Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Nieuwe records Nederlandse beurs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 21
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

170 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 PietKeizer 23 maart 2021 16:19
    Interessant allemaal,zeg. We hebben nu dus een provocatieve huis-coach.Of therapeut, als U zz als cliënt wilt zien. Royce zal zich verheugen. Thomas Szasz heeft trouwens aardige verhandelingen geschreven over de neiging om het hele leven te vertherapeutiseren. Krantenlees-therapie en zo. Dit soort flauwekul is trouwens niet nieuw, had je in de jaren 70 al. Weet niet meer hoe ze dat toen noemden. Afzeik-therapie/coaching waarschijnlijk.
  2. forum rang 9 Calimero 23 maart 2021 16:28
    quote:

    Calimero schreef op 23 maart 2021 16:23:

    [...]

    die hebben een slechte verjaardag ...

    40% of Australia's entire population under severe weather warnings covering an area the size of Alaska

    edition.cnn.com/2021/03/23/australia/...
    De volgende keer houden ze die Komeet in de gaten .. denk ik .. :)

    Video shows inundated towns after historic flooding in Australia

    edition.cnn.com/videos/world/2021/03/...
  3. forum rang 7 PietKeizer 23 maart 2021 16:36
    We gaan weer over tot de non-provocatieve sterrenmix, zie ik? Australië,zegt U. Mag ik U dan de film 'The Last Wave' van Peter Weir aanraden? Zal ttroo, die zich het lot der Aboriginals zo aantrekt, ook niet onberoerd laten. Ik weet niet hoe lang hij duurt. Gokje: 144 minuten? Da's toch eerder Il Gattopardo van Visconti.
  4. forum rang 6 ttroo 23 maart 2021 16:40
    Shortje Down Jones gekocht. Ik weet niet hoe het gaat aflopen. Maar dat kunt u gewoon volgen. Shortje gekocht rond de huidige future 32.595 punten. VIXie wilt niet, maar die zou een dezer beursdagen (deze beursweek of de komende beursweek) de downtrend moeten kunnen gaan breken. Dus daar ga ik voor. Tx. Australie. Ja. Die moet ik gaan kijken - om de hierboven genoemde reden.
  5. forum rang 6 ttroo 23 maart 2021 16:48
    Het is echt een copie van maandag - het verloop van de dag. Steun lijnen worden meer en meer weerstandslijnen, maar afscheid nemen is lastig. Dus de beren breken maar niet door. ING gaat goed. Graag nog wat centen er af duwen. 9.89. AEX future graag naar een 680 duwen. Mag 680.99 zijn. Akzo gaat door met steun op 94 euro. Afwachten voor shoorts. Eerst een top laten maken en wachten tot ze door de 94 heen zakken. Kijk Shell eens gaan. Royal Dutch. Is dat synoniem voor -3.3%. Ok. Wat geleerd. Olieprijs is het niet. Gas prijs is het ook niet. Groene energie is nog lang niet. Dus shell is het ook niet. Zo. Mittal liefhebbers krijgen ook een tikkie down. Top is gezet daar.
  6. forum rang 6 ttroo 23 maart 2021 16:56
    Small Caps worden kleiner gemaakt. Maar ze hebben recentelijk een down grade gehad van een Amerikaanse bank. Ik dacht JPM. -2% daar. Beren zijn duidelijk aan het slopen. Te willekeurig en te matig, maar ze zijn geheel in beeld. En als beren in beeld komen. Spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land? En het spiegelje antwoorde: O - u bent sterk, knap en mooi, u houdt van mooie kleuren, stier, maar hij die achter u staat is het mooiste van het land: en hap zij de beer.
170 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links