Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,249 23 apr 2024 17:20
  • -0,001 (-0,20%) Dagrange 0,242 - 0,250
  • 26.320 Gem. (3M) 146,9K

Gaussin 2021

1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 85 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 maart 2021 22:25
    Gaussin heeft met Blyyd een distributeur afspraak. Blydd gaat de boer op en doet aan marktverkenning en exportactiviteiten. En ze hebben nu een exclusief partnership in Duitsland getekend met BHt. Zodra de levering van een 50tal elektrische wagens is bekrachtigd middels een formeel koopovereenkomst tussen Blyyd en BHt dan zal Gaussin dit kunnen verwachten middels een formeel inkoopbestelling van Blyyd (firm order). Pas dan zal Gaussin dit bekend maken. En een prognose met Blyyd als distributeur is meer dan uitstekend!

    Blyyd heeft van 2017 tot midden 2020 in totaal 46 stuks ATMs afgenomen (firm orders)
    Daar kwam in Juli 2020 een grote order van 150 stuks ATMs erbovenop! (firm order), zie halfjaarscijfers juni 2020
    Orderboek per 30 september 2020: 159 ATMs voor Blyyd.

    Gaussin heeft gisteren nieuwe vacatures vacant uitgezet, heeft een circa 1m€ investeringssubsidie toegewezen gekregen om een nieuwe productielijn op te zetten met oog op duurzaamheid, en gaat verder opschalen. Kijk naar een lange termijn en vooruitzichten.

  2. Piet1974 11 maart 2021 20:22
    @theo3 , hoop dat je mij met la Reina niet verward . En waarom dit aandeel niet bijhouden voor langere termijn?! Iedereen doet wat hij wilt natuurlijk maar bij mij gaan ze niet weg voor 40 à 50 euro en daar zie ze tegen eind 22 wel staan! (Hoop ik en vanaf er eindelijk eens een megacontract komt kan het heel snel gaan) succes iedereen
  3. symbol 11 maart 2021 22:41
    WATERSTOF BIJVULLENDE OPLOSSINGEN (HRS): HRS ontvangt een order van TOTAL voor een nieuwste generatie waterstoftankstation
    ACTUSNEWS • 03/11/2021 om 19:30 uur
    HRS ontvangt een order van TOTAL voor een ultramodern waterstoftankstation

    Champ-sur-Drac, 11 maart 2021 - HRS, Europees ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations, kondigt aan dat het een order heeft ontvangen van Total Marketing France, een dochteronderneming van Total, om een ??waterstoftankstation te leveren en te installeren. waterstof onder druk op de site van een van haar klanten.

    Dit station van 200 kg / dag, met een ontwerp dat specifiek is ontworpen om aan de behoeften van de teams van Total te voldoen, zal gelijktijdig alle soorten voertuigen tanken dankzij het dubbele druksysteem met hoge doorstroming (twee distributiedrukken: 350 en 700 bar). Het zal met name een uitgebreide waterstofopslagcapaciteit hebben van 190 kg en zal zo worden ontworpen dat het gemakkelijk kan worden gedemonteerd en vervoerd, om vervolgens snel weer op andere sites te worden geïnstalleerd, wat een primeur zal zijn in Europa.

    Het station zal binnen korte tijd, uiterlijk in juni 2021, worden opgeleverd en in gebruik genomen, dankzij de erkende efficiëntie van de industriële organisatie van HRS, die eens te meer haar unieke vermogen aantoont om snel in te spelen op de vraag uit de markt.

    Deze eerste samenwerking met Total is een volgende stap in de inzet van waterstofmobiliteit en een extra bijdrage aan de energietransitie.

    Hassen Rachedi, voorzitter en CEO van HRS, licht toe: “Deze nieuwe order van een van 's werelds toonaangevende energiebedrijven is een grote voldoening voor HRS. We zijn er trots op dat we er in slechts een paar maanden tijd in zijn geslaagd om een ??transporteerbaar station van de nieuwste generatie te ontwikkelen dat beantwoordt aan de specifieke kenmerken van het project van Total. Deze eerste samenwerking is veelbelovend met het oog op mogelijke gezamenlijke en ambitieuze waterstofprojecten.?

    Philippe Callejon, Director Mobility and New Energies bij Total Marketing France verklaart: “Als multi-energiebedrijf en leverancier van oplossingen voor mobiliteit is Total sinds 2002 een pionier in de ontwikkeling van waterstof als brandstof, met name in Duitsland. de ontwikkeling van het waterstofecosysteem, is het noodzakelijk om in gevangenschap levende vloten en adequate infrastructuur te combineren. Met deze transporteerbare HRS-oplossing met hoge capaciteit kan Total zijn klanten een innovatieve kant-en-klare tijdelijke verhuuroplossing bieden die snel kan worden ingezet, om tegemoet te komen aan hun experimentele operationele behoeften (busvloten, voertuigen voor het inzamelen van huisvuil, vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen). , enz.).?

    OVER HRS

    Hydrogen-Refueling-Solutions (HRS), voorheen TSM, opgericht in 2004, is een pionier op het gebied van waterstofmobiliteit. Als Europese ontwerper en fabrikant van waterstoftankstations, zet het bedrijf zich al meer dan 10 jaar in voor het koolstofarm maken van transport.

    Met unieke knowhow en ervaring heeft HRS een compleet assortiment waterstoftankstations ontwikkeld die bruikbaar zijn voor alle soorten brandstofcelvoertuigen en perfect geschikt zijn voor de behoeften van een snelgroeiende Europese markt. Op de locatie in Champ-sur-Drac beschikt HRS over een serieproductiecapaciteit waarmee tot 60 eenheden per jaar kunnen worden geassembleerd in een recordtijd van slechts 8 weken. Tijdens het boekjaar 2019-2020 realiseerde de Vennootschap een omzet van 2,6 M €. Op 31 december 2020 telde het bedrijf 34 medewerkers. ISIN-code: FR0014001PM5 - ezelsbruggetje: ALHRS

    Ongeveer TOTAL

    Totaal en waterstof

    Total is geïnteresseerd in de productie van koolstofarme waterstof - blauw of groen - geproduceerd met behulp van koolstofneutrale processen, op gasbasis met afvang en begraving van CO2, of op basis van intermitterende hernieuwbare elektriciteit. Sinds enkele jaren werkt de Groep aan de ontwikkeling van concrete use-cases, in het bijzonder voor het koolstofarm maken van industriële processen, alsook in mobiliteit en gas. Total is dus betrokken als industriële gebruiker, binnen zijn raffinaderijen, en als speler in zijn ontwikkeling als brandstof, met name in Duitsland met H2 Mobility. Total is ook actief lid van verschillende initiatieven en beroepsverenigingen die zich met waterstof bezighouden: de Hydrogen Council, Hydrogen Europe, de European Clean Hydrogen Alliance en France Hydrogen. Binnen de Gas, Renewables & Power-tak werd in juni 2020 een Business Unit opgericht die zich toelegt op hernieuwbare waterstof.

    BIJ? Over Total Marketing Frankrijk

    Total Marketing France is de dochteronderneming van Total die zich toelegt op de operationele activiteiten van de Groep op het vasteland van Frankrijk. De 6.600 medewerkers zijn verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk van 3.500 tankstations TOTAL, TOTAL
  4. [verwijderd] 12 maart 2021 13:38
    ja dat is ook mijn mening, hun marktwaarde is peanuts tov andere sectorgenoten en innovatieve bedrijven zoals tesla en dergelijke , we spreken hier amper over 250Miljoen euro aan marktwaarde, eens er goed verkocht wordt en er nog contracten en producten bijkomen is een paar Miljard beurswaarde nog niet veel ... dus gewoon bijhouden en go with the flow ! ik zit erin sinds 1,3 EUR en ben ook niet van plan voor 40 EUR uit te stappen, gewoon blijven zitten ...
  5. symbol 13 maart 2021 09:55
    Jean-Baptiste Djebbari, minister-afgevaardigde verantwoordelijk voor transport, bezoekt deze vrijdag binnen het bedrijf Gaussin en heeft een preview van het autonome ATM-waterstofvoertuig, dat op 23 maart zal worden gelanceerd.
    ATM Autonome, dat op 23 maart wordt gelanceerd, heeft drie grote e-commerce-operators in de Verenigde Staten gewonnen. Foto ER / Lionel VADAM

    Voor een mogelijke deelname aan de Dakar 2022 aan boord van 100% waterstofvrachtwagens, dompelde Jean-Baptiste Djebbari, minister-afgevaardigde verantwoordelijk voor transport, zich onder in het hart van Gaussins onderzoek en ontwikkeling, in Héricourt.
    Voertuig zonder chauffeur

    Als preview ontdekte hij ATM Autonome. Een voertuig uitgerust met een geautomatiseerde arm. "Dit autonome voertuig maakt logistieke optimalisatie en onbemand gebruik op grote platforms mogelijk", legt Christophe Gaussin, CEO uit. Dit product heeft al drie grote e-commerce-spelers in de Verenigde Staten gewonnen. De lancering is gepland voor 23 maart.

    Nog een nieuwigheid die aan de minister wordt gepresenteerd, het skateboard dat over een maand, op 27 april, zal worden onthuld. Het in Héricourt gevestigde bedrijf heeft een exclusieve licentieovereenkomst getekend met Magna, een specialist in mobiliteitstechnologieën, om de markt voor elektrische en waterstof-zware vrachtwagens te betreden. Het produceert, assembleert en verkoopt grote series chassis voor nieuwe superlichte vrachtwagens. Dit zou de opmars van fabrikanten naar schonere technologieën moeten versnellen.
    Geavanceerde technologie

    “De waterstofrevolutie, jij geloofde er vóór ons in. Het is opwindend ”, erkent Jean-Baptiste Djebbari, die een“ grote innovatie ”verwelkomt.

    Het bedrijf Gaussin verkreeg een enveloppe van € 800.000 als onderdeel van het herstelplan voor de modernisering van productiestromen. Een envelop waarmee het zijn technologische voorsprong kan behouden. Wat een lange weg sinds de oprichting van het bedrijf in 1958 door zijn vader, Henri Gaussin. Die had zich gespecialiseerd in het raamwerk voordat hij in 1972 de markt van de haventrailers ontdekte.
1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 85 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links