Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Novacyt PSE:ALNOV.FR, FR0010397232

  • 0,648 16 apr 2024 13:59
  • -0,013 (-1,97%) Dagrange 0,604 - 0,690
  • 377.032 Gem. (3M) 112,5K

Novacyt de volgende biotech raket!

70.269 Posts
Pagina: «« 1 ... 2746 2747 2748 2749 2750 ... 3514 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. fvmetelen 2 maart 2021 20:21
    quote:

    Cum infamia schreef op 2 maart 2021 20:08:

    [...]

    Al met al 1750 aan verdiend? Maar als de bank buiten mij om zou handelen... Tja. Maar ik zou zowiezo altijd zelf aan de knoppen willen zitten en het niet aan anderen overlaten.
    was een oude order, was ik vergeten, nou als ze morgen worden overgenomen ben ik zeer tevreden
  2. forum rang 5 Louis7 2 maart 2021 21:11
    2 maart 2021
    WHO: Nieuwe virusgevallen stijgen wereldwijd voor het eerst in weken.

    De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zei maandag in een briefing dat nieuwe gevallen van coronavirus voor het eerst in bijna twee maanden wereldwijd toenemen.

    WHO-functionarissen schreven de toename toe aan een combinatie van voortijdige heropeningsinspanningen en de circulatie van meer besmettelijke varianten van het virus.

    Lees verder op:

    translate.google.com/translate?sl=aut...
  3. Cum infamia 2 maart 2021 23:23
    Van het FDA vandaag:

    The agency issued an Emergency Use Authorization (EUA) to Quidel for its QuickVue At-Home COVID-19 Test for at-home use with a prescription. The Quidel QuickVue At-Home COVID-19 Test is an antigen test that detects proteins from SARS-CoV-2, the virus that causes COVID-19, from a nasal swab sample and gives a result in 10-15 minutes without needing to send a sample to a laboratory for analysis. The test is authorized for prescription at-home use with a self-collected nasal swab sample by people age 14 years and older or people age 8 years and older, when the nasal swab sample is collected by an adult, within the first six days of the onset of COVID-19 symptoms.

    Zou toch mooi zijn als wij (ook) nieuwe goedkeuringen voor Novacyt voorbij zouden zien komen.
  4. forum rang 5 Louis7 3 maart 2021 06:55
    Manaus-variant 'kan herinfectie veroorzaken bij tot 61% van de mensen die Covid hebben gehad'.
    2 maart 2021

    Tussen 25% en 61% van de mensen die eerder Covid hebben gehad, zijn vatbaar voor herinfectie met de zorgwekkende P1-variant, suggereert onderzoek uit de Braziliaanse stad Manaus.

    Een onderzoek naar de Braziliaanse variant P1 onder mensen die in Manaus woonden, vond een potentieel hoge mate van herinfectie en dat de variant tot twee keer zo overdraagbaar was als eerdere soorten in de stad.

    Lees verder op:

    translate.google.com/translate?sl=aut...

    uk.news.yahoo.com/manaus-variant-caus...
  5. forum rang 7 trab33 3 maart 2021 08:10
    wat ik weet is dat er hier echt heel weinig mensen authentiek en oprecht overkomen , de meesten verschuilen zich achter 1 of meerdere aliassen .
    Feit is dat je deze er zo uithaalt en dat ze altijd wel een mening over alles hebben maar weinig inhoudelijk posten .
    Maar langs de andere kant moet ik ook zeggen dat er hier heel wat waardevolle posters aanwezig zijn op dit forum en dat mag ook eens benadrukt worden want dat is echt zeldzaam op diverse fora.
  6. Popina 3 maart 2021 08:26
    quote:

    trab33 schreef op 3 maart 2021 08:10:

    wat ik weet is dat er hier echt heel weinig mensen authentiek en oprecht overkomen , de meesten verschuilen zich achter 1 of meerdere aliassen .
    Feit is dat je deze er zo uithaalt en dat ze altijd wel een mening over alles hebben maar weinig inhoudelijk posten .
    Maar langs de andere kant moet ik ook zeggen dat er hier heel wat waardevolle posters aanwezig zijn op dit forum en dat mag ook eens benadrukt worden want dat is echt zeldzaam op diverse fora.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 maart 2021 08:36
    Biden: eind mei genoeg vaccins voor alle volwassen Amerikanen
    Updated Gisteren, 23:23
    Gisteren, 22:58 in BUITENLAND

    WASHINGTON - Alle volwassen Amerikanen kunnen tegen eind mei zijn gevaccineerd tegen Covid-19, zegt president Joe Biden. Een eerdere prognose was juli. Volgens Biden is de vooruitgang mogelijk door fouten van de vorige regering te herstellen, onder meer door de distributie over het land te verbeteren.
  8. forum rang 7 trab33 3 maart 2021 09:14
    quote:

    Popina schreef op 3 maart 2021 08:27:

    Goedemorgen Bart, merk dat je ons allemaal welgezind bent, mooi zo! Wat vind je van de koersontwikkeling van Novacyt! Het bedrijf, de uitrol van haar producten?
    Wil graag van je horen! Ook de nieuwelingen hier!
    mijn mening over novacyt is er ééntje die warm en koud tegelijk blaast . Ben enorm gefascineerd door dit bedrijf en vooral door de manier waarop ze uit het niets dit kleine imperium wisten op te bouwen . Langs de éne kant hadden ze het geluk dat deze ziekte uitbrak maar langs de andere kant volle bewondering dat ze de knowhow in huis hadden om in een beginstadia van deze uitbraak zo snel met een accurate test op de markt te komen . Mijn persoonlijke band (namelijk dat novacyt mij in staat stelde om nooit meer financiële zorgen te hebben ) kan ik ondertussen nuchter en van op afstand bekijken .
    Een paar maanden geleden zat dit bedrijf op een roze wolk , volop afzet van pcr tests in Uk contract voor pakweg 250 miljoen en zicht op nog eens 750 miljoen + de aankondiging rond oktober van een accurate sneltest . Iets in mij zegt toch dat samen met het ontbreken van nieuws dit bedrijf ter plaatse getrappeld heeft en geen gebruik gemaakt heeft van de voorsprong die ze hadden . Uiteraard heb ik daar alle begrip voor want ze stonden op de rand van faillissement (bijna al met 2 benen ) en nu liep de cash zomaar binnen . Dat ze volop ingezet hebben op hun pcr tests met bijhorende marges en quasi zekere verkoop aan UK kun je hun uiteraard niet kwalijk nemen maar als belegger wil je toch vooruit kijken en dat perspectief bieden ze momenteel niet.
    Alles kan uiteraard snel veranderen als er binnen de paar weken een accurate sneltest komt maar feit is dat de marges en winst een pak lager gaan liggen en dan is het ook nog maar de vraag of ze al niet te laat zijn om een flink gedeelte van de markt in te palmen . Zelf denk ik dat ze gaan verder borduren met wat ze in huis hebben en van het momentum gebruik maken om toch zoveel mogelijk pcr tests aan de man te brengen en met deze centen overnames doen om hun toekomst te verzekeren ...Of dit enkel door middel van eigen cash of met een gedeelte emissie gaat zijn laat ik nog in het midden maar feit is dat op momente van een relatief grote overname novacyt een totaal ander bedrijf gaat zijn waar je andere kw 's op kan plakken maar daategenover staat dat de enorme omzetten ditto marges enorm zullen verwateren .
    Dan zijn er toch momenteel heel wat andere bedrijven zoals ik al eerder aangaf waar meer potentieel is en minder risico's
70.269 Posts
Pagina: «« 1 ... 2746 2747 2748 2749 2750 ... 3514 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links