Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Pullback voor tech

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 86
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

106 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. witte Tonnie 8 maart 2021 09:52
    quote:

    What Else ?! schreef op 8 maart 2021 09:31:

    In arren moede worden dan maar Financials gekocht..;)

    Toegevoegd:

    Zucht..!
    Mooie bedrijven joh. Zelf goedkoop geld lenen en woekerrentes berekenen aan particulier en bedrijf. En als het verkeerd gaat staat de belastingbetaler garant. Ik snap niet dat ze zo 'laag' staan ;-)
  2. forum rang 7 PietKeizer 8 maart 2021 10:00
    quote:

    LucaTonie schreef op 8 maart 2021 09:11:

    [...]

    Best knap dat je dit zowat onder elk artikel plaats op IEX! Wil je zo graag een hogere beurs. Ik denk dat iedereen gelijk naar je luistert....hahaha. Wat zielig zeg.
    zijn wij t voor de aardigheid ns roerend met elkaar eens, Luca.
  3. forum rang 6 ttroo 8 maart 2021 11:36
    Financials houden de beurzen hoog. Net als de grondstof aandelen. DAXie, CACie, IBEXie en Italia blijven niet overtuigend goed liggen. Weliswaar boven de opgaande trendlijn, die willen ze per se niet verlaten. Maar dat is het tot nu toe. Vergeleken met de openingen vanochtend zijn ze wel verder hersteld. En nu? Blijft de vraag. ING al 10.30 euro op armoedige ratio's. Maar ze zijn niet de enige financial met armoede ratio's en die blijven stijgen. Ze zitten duidelijk in een flinke bull periode. En dat gaat meteen onze laatste bull periode worden. Zodra het daar mis gaat en dat zal zeker gaan gebeuren dan kunnen we eindelijk de financiele crisis in. En dat is allemaal begonnen met ons zelf en met de Centrale Banken die ons wilden en moesten helpen. Het volk blijft het volk, meer in armoede dan rijker. Kortom u bent geholpen met een kluitje en het rietje in gestuurd. Veel plezier daar. Groeten van de Centrale Banken. Pfoe het gaat hard omhoog nu. Alhoewel vooral DAXie. We zijn weer terug hoe we vrijdag laat gesloten zijn. Achtbaan rit achter de rug. Ze komen te vaak en dat is meestal geen goed teken.
  4. forum rang 6 ttroo 8 maart 2021 12:25
    Financials blijven de kar trekken. VIXie doet het verrassend goed. Maar of ze dat gaan volhouden is de vraag. Amerika gaat open over vier uren en die gaat bepalen waar Europa definitief heen gaat. Lastig. Lastig. Het kan alle kanten op, waarbij ik meer down perspectief ziet dan up. Want DAXie ligt gewoon in de 1% dalings range. En dat is te doen. Ibexie future doet het wel goed, maar komt niet veel verder. Het moet gewoon verder omhoog. Jumps omhoog is noodzakelijk. Brent. Die $70 wordt ook interessant. Als ze daar over heen gaan en houden. Ik zie het eerder als tijdelijk eindstation. Het lijkt een mooi winstmoment te zijn. Die 10 jaars USA yield lijkt het ook lastiger te hebben, ondanks dat ze groen noteren. Hogere yields, eerst kwamen ze niet, nu komen ze overal vandaan en maken we ons weinig tot geen zorgen. Opvallend. Want met deze schulden hoeveelheden gaat het helaas veel pijn doen. En dit geld gaat naar hogere lucht toe en dus niet de economie in. Plus dat het de P&L's van bedrijven een stukje pijn gaat doen. U heeft het vast gelezen. UK winstbelasting omhoog in 2023 van 19% naar 25% en dat is ook een pijnlijk proces. US zit nog in de geld weggeef fase. Maar ook daar zullen en moeten ze iets gaan doen. Die $28 trillion staat er en groeit niet zo hard als het heelal, maar wel met de geld printer snelheid. Europese stieren zijn aan het rennen waarmee ze de rode Aziatische en Amerikaanse stieren compenseren. Interessante beursdag. Met als mogelijk resultaat een saaie beursdag. En dan wordt mogelijk morgen interessanter. Want die opgaande lijn blijft doorstijgen en dus blijven die de stieren achtervolgen.
  5. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 8 maart 2021 12:25
    quote:

    koekwous schreef op 8 maart 2021 09:52:

    [...]

    Mooie bedrijven joh. Zelf goedkoop geld lenen en woekerrentes berekenen aan particulier en bedrijf. En als het verkeerd gaat staat de belastingbetaler garant. Ik snap niet dat ze zo 'laag' staan ;-)
    Ab'tje he-le-maal mee ééns..!

    Maar dan staan de Bangsters straks óók nog eens vooraan Jasje/Dasje..

    Om het MKB, Horeca en 'Papa & Mama' Sportscholen..

    De Financiële Nekslag toe te dienen..

    Om nog maar te zwijgen over "de Witte-Was"..;))
106 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links