Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,868 18 apr 2024 17:35
  • -0,093 (-9,63%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 37.599.271 Gem. (3M) 6,9M

Pharming maart 2021

11.579 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 579 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 De amateur 4 maart 2021 09:24
    quote:

    Theo3 schreef op 4 maart 2021 09:21:

    We hebben niet de bedragen liggen die nodig zijn om bijvoorbeeld overnames te doen. In zo'n situatie zouden we aandelen moeten uitgeven.""

    Dit was toch de reden om naar de Nasdaq te gaan of ben ik nu gek?? om overnames te doen en nu hebben ze er geen geld voor.
    Nasdaq was voor meer exposure. Er is daar geen geld opgehaald. Ze hebben wel wat in kas maar bedrijf overnemen met iets wat aan het einde van de ontwikkeling zit heb je wel wat meer nodig dan 100miljoen. In dit geval zou een deal icm een emissie om het te betalen geen probleem zijn. Dan moet het wel op zeer korte termijn of direct gaan bijdragen aan de resultaten.
  2. Patience 4 maart 2021 09:24
    quote:

    Daexter schreef op 4 maart 2021 09:18:

    [...]

    Mee eens, aanvullend. Je bent pas een loser als je de tegenvallende winst van Pharming door wisselkoerseffecten niet hebt zien aankomen. De reden waarom Pharming week terug nog rond de euro noteerde. Er is wat enthousiasme ingevlogen door Petercam maar de dollarkoers is nog steeds ongunstig. Pas als de euro onder de $1,18 komt gaan we weer de goede kant op. Dit zegt niets over de operationele marge van Pharming, je bent dus een loser als je dat verschil niet snapt.


    hebben jullie er eens over na gedacht als de dollar alleen maar zwakker wordt wat dan? Dus ga niet alleen van het positieve uit zet ook eens het negatieve er tegen over en neem dan een beslissing om in te stappen of eruit te stappen.
  3. [verwijderd] 4 maart 2021 09:25

    1. Record kwartaalomzet van € 51 miljoen (ondanks valutaire tegenwind)
    1. Outlook 2021: "Aanhoudende groei van de inkomsten uit de verkoop van RUCONEST®"
    1. ...... En tja ......... dan dit mysterieuze zinnetje: "gedreven door een seizoensgebonden sterke vraag en enkele COVID-19-gerelateerde extra bestellingen door patiënten in het vierde kwartaal van 2020"

    Ik vermoed dat Pharming hier gewoon niet goed nagedacht heeft over de formulering. Maar die extra Covid bestellingen vragen toch om enige opheldering.

  4. forum rang 7 LL 4 maart 2021 09:25
    quote:

    Francobelge schreef op 4 maart 2021 09:22:

    Steengoede resultaten & winstmakend.

    Er zijn er vandaag niet zoveel die zo goed presteren.

    Maar voor de usual zuurpruimen zal het natuurlijk nooit goed genoeg zijn.

    De cijfers zijn redelijk maar stoor jij je als aandeelhouder niet dat leniolisib wederom is vertraagd?
  5. Emmen2019 4 maart 2021 09:26
    Jaarcijfers 2020 : Persoonlijk ben ik tevreden over de Omzet en de Winst , uiteraard zijn er zoals verwacht altijd Financiële tegenvallers , daar zal ik niet aan voorbij gaan. ik ga er van uit dat het verlies op het afdekken van valuta risico's dit jaar niet weer terug komt , dat is gebeurd via Staats Obligaties USA die ze nu helemaal verkocht hebben, verlies genomen en verder gaan.

    Mijn eigen strategie aangaande Pharming zal ik niet veranderen , deze ochtend net onder de 1,100 een blokje bijgekocht en dat zal ik blijven doen als de koers onder druk zou blijven staan, nu verkopen is voor mij geen optie.

    Wat betreft de Outlook : Tja eindelijk helderheid omtrent financiering bij een overname , daar kon de CEO niet langer om heen . de toekomst zal uitwijzen of het rendement gaat opleveren , de grote vraag is dan alleen wie gaat pharming overnemen of met wie willen ze gaan fuseren ???

    Fijne dag allemaal , Emmen2019 ( die de Koop Knop vast houd vandaag :-)
  6. forum rang 4 s.lin 4 maart 2021 09:27
    Renteverschillen bedreiging voor uptrend EUR/USD

    Welk scenario is het meest waarschijnlijk?
    Ons uitgangspunt blijft dat EUR/USD de komende kwartalen tot jaren zal stijgen. Naar we verwachten naar circa 1,40. Dit omdat de VS grote twin deficits behouden die grotendeels monetair gefinancierd worden. Dat wil zeggen: grote tekorten op de overheidsfinanciën en de lopende rekening die grotendeels gefinancierd worden met geld dat de Federal Reserve er bij creëert. In Europa creëert de ECB er ook veel geld bij, maar daar is geen sprake van een tekort op de lopende rekening en wordt het overheidstekort relatief kleiner gehouden.

    De mate waarin en hoe snel EUR/USD hierop zal stijgen, hangt sterk af van het verschil in rentes. Daarbij gaat het niet alleen om de nominale, maar ook om de reële rentes. De Amerikaanse economie wordt meer gestimuleerd dan die van Europa en bovendien zijn de Amerikanen een stuk sneller met vaccineren. Het gevolg hiervan is dat zowel de Amerikaanse nominale als de reële langetermijnrentes meer onder opwaartse druk staan dan die in Europa. In theorie helpt dit de dollar ten opzichte van de euro en kan de komende weken tot maanden eerst voor een daling van EUR/USD zorgen voordat de uptrend hervat wordt.

    www.icc-research.com/nl/verwachting-e...
11.579 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 579 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links