Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,954 25 apr 2024 12:34
  • -0,066 (-1,64%) Dagrange 3,950 - 4,036
  • 211.525 Gem. (3M) 1,4M

BAM maart 2021

1.832 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 92 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 9 maart 2021 11:20
    Chaudfontaine: de 530 arbeiders van het bedrijf Galère maakten zich zorgen na

    De firma Galère, actief in zowel de burgerlijke bouwkunde als de bouw, staat te koop. Iets om de 530 arbeiders ongerust te maken, ook al wil de directie geruststellend zijn.

    De Nederlandse bouwgigant Koninklijke BAM, aandeelhouder in vier bedrijven waaronder het bedrijf Galère de Chaudfontaine, heeft aangegeven van plan te zijn zijn activiteiten in België stop te zetten.

    “Galère, actief in zowel civiele techniek als bouw, is een gezond bedrijf. Het beschikt over kwalitatief hoogstaand personeel en de orderportefeuille is in ieder geval tot eind 2021 vol ”, onderstrepen de VCA en de FGTB dinsdag in een persbericht.

    In Chaudfontaine verraste de aankondiging van BAM iedereen. “De relaties tussen de arbeidersvertegenwoordigers en het lokale management zijn echter constructief. Het management deelt mee dat de activiteiten van Galère volgens plan worden voortgezet en dat de werkgelegenheid in dit stadium volledig is gegarandeerd. "

    Er zijn echter veel vragen. Gaan we de groep ontmantelen? Komt er een koper? Wat wordt de identiteit van deze koper? Het Nederlandse hoofd van de groep zwijgt voorlopig in alle talen, hetgeen tot spijt van het CSC Bâtiment, Industrie & Energie en de Centrale Generaal van de FGTB.

    Voor de FGTB en de CSC moet alles worden gedaan om de werkgelegenheid te behouden, de activiteit te behouden en te ontwikkelen. Daarom pleiten ze voor een zo lokaal mogelijk aandeelhouderschap, een besluitvormingscentrum dicht bij de arbeiders en enthousiast om deel te nemen aan de economische ontwikkeling van de regio. Het is ook belangrijk dat iedereen die investeert een sterk industrieel plan heeft, een toekomstvisie die de werkgelegenheid consolideert en bedrijvigheid ontwikkelt. Naast een nieuwe koper worden vandaag alle mogelijkheden geanalyseerd, inclusief de openstelling van kapitaal voor werknemers en de roep om openbare investeringen.

    De werknemersvertegenwoordigers wensen zo snel mogelijk een ontmoeting met de directie van Royal Bam om hun prioriteiten met betrekking tot de kopers te communiceren. "We willen geen aandeelhouder met bedoelingen van '' predatie '' of '' speculatie ''", dondert de CSC en de FGTB.
  2. tenore 9 maart 2021 12:21
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 9 maart 2021 11:22:

    www.lavenir.net/cnt/dmf20210309_01561...
    Tekst door google translate:

    De firma Galère, actief in zowel de burgerlijke bouwkunde als de bouw, staat te koop. Iets om de 530 arbeiders ongerust te maken, ook al wil de directie geruststellend zijn.

    De Nederlandse bouwgigant Koninklijke BAM, een aandeelhouder in vier bedrijven waaronder Galère de Chaudfontaine, heeft aangegeven zijn activiteiten in België te willen desinvesteren.

    “Galère, actief in zowel civiele techniek als bouw, is een gezond bedrijf. Het heeft een kwalitatief personeelsbestand en het orderboek is in ieder geval tot eind 2021 vol ”, benadrukten de SCC en de FGTB dinsdag in een persbericht.

    In Chaudfontaine verraste de aankondiging van BAM iedereen. “De relaties tussen de arbeidersvertegenwoordigers en het lokale management zijn echter constructief. Het management deelt mede dat de activiteiten van Galerius doorgaan zoals gepland en dat de werkgelegenheid in dit stadium volledig is gegarandeerd. "

    Er zijn echter veel vragen. Gaan we de groep ontmantelen? Komt er een koper? Wat wordt de identiteit van deze koper? Momenteel zwijgt het Nederlandse hoofd van de groep in alle talen, hetgeen tot spijt van het CSC Bâtiment, Industrie & Energie en het FGTB General Headquarters.

    Voor de FGTB en de CSC moet alles worden gedaan om de werkgelegenheid te behouden, de activiteit te behouden en te ontwikkelen. Daarom pleiten ze voor een zo lokaal mogelijk aandeelhouderschap, een besluitvormingscentrum dicht bij de arbeiders en enthousiast om deel te nemen aan de economische ontwikkeling van de regio. Het is ook belangrijk dat iedereen die investeert een sterk industrieel plan heeft, een toekomstvisie die de werkgelegenheid consolideert en bedrijvigheid ontwikkelt. Naast een nieuwe koper worden alle mogelijkheden geanalyseerd, inclusief het openstellen van kapitaal voor werknemers en het inschakelen van openbare investeringsmaatschappijen.

    De werknemersvertegenwoordigers wensen zo snel mogelijk een ontmoeting met de directie van Royal Bam om hun prioriteiten met betrekking tot de kopers te communiceren. "We willen geen aandeelhouder met bedoelingen van‘ predatie ’of speculatie’ ’," donderen de CSC en de FGTB.

1.832 Posts
Pagina: «« 1 ... 23 24 25 26 27 ... 92 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links