Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Inhaalmanoeuvre Volkswagen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Elektrische auto's hebben nog steeds panne 41
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

134 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 maart 2021 20:17
    quote:

    Silk schreef op 22 maart 2021 19:52:

    Wat bedoel je nu eigenlijk? Dat je jezelf enkel positief reviewed als het koersdoel bereikt is en al de fails achterwege laat? Je begint zo wel erg op mij te kijken al. Valt me tegen van je ;)
    ik heb geen fails
    alleen als dan's

    wat verwacht je dan
    dat ik de beurs kan voorspellen

    wat denk je zelf

    iig, dubbele top en retreace exact op 3943..

    danku :)

  2. forum rang 9 Calimero 22 maart 2021 20:19
    quote:

    Silk schreef op 22 maart 2021 19:52:

    Wat bedoel je nu eigenlijk? Dat je jezelf enkel positief reviewed als het koersdoel bereikt is en al de fails achterwege laat? Je begint zo wel erg op mij te kijken al. Valt me tegen van je ;)
    Ik denk .. dat hij stiekem meetelt ... prettige avond :)

    www.youtube.com/embed/uC9-27aGVFs?rel...
  3. forum rang 8 Lepre Chaun 22 maart 2021 21:35
    Adviseurs van de Amerikaanse president Joe Biden werken aan een voorstel voor een nieuwe pakket maatregelen ter waarde van 3 biljoen dollar om de Amerikaanse economie te ondersteunen.
    Dit schrijft de New York Times maandag op basis van documenten die de krant in handen kreeg.

    Volgens de krant ligt er een infrastructuurplan van "enorme omvang" klaar,
  4. Stock Exchange Monkey 22 maart 2021 21:42
    quote:

    PietKeizer schreef op 22 maart 2021 19:05:

    [...]is de wereld nog niet vergaan dan? Is me ontgaan.. ff aan m'n vrouw vragen, die houdt t allemaal beter bij.
    Nou Piet ik denk dat in Israël een goed voorbeeld heeft van een dood iets waar we normaal leven verwachten :)
    Was wel een bijzondere ervaring lekker drijven. Eilat was fantastisch! Alleen toen al(20 jaar terug)overal militairen en controle van de tassen bij de winkelcentra. Voor de duikers, de Golf van Akaba is echt prachtig hè!

  5. Stock Exchange Monkey 22 maart 2021 21:47
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 22 maart 2021 21:35:

    Adviseurs van de Amerikaanse president Joe Biden werken aan een voorstel voor een nieuwe pakket maatregelen ter waarde van 3 biljoen dollar om de Amerikaanse economie te ondersteunen.
    Dit schrijft de New York Times maandag op basis van documenten die de krant in handen kreeg.

    Volgens de krant ligt er een infrastructuurplan van "enorme omvang" klaar,
    Advieszeurs van deze man ;)
    www.telegraaf.nl/video/685566160/gena...
  6. forum rang 6 ttroo 23 maart 2021 00:07
    Er verandert weinig. Amerikaanse futures waren en gingen aan het dromen. Maar kwamen terug uit de droom ontwaakt. Tesla bijvoorbeeld. Van opening naar $3.000 gestopt bij $700 en weer terug naar $670. Kortom de $600 komt er aan.

    Nikkei. Die 28.250 daar willen ze heen. CAC naar de 5.800 a 5.850 punten daar willen ze heen.

    Zelfs de lagere yield dromers werden onrustig wakker. 1.695 de US 10Y Yield. Wat stoom afblazen en hoog blijven hangen. Uitbetalingen komen er aan in Amerika. U weet het beter. Ik heb het niet goed gelezen. In ieder geval gaat die $1.9 trillion niet in het geheel naar de Amerikaanse bevolking toe. Zeg 60%. Elke dollar die naar de beurzen gaan is geen noodhulp. Maar de een of het harder nodig dan de ander. Dus er zal zeker geld naar de beurzen gaan. Hoe hoger de yields des te minimaler de aandeelhouderswaarde wordt bij inkoop van eigen aandelen. Dividend ASML is 2 euro en 75 centen. De 10jarige Amerikaanse yield is aantrekkelijker. Dat is dus de vergelijking die ze continue maken: de 10 jarige yield met het dividend rendement. ASML rookt zijn programma verder op. 8 weken als ze de drie jaar aanhouden. Anders gaan ze agressiever te werk. Ze schoten flink door vandaag. Nog steeds een risico op een lagere top. In Arcelor had u een flinke Mittal ritje achter de rug. Geen goede dag einde daar. Top gezet? Heineken top gezet? Philips. Netjes 48 euro. In de CAC lijken een paar toppers een top te hebben gezet. Kering. Alhoewel dat niet echt een topper is, maar wel een top. De Hollandse fondsen Arcelor en Unibail. Essilor is duidelijk in correctie. Het aandeel voor de Rijken - LVMH - geeft geen krimp. Maar het is wel tijd voor een top daar. Volkswagen heeft Tesla speed. In de IBEX. Het viel u misschien niet op. Maar daar zijn wel wat fondsen behoorlijk down gegaan. BBVA - u kent het wel - een Spaanse bank -7.7%. Banco de Sabadel -3.7%. Ja ja. Ook een Spaanse financial. IAG. -5.5%. Ja. dat zijn ouderwetse beren cijfers. Kortom de beren hebben duidelijk gaten geschoten in de IBEX. Nu lees u het duidelijker. Niet alleen maar gaten, de fondsen. Ach. U en ik gaan Zuid Europa redden als het (weer) nodig is. Spaanse tijger is Spaanse tijgertje geworden. Italiaanse Tijger houdt (nog) stand. Valuta doet weer normaal. EUR USD stijgt weer. USD JPN daalde uiteindelijk heel lichtjes maar zal verder gaan dalen met negatieve impact op de Nikkei. Yields van de Grote Landen gingen allemaal lichtjes lager. Kortom wat stoom afblazen om weer verder omhoog te gaan. Dat proces kan zo een week a twee weken duren, maar het kan ook zo weer in gang worden gezet. Opletten daar. VIX is KO. Morgen veel en lang tellen, maar ze starten de dag goed want de 24.6 heb ik voor morgen gezet op 24.2. Maar met een bijna 19 zit het huidige niveau er te ver van af. Een tussen sprong is nodig. Het voordeel voor de VIX fans is dat ze steeds lager moeten springen. Kortom woensdag wordt de lat weer verder lager gezet. En donderdag ook. En vrijdag ook.

    Gooi de futures maar open. Oh. Ze zijn al een uur open.
134 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links