Ontvang nu dagelijks onze kooptips!
word abonnee
sluiten ✕
Meerdere restaurants verliezen 'halve Michelinster' wegens corona
Door
op dinsdag 9 maart 2021
Views: 4.023
Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate
Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!
Ik heb nog nooit ergens gegeten omdat een restaurant een michelin ster heeft. Hef maar op die flauwekul
Zakkenvuller schreef op 9 maart 2021 16:07 :
Ik heb nog nooit ergens gegeten omdat een restaurant een michelin ster heeft. Hef maar op die flauwekul
Jij kijkt natuurlijk alleen maar of een restaurant een grote gele "M" voor de deur heeft staan.
Als je niet weet waarover je praat, kun je maar beter zwijgen.
Jopie1962 schreef op 9 maart 2021 16:28 :
[...]
Jij kijkt natuurlijk alleen maar of een restaurant een grote gele "M" voor de deur heeft staan.
Michelin ster is In stand gehouden flauwe kul. Dure rommel, liflafjes eten en veel te veel betalen. Ga naar een eerlijk goed restaurant dat een bijzonderlijk eerlijke uitstraling heeft zonder achterlijke ster.
chogogo schreef op 9 maart 2021 17:09 :
[...]
Michelin ster is In stand gehouden flauwe kul. Dure rommel, liflafjes eten en veel te veel betalen. Ga naar een eerlijk goed restaurant dat een bijzonderlijk eerlijke uitstraling heeft zonder achterlijke ster.
Dus toch die M...
Als je er over nadenkt: een vieze, smerige bandenfabriek die louter met zeer giftige grondstoffen autobanen in elkaar draait heeft de naam gekoppeld aan een boekje waar volgens hun de beste restaurants zouden moeten zitten, de gedachte alleen al is banaal. Ga af op je eigen bevindingen en ervaringen, een bandenster is geen garantie voor lekker en goed eten, eerder exquise en extreem, denk aan de ratten, muizen, honden en vleermuizen hapjes in China die gewoon een gevaar vormen voor de wereldgezondheid ondanks hun exclusiviteit! Opgestijfd linnen, pleet zilver bestek, christal glas geslepen glazen, bediening met een hete aardappel in de keel? heeft niets meer met goed eten te maken, eerder uiterlijk vertoon en veel bla bla. Er zijn genoeg voorbeelden van restaurants waar van de ene op de andere dag de bandenster succesvol werd ingeleverd(oa Ron Blauw) Lager kosten plaatje, minder stress, betere kwaliteit gasten, meer ongedwongen sfeer, veel betere prijzen op de kaart, alles +/+ beter zonder bandenster. Ik heb een keer voorgesteld aan Le Garcon/Le Gerant om al die amuses die ze vooraf presenteren gewoon in een emmer te doen en die emmer naar een kleuterschool te brengen zodat de peuters het daar tegen de muren kunnen smeren en zodoende kunnen experimenteren met het kleurenspel en handigheid, het spul was voor mij namelijk niet weg te krijgen, de onderste laag leek op guppa guppa.
Wi, mijn vrouw en ik, maken er een feestje van door elk jaar, onze huwelijksdag, bij één sterrenrestaurant te eten. 24 jaar nu Tot nu toe is dat elk jaar een groot plezier geweest. En dan eten we ook nog vaak in goede restaurants, die vaak niet minder zijn dan de sterren restaurants. Prijsverschil en kwaliteit is verwaarloosbaar. Met sterren weet je als klant wel zeker dat het altijd prima is. Op naar het 25e jaar
chogogo schreef op 9 maart 2021 17:09 :
[...]
Michelin ster is In stand gehouden flauwe kul. Dure rommel, liflafjes eten en veel te veel betalen. Ga naar een eerlijk goed restaurant dat een bijzonderlijk eerlijke uitstraling heeft zonder achterlijke ster.
Dat is Sinterklaas ook en toch zijn er mensen die het leuk vinden. We moeten niet alles leuk vinden wat jij vindt. Gun anderen hun plezier.
Blanco rolling schreef op 9 maart 2021 18:39 :
Wi, mijn vrouw en ik, maken er een feestje van door elk jaar, onze huwelijksdag, bij één sterrenrestaurant te eten.
24 jaar nu
Tot nu toe is dat elk jaar een groot plezier geweest.
En dan eten we ook nog vaak in goede restaurants, die vaak niet minder zijn dan de sterren restaurants.
Prijsverschil en kwaliteit is verwaarloosbaar.
Met sterren weet je als klant wel zeker dat het altijd prima is.
Op naar het 25e jaar
En hoe bevalt Thuisbezorgd.nl?
Aantal posts per pagina:
20
50
100