Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD PSE:URW.FR, FR0013326246

  • 76,640 25 apr 2024 09:44
  • -0,260 (-0,34%) Dagrange 76,080 - 76,820
  • 12.702 Gem. (3M) 376,4K

Unibail-Rodamco-Westfield - 2021

6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 113 114 115 116 117 ... 341 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 18 maart 2021 07:59
    Duurste en grootste winkelcentrum van Nederland opent deuren midden in lockdown
    Lisa van der Velden Nelleke Trappenburg 00:01

    Nieuwsgierige bezoekers gluren alvast door de ruiten bij het winkelcentrum, dat drie jaar later dan gepland eindelijk opengaat. Foto: Tammy van Nerum voor het FD

    Een beetje een anticlimax is het wel. Al jaren bouwt belegger Unibail-Rodamco-Westfield (URW) winkelcentrum Leidsenhage om tot het grootste en meest luxueuze winkelcentrum van Nederland. Donderdag gaat het gigaproject eindelijk open, drie jaar later en €160 mln duurder dan oorspronkelijk gepland. Maar nu zit Nederland in een lockdown.

    €630 mln stak URW erin. Dit moest dé winkelplek van Nederland worden, en kreeg ook alvast die naam: Mall of the Netherlands. Maar nu het winkelcentrum open is, kunnen bezoekers niet eens spontaan een winkel binnen banjeren. Door de coronaregels moeten klanten minimaal vier uur van tevoren een tijdslot boeken. Ook de inpandige horecazaken, bioscoopzalen en andere activiteiten zijn dicht.

    En dat terwijl de Westfield Mall of the Netherlands is bedoeld als belevingswereld, zegt Bart van Twillert, directeur Nederland bij URW. 'Er is geen Nederlands woord voor wat wij neerzetten. Het is een lifestyle destination.' Voor de feestelijke opening zou iemand in de categorie Lady Gaga of Justin Bieber komen optreden', vertelt hij. 'We wilden slingers, toeters en bellen. Dat kan nu niet, maar dichtblijven is ook geen optie: onze winkeliers hebben de omzet van kopen op afspraak hard nodig.'

    On-Nederlandse grandeur
    De Mall is niet te missen. De moderne golvende gevel en de zijwand met verticale tuin steken behoorlijk af tegen de jaren '70 bouw eromheen. Een week voor de opening rijden tientallen witte busjes af en aan. Stratenmakers betegelen nog snel de parkeerplaats, hijskranen slingeren druk heen en weer. Nieuwsgierige bezoekers gluren alvast door de ruiten.

    In het deel dat in 2018 openging, kunnen bezoekers al iets van de grandeur zien. Marmeren vloeren, acht meter hoge glazen winkelpuien, een versmarkt met kraampjes met veel zwart staal. Automatische schoenpoetsers in de chique toiletten. Naast hun auto kunnen bezoekers straks zelfs hun kroost bij the Mall parkeren: voor €7,50 per uur kunnen kinderen terecht bij de Crèche of the Netherlands. Ook dat komt de winkelbeleving immers ten goede.

    Maar door de coronaregels hebben winkels hun deuren maar half open en zijn alle bankjes en zitjes afgeplakt met plastic. Veel ondernemers staan verveeld in hun zaak op klanten te wachten. 'Twee weken geleden was het echt doods hier', zegt Danienka Muijzert (20) van koffietentje Danice Koffie en IJs. 'Nu wordt het drukker, mensen komen alvast rondkijken'. Maar het loopt nog geen storm. Danice draait nog geen kwart van de omzet, zegt Muijzerts collega. 'Maar als die coronamaatregelen eenmaal voorbij zijn, zitten we hier goed', voegt ze er hoopvol aan toe.

    Ook bij Monsieur Saucisson, een worstkraam in het foodmarktdeel, is het niet bepaald druk. Volgens shopmanager Roefi Vilier stortte de boel in december in. 'De laatste tijd begint het weer een beetje aan te trekken, maar qua omzet valt het tegen. Er moet op dit moment nog geld bij.'

    Marmeren vloeren, acht meter hoge glazen winkelpuien: URW heeft alles uit de kast gehaald. 'Er is geen Nederlands woord voor wat wij neerzetten. Het is een lifestyle destination.' Foto: Tammy van Nerum voor het FD
    Paradepaardje
    Al met al was dit niet de rust die het vastgoedbedrijf twaalf jaar geleden voor ogen had, voor dit on-Nederlandse project. Het bedrijf belegt met succes in grote luxueuze winkelcentra in onder meer Parijs en Londen. Het winkelcentrum in Stockholm heet Westfield Mall of Scandinavia.

    Unibail wilde ook zo'n paradepaardje in Nederland, maar dat bleek behoorlijk lastig. Omdat de regels voor nieuwe winkelcentra streng zijn, besloot de winkelbelegger een bestaand winkelcentrum om te bouwen. Zo ontstond het ambitieuze plan om het uitgebluste Leidsenhage in woon-werkgemeente Leidschendam-Voorburg om te toveren tot supermall.

  2. forum rang 10 voda 18 maart 2021 08:00
    Deel 2:

    URW had daar 19% van het vastgoed in handen, maar wilde minimaal de helft om zijn verbouwing te verwezenlijken. Dus werd winkelier na winkelier uitgekocht. Aan dat 'pandje voor pandje-spel' is meer dan €150 mln uitgegeven, zegt Van Twillert. 'Inmiddels hebben we 95% van het vastgoed en zelfs de gangen tussen de winkels van de gemeente gekocht.' De directeur Nederland wijt de hogere kosten van de ombouw vooral aan dergelijke ‘acquisities’, plus een aantal ingrijpende aanpassingen en uitbreidingen van het oorspronkelijke ontwerp.

    40 bezwaren, één rechtszaak
    Een gok was het wel. Op een gegeven moment was URW al voor 90% eigenaar, maar had het nog altijd geen vergunning van de gemeente. Tegenstand was er namelijk ook. Liefst veertig bezwaren werden ingediend. Een bezwaar liep uit op een rechtszaak, maar URW won.

    Vastgoedexpert René Vierkant stond destijds aan de verliezende kant, als directeur winkelvastgoed bij Syntrus Achmea. Zijn kritiek is dat de leegstand om The Mall heen fors zal oplopen, vertelt hij. 'Het effect van dit project zal niet gering zijn. De Rijswijks, de Zoetermeers: alle omliggende middelgrote steden gaan dit voelen.'

    De vastgoedexpert vindt de services die Unibail biedt mooi, maar betwijfelt of het winkelcentrum een succes wordt voor het bedrijf. 'Het is zeer de vraag of ze ooit die miljoenen eruit krijgen. Bovendien maken veel winkelketens zich zorgen over hun voortbestaan. Dat maakt het avontuur van deze mall extra spannend.'

    Smeermiddel
    Mede door de steun van de lokale VVD kreeg URW het rond met de gemeente. De voormalige VVD-wethouder Marcel Houtzager duwde het project hoogstpersoonlijk door de gemeenteraad en overtuigde omliggende gemeenten, vertelt hij trots. 'Ik was het smeermiddel.'

    Wordt dit winkelcentrum een enorm duur fiasco, of een succesverhaal tegen de klippen op? Het laatste, denkt Frans Keller, die vroeger een winkel had in Leidsenhage. Nu het bijna af is, komt hij speciaal even kijken. 'Ik vind het zo chique. Ik heb heel veel verdiend aan de verkoop aan URW, want ze wilden het graag hebben. Maar ik heb het wel met een beetje verdriet verkocht. Ik had hier ook wel onderdeel van willen zijn', zegt hij met een wijds gebaar naar de hoge plafonds.

    Ook Irma (53) en Inge (48), die net een winkel uitkomen, denken dat het splinternieuwe winkelcentrum bezoekers gaat trekken. Alleen de naam is hen wat megalomaan. 'We gaan het niet The Mall noemen hoor. Voor ons blijft het gewoon Leidsenhage.'

    Kaalslag verwacht in winkelstraatDe winkelstraat wordt hard geraakt door de coronacrisis. Veel winkels zien hun omzetten hard kelderen door de maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Daarbij is het de vraag of klanten weer terugkeren na de crisis, nu ze vertrouwd zijn geraakt met online winkelen. De verwachting is dat veel ondernemers uiteindelijk de deuren zullen moeten sluiten. Het Planbureau voor de Leefomgeving voorspelde afgelopen december dat de leegstand van winkels en horecazaken in binnensteden volgend jaar liefst 40% zal toenemen. Ook de eigenaren van winkelvastgoed voelen de coronacrisis. Unibail-Rodamco-Westfield (URW), ’s werelds grootste belegger in winkelcentra, kreeg door de huurkortingen die het moest geven een kwart minder huur binnen vorig jaar. In september kondigde de belegger een herstructureringsplan van maar liefst €9 mrd aan om de coronacrisis door te komen. URW wilde onder meer een claimemissie doen van €3,5 mrd, maar daar staken aandeelhouders een stokje voor. Kort daarna zijn de topman en financieel directeur afgetreden.

    Originele link van het artikel: fd.nl/ondernemen/1336759/duurste-en-g...
  3. Samui1207 18 maart 2021 10:25
    De onzekerheid over de oplopende rente en aanhoudende lockdown heb ik besloten om maar eens een short positie in dit aandeel te nemen. De vastgoed is in mijn inziens te ver doorgeschoten.
    De mensen die nog niet door hadden dat ze met internetshoppen goedkoper uit zijn als fysiekshoppen weten ze nu beter. Daarnaast het gemak van thuisbezorgen in het corona tijd meer iets structureels dan tijdelijk.
    Dat de winkellandschap op de schop gaat is 1 ding wat zeker is. Voor mij is het nog een teveel abracadabra.
  4. forum rang 5 QueSera 18 maart 2021 10:57
    quote:

    Samui1207 schreef op 18 maart 2021 10:25:

    De onzekerheid over de oplopende rente en aanhoudende lockdown heb ik besloten om maar eens een short positie in dit aandeel te nemen. De vastgoed is in mijn inziens te ver doorgeschoten.
    De mensen die nog niet door hadden dat ze met internetshoppen goedkoper uit zijn als fysiekshoppen weten ze nu beter. Daarnaast het gemak van thuisbezorgen in het corona tijd meer iets structureels dan tijdelijk.
    Dat de winkellandschap op de schop gaat is 1 ding wat zeker is. Voor mij is het nog een teveel abracadabra.

    Ja. Wie weet. Niemand van ons heeft een glazen bol.
    Mij persoonlijk lijkt het een uitermate riskante gok gezien:
    - het voorjaar eraan komt
    - de mensen voor maanden verplicht opgehokt thuis hebben gezeten
    - de vaccins worden uitgerold
    - veel mensen erg veel geld over hebben gehouden die ze nu in hun zakken brand (als ze het in elk geval niet verspeeld hebben op de beurs met shortposities op Unibail :))
    - Unibail grote posities heeft in de VS, waar de mensen van Uncle Joe binnenkort zo maar 1.600 US dollar krijgen overgemaakt p.p.
    - het schuldenprobleem van URW zal wegsmelten op het moment dat de waarderingen van het vastgoed de omgekeerde beweging weer omhoog maakt, wat logisch is als de bezoekersaantallen weer gaan toenemen. Het hoeft niet eens terug te komen naar het oude niveau. Zelfs met minder huur en lagere winstgevendheid kun je op de huidige koersen nog prachtige rendementen halen.
  5. forum rang 7 bezinteergebelegt 18 maart 2021 10:59
    quote:

    Eagle1959 schreef op 18 maart 2021 10:43:

    Heb mijn posities weer wat vergroot in Unibail. Al die call posities in dec van Niels kan maar 1 ding betekenen. Op Prosus toch wat nipte winst, helft verkocht. En aandelen gekocht in Basic fit, lijkt me toch wel een aandeel dat in de euforie meegaat als alles weer opengaat.
    Vergroot mijn positie niet meer maar blijf wel zitten. Zit inmiddels met dec 2022 calls. Kan me ook niet voorstellen dat URW tegen die tijd niet fors hoger staat.

    Ook zeker gezien de acties van Niel.

    En ondanks het mega saaie koersverloop, zeker als je de de dag van eergisteren ziet, ziet het er toch naar uit dat we op weg zijn naar een hoger weekslot.

    Vorig weekslot was meen ik 70,80 oid. Dan staan we nu 2% hoger. Houden we dat beet de rest vd week dan hoor je mij niet klagen.

    Verder lijkt het me w88 op het open stellen vd wereld. Dat zal de komende maanden toch wel langzaam maar zeker gestalte gaan krijgen.

    Maar vandaag verw8 ik weinig actie meer.
  6. forum rang 7 HCohen 18 maart 2021 11:03
    quote:

    Samui1207 schreef op 18 maart 2021 10:25:

    De onzekerheid over de oplopende rente en aanhoudende lockdown heb ik besloten om maar eens een short positie in dit aandeel te nemen. De vastgoed is in mijn inziens te ver doorgeschoten.
    De mensen die nog niet door hadden dat ze met internetshoppen goedkoper uit zijn als fysiekshoppen weten ze nu beter. Daarnaast het gemak van thuisbezorgen in het corona tijd meer iets structureels dan tijdelijk.
    Dat de winkellandschap op de schop gaat is 1 ding wat zeker is. Voor mij is het nog een teveel abracadabra.

    E-shoppen heeft zeker zijn plek afgedwongen op de markt.
    Echter;
    - winkelen/ consumeren is een emotionele ervaring(geld in minder of meerdere mate per productgroep). Het bewijs ligt op straat; bij einde lockdowns zag het zwart van de mensen in winkelstraten zoals in de goede oude tijd. Bepaalde dingen doet een mens nu eenmaal graag fysiek, dit los van gewoontevorming en gewenning. Een dagje winkelen heeft niet alleen de afname van een product tot doel maar heeft ook een sociaal-emotionele rol!;
    - grote internetwinkels spelen niet met dezelfde regels, dit fiscaal gezien en daarnaast plegen ze roofbouw op werknemersmarkt (globaal, werknemercompensatie, sociale premies). De reactie om dat speelveld gelijk te trekken is reeds gestart en zal worden doorgezet waarmee de concurrentiepositie van fysieke winkels weer wat wordt verstrekt;
    - het moderne fysieke geintergreerde winkelconcept(expo-winkels enz.) zal marktdeel terugpakken of /en vasthouden;
    - hoe beter de locatie hoe makkelijker om fysiek bezoek te trekken(winkels met restauratie, welzijn etc). URW heeft wat dat aangaat een zeer mooie portefeuille(enkele Westfield malls daargelaten).

    Ik wens u succes met uw short-positie maar blijf zelfverzekerd long.
    Als we kijken naar kerngegevens en hoe deze hebben standgehouden in een periode van twijfel en wantrouwen(armacheddon winkelvastgoed) plus tijdens deze pandemie(NIY, NAV etc)

    Het resterende winkelvastgoed na re-equilibratie zal m.i. nog gouden tijden tegemoet gaan.
  7. forum rang 6 Eagle1959 18 maart 2021 11:05
    Las in het FD een stuk over beëindiging lockdown in Israel, dat geeft economisch een enorme boost. En ook in VS hebben ze de groei meer dan 3% naar boven bijgesteld voor dit jaar. Oplopende rente is inderdaad wel een probleem, maar weet niet of dit URW echt gaat raken. En inflatie zal ook huurverhogingen betekenen en duurdere activa. URW is niet meer het buitenkansje wat het was, maar er is nu ook meer zekerheid en nog steeds een 20 - 40% hogere koerspotentie binnen een jaar.
  8. forum rang 5 QueSera 18 maart 2021 11:15
    quote:

    bezinteergebelegt schreef op 18 maart 2021 10:59:

    [...]

    Vergroot mijn positie niet meer maar blijf wel zitten. Zit inmiddels met dec 2022 calls. Kan me ook niet voorstellen dat URW tegen die tijd niet fors hoger staat.

    Ook zeker gezien de acties van Niel.

    En ondanks het mega saaie koersverloop, zeker als je de de dag van eergisteren ziet, ziet het er toch naar uit dat we op weg zijn naar een hoger weekslot.

    Vorig weekslot was meen ik 70,80 oid. Dan staan we nu 2% hoger. Houden we dat beet de rest vd week dan hoor je mij niet klagen.

    Verder lijkt het me w88 op het open stellen vd wereld. Dat zal de komende maanden toch wel langzaam maar zeker gestalte gaan krijgen.

    Maar vandaag verw8 ik weinig actie meer.
    Ik had in januari mijn aandelen verkocht wegens koude voeten door die alsmaar aanhoudende lockdowns. Mijn geschreven put-opties heb ik gehouden. Na de cijfers q4 en vooral de investors call was ik erg gerust gesteld en ben weer begonnen met langzaam opbouwen. Ik zit nu weer op de helft van mijn oude positie. Ik wil nog wel iets bijkopen, maar niet meer terug naar de omvang van mijn oude positie omdat die met het uitmiddelen op weg naar beneden eigenlijk te groot was geworden, vooral nadat de koersen weer waren gestegen.

    Ik verwacht dat de markt nog een keer een schrikreactie geeft na de publicatie van de q1 cijfers. Die zullen nog niet best zijn want veel was dicht. Ik sta dan klaar om dan nog een keer toe te slaan.
    Overigens heb ik mijn eerste 2 geschreven putopties teruggekocht. Ik had ze geschreven in november met strike 50 voor juni 21. De premie was 11 euro per optie. Ik heb ze een week geleden voor 1 euro terug gekocht. Ik heb nog 2 opties voor september, strike 55 en 2 opties voor december strike 60.
  9. forum rang 7 HCohen 18 maart 2021 11:51
    Een marge van 26% voordat het fonds in de problemen zou kunnen komen(afwaarderingsruimte, LTV/ bankconvenanten).
    Een NIY van 4.5%, een disagio van ongeveer 55% over/ na een jaar met 9 maanden Corona-ellende en bij een rente- en inflatie-stand die te verwaarlozen zijn.
    Dit met een perspectief van sterk herstel(al is er vertraging op vaccinatie-vlak).

    Ik heb mijn positie URW (en ander og-winkelvastgoed) sinds vorige maand flink verhoogd.

    Iedereen succes met jullie posities en keuzes..
  10. forum rang 7 HCohen 18 maart 2021 12:20
    Zoals bekend is de NL markt slechts een klein onderdeel van portefeuille URW, maar deze overwegingen spelen niet alleen in NL, lijkt mij zo.

    Winkeliers hopen op snelle formatie: 'werk aan de winkel'
    Gepubliceerd op 18 maart 2021 11:22 | Views: 398

    Artikel
    Reacties (1)
    DEN HAAG (ANP) - De winkeliers hopen op een snelle formatie waarbij oog is voor de sector omdat er werk aan de winkel is. Dat zeggen brancheorganisaties Raad Nederlandse Detailhandel (RND) en INretail. Volgens de RND moet het consumentenvertrouwen snel worden verbeterd zodat klanten weer meer geld gaan uitgeven. Daarnaast moet de overheid de regie gaat nemen bij de transformatie van de binnensteden.

    Het consumentenvertrouwen zou volgens directeur Eus Peters van de RND kunnen worden verbeterd door snel een "nationaal herstelplan" op te zetten, waar minister-president en VVD-lijsttrekker Mark Rutte eerder voor pleitte. "Dat zou consumenten zekerheid geven over hun eigen financiële situatie voor de komende jaren, waardoor ze weer geld gaan uitgeven", aldus Peters. Volgens ABN AMRO is vorig jaar door Nederlanders 37 miljard euro extra gespaard door de coronacrisis


    Peters zegt dat winkeliers mede doordat consumenten meer via internet winkelen op dit moment te veel oppervlak hebben. Die ruimte kan volgens hem ook gebruikt worden voor woningen(lager segment winkelvastgoed). "We moeten met elkaar keuzes maken hoe Nederland ingericht moet worden en daar.bij is centrale regie noodzakelijk."

    INretail vindt het belangrijk dat er bij de formatie oog is voor de problemen in de sector. Door de coronacrisis is er "gigantische schade geleden en er moet overheidsbeleid komen zodat de sector kan herstellen en weer vitaal wordt", aldus een woordvoerder.

    Volgens de branchevereniging zit er "enorme sociale waarde" in goed functionerende winkelgebieden. Winkels zijn meer dan een plek om spulletjes te kopen, vindt INretail. "Ze geven ook sfeer aan een centrum en het is een ontmoetingsruimte. Voor sommige ouderen is dat het enige sociale contact dat ze op een dag hebben."
  11. forum rang 7 bezinteergebelegt 18 maart 2021 12:21
    Zo te zien ook een sectordingetje, WH, Eurocommercial staan vandaag ook bij het afval.

    En al aangegeven, de maand maart is so far meer dan prima voor vastgoed. Blijft soms jammer dat het onder die mega minimale en hilarische omzetjes zo wordt teruggezet.

    Eergisteren toch nog 75 plus gezien.

    Da's alweer bijna 4 euro geleden.

  12. forum rang 7 HCohen 18 maart 2021 12:34
    In de tussentijd in de US volgens CNBC's Jim Cramer (lijkt me relevant)

    High-end retail stocks are showing signs of more upside, Jim Cramer says
    PUBLISHED TUE, MAR 16 20216:54 PM EDT
    Tyler Clifford
    KEY POINTS
    The latest round of stimulus spending from Congress could be a big boost for various high-end retailers, CNBC’s Jim Cramer said.
    Chart action suggests Capri Holdings, Tapestry, LVMH and Nordstrom may all have more upside, he said, citing research from technician Bob Lang.
    Retail stocks have been trading higher as optimism grows about the U.S. economy reopening from coronavirus restrictions.

    High-end retail stocks have made strong gains in recent months, and recent trading activity could be signaling more upside on the horizon, CNBC’s Jim Cramer said Tuesday.

    “The non-essential high-end retailers have already run, but the charts, as interpreted by Bob Lang, suggest that Capri Holdings, Tapestry, LVMH and Nordstrom could all have more upside here thanks, yes, to the stimulus checks,” the “Mad Money” host said.

    Lang, the founder of ExplosiveOptions.net and a contributor to TheStreet.com, is a trusted technician that Cramer relies on to get a read on the state of the market.

    Cramer noted last year was the biggest period of retail failures in history, as coronavirus lockdowns and restrictions put a dent in the brick-and-mortar retail landscape.

    As the U.S. carries out its Covid-19 vaccination campaign and guides closer to a full economic reopening, those businesses that outlasted the damage could be in a position to benefit from another round of relief spending that includes a third distribution of direct payments to most Americans.

    “This whole group was running out of gas a couple weeks ago, then Congress agreed to pump $2 trillion in [the economy] and now they’re looking at another leg higher,” Cramer said.

    Capri Holdings

    Parent company of Versace, Jimmy Choo and Michael Kors
    Stock is up 38.4% in past three months, outgaining 7.65% run in the S&P 500
    Chaikin Money Flow, a measure of buying and selling pressure, is high
    Relative strength index, a momentum indicator, suggests stock is in overbought territory
    “Lang thinks this is the kind of stock that gets overbought, but instead of being fearful he says it stays overbought,” Cramer said, “meaning he sees that it could revisit the old highs.”

    Tapestry

    Parent of Coach, Kate Spade and Stuart Weitzman
    Stock is up 51% in past three months and within dollars of its 52-week high
    Moving average convergence divergence (MACD), a trend momentum indicator, recently made a bullish crossover
    Chaikin Money flow is strong
    “When the stock pulled back to its 50-day moving average back in January, that was your chance [to buy it] ... Lang thinks Tapestry’s a quiet leader with more room to run,” Cramer said. “He’s more bullish on Tapestry than I am.”

    LVMH

    Parent of Louis Vuitton, Hennessy and Christian Dior
    Stock is up 8.25% in past three months and within reach of its recent high
    Has spent months trading sideways, creating a coiled spring situation that tends to lead to an uptrend
    MACD made a bullish crossover, institutional investors are buying
    “Lang’s betting the big boys are not done” buying the stock, Cramer said.

    Nordstrom

    Stock is up 45% in past three months
    The 50-day simple moving average crossed over the 200-day moving average in December, a bullish signal
    The bullish crossover is known as a “golden cross”
    “Lang points out that the MACD is flashing a buy signal right now, and it doesn’t hurt that the last quarter came in spectacularly better than expected,” Cramer said. “Lang’s betting it could make a run at its 2018 peak, up about 50% from here.”
6.809 Posts
Pagina: «« 1 ... 113 114 115 116 117 ... 341 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Unibail-Rodamco-Westfield keert weer dividend uit

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links