Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,246 17 apr 2024 17:15
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,246 - 0,258
  • 44.103 Gem. (3M) 146,5K

Gaussin 2021

1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 85 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. symbol 8 maart 2021 19:09
    METALLIANCE gekozen om deel te nemen aan de renovatie van de La Rhune-trein in Baskenland

    Als onderdeel van de vervanging van de metrische tandheugels, zal Metalliance de bouwwagons leveren

    METALLIANCE (EURONEXT ACCESS FR0010492181), een bedrijf gespecialiseerd in de studie en constructie van industriële apparatuur en mobiele voertuigen, kondigt aan dat het is geselecteerd als onderdeel van de aanbesteding voor de renovatie en rehabilitatie van het spoor en het rek van de beroemde toerist trein van La Rhune (Pyrénées-Atlantiques). Het bedrijf zal de bouwwagons leveren. TIM-Ingénierie, de projectmanager, zorgt voor de opvolging van deze verzinsels.

    METALLIANCE is verantwoordelijk voor de studie, fabricage en "reling" - dat wil zeggen de inbedrijfstelling - van de verschillende wagons: een dieplader voor het transport van spoorreparatiemateriaal, een wagenkraan voor het behandelen van materialen, een hopperwagen om de ballast de baan en een cabine voor het vervoer van werfpersoneel, die tevens dienst kan doen als evacuatiewagon voor passagiers.

    De Rhune-trein (foto Le Creusois / Pixabay)

    De 100ste verjaardag van de Train de la Rhune

    METALLIANCE lanceerde onmiddellijk het industriële proces om te reageren op deze bestelling, met als doel de bouwwagons vóór eind 2021 te leveren. Dit spoorwegmateriaal zal inderdaad de start mogelijk maken van de geplande renovatiewerken om in 2024 het honderdjarig bestaan ??te vieren. van de Train de la Rhune. Het departement Pyrénées-Atlantiques, dat het project financieel ondersteunt, is eigenaar van de metrische tandradspoorlijn. Het wordt beheerd door het Etablissement Public des Stations d'Altitudes (EPSA), dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse onderhoud van de installatie.

    Uitzicht vanaf de top van La Rhune (Screenshot)

    De Train de la Rhune is een van de meest populaire attracties in de regio. Dankzij het rek beklimt de verzameltrein de mythische top van Baskenland en brengt de passagiers in 35 minuten met de trein naar een hoogte van 905 meter midden in de natuur, met name omringd door wilde paarden, de Pottoks, en biedt aan de aankomst een adembenemend panorama van 360 graden, tussen land en zee.

    “Ons bedrijf is verheugd om deel te nemen aan de renovatie van de La Rhune-spoorlijn, een echt juweel van het erfgoed van de Baskische kust. Het bedrijf METALLIANCE, dat bekend staat om de uitvinder van de trein op luchtbanden, die vandaag de dag op zeer grote bouwplaatsen over de hele wereld aanwezig is, is trots op het scala aan technologieën en de knowhow van zijn teams, waardoor het ook kan ingrijpen op deze historische structuur ”, verklaart Jean-Claude COTHENET, Voorzitter en CEO van METALLIANCE.

    “We zijn verheugd om het geweldige project te zien dat we hebben opgestart om het eeuwfeest van La Rhune alle erkenning te geven die het verdient vooruitgang. Deze verzameltrein, een prestatie van zijn tijd, zal een tweede jeugd meemaken en zal blijven getuigen van menselijk vernuft en Franse knowhow op het gebied van spoorwegaangelegenheden. De inwoners en bezoekers van Baskenland zullen nog talrijker zijn om met geluk de schoonheid van de natuur en onze landschappen te aanschouwen ”, verklaart Jean-Jacques Lasserre, voorzitter van de Departementale Raad van Pyrénées-Atlantiques.
  2. wErnie 9 maart 2021 08:40
    quote:

    marinier schreef op 3 maart 2021 13:14:

    Allemaal leuk en aardig die positieve berichten op dit forum. De werkelijkheid is dat iedere stijging van de laatste maand de kop wordt ingedrukt. Zoals ook vandaag. Heel apart. Tevens gezakt van 11 naar 9 . Het aandeel mag niet verder omhoog. Ook niet bij een positieve beurs. Heel zorgelijk!!!
    If you can’t stand the heat, leave the kitchen Marinier en Theo.... niets dan negativiteit wanneer ik jullie hoor... onderbouwde mening is welkom hoor, maar ik zou liever ergens een apart draadje zien voor de bleiters...altijd dezelfden
  3. BorisK. 9 maart 2021 09:40
    Tja, dat klopt wat je zegt, voor een groot deel. Maar het forum is er ook om frustratie en teleurstelling te uiten en delen, evenals elkaar het hart onder de riem te steken, van meningen en verwachtingen te wisselen enz.
    Die posts waar je het over hebt zijn mss roep om geruststelling en relativerende opmerking van de andere forumleden. Één heeft het in mindere tijden nou eenmaal harder nodig dan de ander.
  4. [verwijderd] 9 maart 2021 14:19
    Dit is 1 van de berichten vandaag:

    BLYYD EXPORTS GAUSSIN ELECTRIC TRACTORS

    MARCH 9, 2021 REDACTIONBLYYD, GAUSSIN, ELECTRIC TRACTORS

    The Blyyd company, which distributes Gaussin electric tractors, is continuing to develop these products and has just started exporting with the signing of an exclusive partnership in Germany. The company BHT (Buger Hub-und Transportmittel) has been offering handling equipment since 1976. It will therefore be able to ensure strategic commercial development with a sales and service network of 38 dealerships throughout the country and a proven after-sales service. Signed since January 2021, this partnership aims at eventually selling around 50 machines on the German market. This represents a turnover of approximately 10 million Euros. Next step: to target other promising countries, such as England and Northern Europe, but also to accompany the market's evolution towards new technologies such as hydrogen

    bron: jdlgroupe.com/en/2021/03/09/blyyd-exp...
  5. symbol 9 maart 2021 14:34
    Het bedrijf Blyyd, dat elektrische tractoren van Gaussin distribueert, blijft deze producten ontwikkelen en is net begonnen met zijn exportactiviteiten met de ondertekening van een exclusief partnerschap in Duitsland. BHT (Buger Hub-und Transportmittel) biedt sinds 1976 handlingmaterieel aan. Het zal daarom in staat zijn om strategische commerciële ontwikkeling te verzekeren met een verkoop- en servicenetwerk van 38 dealers in het hele land en een bewezen after-sales service. Dit partnerschap, ondertekend in januari 2021, heeft als doel om uiteindelijk een vijftigtal machines op de Duitse markt te verkopen. Dat is ongeveer 10 miljoen euro omzet. Volgende stap: mik op andere veelbelovende landen, zoals Engeland en de landen van Noord-Europa, maar ondersteun ook de marktevolutie naar nieuwe technologieën zoals waterstof.
  6. Mos1955 9 maart 2021 15:12
    quote:

    kneut schreef op 9 maart 2021 11:40:

    Ik zit nog dik in mijn winst..maar ja ik was er ook vroeg bij
    Ik ben ongeveer gelijk met jou ingestapt. Was toen al even blij dat ie op 30 cent kwam te staan. Daarna dip naar 11 cent was minder. Maar ben toch blijven zitten. In dit geval geen verkeerde keuze :-)
  7. [verwijderd] 9 maart 2021 15:33
    quote:

    symbol schreef op 9 maart 2021 14:35:

    Oei je was me al voor , had niet ge-update, maar nu in het Nederlands dan ;)
    Maakt uiteindelijk voor mij niet uit wie eerder is....als het echt nieuws is dan is het nieuws als het goed is met dezelfde boodschap :)

    Sommige anderen schrijven iets zonder een bronvermelding....beter dus wel met bronvermelding
  8. jansQ 9 maart 2021 18:04
    quote:

    symbol schreef op 9 maart 2021 14:34:

    Het bedrijf Blyyd, dat elektrische tractoren van Gaussin distribueert, blijft deze producten ontwikkelen en is net begonnen met zijn exportactiviteiten met de ondertekening van een exclusief partnerschap in Duitsland. BHT (Buger Hub-und Transportmittel) biedt sinds 1976 handlingmaterieel aan. Het zal daarom in staat zijn om strategische commerciële ontwikkeling te verzekeren met een verkoop- en servicenetwerk van 38 dealers in het hele land en een bewezen after-sales service. Dit partnerschap, ondertekend in januari 2021, heeft als doel om uiteindelijk een vijftigtal machines op de Duitse markt te verkopen. Dat is ongeveer 10 miljoen euro omzet. Volgende stap: mik op andere veelbelovende landen, zoals Engeland en de landen van Noord-Europa, maar ondersteun ook de marktevolutie naar nieuwe technologieën zoals waterstof.
    Waarom staat er niets op de ste van Gaussin?
1.685 Posts
Pagina: «« 1 ... 24 25 26 27 28 ... 85 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links