Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Inhaalmanoeuvre Volkswagen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 104
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 51
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Doptieman 22 maart 2021 17:42
    quote:

    Rai444,44 schreef op 22 maart 2021 14:46:

    Saaie boel is het wel, hele middag, bandbreedte van 1 punt.
    Dat vind de Beurs niet erg die ziet Graag alles wat Uitstaat een beetje in waarde dalen. Leeglopen zogezegd!! Misschien doet de Regie dit wel ,, Expres-so,, !!!

    Anders is er morgen ook niets om weer op te pompen!!!
  2. Stock Exchange Monkey 22 maart 2021 18:43
    quote:

    Ni! schreef op 22 maart 2021 18:13:

    ;)
    Haha! Dacht dat het kuiken piep zei, maar dat is de gele versie en dit soort doet dus blabla.(wat dan wel weer op het zelfde neerkomt:) 2020 wordt 2021, maart wordt april, alles vliegt voorbij maar de wereld wil maar niet vergaan en dat is dan wel weer fijn.
    Miljoenen man, doe mij Platta maar die zit geloof ik echt lekker op dat eilandje met die maagden… :p

    Ps Oboema laat wel duidelijk weten hoe/wat, toch wel complimentje waard!
  3. forum rang 6 Silk 22 maart 2021 18:55
    quote:

    Calimero schreef op 22 maart 2021 18:21:

    [...]

    en een halve minuut voor iemand .. die zegt, dat hij niets leest .... van anderen .... :)
    Ja verwonderlijk is dat ... net zoals sommigen roepen dat TA zuigt en dan met targets komen op Nasdaq ;)

    En hoe harder ze roepen hoe meer er geveegd wordt :grin:
  4. forum rang 7 PietKeizer 22 maart 2021 19:05
    quote:

    Stock Exchange Monkey schreef op 22 maart 2021 18:43:

    [...]

    Haha! Dacht dat het kuiken piep zei, maar dat is de gele versie en dit soort doet dus blabla.(wat dan wel weer op het zelfde neerkomt:) 2020 wordt 2021, maart wordt april, alles vliegt voorbij maar de wereld wil maar niet vergaan en dat is dan wel weer fijn.
    Miljoenen man, doe mij Platta maar die zit geloof ik echt lekker op dat eilandje met die maagden… :p

    Ps Oboema laat wel duidelijk weten hoe/wat, toch wel complimentje waard!
    is de wereld nog niet vergaan dan? Is me ontgaan.. ff aan m'n vrouw vragen, die houdt t allemaal beter bij.
  5. forum rang 7 PietKeizer 22 maart 2021 19:10
    quote:

    Silk schreef op 22 maart 2021 19:05:

    Ik had het niet over jou Piet. Ik zou niet durven!

    Maar toch een ABtje voor de inventiviteit
    dank. n Ouzootje voor Silk. Is aan die geheelonthouder uit Zimbabwe niet besteed, die lult na n paar glazen water de nasdaq de vernieling in. Wel zo gezond.
  6. forum rang 6 ttroo 22 maart 2021 19:13
    Met de huidige VIX koersen lijkt het een te grote jump te worden deze week. Morgen of overmogen moet de VIX goed herstellen om eventueel kans te maken voor de jump op een donderdag en of een vrijdag. Voorlopig is het nu een kansloze missie en opvallend dat we zelfs een zeer lage 19 zien. Ook opvallend. Negatief nieuws over Tesla mag je niet twitteren, maar een koersdoel van vijf keer hoger mag je promoten. Het geeft aan dat alles wordt gedaan om alles hoog te houden of hoger te brengen. Aan die kant is alles geoorloofd. Net als de Westerse Kritiek op China. Wat ze in China doen met Oeigoeren is gewoon helemaal fout, maar de Westerse Wereld heeft hele primitieve stammen uitgeroeid. In Amerika de indianen. In Australie de aboriginals. En gaan die partijen ook land terug geven aan deze oorspronkelijke bewoners? Nee, tuurlijk niet. Dus ik begrijp China wel als ze zeggen - we willen je kritiek niet - kijk eens naar je zelf. Je eigen Capitol werd recentelijk bestormd - je politiie schiet Kleurlingen dood of verstikt ze met de knie. Zelfs in het Oranje land als Nederland vinden er 150.000 honden bijten per jaar plaats en dan de mensen die gebeten worden de schuld geven omdat ze de honden niet goed benaderen. Een paar headlines uit het AD - alleen vandaag: Seksuele intimidatie op ja ja ja een Utrechtse Universiteit. Losgeslagen feestmenigte zorgt voor chaos in wetteloos Miami. Holllandse politie krijgt 200 klachten en 20 aangiftes tegen na demonstratie Malieveld. Kortom het eigen land heeft het allemaal ook niet zo goed op orde. Ok. Miami valt onder een andere jurisdictie maar het is wel een bevriend land. Mag die alles doen? Intussen zakt VIXie door en door. En Europa kijkt en blijft kijken. Futures lopen maar heel licht omhoog. Een slechte headline en ze staan weer wat lager. Het is kom kommer tijd en voor de VIX is het zelfs bed tijd.
  7. forum rang 9 Calimero 22 maart 2021 19:26
    quote:

    ttroo schreef op 22 maart 2021 19:13:

    ...Net als de Westerse Kritiek op China. Wat ze in China doen met Oeigoeren is gewoon helemaal fout, maar de Westerse Wereld heeft hele primitieve stammen uitgeroeid. In Amerika de indianen. In Australie de aboriginals. En gaan die partijen ook land terug geven aan deze oorspronkelijke bewoners? Nee, tuurlijk niet. Dus ik begrijp China wel als ze zeggen - we willen je kritiek niet - kijk eens naar je zelf. Je eigen Capitol werd recentelijk bestormd - je politiie schiet Kleurlingen dood of verstikt ze met de knie. Zelfs in het Oranje land als Nederland vinden er 150.000 honden bijten per jaar plaats en dan de mensen die gebeten worden de schuld geven omdat ze de honden niet goed benaderen. Een paar headlines uit het AD - alleen vandaag: Seksuele intimidatie op ja ja ja een Utrechtse Universiteit. Losgeslagen feestmenigte zorgt voor chaos in wetteloos Miami. Holllandse politie krijgt 200 klachten en 20 aangiftes tegen na demonstratie Malieveld. Kortom het eigen land heeft het allemaal ook niet zo goed op orde. Ok. Miami valt onder een andere jurisdictie maar het is wel een bevriend land. Mag die alles doen? ...
    Relax ttroo .... laat eerst Piet eens vragen aan zijn vrouw of zij het wel ziet .... of wordt zij pas wakker wanneer ze een EQ voelt ??? mvg

    www.iex.nl/Forum/Upload/2021/13219104...

    www.youtube.com/embed/m1-mwuZtNpw?rel...
134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links