Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ProQR Therapeutics NV OTC:PRQR.Q, NL0010872495

  • 1,930 17 apr 2024 22:00
  • -0,070 (-3,50%) Dagrange 1,860 - 2,040
  • 197.899 Gem. (3M) 247K

ProQR Therapeutics 2021

291 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Hoeki 21 maart 2021 10:47
    Gister heb ik de webcast van HC Wainwright van 9 maart teruggeluisterd.
    Wat mij opviel was dat ze erg enthousiast zijn over Usher.
    Waar ze eerder alleen over de komende data spraken hebben ze nu over een potentiele start van een registratie studie na de data. Bedenkende dat zij op 9 maart de data al binnen hadden geeft dit mij een erg goed gevoel.
    Bij voorgaande webcasts kreeg ik ook steeds meer het idee dat ze meer een visie ontwikkeld hebben. Gevoelsmatig denk ik dat er zo maar een grote verassing aan kan komen aanstaande woensdag.

    Ik zie steeds meer enthousiasme bij het managementteam
  2. Wolfgang 21 maart 2021 13:01
    Heb ook naar de webcast geluisterd
    Wat ik wel positief vind is dat ze met hun techniek snel op een ander gen kunnen richten in het oog. Dus op een relatief korte tijd kunnen ze een hele reeks van zeldzame genetische oogziektes behandelen. Wat bij investeerders ook de kassa doet rinkelen
  3. forum rang 6 Tom3 24 maart 2021 23:31
    quote:

    Wolfgang schreef op 24 maart 2021 17:37:

    Beleggers zijn blijkbaar niet onder de indruk.
    Zal een aandeel zijn voor de lange rit.

    Ik heb me ook verdiept in de trial resultaten, het ziet er een stuk beter uit dan de eerste resultaten die geleid hadden tot de eerdere koersval. De huidige $5,68 is natuurlijk nog steeds niet geweldig (ook gezien het mega volume) maar beter dan de $ 4 die we ook gezien hebben. De uitkomsten van de trial zijn denk ik ook niet echt inzichtelijk voor de gemiddelde belegger. Ondanks de enorme daling van de markt in maart en de stijging bij ProQR in dezelfde periode lijkt het er op dat sommigen (Wainwright?) meer wisten dan anderen en al vast inkopen hebben gedaan. Kennelijk hebben die handelaren vandaag voor een deel al winst genomen. Een kwalijke gang van zaken dus. Wellicht dat opnieuw instappen weer verstandig is.

    Patients’ biggest hope for a therapy is to stop disease progression and prevent vision loss, and these findings suggest that QR-421a has the potential to stabilize vision.

    Dit is kennelijk het hoogst haalbare. Is het genoeg voor brood op de plank? Voor een deel van de patiënten is dat zeker het geval. Is het genoeg om de schoorsteen te laten roken?
  4. forum rang 7 Ron Kerstens 25 maart 2021 09:17
    Dank voor je reactie Tom3. Het is al een paar weken zo dat er steeds fors aanbod van aandelen komt rond de 6 euro, ook gisteren gebeurde dit. Ik heb zelf overigens ook een half jaar geleden (fors) gekocht onder de 4 (en toen gingen er vrij veel stukken om) en heb nu wat afgebouwd op 6. De waarde van ProQr is (voor mij althans) moeilijk in te schatten.

    "Onze" commissaris Bart Filius is gepromoveerd bij Galapagos tot President en COO, denk niet dat hij nu nog veel tijd heeft voor Proqr.
  5. forum rang 4 harvester 25 maart 2021 09:49
    quote:

    Ron Kerstens schreef op 25 maart 2021 09:17:

    Dank voor je reactie Tom3. Het is al een paar weken zo dat er steeds fors aanbod van aandelen komt rond de 6 euro, ook gisteren gebeurde dit. Ik heb zelf overigens ook een half jaar geleden (fors) gekocht onder de 4 (en toen gingen er vrij veel stukken om) en heb nu wat afgebouwd op 6. De waarde van ProQr is (voor mij althans) moeilijk in te schatten.

    "Onze" commissaris Bart Filius is gepromoveerd bij Galapagos tot President en COO, denk niet dat hij nu nog veel tijd heeft voor Proqr.
    De maart presentatie op de website geeft de ruimte aan voor verdere groei in oogziekten.

    Proqr heeft door de focus op oogziekten extra aantrekkingskracht gekregen voor onderzoekers op dat terrein.

    Het afwezig zijn van bijwerkingen in de rapportage over Usher vergroot de kans op toelating.

    Wat dit gaat betekenen voor de koers is lastig in te schatten in deze tijd, maar het richten op orphan diseases betekent wel minder risico in het ontwikkeltraject tov massa ziektes zoals RA.

    Of Bart het veel drukker krijgt bij Galapagos weet ik eigenlijk niet, maar hij kan denk ik wel sneller knopen doorhakken buiten het research vlak waar Onno zich op gaat concentreren.
  6. Staycalm 25 maart 2021 10:31
    De waarde van de uitslagen van het laatste onderzoek zitten hem wat mij betreft vooral in de bestendiging van de werking van de techniek. De learnings zullen weer leiden tot optimalisaties voor de volgende toepassing van de techniek. Volgens eigen zeggen zijn er 20.000 potentiële toepassingen.
291 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links