Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2045 2046 2047 2048 2049 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 12:31
    quote:

    gokker schreef op 28 maart 2021 11:58:

    U snapt nog steeds niet dat het over de rol van de Jonge ging. Praat dan liever over Putin, Trump, Netanyahu. Die hadden invloed.
    Je bent weer bezig met je vreemde spelletjes.

    Waarvoor ben je hier eigenlijk?

    Eerst wilde je niet vertelen voor wie je stemde, en was je zgn zoekende.

    Ontkende je zelfs voor D66 te zijn.

    Liegen noemen we dat.

    D66: De Woke partij, voor over het paard getilden die neerzien op alles en iedereen die niet meegaan in hun verhaaltjes, maar er tot nog toe zelf wel bij lijken te varen.

    Maar wat is jouw rol hier?

    Er zit zo'n groot verschil tussen wat je toch waarschijnlijk WEL bent een wetenschapper in een exact vak, die heeft leren denken, en zin en onzin van elkaar heeft leren scheiden, en de manier waarop je je hier manifesteert.

    Is het de bedoeling om ipv ONS iets bij te brengen, ONS nog verder het moeras der onredelijkheid in te leiden?

    Je bijdragen zijn onredelijk, maar ook kwa toon onhebbelijk, dus negatief.

    Moet het in een persoonlijke afwijking gezocht worden?
  2. [verwijderd] 28 maart 2021 12:31
    Die grijze politie meneer bij Buitenhof nu, wat een wanvertoning zeg!

    Het moment dat ze gifgas gaan inzetten op het eigen volk is aanstaande, in elke straat woont wel een diender/ambtenaar die met deze bezigheden zijn hypotheek wil aflossen, de gedachte alleen al!

    Het Museumplein vult zich op dit moment alweer een beetje.
  3. forum rang 9 Ron-tron system 28 maart 2021 12:46
    quote:

    drooglegging schreef op 28 maart 2021 12:31:

    Die grijze politie meneer bij Buitenhof nu, wat een wanvertoning zeg!

    Het moment dat ze gifgas gaan inzetten op het eigen volk is aanstaande, in elke straat woont wel een diender/ambtenaar die met deze bezigheden zijn hypotheek wil aflossen, de gedachte alleen al!

    Het Museumplein vult zich op dit moment alweer een beetje.
    Ik zag hem ook drooglegging :) wat een strenge face een depressie gevoel meteen.
    Hij zit op de stoel waar wij hadden kunnen zitten als succesvolle ing forum reddit shorters.
    Spijtig dat we niet succesvol waren deze week want nu zit hij daar :))))
  4. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 12:48
    Geen Stijl

    Hertzberger, Halix en de functie van Omtzigt bij vragen aan Rutte over de miljoenen vaccins die hij uit zijn handen liet glippen
    We lazen een column van onze beste vriendin bij nrc en kwamen tot een schokkende ontdekking

    Lees het zelf maar even.

    Er is één gebied waarop we Rosanne Hertzberger volledig mee vertrouwen en dat is gratuite morele verontwaardiging microbiologie. Ditmaal ging haar zaterdagcolumn in NRC min of meer over haar eigen vakgebied en bovenstaande passage sprong er uit: medio 2020 had premier Rutte de kans om bij het Leidse bedrijf Halix een flinke productiecapaciteit voor coronavaccins te reserveren. Uit (te laat gegeven) antwoorden van De Jonge op Kamervragen van de SP blijkt dat Halix zo’n 5 miljoen doses per maand kan produceren, genoeg om heel Nederland in een kwartaal te vaccineren. Maar Rutte reageerde te laks, waardoor de Britten er met onze medicijnkluis vandoor gingen.

    De Halix-capaciteit werd onder zijn neus weggekaapt met als gevolg dat tientallen miljoenen in Nederland gefabriceerde doses niet hebben gezorgd voor terugkeer van het nieuwe normaal & heropening van Onze Horeca, maar zijn verdwenen naar het buitenland. Dat komt omdat Engeland onze premier te snel af was, een feit dat is weggemoffeld in de notulen van een schriftelijk overleg van vorige week, in antwoord op vragen van... het CDA. Hertzberger spreekt in haar column over ‘diverse mensen’ die haar vertellen dat Rutte de Halix-vaccins ‘gewoon heeft laten wegglippen’, wij gokken met grote zekerheid dat de door het CDA gestelde vragen zijn opgesteld door een Kamerlid waar de heer Rutte graag een andere functie voor wil hebben, omdat De Nationale Omtzigtman iets te goed is in zijn huidige controlerende taak.

    Ooit komt er nog een parlementaire enquete naar de coronacrisis, waarin niet alleen officieel bekrachtigd zal worden dat Hugo de Jonge niks kan, maar ook wel eens aangetoond kon worden dat premier Rutte geen poen of prioriteit gaf aan nationaal vervaardigde prikcapaciteit. En nu gelooft zelfs Hertzberger onze premier keizer zonder kleren niet meer. Hebben we eindelijk een keer een gedeeld sentiment gevonden, Roos. En wij zijn niet te beroerd om daar bij dezen mee te adverteren.

    Maar wat is de conclusie?

    Leven we in een land van slampamers. Zijn er mensen bezig om hun zakken te vullen? Wordt er een duivels plan uitgevoerd?
  5. [verwijderd] 28 maart 2021 12:56
    quote:

    Carl2-8 schreef op 28 maart 2021 12:46:

    [...]

    Ik zag hem ook drooglegging :) wat een strenge face een depressie gevoel meteen.
    Hij zit op de stoel waar wij hadden kunnen zitten als succesvolle ing forum reddit shorters.
    Spijtig dat we niet succesvol waren deze week want nu zit hij daar :))))
    Hahahhaa, bij dit soort uitzendingen zul jij mij niet op de stoel op de achtergrond zien zitten, laat staan als gast(1200 euro)

    Het programma is wel onderdeel van het politiek spel, net als al die andere tafel programmas door de week.
    Meestal bellen de spindoctors zelf naar de redactie met de vermelding dat ze "een bekende gast met iets te melden" in de aanbieding hebben, meestal reagerend op de actualiteit van de dag.

    Ik durf tegen jou(als Belg) te zeggen dat ons landje klaar is voor een revolutie van ongekende omvang, bepaalde krachten ballen zich nu samen, deze krachten kun je gewoon niet stoppen.

    Alles en iedereen wordt nu afgekocht, macht kost geld weten wij uit soortgelijke voorbeelden, het is een kwestie van tijd lijkt mij!

    Ik ga vanmiddag een Chateau Margo open draaien uit het jaar "sept. 2019".....oh nee! dat is de houdbaarheidsdatum van de fles Sisi!
  6. forum rang 7 JP Samosa 28 maart 2021 13:03
    quote:

    drooglegging schreef op 28 maart 2021 10:49:

    Ze probeerden samen het Paard van Troje de 2e kamer uit te tillen maar vertilden zich toen bleek dat er 340.000 voorkeur stemmers in Het Paard bleken te zitten.

    Het demisianaire kabinet naar huis sturen! kan dat eigenlijk? het tweede elftal ook wegsturen op disfunctioneren en het ontbreken aan discipline en inzet.

    de haag= entertainment.
    Tientallen aanhangers van Pieter Omtzigt lopen in Enschede steunmars voor CDA-Kamerlid
    Enkele tientallen mensen hebben zich rond het middaguur verzameld bij het gemeentehuis aan het Ei van Ko in Enschede, om hun steun te betuigen aan het Twentse CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. De aanhangers van de politicus lopen rondjes lopen op het plein, een ‘steunmars’ voor de politicus uit Enschede.

    Binnenlandredactie 28-03-21, 12:27 Laatste update: 12:53
    De steunmars begon om 11.55 uur (vijf voor twaalf) en is een idee van de Veenendaalse Harold van Garderen. Hij noemt het geen demonstratie of manifestatie. „Zonder spandoek en zonder leuzen. Gewoon wandelen en praten over wat er aan de hand is”, liet hij eerder weten aan deze site.
  7. forum rang 9 objectief 28 maart 2021 13:26
    quote:

    Rowi62 schreef op 28 maart 2021 13:08:

    Pas maar op Omtzigt betogers. Onze media is er zo bij en dan bellen ze zelf de politie als ze op hun bakkus worden geslagen. Triest dat ze zojuist in Urk en elders weer met de camera kerkgangers staan op te vangen. Media tuig is het. Ik snap het wel dat je die zat bent.

    De Urkers zijn m.i,. het echte tuig; ondanks de duizenden corona doden steken ze de test locatie in brand en lappen ze de regels aan hun laars.
    Vandaag weer een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam; daar gaan weer belasting- miljoenen over de balk voor die idioten.
  8. forum rang 6 Plein777 28 maart 2021 14:05
    Sodepieterop van Youp
    ===========

    Op het moment dat de blonde blunder van Kajsa naar buiten kwam was ik graag op bezoek geweest bij onze demissionaire premier. Ik had hem als een Repelsteeltje willen zien stampvoeten in zijn Torentje. Wat zal hij boos zijn geweest dat deze smerige smurrie zomaar naar buiten kwam.

    Wie zal hij als eerste gebeld hebben? Zijn boezemvriend Jort? Of meteen Annemarie Jorritsma om haar woedend uit te leggen dat als hij haar iets in vertrouwen vertelt over die Omtzigt dat ze dat dan in d’r polderoren moet knopen en niet op papier moet zetten. Ook niet als geheugensteuntje. Ze heeft toch geen Alzheimer?

    Ze kan dat toch wel zelf onthouden? Ze had dat een keer tussen neus en lippen tegen Ollongren moeten lispelen. Zachtjes fluisteren dat Mark die Pieter een eikel vindt omdat die Tukker zijn Kamerwerk veel te serieus neemt. Dat Mark een tennisarm heeft overgehouden aan het zwartlakken van de duizenden dossiers die die Twentse Pietje Precies samen met Rooie Renske maar bleef opvragen.

    En dat hij uiteindelijk door de vasthoudendheid van dit duistere duo op de fiets naar de koning moest om zijn ontslag aan te bieden. Maar dat ik van hem af wil zet je toch niet op papier, Annemarie? En je weet toch wel wat ik met ‘functie elders’ bedoel? Uitrangeren zo’n sukkel.

    Burgemeester van Haaksbergen maken. Losser mag ook. Of net als Pechtold tot ‘chef rijbewijzen’ benoemen. Zoiets onbenulligs. Maar dat hou je voor jezelf. Horen, zien en zwijgen. Dat is het politieke precisiewerk dat nooit ergens zwart op wit mag staan. Ook niet in een kattenbelletje.

    Eerlijk gezegd had ik donderdag een beetje medelijden met Mark. Omdat het opeens zo duidelijk is. Niks staatsman. Absoluut geen crisismanager in tijden van corona. Eerder een bange man die recordpremier wil worden en daarom de luis in zijn pels probeerde dood te spuiten.

    De luis die als een van de weinige parlementariërs doet waarvoor hij gevraagd is. Namelijk de regering controleren en aanspreken op fouten. Op grove fouten.

    Zal hij Pieter inmiddels al gebeld hebben? En wat zal hij gezegd hebben? Dat de schandelijke aantekening absoluut niet van hem komt, maar van jaloerse partijgenoten die bezig zijn met een achterbakse fluistercampagne om de veel te succesvolle Tukker uit het CDA te bonjouren? Dat zou namelijk zomaar kunnen.

    Dat Pieter niet past in de kliek. Hij is namelijk veel te transparant voor de chronisch gluiperige christen-democraten. Iemand nog verbaasd dat gisteren weer eens twee Limburgse gedeputeerden af moesten treden omdat ze oogluikend hadden toegezien hoe de plaatselijke top van hun partij wist van illegale subsidiestromen richting een ander vooraanstaand lid? Waarom is het Limburgse CDA-nieuws al jaren zo voorspelbaar? Er is weer een hoop te biechten in het zuiden.

    En nu moet de formatie door. Hoe? Geen idee. Misschien moeten ze baggeraar Boskalis bellen om de boel los te trekken. Er zijn voor de dames Jorritsma en Ollongren inmiddels twee opvolgers benoemd. Meegaande types die het spelletje snappen. Die acteerden donderdagmiddag dat ze echt helemaal fris opnieuw beginnen. Is er nog iemand die hen gelooft?

    Vraag blijft: wat doen we met Pieter? Want stel dat ie terugkomt. Wil hij dat nog? Kan hij dat nog? Wordt hij dan fractievoorzitter van de partij die hem weg wil hebben? Ik zou het leuk vinden.

    Zeker als hij het dan samen met Renske weer glashard opneemt voor bijvoorbeeld de Groningers, die nog steeds geen cent schadevergoeding gezien hebben, terwijl de KLM-miljarden alweer bijna op zijn. Ik zou dat fantastisch vinden.

    Twee laatste Mohikanen die keihard tekeergaan tegen doctrines, die eisen dat de regering doet wat er beloofd is en die zich door niemand weg laten pesten. Schijt aan achterbakse aantekeningen van twee suffe akela’s die braaf doen wat hun baasjes willen.

    Volgens mij is er politiek gezien iets essentieels gaande. Komende week is er een debat en ik durf nu al te wedden dat dat doodbloedt.
  9. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 14:18
    Wat er aan de hand is is dat de BEVOLKING wakker begin te worden, en af wil van de mensen die zich als leiders van ONS hebben geinstalleerd, met verhalen die vals bleken

    We wilen zulke leiders NIET meer.

    Een algemeen gedeeld gevoelen.

    Het is al zover gekomen dat zij ons met geweld willen onderdrukken.

    Maar ook dat is slechts een noodrem die NIET zal werken.

    We willen ONZE democratische maatschappij terug en in vrijheid en harmonie ONS leven kunnen leiden.
  10. forum rang 6 pietje-2005 28 maart 2021 15:37
    De verkiezingen zijn geweest, dus het is weer klaar met de invloed van Jan (of Jannie) met de korte achternaam, toch ?
    Straks nog een debatje ,als het doorgaat, voor de buhne, en dan zijn de vrinden weer klaar om de baantjes te verdelen.
    De kiezer heeft weer voor 4 jaar een blanco cheque getekend, tenslotte.
    Het is (weer) precies zoals de Grote Roerganger het al opschreef.
  11. forum rang 7 JP Samosa 28 maart 2021 15:39
    quote:

    rationeel schreef op 28 maart 2021 14:18:

    Wat er aan de hand is is dat de BEVOLKING wakker begin te worden, en af wil van de mensen die zich als leiders van ONS hebben geinstalleerd, met verhalen die vals bleken

    We wilen zulke leiders NIET meer.

    Een algemeen gedeeld gevoelen.

    Het is al zover gekomen dat zij ons met geweld willen onderdrukken.

    Maar ook dat is slechts een noodrem die NIET zal werken.

    We willen ONZE democratische maatschappij terug en in vrijheid en harmonie ONS leven kunnen leiden.
    Speak for yourself .
    Onzinpropaganda op zondag.
    woorden in hoofdletters maken het nog meer belachelijk
  12. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 16:11
    quote:

    pietje-2005 schreef op 28 maart 2021 15:37:

    De verkiezingen zijn geweest, dus het is weer klaar met de invloed van Jan (of Jannie) met de korte achternaam, toch ?
    Straks nog een debatje ,als het doorgaat, voor de buhne, en dan zijn de vrinden weer klaar om de baantjes te verdelen.
    De kiezer heeft weer voor 4 jaar een blanco cheque getekend, tenslotte.
    Het is (weer) precies zoals de Grote Roerganger het al opschreef.
    Nee hoor, de wakker geworden bevolking is niet meer zo lijdzaam.

    Wakker wil zeggen, kritisch over alles wat onlogisch is, en niet lijkt te kloppen.
  13. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 16:13
    quote:

    JP Samosa schreef op 28 maart 2021 15:39:

    [...]

    Speak for yourself .
    Onzinpropaganda op zondag.
    woorden in hoofdletters maken het nog meer belachelijk
    Zie je zelf maar als achterhoede die nog meer PERSOONLIJK met de werkelijkheid geconfronteerd moet worden, voordat de ogen opengaan.
  14. forum rang 10 rationeel 28 maart 2021 16:14
    quote:

    Barren Wuffet schreef op 28 maart 2021 15:43:

    [...]

    Het ging om het 30% hogere besteedbaar inkomen van veel Nederlanders sinds 1995

    Ik klaag niet, ik heb aandelen.

    BlackRock (Lees Multinationals)
    Waarde BlackRock sinds 1999 .
    5000% hoger.

    Het is framen, BF:)

    Kritisch volgen, benoemen als KLAGEN.
  15. forum rang 7 JP Samosa 28 maart 2021 17:06
    quote:

    rationeel schreef op 28 maart 2021 16:13:

    [...]

    Zie je zelf maar als achterhoede die nog meer PERSOONLIJK met de werkelijkheid geconfronteerd moet worden, voordat de ogen opengaan.
    Wijd open . Ik zie de andere kant ook wel hoor.
    Heb alleen een gruwelijke hekel aan eenzijdige propaganda van welke kant dan ook
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 2045 2046 2047 2048 2049 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0685 -0,16%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.064,40 -0,40%
Gold spot 2.326,44 +0,19%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+23,61%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links