Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Draagvlak blijft goed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 4
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

121 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 15 maart 2021 07:58
    Kijkt u eens naar de daling in Bank Nifty en de reden waarom. Communistic Debt World Banks zullen minimaal hetzelfde probleem hebben en die hebben vooral in Europa magere ratio's. Emissie's zijn daar hard nodig met een gelijke India Banking Problem. Japan kijkt omzich heen, we leven op een eiland, ok steeds minder bewoners op ons eiland, maar we krijgen gratis geld, dus wij zijn de TOP en de rest van Azie is de FLOP. Maar in de rest van Azie (Inclusief China en India) daar wonen best wel wat mensen. De Floppers zullen de Toppers meenemen naar de Floppers. Maar eerst Europa en Amerika. Die leven in hun eigen bubbel.
  2. forum rang 6 ttroo 15 maart 2021 09:29
    ABN doet te weinig aan maatregelen. Althans het OM. Maar wat wil je met al die trillions aan dollars en andere valuta. Denken we nu echt dat dit geen fraudes gaat veroorzaken en denken we nu echt dat we alles kunnen zien.

    Beurzen zijn weer groen gaan noteren. Tja. We kunnen niet anders meer. Bitcoin. Digitaal geld wat steeds duurder wordt, aandelen wat steeds duurder wordt, het onderhouden van leven wat steeds duurder wordt, maar geen inflatie. Inflatie kijkt schijnbaar naar andere parameters.

    Akzo kan die de 92 euro grens vasthouden. Voorlopig wel. Zakken betekent 90 en 88 euro.
    Mittal is onderweg naar een (tijdelijke) top. Mooie uptrend daar. ASML gaat niet meer snel, ondanks dat ze hun eigen aandelen inkoopprogramma aan het uitroken zijn.

    Galapagos. Waar gaan ze heen? Eerst de 60 testen om toch naar de 80 te gaan. Shell is net als Mittal op weg naar een tijdelijke top. DMS lijkt de top gemaakt te hebben. Die 141 moet het houden, anders 140 139 138 en op 137 landen.
  3. [verwijderd] 15 maart 2021 10:41
    Je kan echt niks meer waarderen tegen over geld. Nog kleine reserve geld liggen. Voor nood. Wasmachine kapot of iets dergelijks. 90 procent of meer is weg. Alles in vaste assets. Real dingen. Alles wat je kan vastpakken. Stukkies grond hier kopen kan ook nog. Een bunder of wat. Bouwland. Appartement kost 30000 zoiets. Mooie in centrum nieuw 60000. 3 kamers. Lastig.
  4. forum rang 6 ttroo 15 maart 2021 11:21
    Akzo en DSM hebben stuivertje gewisseld met wie breekt zijn steun. Het is nu Akzo die de steun op 92 aan het breken is terwijl DSM net boven de 141 staat. De ene staat (OM) valt de andere staat aan (ABN). Verder is het aanmodderen. Na een mooie groene opening staan we weer stil. De kracht is zwak. Maar zolang de Amerikaanse futures groen laten zien, zullen we groen blijven handhaven. Vuurwerk gevraagd.
  5. [verwijderd] 15 maart 2021 11:50
    quote:

    fred optie schreef op 15 maart 2021 10:41:

    Je kan echt niks meer waarderen tegen over geld. Nog kleine reserve geld liggen. Voor nood. Wasmachine kapot of iets dergelijks. 90 procent of meer is weg. Alles in vaste assets. Real dingen. Alles wat je kan vastpakken. Stukkies grond hier kopen kan ook nog. Een bunder of wat. Bouwland. Appartement kost 30000 zoiets. Mooie in centrum nieuw 60000. 3 kamers. Lastig.
    luxe probleem
  6. forum rang 9 Calimero 15 maart 2021 12:56
    quote:

    Silk schreef op 15 maart 2021 12:51:

    Jij bent toch ook een roeptoeter! ;)
    :)

    iemand die er lustig en druk op los praat met de bedoeling anderen te overtreffen, zonder al te zeer te worden geremd door vakkennis, waarbij de kwaliteit van de mededelingen ondergeschikt is aan het volume
121 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links