf, die Matt Gaetz erg aardig vinden, en mensen zijn op hun hoede voor hem in de baan van de voormalige president. De eerste impuls van de voormalige president zal zijn om hem te willen verdedigen en te suggereren dat dit politiek is. , ondanks het feit dat het Bill Barr was onder wie dit onderzoek begon. Er zijn anderen in de buurt van de voormalige president die hem waarschuwen om af te wachten wat er, als er iets anders, uitkomt. "

    Kijk hieronder:
    www.youtube.com/watch?v=wOKVg20wb4w
  3. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 10:00
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/major-n...

    Grote nieuwe doorbraak in de strafzaak tegen Donald Trump in New York
    Bill Palmer | 22:15 uur EDT 31 maart 2021

    Eerder vandaag legde Palmer Report uit waarom, ja, Donald Trump meer dan ooit op schema ligt om in de gevangenis in New York te belanden. Dan, in een tijdige herinnering aan hoe deze dingen echt werken, blijkt dat de aanklagers van New York zojuist een grote doorbraak hebben bereikt in de zaak tegen Trump.

    Alleen al op basis van wat algemeen bekend is, heeft het kantoor van de Manhattan District Attorney al meer dan genoeg bewijs om Trump te veroordelen op basis van de meest verlaagde en gedroogde financiële lasten. Maar het is duidelijk dat de officier van justitie samenwerkende getuigen tegen Trump wil, zoals blijkt uit de toenemende strafzaken tegen onder meer Steve Bannon en de CFO van de Trump Organization Allen Weisselberg.

    Nu meldt de New York Times vanavond dat het kantoor van de officier van justitie de persoonlijke bankgegevens van Weisselberg heeft gedagvaard. Voor alle duidelijkheid: deze dagvaarding zou niet plaatsvinden als aanklagers niet al bewijs in de hand hadden dat Weisselberg financiële misdrijven had gepleegd. Dit betekent dus in wezen dat aanklagers Weisselberg hebben genageld - en mogelijk ook zijn zoon.

    Het beste scenario is dat Weisselberg snel een pleidooiovereenkomst tegen Donald Trump sluit om zichzelf en zijn zoon te redden. Nu Weisselberg weet dat de FBI hem heeft genageld en zijn bankgegevens doorzoekt om nog meer bewijs van zijn misdaden te vinden, is de kans dat Weisselberg die deal verbreekt waarschijnlijk alleen maar groter geworden. Nogmaals, aanklagers hebben Weisselberg niet nodig om Trump te pakken te krijgen. Maar hem aan boord krijgen kan geen kwaad als het erom gaat de zaak zo overweldigend mogelijk te maken.
  4. forum rang 4 alexnr75 1 april 2021 10:43
    quote:

    gnocchi. schreef op 1 april 2021 10:32:

    De raadsman van Ghislaine Maxwell veroordeelt de nieuwe aanklacht en noemt de toevoeging van nieuwe sekshandel als "schokkend, oneerlijk en machtsmisbruik".

    Ze kan proberen haar proces van 12 juli uit te stellen.

    twitter.com/KlasfeldReports/status/13...
    We weten nu allemaal wel dat Biden en Clinton er soep van lusten :))))
  5. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 11:49
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/another...

    Weer een overwinning in de column van Joe Biden
    James Sullivan | 23:59 uur EDT 31 maart 2021

    In iets meer dan twee maanden hebben we een dag en nacht verschil gezien in het leiderschap tussen president Biden en de voormalige man die hij opvolgde. Er zullen altijd tegenstanders zijn die zullen zeggen dat beide partijen hetzelfde zijn, grotendeels omdat de nieuwe regering niet snel genoeg reageert op hun favoriete doelen, wat ze ook zijn, maar op dinsdag maakte president Biden het duidelijker dan ooit dat deze regering een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van die van Donald Trump - en het zou Amerika kunnen vormgeven voor de betere decennia nadat Joe Biden niet langer in functie is.

    Dinsdag onthulde de president de eerste lei van zijn gerechtelijke keuzes - een raciaal divers en voor het eerst in de geschiedenis voornamelijk bestaande uit vrouwen - aanzienlijk anders dan de meestal blanke en mannelijke keuzes die tijdens de Trump-regering met de zegen van de Senaat van McConnell.

    Biden beloofde al een kabinet 'dat op Amerika lijkt', maar nu probeert hij hetzelfde te doen met het gerechtelijk apparaat, met name met drie zwarte vrouwen die zijn benoemd in federale hoven van beroep. De federale hoven van beroep werden lange tijd beschouwd als een weg naar het Hooggerechtshof. De meest prominente op de lijst is de rechter Ketanji Brown Jackson van het Amerikaanse districtsrechtbank, die is benoemd om de voormalige zetel van procureur-generaal Merrick Garland te vervullen. Dit heeft ertoe geleid dat velen hebben gespeculeerd dat ze binnenkort Justice Breyer kan vervangen, zoals Biden tijdens zijn campagne beloofde om een ??zwarte vrouw voor SCOTUS te nomineren in het geval van een vacature, maar wat relevanter is, is dat de basis nu wordt gelegd.

    Hoe een rechtbank die gematigder is dan de afgelopen twee decennia de wet interpreteert, kan ons naar een veel betere plek brengen dan voorheen - en vanaf het heden is het iets dat alleen kan gebeuren als de Democraten het Witte Huis hebben en beide huizen van Congres - ook al zijn de marges in beide klein. Het is ook een serieuze vooruitgang waarop we moeten voortbouwen tegen de midterms van 2022.
  6. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 11:57
    twitter.com/JuliaDavisNews/status/137...

    Matt Gaetz: ik heb met Newsmax, OAN en Fox gesproken over mogelijke optredens na het congres.

    OAN: "Waarschijnlijk niet."

    Fox News: "Niemand met enig niveau van autoriteit heeft gesprekken gevoerd met Matt Gaetz voor een van onze platforms en we hebben geen interesse om hem in dienst te nemen."
  7. forum rang 9 gnocchi. 1 april 2021 19:02
    Verraderlijke en dodelijk incompetente Trumpers zijn op het revalidatiepad - waar zijn de gevolgen?
    Chauncey Devega, Salon
    01 april 2021

    Niets goeds kwam voort uit het regime van Donald Trump, dat een aantal kwaadaardige neigingen combineerde: autoritarisme, blanke suprematie, neofascisme en anti-menselijke ideologie. Vernietiging en politiek sadisme waren de instrumenten en doelen ervan. Het was ook enorm corrupt, een carnaval van hebzucht, corruptie, zelfhandel en fraude.

    Lees verder.
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trumpers-are-on-the-...
  8. forum rang 9 gnocchi. 2 april 2021 08:06
    Net als met Nixon, het eeuwen oude recept, volgt het geld.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/ivanka-...

    Ivanka Trump heeft een heel nieuw schandaal

    Nu het kantoor van de Manhattan District Attorney grote doorbraken boekt in de overweldigende strafzaak tegen Donald Trump, wachten we allemaal af wanneer hij wordt aangeklaagd en welke van zijn familieleden samen met hem zal worden aangeklaagd. In de tussentijd heeft Ivanka Trump een ander soort schandaal.

    Terwijl Donald Trump het kantoor van president van de Verenigde Staten bekleedde, had hij Ivanka Trump belachelijk genoeg in het Witte Huis in een slecht omschreven rol laten werken. Ivanka stond erop dat ze een initiatief voor vrouwenemancipatie uitvoerde. Maar nu heeft de GAO onthuld dat het programma een complete puinhoop was en dat het niet duidelijk is waar al het geld naartoe ging.

    Dit komt allemaal niet als een verrassing. Donald Trump was volkomen ongeschikt en ongeschikt om een ??ambt te bekleden. Zijn dochter was volledig ongeschikt om een ??positie in zijn administratie te bekleden. Ze heeft er natuurlijk een hele puinhoop van gemaakt. En het is grappig dat wanneer de Trumps erbij betrokken zijn, niemand ooit kan achterhalen waar al het geld naartoe ging.
  9. forum rang 9 gnocchi. 2 april 2021 08:11
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/the-tru...

    Het echt bizarre deel over het Matt Gaetz-schandaal
    Bill Palmer | 23.34 uur EDT 1 april 2021

    Het blijkt dat het ministerie van Justitie Matt Gaetz strafrechtelijk onderzoekt voor alles, van sekshandel door minderjarigen tot prostitutie, harddrugs, valse identiteitsbewijzen en schendingen van campagnefinanciering. Hoe geschokt u hierover bent, hangt af van hoe laag uw mening over Gaetz was om mee te beginnen. Maar hier is het gekke deel.

    Zelfs als Matt Gaetz dit op de een of andere manier vanuit een crimineel oogpunt overleeft, is hij duidelijk politiek klaar. Tegen de tijd dat we bij de verkiezingen van 2022 komen, zal Gaetz waarschijnlijk al zijn aangeklaagd, en hij zal zeker niet langer in het Congres zitten. Maar de Democraten zullen de geest van Matt Gaetz kunnen gebruiken tegen elke House Republikein die in 2022 herverkiezing zoekt: wat wisten ze en wanneer wisten ze het?

    CNN meldt dat Gaetz rondging met het tonen van naakte foto's van vrouwen met wie hij had geslapen aan anderen in het Congres. Als de House Republikeinen wisten dat hij altijd al zo'n engerd was, waarom zeiden of deden ze dan niets? Gaetz had eerder kunnen worden gestopt. Dit is het verhaal dat elke huisrepublikein zal worstelen om zich af te weren bij de tussentijdse verkiezingen.

    Als de Republikeinse partij een functionerende politieke partij was, zou ze Matt Gaetz dwingen om op dit moment af te treden. Vanavond. Deze minuut. Het gaat uiteindelijk toch gebeuren. Ze kunnen hem nu beter afzetten, dus ze kunnen tenminste 2022 ingaan en beweren dat ze hem hebben verdreven zodra ze erachter kwamen wat hij was.

    Maar daarvoor zou de Republikeinse Partij in staat moeten zijn tot zaken als strategie en zelfbehoud. In plaats daarvan wacht de partij ogenschijnlijk op een steeds doffer Donald Trump, die zelf geconfronteerd wordt met verslechterende strafrechtelijke onderzoeken, om te beslissen of Gaetz al dan niet moet aftreden. De GOP is nog steeds zo schuldig aan Trump, ook al is hij voor altijd zonder macht, op weg naar de gevangenis en ziet hij eruit alsof hij elk moment kan omvallen.

    Het falen van de Republikeinse Partij om Matt Gaetz vandaag tot aftreden te dwingen, is een verder bewijs dat het op geen enkel niveau meer een functionerende politieke partij is. De beste Republikeinse leider van het Huis, Kevin McCarthy, is dat hij Gaetz zal verwijderen van commissietaken als hij wordt aangeklaagd. Werkelijk? Is dat zijn straf als hij strafrechtelijk wordt aangeklaagd wegens sekshandel door minderjarigen, en tot die tijd blijft hij in commissies?

    Het is duidelijk dat de Republikeinse Partij niet meer functioneert. Het gokte alles op de veronderstelling dat Trump in staat zou zijn om vals te spelen naar een tweede termijn en vervolgens de democratie zou kunnen ontmantelen zodat de Republikeinen voor altijd aan de macht zouden kunnen blijven. Maar dat is uit het raam, en nu mist de GOP de wil of de samenhang om een ??fundamentele zet te doen, zoals Gaetz dwingen af ??te treden. Hoe groot een verhaal ook is als het Gaetz-schandaal, het volledige onvermogen van de GOP om erachter te komen hoe ermee om te gaan, is net zo'n groot verhaal
  10. forum rang 9 gnocchi. 2 april 2021 08:24
    Link Engels.
    hillreporter.com/matt-gaetzs-attack-o...

    De aanval van Matt Gaetz op Pelosi kwam gewoon terug om hem op een GROTE manier te achtervolgen
    DOOR Brandon Gage 1 april 2021

    Donderdag riepen twee democratische leiders in het Huis van Afgevaardigden het Office of Congressional Ethics op om zijn eigen onderzoek te lanceren naar het Republikeinse congreslid Matt Gaetz in Florida en dat hij zou worden ontdaan van zijn zetel in de House Judiciary Committee als er reden is om aan te nemen dat hij maakt zich schuldig aan seks met een minderjarige.

    Het wordt alleen maar erger voor de omstreden Gaetz, die het ministerie van Justitie heeft geïdentificeerd als een onderwerp in een onderzoek naar sekshandel.

    Gaetz wordt ervan verdacht een seksuele relatie te hebben gehad met een 17-jarig meisje dat hij zou hebben betaald om met hem te reizen. Gaetz heeft de beschuldigingen ontkend en beweert dat hij het doelwit is van een complot van afpersing waarbij het Federal Bureau of Investigation betrokken is.

    "Als deze beschuldigingen in feite waar zijn, is verwijdering uit het Gerechtelijk Comité natuurlijk het minste dat kan worden gedaan", zei spreker Nancy Pelosi (D-CA) tegen verslaggevers. "Van wat we tot nu toe hebben gehoord, zou dit een zaak zijn voor de ethische commissie."

    Meerderheid Whip James Clyburn (D-SC), de op twee na hoogste Democraat in de Tweede Kamer, voegde eraan toe dat "iemand dit allemaal tot op de bodem moet uitzoeken".

    Alle significante bevindingen zouden worden doorverwezen naar de ethische commissie, die de bevoegdheid heeft om het lot van Gaetz te bepalen.

    Er zit echter nog een sappige ironische draai aan dit verhaal.

    Vorig jaar diende Gaetz een ethische klacht in tegen Pelosi nadat ze een kopie van de State of the Union-toespraak van de toenmalige president Donald Trump in tweeën had gescheurd.

    'Ze bracht het Huis van Afgevaardigden te schande, ze bracht ons land in verlegenheid en ze vernietigde officiële documenten', jammerde Gaetz destijds tegen Fox News-marionet Laura Ingraham in The Ingraham Angle. "De wet staat de spreker van het Huis niet toe om de archieven van het Huis te vernietigen en de regels van het Huis staan ??geen driftbui toe alleen omdat je het niet leuk vindt wat de president van de Verenigde Staten zegt."

    Gaetz schreef later op Twitter dat Pelosi de wet had overtreden. Politifact beoordeelde zijn claim als "Je liegt dat je zwart ziet."
  11. forum rang 10 luchtschip 2 april 2021 12:03


    Jim Sciutto, CNN Anchor & Chief Nat Sec Correspondent :

    Fed investigators are pursuing allegations from witnesses & other evidence Matt Gaetz may have used cash & drugs in his dealings w/young women - and whether any federal campaign money was involved in paying for travel & expenses for the women.

    twitter.com/jimsciutto/status/1377747...
  12. forum rang 6 Opentop 2 april 2021 13:08
    Laura Ingraham op Fox, heeft Tucker Carlson als gast , Tucker is ook van Fox. Een leuk onderonsje.
    Ik probeer neutraal te kijken en luisteren naar argumenten. Een land kan nu eenmaal niet 1 goeie partij en 1 slechte partij hebben. Bij de goeie gebeuren slechte dingen en andersom ook.
    Maar de gedachtegang van beiden, daar begrijp ik niet veel van. Zouden ze menen dat de kijkers zo afgestompt zijn dat ze alles aannemen zonder zelf na te denken?
    Een voorbeeld.
    Het gaat over China, Tucker vindt dat er te weinig wordt gedaan aan de macht van China. Ingraham meent dat Blinken, zenuwachtig is en trilt als die de Chinezen ontmoet. Ze wil eigenlijk zeggen dat Blinken (USA) bang is. Ik vraag me dan af, "wiens politiek was, dat de USA zich overal uit terugtrok?". Die Blinken had nog geen eens visitekaartjes zo kort zit die er.
    Volgende onderwerp , het geweld tegen Aziaten in de USA, verschrikkelijke beelden van een man in NYork die een vrouw in elkaar schopt. De beelden worden vanuit een appartement gemaakt, de mensen in het appartement, zien het gebeuren maar doen niets. Tucker spreekt niet over de wandaad, of waar de haat tegen Aziaten vandaan komt. Wel dat het in het territorium van Cuomo plaatsvind. Hij maakt er een punt van dat mensen niet te hulp zijn gekomen. Dat komt doordat mannen geen mannen meer mogen zijn, volgens hem, volgens haar nog een schep erboven op. Men that can not be men so men stop being men.
    Ik weet niet of ze dat politiek willen maken, maar de redenatie is vreemd. Alsof alleen mannen zouden ingrijpen. Hier is zeker iets niet in orde. Ze doen zelfs de deur dicht. Maar of dat komt omdat een man geen man meer mag zijn ? Rare logica als 2 Fox anchors met elkaar spreken.

  13. forum rang 6 Plein777 2 april 2021 13:32
    quote:

    gnocchi. schreef op 2 april 2021 08:24:

    Link Engels.
    hillreporter.com/matt-gaetzs-attack-o...

    De aanval van Matt Gaetz op Pelosi kwam gewoon terug om hem op een GROTE manier te achtervolgen
    DOOR Brandon Gage 1 april 2021

    Donderdag riepen twee democratische leiders in het Huis van Afgevaardigden het Office of Congressional Ethics op om zijn eigen onderzoek te lanceren naar het Republikeinse congreslid Matt Gaetz in Florida en dat hij zou worden ontdaan van zijn zetel in de House Judiciary Committee als er reden is om aan te nemen dat hij maakt zich schuldig aan seks met een minderjarige.

    Het wordt alleen maar erger voor de omstreden Gaetz, die het ministerie van Justitie heeft geïdentificeerd als een onderwerp in een onderzoek naar sekshandel.

    Gaetz wordt ervan verdacht een seksuele relatie te hebben gehad met een 17-jarig meisje dat hij zou hebben betaald om met hem te reizen. Gaetz heeft de beschuldigingen ontkend en beweert dat hij het doelwit is van een complot van afpersing waarbij het Federal Bureau of Investigation betrokken is.

    "Als deze beschuldigingen in feite waar zijn, is verwijdering uit het Gerechtelijk Comité natuurlijk het minste dat kan worden gedaan", zei spreker Nancy Pelosi (D-CA) tegen verslaggevers. "Van wat we tot nu toe hebben gehoord, zou dit een zaak zijn voor de ethische commissie."

    Meerderheid Whip James Clyburn (D-SC), de op twee na hoogste Democraat in de Tweede Kamer, voegde eraan toe dat "iemand dit allemaal tot op de bodem moet uitzoeken".

    Alle significante bevindingen zouden worden doorverwezen naar de ethische commissie, die de bevoegdheid heeft om het lot van Gaetz te bepalen.

    Er zit echter nog een sappige ironische draai aan dit verhaal.

    Vorig jaar diende Gaetz een ethische klacht in tegen Pelosi nadat ze een kopie van de State of the Union-toespraak van de toenmalige president Donald Trump in tweeën had gescheurd.

    'Ze bracht het Huis van Afgevaardigden te schande, ze bracht ons land in verlegenheid en ze vernietigde officiële documenten', jammerde Gaetz destijds tegen Fox News-marionet Laura Ingraham in The Ingraham Angle. "De wet staat de spreker van het Huis niet toe om de archieven van het Huis te vernietigen en de regels van het Huis staan ??geen driftbui toe alleen omdat je het niet leuk vindt wat de president van de Verenigde Staten zegt."

    Gaetz schreef later op Twitter dat Pelosi de wet had overtreden. Politifact beoordeelde zijn claim als "Je liegt dat je zwart ziet."
    Wat een sukkel is die Gaetz toch, do it the trump way.
    Gewoon Michael Cohen inhuren om de jonge vrouw $ 270.000, - te betalen
  14. forum rang 9 gnocchi. 2 april 2021 16:49
    Het is toch wat! 36 pagina's om aan te geven dat geheimhoudingsverklaringen van Donald niet rechtsgeldig zijn.

    Link Engels.
    Donald Trump heeft plotseling een probleem met de geheimhoudingsverklaring
    Suzanne Shatto | 10:30 uur EDT 2 april 2021

    In een andere klap voor de methode die Donald Trump gebruikt om zaken te doen, heeft een federale rechter een van de geheimhoudingsovereenkomsten van Donald Trump geschrapt.

    Hoewel rechter Paul Gardephe van het Amerikaanse districtsrechtbank de constitutionele kwesties van het gebruik van geheimhoudingsovereenkomsten in politieke campagnes vermeed, zei hij dat de brede, standaard taal die de campagne in deze overeenkomsten gebruikte zo vaag was dat de overeenkomst ongeldig was onder New York. contractenrecht. “Wat de reikwijdte van de bepaling betreft, deze is - praktisch gezien - onbeperkt. … Dienovereenkomstig zijn campagnemedewerkers niet vrij om over iets met betrekking tot de campagne te praten ”, schreef Gardephe. "De geheimhoudingsbepaling is dus veel breder dan wat de Campagne beweert nodig te zijn om zijn legitieme belangen te beschermen, en daarom niet redelijk."

    Gardephe's besluit van 36 pagina's zei dat een niet-kleinerende clausule in de overeenkomst eveneens gebrekkig was: “De eerdere inspanningen van de campagne om de geheimhoudings- en niet-kleinerende bepalingen af ??te dwingen, tonen aan dat het niet te goeder trouw werkt om te beschermen gerechtvaardigde belangen, ”voegde de rechter eraan toe. "Het bewijsmateriaal voor het Hof toont in plaats daarvan aan dat de Campagne herhaaldelijk heeft geprobeerd de geheimhoudings- en niet-kleinerende bepalingen af ??te dwingen om uitspraken te onderdrukken die volgens haar schadelijk zijn voor zijn belangen."

    Gardephe deed deze uitspraak in een zaak die werd aangespannen door Jessica Denson, een Spaanse outreach-directeur voor Trump in 2016. Jessica Denton beschuldigde de campagne van seksediscriminatie in een ander proces.
70.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 2727 2728 2729 2730 2731 ... 3528 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0619 -0,23%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.404,86 +1,07%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links