Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Coronagevoelige aandelen onderuit

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Coen Grutters

Coen Grutters is redacteur van IEX.

Meer over Coen Grutters

Recente artikelen van Coen Grutters

  1. jan '23 Slotcall: Arbeidscontracten in techsector massaal door de shredder 24
  2. jan '23 Slotcall: ‘Cryptobeleggers zetten Accsys per ongeluk 7% hoger’ 18
  3. jan '23 Slotcall: Lagarde adviseert beleggers hun posities te herzien 29

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Goldfish1080 22 maart 2021 18:28
    Stikstofproblematiek maak ik me niet te druk om, zelfs als CDA bij het nieuwe kabinet aansluit is er weinig om je zorgen over te maken. Alle partijen willen dat er gebouwd moeten worden dus de landbouw en industrie zullen verder moeten inkrimpen. een partij als JA21 mag van mij prima meeregeren mits ze hun plek kennen. Verantwoordelijkheid dragen voor een middenkabinet lijkt mij voor hun een prima actie, al denk ik dat ze te radicaal zijn om te kunnen onderhandelen met D66. Ze zullen als ze gaan regeren gewoon moeten meewerken aan plannen om Nederland te vergroenen, daar zijn de VVD en D66 achterban het namelijk met grote meerderheid mee eens. De manier waarop mogen ze van mij best wat input op geven (geld goed besteden, niet te hoge subsidies) maar klimaatveranderingsontkenning en regeren zit er niet in.

    Ik hoop zelf op een kabinet VVD, D66, CDA, GL, PVDA waarbij de middenklasse centraal staat en er op een duurzame manier wordt omgegaan met klimaatverandering. PVDA en GL zullen dan wel flink moeten inleveren op hun links economisch beleid en CDA zal moeten accepteren dat een combinatie van groener/kleinschalig boeren en minder landbouwground de enige oplossing is. Ik ben wel klaar met dat rechts en links. Ik wil gewoon een kabinet dat de huidige problemen aanpakt.

    Rutte heeft zich bewezen als probleemoplosser, als de rest van de partijen gewoon de gematigde D66 en VVD lijn volgt krijgen we een topkabinet dat veel kan veranderen op het gebied van werken (moet lonen, wonen, klimaat, onderwijs en vestigingsklimaat. Ruziemaken en partijprogramma's als heilig zien gaat roet in het eten gooien als ze niet opletten.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links