Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.596 Posts
Pagina: «« 1 ... 2722 2723 2724 2725 2726 ... 3530 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 22 maart 2021 15:42
    quote:

    Plein777 schreef op 22 maart 2021 11:43:

    [...]

    Laten die Russische schurken maar in Bitcoins gaan :-)
    Rusland heeft het risico dat de US van haar ultieme sancties gebruik gaat maken, door het uitsluiten van Rusland van het internationale betalingsverkeer systeem SWIFT.

    Een overschakeling naar Bitcoins door Rusland behoort tot de mogelijkheden.

    Er zijn ook vergevorderde gesprekken tussen Rusland en China om een gezamenlijke munt in te voeren, gebaseerd op de goudprijs, en gedekt door hun goud voorraden.
    Zij willen dan met name olie contracten in deze nieuwe munt laten uitvoeren ipv de dollar.

    Ook tot de mogelijkheden met betrekking tot Bitcoin is, dat Rusland en China bewust de prijs van Bitcoin aan het op pompen zijn.
    Er dan voortijdig, op het hoogste niveau, uitstappen en het geld (buitenlandse valuta) gebruiken voor het opzetten van hun nieuwe gezamenlijke munt.

    Of ze werkelijk deze plannen hebben en uitvoeren zal alleen in de toekomst moeten blijken.

  2. forum rang 10 luchtschip 22 maart 2021 16:04


    Trump, vandaag, over Dr Fauci :

    " I didn't do what he said because, frankly, his record is not a good record"

    Former President Trump in an interview released Monday labeled the nation's top infectious diseases expert, Anthony Fauci, “a promoter more than anything” after the two sometimes clashed on the nation's response to the COVID-19 pandemic.

    “I thought rather than firing him, you know, I listened to him, but I didn't do what he said because, frankly, his record is not a good record,” Trump told the podcast “The Truth with Lisa Boothe."

    “I like him personally,” Trump continued. “He’s actually a nice guy. He's a great promoter. He's really a promoter more than anything else.”

    When asked if he regretted "elevating" Fauci, Trump said, "Well, I didn't really elevate him. He's been there for 40 years. He's been there forever."

    But Trump said Fauci has been “wrong so much” on COVID-19 recommendations, citing his early advice against masks that aligned with other experts at the time over a concern that there would not be enough protective equipment for health care workers.

    The former president also reiterated criticisms against Fauci for initially speaking out against the travel restrictions on China last year. Trump said that there would have been “hundreds of thousands of more deaths” without the measure.

    Fauci, the head of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, later acknowledged the ban on travel bought the U.S. some time but did not halt the virus.

    “Fauci has been so wrong. So has Birx, they've been so wrong," Trump said, referring to his former White House coronavirus response coordinator Deborah Birx.

    ADVERTISEMENT
    “And if I would've listened to them?” he continued. “And then they went to the other extreme, like the entire country should lock up. I didn't go for that. And you know, it just wasn't for me. I didn't go for that.”

    Trump during the interview applauded governors who allowed their states to remain open or reopen amid the pandemic, adding that those who shut down more activity did "really terribly” and “ruined their economies.”

    thehill.com/policy/healthcare/544278-...

  3. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 16:36
    Hopelijk wordt het hele corrupte nest uitgeroeid!

    Link Engels.
    www.rawstory.com/nunes-intel/

    Devin Nunes ontving een mysterieus pakket van een bekende Russische agent - dus waarom zit hij in de Intel-commissie?
    Alex Henderson, AlterNet
    22 maart 2021

    Rep. Devin Nunes uit Californië is de leidende Republikein in de House Intelligence Committee. En Rachel Maddow van MSNBC vraagt ??zich af waarom het extreemrechtse congreslid nog steeds die positie heeft in het licht van zijn connectie met Andrii Derkach, een Russische agent en bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin.

    Maddow merkte tijdens haar uitzending van 18 maart op dat Derkach een van de Russische agenten is die genoemd worden in een rapport van de National Intelligence Council over Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020. De MSNBC-gastheer wees erop dat Derkach volgens het rapport "onder de bevoegdheid stond van de Russische president Vladimir Poetin" als onderdeel van de inspanningen van het Kremlin om de voormalige president Donald Trump te helpen herverkiezing te winnen en de huidige president Joe Biden te verslaan.

    De democraten van de House Intelligence Committee, legde Maddow uit, vernamen dat "Derkach een stapel onbekend materiaal had gemaild naar een Republikeins congreslid genaamd Devin Nunes, die tot op heden de hoogste Republikein in de Intelligence Committee is."

    "Andriy Derkach wordt door de Amerikaanse regering gesanctioneerd als Russische agent", zei Maddow tegen de kijkers. 'Hij wordt door de directeur van de nationale inlichtingendienst bij naam genoemd als iemand onder de directe leiding van Vladimir Poetin die heeft geholpen bij het leiden van deze operatie die was gericht op onze verkiezingen vorig jaar. Congreslid Nunes nam een ??pakket van hem aan. Wat zat erin?'

    Maddow vervolgde: "Congreslid Nunes heeft geweigerd vragen te beantwoorden over wat hij van Andriy Derkach heeft ontvangen. Hij heeft geweigerd de inhoud van het pakket aan andere leden van de inlichtingengemeenschap te laten zien. Hij heeft geweigerd het over te dragen aan de FBI, die wat je moet doen als je iets krijgt van iemand die door de Amerikaanse regering is gesanctioneerd als Russische agent. Toch hebben de Republikeinen Devin Nunes vastgehouden als de beste Republikein in de Inlichtingencommissie. '
  4. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 16:43
    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-social-media-2...

    'Ik dacht dat hij terug zou komen': Trumps plannen voor een nieuw social media-platform zijn een flop met zijn fans
    Hemel Palma
    22 maart 2021

    Volgens rapporten creëert Donald Trump zijn eigen sociale mediaplatform. Maar Vice News zegt dat de onthulling Trump-supporters niet zo opwindend maakt als sommigen misschien hadden verwacht.

    "Dit is iets waarvan ik denk dat het het meest populaire ticket op sociale media zal zijn", zei Trump-woordvoerder Jason Miller op Fox News. "Het gaat het spel volledig opnieuw definiëren, en iedereen zal wachten en kijken om te zien wat president Trump doet, maar het zal zijn eigen platform zijn."

    Trump zweeg op sociale media nadat hij van Twitter en Facebook was opgestart en heeft pogingen van platforms zoals Gab en Parler afgewezen om hem ertoe te brengen mee te doen. Maar zijn verwachtingen voor zijn nieuwe platform moeten misschien wat getemperd worden als de reactie van zijn meest fervente online supporters iets is om voorbij te gaan, schrijft VICE's David Gilbert.

    Op ‘hondsdolle pro-Trump-platforms’ spraken de gebruikers het liefst over COVID-19-hoaxes en Trumps verklaring over de grens, '' aldus Gilbert, die eraan toevoegde dat anderen op andere platforms ‘verbaasd leken. met een persoon die zei: 'Kon geen reet geven.' ''

    Volgens Gilbert was er op 'The Donald'-groep in Gab, een ander pro-Trump-platform, bijna geen melding gemaakt van het nieuwe platform van Trump. Gab-oprichter Andrew Torba had echter wel zijn eigen reactie op het nieuws, met vijf woorden. verklaring: 'Beste wensen en veel geluk.' ''

    Sommige QAnon-volgers waren vooral nijdig en zeiden dat Trump in plaats daarvan gefocust moest zijn op het neerhalen van de satanische kliek van elite pedofielen en zichzelf opnieuw aan te stellen als president zoals hen was beloofd.

    "Ik dacht dat hij terug zou komen om president te worden", zei een lid van een prominente QAnon-groep.
  5. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 16:53
    Link Engels.
    www.rawstory.com/fox-news-alejandro-m...

    Fox News-presentator kondigt ten onrechte het ontslag van de DHS-secretaris aan tijdens een interview met Trump
    David Edwards
    22 maart 2021

    Fox News-presentator Harris Faulkner kondigde ten onrechte het aftreden van Alejandro Mayorkas aan tijdens een interview met voormalig president Donald Trump op maandag.

    "Ik wil hier op ingaan omdat het nu net is gebeurd", zei Faulkner tegen Trump. "De Democratische DHS-secretaris Alejandro Mayorkas is afgetreden, meneer de President."

    'Nou, dat verbaast me niet,' antwoordde Trump. "Goed. Dat is een grote overwinning voor ons land."

    'Laat me stoppen,' voegde Faulkner eraan toe. 'Laat me nog een keer naar mijn team luisteren. Vergeef me. Dat is niet gebeurd. Maar ik bied mijn excuses aan.'

    'Maar daar heb je voor gebeld,' zei de host van Fox News. 'En je had het net over hem, om het duidelijk te maken, als iemand die niet bekwaam is om te handelen met wat er aan de hand is. Dus laat me gang zeven opruimen met mijn fout. Hij heeft niet ontslag genomen. Laat me verdergaan met wat je noemde voor en ook voor anderen, voor hem om uit de weg te gaan en iemand te zoeken die de klus kan klaren. Je gedachten? '

    "Nou, ik denk dat dat uiteindelijk zal gebeuren," antwoordde Trump.

    Bekijk de onderstaande video van Fox News.
    www.youtube.com/watch?v=wfN11jIjssk
  6. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 17:26


    Filibusteren is het extreem lang rekken van redevoeringen, met het doel de behandeling van een wetsvoorstel te blokkeren of minstens te vertragen. Door te filibusteren is het soms mogelijk dat een minderheid in het parlement de wetsvoorstellen van de meerderheid kan blokkeren. Er wordt urenlang gesproken over onderwerpen die niet noodzakelijk te maken hebben met het onderwerp van het wetsvoorstel: soms worden immers zelfs telefoonboeken voorgelezen.
    Wikipedia

    Link Engels.
    www.axios.com/trump-filibuster-senate...

    Trump zegt dat het verwijderen van filibuster "catastrofaal zou zijn voor de Republikeinse Partij"
    Fadel Allassan

    Voormalig president Trump waarschuwde de GOP dat het verwijderen van de filibuster "catastrofaal zou zijn voor de Republikeinse Partij" tijdens een interview op de podcast "The Truth with Lisa Boothe".

    Flashback: Trump vertelde de Republikeinse wetgevers in 2018 dat het behouden van de filibuster 'het einde van de partij' zou zijn, en drong erop aan dat de Democratische Senaatsleider Chuck Schumer (DN.Y.) het zou elimineren zodra de Democraten de meerderheid namen, meldde Politico aan de tijd.

    Waarom het belangrijk is: Schumer heeft te maken gekregen met toenemende druk van progressieven om de filibuster te verwijderen voor prioritaire kwesties zoals klimaatverandering en stemrecht.

    Het schrappen van de 60-stemgerechtigde filibuster en het overschakelen naar een vereiste van een gewone meerderheid in de Senaat zou de macht van de minderheidspartij aanzienlijk beperken, die vaak de procedure heeft gebruikt om wetgevende maatregelen waartegen zij zich verzet, te vertragen of te blokkeren.

    Wat hij zegt: "Kijk, hij hangt nu aan een zijden draadje met betrekking tot de filibuster", zei Trump over de pogingen van de senaatsleider Mitch McConnell (R-Ky.) Om veranderingen in de filibuster te voorkomen.

    "[I] f ze krijgen de fili - hij hangt aan Joe Manchin, die altijd met de Democraten meegaat. Joe praat, maar hij gaat uiteindelijk met de Democraten."
    "Nu is er weer een grote senator uit de staat Arizona", vervolgde Trump, verwijzend naar de gematigde senator Kyrsten Sinema (D-Ariz.). "Hij hangt aan een zijden draadje en als ze de filibuster weggooien, als ze hem uitschakelen, zal het catastrofaal zijn voor de Republikeinse Partij."

    Trump viel McConnell vervolgens aan als zwak, met het argument dat de partij "beter leiderschap" nodig heeft om anti-Trump-senatoren zoals Mitt Romney (R-Utah) en Ben Sasse (R-Neb) te "beteugelen".

    "En nu, ze schakelen de filibuster uit, het wordt een echt probleem. ... ze zullen een gratis voor iedereen krijgen," voegde hij eraan toe.
    "En ik vertelde Mitch McConnell vanaf bijna de eerste dag, ik zei: kijk, het eerste wat ze gaan doen is de filibuster uitschakelen. Dus als ze het gaan uitschakelen, moeten we misschien alles krijgen wat wij willen."

    De stand van zaken: McConnell waarschuwde vorige week de Democraten dat het verwijderen van de filibuster "de Senaat zou breken" en de kamer zou veranderen in een "stapel van 100 auto's" waar chaos heerst.

    Hij beloofde ook vergelding als de GOP de controle over de Senaat terug zou nemen en zei: "We zouden niet zomaar elke liberale verandering die het land pijn deed uitwissen - we zouden Amerika versterken met allerlei conservatieve beleidsmaatregelen zonder input van de andere. kant."
  7. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 18:02
    Het blijft leuk die twitter reacties.

    'Hoe heeft ze nog een baan?' Fox News-host bespot vanwege nep rapport DHS-secretaris 'ontslag'
    Hemel Palma
    22 maart 2021

    www.rawstory.com/harris-faulkner/

    Tijdens haar live telefonische interview met Donald Trump deze maandag, kwam Fox News-presentator Harris Faulkner tussenbeide om aan te kondigen dat de DHS-secretaris, Alejandro Mayorkas, "is afgetreden".
  8. forum rang 10 luchtschip 22 maart 2021 20:49

    SWIFT is the world banking communications system
    Alle betalingen gaan via het SWIFT systeem.

    Kremlin acknowledges Russia could be disconnected from SWIFT

    The Kremlin does not rule out the possibility that Russia may be disconnected from the international system of interbank payments SWIFT, said the press secretary of the Russian President, Dmitry Peskov, TASS reports.

    According to him, Russia is forced to consider “all possible threats” due to the situation in the world.

    "You can see that the sanctions aspirations of our opponents, especially the United States of America, continue to grow," the Kremlin spokesman said.

    Peskov added that the actions of Western partners are "unreasonable and unpredictable" in nature, so Russia should "be on the lookout."

    SWIFT provides a network that enables financial institutions worldwide to send and receive information about financial transactions in a secure, standardized and reliable manner.

    Earlier, the Russian Foreign Minister said that Russia should stop using the dollar and international payment systems in response to U.S. sanctions.

    www.uawire.org/kremlin-acknowledges-r...

    Mocht Rusland afgesloten worden van het SWIFT systeem, dan zijn er consequenties.
    Omkopen van US politici zal dan niet meer mogelijk zijn.
    Zwart geld naar shell companies sturen zal dan ook niet mogelijk zijn.
    Ook gewoon betalingsverkeer met het Westen voor leveringen kan niet uitgevoerd worden.

  9. forum rang 10 luchtschip 22 maart 2021 22:55
    quote:

    Rowi62 schreef op 22 maart 2021 11:50:

    Wat vinden we van de maatregelen van de USA tegen bedrijven die de Duitse pijpleiding vanuit Rusland helpen aanleggen ?
    Wie houdt ons warm als het gas en de olie op zijn? Dan is er enkel nog schaliegas en kernenergie en oh ja wat windmolens die vaak stil staan.

    US Minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken, licht toe wat zijn overwegingen zijn tegen NordStream 2

    Nord Stream 2 and potential sanctionable activity

    As the President said Nord Stream 2 is a bad deal-- for Germany, for Ukraine and for our Central and Eastern European allies and partners.
    The Department is tracking efforts to complete Nord Stream 2 pipe line and is evaluating information regarding entities that appear to be involved.

    As multiple US Administrations have made clear, this pipe line is a Russian geopolitical project intended to divide Europe and weaken European energy security.
    The sanctions legislation Congress passed in 2019 and expanded in 2020 has significant support from a bipartisan Congressional majority.

    The Biden Administration is committed to complying with that legislation.The department reiterates its warning that any entity involved in the Nord stream 2 pipe line risks US sanctions and should immediately abandon work on the pipe line.

    pbs.twimg.com/media/Ewxvtx6WYAAfF0y?f...

    twitter.com/W7VOA/status/137259494710...

  10. forum rang 9 gnocchi. 22 maart 2021 23:06
    Link Engels.

    lawandcrime.com/high-profile/judge-de...

    Rechter ontkent de derde poging van Ghislaine Maxwell om uit de gevangenis te komen vóór het proces van sekshandel
    Adam Klasfeld 22 maart 2021, 17:54 uur
    indienen bij reddit

    De derde keer is niet de charme van Ghislaine Maxwell.

    Advocaten van de beschuldigde medeplichtige van de veroordeelde pedofiel en financier Jeffrey Epstein hadden twee keer eerder geprobeerd en gefaald om hun cliënt vóór het proces uit de gevangenis te krijgen op beschuldiging dat ze jonge vrouwen en meisjes had verzorgd en misbruikt voor het sekshandelimperium van de overleden miljonair.

    De eerste twee keer liep Maxwell een probleem met haar Franse en Britse staatsburgerschap. Aanklagers merkten op dat geen van beide landen regelmatig mensen uitlevert aan de Verenigde Staten.

    Maxwells aanbod om afstand te doen van haar staatsburgerschap aan die landen was niet tevreden met de Amerikaanse districtsrechter Alison Nathan, die haar zaak voorzit.

    "Samenvattend, de bereidheid van de beklaagde om afstand te doen van haar Franse en Britse staatsburgerschap, kan de bezorgdheid van de rechtbank met betrekking tot het vluchtrisico dat de beklaagde met zich meebrengt niet voldoende wegnemen '', stelt Nathans arrest van 12 pagina's. "Aanzienlijke onzekerheid over de afdwingbaarheid en praktische impact van de afstandsverklaringen maakt de relevantie die ze anders zouden hebben voor de beoordeling door het Hof van de vraag of de verdachte een vluchtrisico vormt, in de weg."

    Nathan merkte op dat ze verplicht zou zijn haar voor het proces vrij te laten als ze haar verschijning in de rechtbank en de veiligheid van de gemeenschap kon garanderen.

    "Als het Hof zou kunnen concluderen dat enige reeks voorwaarden redelijkerwijs de toekomstige verschijning van de beklaagde zou kunnen verzekeren, zou het haar vrijlating gelasten. Maar hoewel haar voorgestelde borgtochtpakket substantieel is, kan het zulke redelijke garanties niet bieden ”, aldus de heersende partij. `` Als gevolg hiervan stelt de rechtbank opnieuw vast dat ‘geen enkele voorwaarde of combinatie van voorwaarden redelijkerwijs de verschijning van de verdachte zal verzekeren’, en het ontkent haar verzoek om borgtocht op deze basis. ''

    In juli vreesde rechter Nathan dat Maxwell zou proberen te vluchten als hij buiten de gevangenis zijn proces zou afwachten.

    `` De risico's zijn gewoon te groot '', vond Nathan, na een hoorzitting waarin Maxwell pleitte niet schuldig te zijn aan zes aanklachten waarin ze werd beschuldigd van het verzorgen en misbruiken van de slachtoffers van Epstein en erover liegen onder ede.

    Maxwell hernieuwde haar motie voor Kerstmis vorig jaar en stelde een borgtochtpakket van $ 28,5 miljoen voor, ondertekend door haar geheime echtgenoot en een geredigeerde kliek van supporters, van wie ze beweerde dat ze zouden getuigen van haar diepe banden met de Verenigde Staten.

    Door dat voorstel neer te slaan, ontdekte rechter Nathan dat Maxwells tweede bod haar vrees dat de Brit naar het continent zou verdwijnen 'alleen maar zou stollen' omdat de rijke erfgename van krantenmagnaat Robert Maxwell haar verhaal over haar financiën veranderde.

    `` Kortom, het bewijs van een gebrek aan openhartigheid is nu in ieder geval sterker dan in juli 2020, aangezien het voor de rechtbank duidelijk is dat de verklaringen van de verdachte bij de voorlopige diensten jammerlijk onvolledig waren '', schreef Nathan eind vorig jaar.

    De rechter merkte op dat Maxwell een vrouw met enorme middelen blijft.

    "De beklaagde zou toegang blijven houden tot aanzienlijke activa - zeker genoeg om haar te laten vluchten en vervolging te ontlopen," zei Nathan. "Deze omvatten de $ 450.000 die de verdachte zou behouden voor levensonderhoud en eventuele toekomstige salarissen voor haar of haar echtgenoot, samen met andere bezittingen, waaronder sieraden en andere eigendommen, die mogelijk honderdduizenden dollars waard zijn."

    De proef van Maxwell staat gepland voor juli.

    Lees de onderstaande uitspraak:
    lawandcrime.com/high-profile/judge-de...

  11. forum rang 9 gnocchi. 23 maart 2021 12:19
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/lauren-...

    Lauren Boebert heeft zichzelf gewoon volledig vernederd
    Bill Palmer | 22:28 uur EDT 22 maart 2021

    Nadat vandaag een massale schietpartij met een AR-15-achtig aanvalswapen plaatsvond in haar thuisstaat Colorado, besloot congreslid Lauren Boebert plotseling dat ze de stem van de rede wilde zijn en andere mensen de les wilde lezen over eenheid.

    Boebert tweette dit: “Mijn gebeden zijn bij het winkelend publiek, werknemers, eerstehulpverleners en anderen die getroffen zijn door de schietpartij in Boulder. Moge God met hen zijn. Hoewel we in dit geval nog steeds op belangrijke informatie en details wachten, zijn willekeurige openbare schietpartijen en zinloze gewelddaden nooit oké. "

    Wacht even. Werkelijk? Dit is dezelfde Lauren Boebert die routinematig poseert voor muren van wapens en routinematig gewelddadige beelden tweets. Dit is dezelfde Boebert die de kant van de opstandelingen koos door te proberen de certificering van de verkiezingsresultaten te blokkeren. Maar nu wil ze oproepen tot eenheid?


    Hier is de kicker. Slechts veertig minuten voor haar oproep tot eenheid, twitterde Lauren Boebert dat "Biden terug in de kelder is." Wat voor soort gekozen officiële lezingen zoals dat? Oh ja, iemand die openlijk verdeeldheid zaait. Boebert heeft zichzelf volledig vernederd met dit tweetal tweets. Ze moet ontslag nemen.
  12. forum rang 10 luchtschip 23 maart 2021 16:18

    Rechtszaak tegen de OathKeepers, die verdacht worden van samenzwering bij de 6 januari opstand in het Capitol

    De Rechter informeert dat er een speciale zitting (video conferencing) zal zijn vandaag om 16:30 EST (22:30 ned tijd), waarbij de advocaten worden uitgenodigd, "concerning recent statements to the media about these proceedings".

    Something is up in the Jan. 6 Oath Keepers conspiracy case: The judge this morning set a hearing for this afternoon "concerning recent statements to the media about these proceedings" and is requiring all the lawyers (defense and govt) in the 10-person case to be on the line

    pbs.twimg.com/media/ExKr7kfWgAA3nO7?f...

    twitter.com/ZoeTillman/status/1374350...

  13. forum rang 10 luchtschip 23 maart 2021 16:42


    Rechtszaak tegen de OathKeepers, die verdacht worden van samenzwering bij de 6 januari opstand in het Capitol

    In het televisie programma '60 minutes' was een interview met Michael Sherwin, the former acting US attorney for the District of Columbia.

    Deze Sherwin had geen toestemming gekregen van het Department of Justice dit interview te doen omdat het lopende rechtszaken betrof en deze door het interview beïnvloed konden worden.

    Michael Sherwin gaf informatie dat er mogelijk rechtszaken onder het zegel vandaan gehaald zouden worden. Dit kan mogelijke verdachten aanzetten hun bewijsmateriaal te vernietigen of te vluchten voor komende arrestaties.
    Michael Sherwin vertelde ook bij de 6 januari opstand geweest te zijn. echter gewoon als buitenstaander om te zien wat er gebeurde buiten het Capitol.

    Michael Sherwin, the former acting US attorney for the District of Columbia, didn't get prior approval from his Justice Department bosses before the 60 Minutes interview, according to people briefed on the matter, a break with protocol.

    twitter.com/lauferlaw/status/13741886...

    edition.cnn.com/2021/03/22/politics/s...

    Michael Sherwin is aangesteld AG Bill Barr, had dus de voorkeur van Trump.
    Michael Sherwin heeft de rechtszaak tegen Erik Prince in 2019 stopgezet.

    Mogelijk dat hij probeert met dit interview lopende en komende rechtszaken te hebben kunnen dwarsbomen.

    He was appointed by Attorney General William Barr in the Donald Trump administration.
    www.google.nl/search?q=michael+sherwi...

    Rechtszaak tegen Erik Prince
    nymag.com/intelligencer/2019/04/muell...
70.596 Posts
Pagina: «« 1 ... 2722 2723 2724 2725 2726 ... 3530 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links