Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Inhaalmanoeuvre Volkswagen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  2. 16 apr ASML oogt wispelturig 101
  3. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74

Reacties

134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 22 maart 2021 14:22
    Zoveel is er niet veranderd aan het plaatje. IBEX is aan het zinken. CAC maakt water, maar niet voldoende en is de lekkages zijn tijdelijk gedicht. Maar morgen hebben de beren weer een betere uitgangspositie. VIX doet niets. Extra shortjes gekocht op de CAC. Want eenmaal water maken betekent meer water en nog meer water betekent zinken. Nikkei is al gezonken. Beren nemen steeds meer indices over. Financials down. Lekker. Ik probeer wat shorts tegen goede a zeer goede prijzen kwijt te raken, maar ik vraag te veel van het goede. Wie weet gaan ze er nog uit. ING niet zo lang geleden 10.6 nu 10.1. En die 10.1 herkennen we, hebben we de vorige keer ook gezien, volgens mij doken ze toen tijdelijk zelfs onder de 10.0. We laten de beren verder schieten. En over 10 minuten gaan de Amerikanen weer open.
  2. [verwijderd] 22 maart 2021 15:23
    quote:

    Rai444,44 schreef op 22 maart 2021 15:22:

    Ik denk toch down, 685 flinke weerstand, al twee weken geen doorkomen aan, dan is het een kwestie van tijd, voordat het de andere kant opgaat. Nieuwe aanloop.
    onzin

    de aex doet er helemaal niet toe
    beweegt gewoon mee met de grote indices

    je kijkt dus naar verkeerde grafiek
  3. forum rang 6 ttroo 22 maart 2021 16:21
    Zo. CACie al weer er uit. Maar mijn grote positie short in de CAC houd ik vast. Mogelijk nu wat AEX short gaan. FF dit uur afwachten. Anders S&P 500. Europa hapert. Beren komen Europa binnen marcheren. Ibex. Binnen. CAC. Morgen verder met aanvallen. VIXie doet het (nog) niet. Morgen nieuwe kans. Ze moeten niet te veel zakken! DAXie wilt (nog) niet zakken. Amerikaanse futures noteren groen. Daar moeten de beren nog wat aan gaan doen! De beursdagen gaan de goede kant op.
134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links