Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Plug Power OTC:PLUG.Q, US72919P2020

  • 2,585 23 apr 2024 22:00
  • +0,095 (+3,82%) Dagrange 2,530 - 2,740
  • 33.556.452 Gem. (3M) 38,1M

Forum Plug Power Inc geopend

4.436 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 222 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 maart 2021 15:44
    quote:

    pacman schreef op 10 maart 2021 15:29:

    laat jullie nu geen zand in de ogen stroeien door de zgn Analisten, dit is het 2e Tesla aan het worden alleen 5x beter, Plug staat pas in de kinderschoenen vwb marktaandeel en de Waterstof acceptatie maar die "maat" word wel met de maand groter...
    Met Tesla gaat het heel slecht aflopen, dus dit verhaal klopt aardig, maar dan 5x slechter.
  2. [verwijderd] 10 maart 2021 16:05
    quote:

    pacman schreef op 10 maart 2021 15:29:

    laat jullie nu geen zand in de ogen stroeien door de zgn Analisten, dit is het 2e Tesla aan het worden alleen 5x beter, Plug staat pas in de kinderschoenen vwb marktaandeel en de Waterstof acceptatie maar die "maat" word wel met de maand groter...
    Zo optimistisch ja?
  3. [verwijderd] 10 maart 2021 16:21
    quote:

    Michael Night schreef op 10 maart 2021 16:05:

    [...]

    Zo optimistisch ja?
    zekers, je ziet toch wel wat er in de Wereld gaand eis vwb Energie-transitie, op elektrisch vlak gaan we het NOOIT halen, en als je het alleen vd Auto moet hebben qua "transitie" ben je een arme jonge wb Overheid (ze zien dit nu ook in ) dus zetten die nu vol in op Hydrogen in ALLE industrieen, dus op het eind is de Auto nog maar een niche markt wb transitie en zal ook doven ....
  4. KK_L 10 maart 2021 17:11
    Koning auto is op de retour. In veel steden (Amst, Parijs, ...) is er een uitdoofscenario van auto's. Icm files verschuift transport naar (electrische) fietsen, deelsteps, public transport en thuiswerk. Dat waterstof sneller te tanken valt dan een electrische wagen opladen is in de steden helemaal geen argument op de verschuiving daar. Op het platteland is het nog iets anders. Daar gaan we naar uber-wagens die geen prive bezit meer gaan zijn.
    Alle huidige wagens electrisch maken is onmogelijk: er zijn te weinig grondstoffen om batterijen te maken voor alle huidige bestaande auto's. Dus zullen er heel wat tussenstappen bestaan: o.a. synthetische brandstoffen (groen/grijs).
    Omwille van de beperkte hoeveelheid grondstoffen voor batterijen denk ik dat er wel plaats is voor waterstof als energie storage, maar ik heb 2 bedenkingen: wat met het weglekken uit opslag (= rendementsverlies). Waterstof is zeer licht en moeilijk op te slaan. En ook het explosiegevaar: wil jij waterstof uit je zonnepanelen opslaan in je huis? Weet hier iemand iets over probleem van weglekken en explosiegevaar? Ik heb daar nog nergens een antwoord op gevonden.
  5. forum rang 6 de schaatser 10 maart 2021 18:32
    Mensen die in de stad wonen hebben geen idee, wat de auto betekend voor de plattelander.
    Ammoniak is de vloeistof om waterstof veilig te vervoeren.
    Doe nu niet direct allerlei aannames, zonder dat je er echt iets van weet.
    Zo komen ook die onzalige gedachtes om kernenergie weer bespreekbaar te maken.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 10 maart 2021 19:41
    quote:

    de schaatser schreef op 10 maart 2021 18:32:

    Mensen die in de stad wonen hebben geen idee, wat de auto betekend voor de plattelander.
    Ammoniak is de vloeistof om waterstof veilig te vervoeren.
    Doe nu niet direct allerlei aannames, zonder dat je er echt iets van weet.
    Zo komen ook die onzalige gedachtes om kernenergie weer bespreekbaar te maken.
    Ik herinner mij talloze protesten tegen ammoniakvervoer per trein.

    In de USA zijn talloze ongelukken gebeurt met ammoniak vervoer.
  7. [verwijderd] 11 maart 2021 07:12
    quote:

    'Belegger' schreef op 10 maart 2021 14:24:

    [...]NL0010558797

    Een ticker kan handig zijn om snel te zoeken, maar als je het precies wil weten kun je beter ISIN gebruiken. Zo wordt het waterstof ETF met dezelfde ISIN op verschillende markten en valuta aangeboden met verschillende tickers, om maar een voorbeeldje te noemen.
    Bedankt Belegger, interessant, dat wist ik ook al niet :-).
  8. [verwijderd] 11 maart 2021 07:29
    quote:

    KK_L schreef op 10 maart 2021 14:05:

    Dag Carlinhoske,
    www.google.com/finance/quote/OCI:AMS

    Hoe zie je dat er een trendomkeer zou zijn?
    Als je de curve wat uitzoomt (1 maand) zitten we toch nog in een dalende trend? Ik zou ook wat van mijn verliezen willen goed maken door in te stappen, maar ik twijfel: dat de volledige Nasdaq de ene dag 3% zakt en dan de volgende dag 3% stijgt stemt me wel ongerust. Zou er geen algemene correctie komen zoals de Buffet-indicator voorspelt?
    Dag KK_L, hoe zié je dat? Wel, dat zie je niet, dat kan je niet voorspellen. Zou wel fijn zijn als dat kon :-). Je kan wel een gevoel of een indruk hebben natuurlijk. Door veel te lezen, Nederlandstalige pers, Engelstalige pers, de futures volgen ... er zijn ongetwijfeld nog veel andere manieren. Zeker zal niemand het nooit zijn maar het gaat erom dat je moet trachten zo zeker mogelijk te zijn.
    Voorspelt die 'Buffet-indicator' een algemene correctie, is dat zo? Wist ik niet.
    Ik merk vanmorgen wel dat de futures al goed in het groen staan. Gisteren bij opening terug ingestapt in Gevo en Plug met kleine aankopen. Ik blijf voor de rest vooral veilig met ABInbev (toch al +12% op een paar weken, Kinepolis (+7%) en voor de rest nog steeds Ageas en KBC.
    Ik heb het gevoel hier in het forum dat iedereen enkel in groene tech zit of toch zeker enkel in niet-Belgische aandelen, klopt dat?
    In elk geval een trendomkeer, komt die er? Geen idee. Kans is zeker reëel en als die er komt zullen de winsten groot zijn. Plug komt van 75 he ... Gevo komt van 15 ... die kunnen daar in een mum van tijd terug staan. Nu goed, ik kies er nu voor om klein in te stappen. Als ik merk dat de boot toch verder zinkt stap ik weer uit.
    Dat het ooit helemaal goed komt met deze sector, daar twijfelt behalve de Onbeleefde Zageman Ridder en de VW-CEO niet veel volk meer aan. Je moet maar een krant openslaan of er is een waterstofproject opgestart ergens in de wereld. Of gewoon simpelweg ergens in ons eigen land. Er is een ontzettende switch aan de gang, zoveel is duidelijk. Boeiend om ermee bezig te zijn wat aandelen betreft en ook boeiend als mens, want dit gaat rechtsteeks onze planeet aan, onze kinderen enzoverder. Hopelijk kijken we binnen twintig jaar hoofdschuddend naar beelden van nu terug ... "Die reden toen nog met benzine, zie es wat een stank daar uit kwam, wat een vervuiling .." "Die koeriers van BPost en NL die reden met benzine om een onderbroek aan die persoon te leveren en een krant aan die andere klant, allemaal met benzine, wat een waanzin .." "Die kerncentrales draaiden nog altijd, kan je dat nu geloven, in ons eigen land, nog maar 20 jaar geleden??"
  9. [verwijderd] 11 maart 2021 11:09
    quote:

    pacman schreef op 11 maart 2021 09:59:

    Mooie post Carlinhoske.... vwb DZR "Ammoniak vervoer ongelukken".. hoeveel OLIE is er al op de hele Planeet weggelekt cq rampen met Olietankers nu nog steeds, enKernernergie te maf om er uberhaupt over te praten een tikkende Tijdbom voor ons nageslacht.
    Wat kernenergie betreft moet je anders nog maar es de Standaard lezen van vandaag met beelden van Fukushima en het verslag over de Franse kernproeven in hun kolonies ...
  10. [verwijderd] 11 maart 2021 11:28
    quote:

    Carlinhoske schreef op 11 maart 2021 11:09:

    [...]
    Wat kernenergie betreft moet je anders nog maar es de Standaard lezen van vandaag met beelden van Fukushima en het verslag over de Franse kernproeven in hun kolonies ...
    ik heb vorige week meen de belg1 Docu over Fuku gezien, al dat afgegraven zand en water die opgeslagen werden/worden in die bolle tanks na zuivering blijft het nog steeds radioactief nu ze geen plaats meer hebben denken ze erover na het maar terug te lozen in de Oceaan.... waar zijn we toch in hemelsnaam mee bezig, diegene die hier in het Kabinet begint over Kernenergie moesten direct de tanden uitvallen bedoel we kunnen rustig een tandje lager "produceren' we hoeven/moeten niet steeds Groeien, nogmaals voor die extra SENSOr in de auto of hem zogenaamd Autonoom laten rijden..come on zeg !!!
  11. [verwijderd] 11 maart 2021 18:28
    quote:

    de schaatser schreef op 11 maart 2021 17:48:

    Zo, ik ben er weer uit.
    Op 37 dollar zie je mij weer terug. inkoop 42 dollar was te veel. Weinig verdient, ik ben blij dat ik ze kwijt ben.
    Ik ben ingestapt aan 44-ish dus nu uitstappen is nog wat vroeg. Als de ommekeer zich doorzet de komende dagen en weken dan zitten er goede winsten aan te komen. Ik begrijp dat de Schaatser er niet gerust in is. Ik ook niet zo hoor ... de markt is erg woelig geweest de laatste weken en het kan best dat dat nog niet voorbij is. We hebben een week diepgroene dagen nodig om het vertrouwen helemaal terug te brengen.
  12. [verwijderd] 12 maart 2021 11:09
    quote:

    Zwollie schreef op 12 maart 2021 10:16:

    [...]

    Was wel te verwachten na 4 hele groene dagen.
    Heeft daar niet mee te maken, wel met de terug oplopende rentes. Staat aan 1.60 vanmorgen, zo hoog waren we nog niet geweest, dus laten we ons maar terug aan een pandoering verwachten straks.
4.436 Posts
Pagina: «« 1 ... 89 90 91 92 93 ... 222 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Een nieuwe kapitaalronde lijkt onvermijdelijk voor Plug Power

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links