Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.725 Posts
Pagina: «« 1 ... 2704 2705 2706 2707 2708 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 14:43
    Jong of oud, man of vrouw die radioactieve Donald omarmen, worden besmet. Of zijn van nature corrupt. Ik heb nog geen gevonden die 100 % pro Trump is die een beetje fatsoen heeft, Ze stelen of liegen of bedriegen. Het is gewoon niet te bevatten.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/gop-antifa/

    Brad Reed
    02 maart 2021
    20-jarige MAGA-wetmaker's anti-Antifa wetsvoorstel ging in vlammen op nadat hij 'uit de hand liep' tijdens vergadering

    Een 20-jarige Trump-minnende wetgever uit Montana zag zijn dromen om antifa aan te merken als een binnenlandse terreurgroep in vlammen opgaan nadat hij zich naar verluidt "misdragen" had tijdens een vergadering.

    The Daily Beast meldt dat de Montana staatsafgevaardigde Braxton Mitchell een resolutie indiende om antifa als een binnenlandse terreurorganisatie te bestempelen die aanvankelijk steun kreeg binnen de wetgevende macht van de staat.

    Republikeinen die Mitchell's resolutie aanvankelijk steunden, trokken echter abrupt hun steun in nadat hij tijdens een commissievergadering een rampzalige verdediging van zijn wetsvoorstel had geleverd.

    Tijdens de vergadering gaf Mitchell toe dat hij geen wetshandhavers had geraadpleegd voor het opstellen van zijn voorstel, en hij gaf vervolgens toe dat hij had gelogen over het feit dat het wetsvoorstel "tweepartijdig" zou zijn terwijl geen enkele Democraat het had ondertekend.

    "Hij heeft zich misdragen," zei de Republikeinse Rep. Larry Brewster tegen de Daily Beast. "Hij liep een beetje uit de hand in de commissie en ik denk dat de meeste mede-indieners zich toen hebben teruggetrokken. Ik vermoed dat de mede-indieners zich terugtrokken als een manier om hem te censureren."

    Mitchell is een alumnus van Turning Point USA, een jeugdgroep van jonge conservatieven die bekend staat om hun omarming van Trump en andere extreem-rechtse politici.
  2. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 17:59
    Link Engels.
    www.rawstory.com/wray-debunks-lie/

    Brad Reed
    02 maart 2021
    WATCH: FBI-directeur Wray ontkracht 'grote leugen' dat Trump-aanhangers niet achter rellen op Capitool zaten

    FBI-directeur Christopher Wray ontkrachtte dinsdag valse beweringen van bondgenoten van voormalig president Donald Trump dat Antifa-provocateurs echt achter de Capitoolrellen van 6 januari zaten.

    Tijdens zijn optreden voor de Senaat werd Wray door Sen. Dick Durbin (D-IL) gevraagd om commentaar te geven op wat hij omschreef als "de volgende grote leugen" over Trump-aanhangers die niet echt verantwoordelijk zouden zijn voor de rellen.

    Wray antwoordde dat het wel degelijk Trump-aanhangers waren die aan de rellen deelnamen -- en niemand anders.

    "Bij de aanval op het Capitool waren zeker gewelddadige extremisten betrokken," zei hij. "Er waren nogal wat gewelddadige extremisten... van wat wij milities zouden noemen. Dus we hebben een aantal die zichzelf identificeren met de Proud Boys of de Oath Keepers, dat soort dingen. We hebben ook een paar gevallen waarin we al individuen hebben geïdentificeerd die betrokken zijn bij crimineel gedrag en die we zouden plaatsen bij de raciaal gemotiveerde gewelddadige extremisten die pleiten voor wat je witte suprematie zou noemen."

    Durbin vroeg Wray vervolgens of er enig bewijs was dat de aanslag was georkestreerd door "valse" Trump-aanhangers.

    "We hebben daar geen bewijs van gezien", antwoordde hij.

    Bekijk de video hieronder.
  3. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 18:29
    Link Engels.
    www.rawstory.com/biden-infrastructure/

    Sky Palma
    02 maart 2021
    Biden staat misschien op het punt onbedoeld enorme klap uit te delen aan Trumpisme:

    Schrijvend voor de Washington Post deze dinsdag, betoogt Greg Sargent dat de aandrang van de GOP om zijn basis bang te maken met beweringen van een oprukkende linkse overname de Democraten eigenlijk een grote opening biedt.

    Sargent citeert een rapport van de New York Times dat in detail beschrijft hoe de Democraten proberen een vergaande agenda voor het herstel van de infrastructuur tot wet te verheffen, en zegt dat het komende debat "in een unieke positie kan verkeren om het failliet van het Trumpisme bloot te leggen, nu het wegzakt in QAnon-ificatie, cultishness en mythologisering over de verloren zaak van de gestolen verkiezingen."

    Volgens Sargent is de wederopbouw die door het pakket van Biden wordt voorgesteld precies wat het Trumpisme had moeten doen.

    "Dat is nooit gebeurd, grotendeels omdat Trump vooral de conventionele plutocratische economie van de GOP heeft overgenomen," schrijft Sargent. "Maar zoals het Times-stuk meldt, zien voorstanders van een nieuwe infrastructuurinspanning grote overheidsinvesteringen nu als een manier om 'de economie efficiënter te laten draaien, wat leidt tot sterkere groei en snellere loonstijgingen voor werknemers.'"

    Sargent schrijft dat als Biden's infrastructuurpakket succesvol is, het zou laten zien dat progressieve economie, en niet "Trumpistisch nationalisme," datgene is dat "de echt concrete aanpak biedt om het land opnieuw op te bouwen op een manier die het fortuin van werknemers verhoogt en het algemeen welzijn bevordert."

    Lees het volledige opiniestuk in The Washington Post.

    www.youtube.com/watch?v=gZoxCFcSiXA&a...
  4. forum rang 10 luchtschip 2 maart 2021 19:09

    Donderdag 4 maart zou volgens geruchten Trump geïnaugureerd worden als President

    Acting Sergeant at Arms Timotht Blodgett alerted lawmakers Tuesday that there will be added security Thursday at the Capitol tied to some conspiracy theories about March 4 being the "true inauguration day."

    twitter.com/HouseInSession/status/136...

    Ze zouden nog iets van plan kunnen zijn. Echter er is geen organisatie op sociale web sites geweest om volk naar Washington te laten komen.

    Waarschijnlijk alleen al door deze geruchten stroom moet er dure extra beveiligingsmaatregelen genomen worden.
  5. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 19:17
    Link Engels.
    www.rawstory.com/alex-jones-2650860334/

    Brad Reed
    02 maart 2021
    Alex Jones drijft de spot met zijn eigen fans -- en schept op dat hij ze zover kan krijgen dat ze 'alles kopen': Filmmaker
    Info Wars samenzweringstheoreticus Alex Jones.

    Een filmmaker die eerder samenwerkte met Trump-steunende samenzweringstheoreticus Alex Jones vertelt aan de Hatewatch blog van het Southern Poverty Law Center dat Jones openlijk de spot drijft met zijn eigen publiek omdat het goedgelovige sukkels zijn.

    Filmmaker Caolan Robertson, die door Jones werd ingehuurd om een propagandafilm genaamd "You Can't Watch This" te maken, beweert dat Jones wordt gemotiveerd door een verlangen om Trump-aanhangers financieel uit te buiten en zijn media-imperium verder uit te bouwen.

    Robertson zegt dat Jones hem ooit voor de camera vertelde dat hij zijn fans "alles" kon laten kopen, inclusief "pikpillen".

    "Alex Jones geeft niet om de meeste dingen die hij belijdt," vertelde Robertson aan Hatewatch. "Het laat gewoon zien dat hij niets geeft om iets waar hij over praat. Hij houdt niet van Trump maar gaat dan voor de camera praten over hoe Trump de redder is."

    Robertson, die met een aantal extreem-rechtse mediapersoonlijkheden heeft samengewerkt, zegt nu dat hij hun beweging heeft afgezworen en zal proberen "de schade die hij heeft aangericht ongedaan te maken" door hun propaganda te produceren, schrijft Hatewatch.
  6. forum rang 4 Mijn Vriend 2 maart 2021 21:07
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 2 maart 2021 11:27:

    [...]

    Het is gewoon heerlijk om verlost te zijn van een liegende idioot, helaas hebben veel Amerikanen nog steeds niet door wat de ware aard van Trump is.
    Lachen, dat impliceert dat ze het in de toekomst wel doorzien, ik acht die kans erg klein. Je moet er gewoon vanuit gaan dat er daar 74+m ultra-idioten zijn, die zomaar weer aan de macht kunnen zijn.
  7. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 21:12
    Link Engels.
    www.rawstory.com/jen-psaki-dr-seuss/

    David Edwards
    02 Maart, 2021
    WATCH: Jen Psaki komt voorbereid op de Dr. Seuss vraag van Fox News verslaggever
    Het Witte Huis/screen grab

    Perssecretaris Jen Psaki van het Witte Huis leek dinsdag voorbereid te zijn nadat Fox News-correspondent Kristin Fisher haar tijd bij de briefing gebruikte om vragen te stellen over Dr. Seuss.

    Gedurende de hele dag op dinsdag, zond Fox News segmenten uit om verontwaardiging te uiten over een besluit van Dr. Seuss Enterprises om de publicatie van zes boeken die ongevoelige of racistische inhoud hebben te stoppen.

    Fisher bracht de Fox News obsessie dinsdagmiddag in de briefing room door erop te wijzen dat de regering Biden Dr. Seuss had weggelaten uit zijn verklaring over National Read Across America Day.

    "Het is ook de verjaardag van Dr. Seuss," merkte Fisher op. "Zowel de voormalige presidenten Trump als Obama noemden Dr. Seuss in hun Read Across America Day proclamaties, maar president Biden deed dat niet. Waarom niet?"

    "De proclamatie is geschreven door het ministerie van Onderwijs," antwoordde Psaki. "Maar je hebt gelijk, Read Across America Day, dat nog maar kort bestaat, verheft en viert de liefde voor lezen onder de jongste leiders van onze natie en de dag is ook een kans om diverse auteurs te huldigen wier werk en geleefde ervaring de diversiteit van ons land weerspiegelen. En dat is wat ze dit jaar hoopten te doen."

    "Het is vooral belangrijk dat we ervoor zorgen dat alle kinderen zichzelf vertegenwoordigd en gevierd kunnen zien in de boeken die ze lezen," voegde ze eraan toe.

    Fisher drukte door: "Heeft de omissie iets te maken met de controverse over het gebrek aan diverse personages in de boeken van de auteurs?"

    "Het is belangrijk dat kinderen van alle achtergronden zichzelf zien in de kinderboeken die ze lezen," herhaalde Psaki.

    Bekijk hieronder de video van het Witte Huis.

    www.youtube.com/watch?v=QytfdGyucKw&a...
  8. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 21:36
    Link Engels.

    www.rawstory.com/trump-investigation-...

    Meaghan Ellis, AlterNet
    02 maart 2021
    NY aanklagers verleggen hun focus naar Trump Organization CFO Allen Weisselberg
    Donald Trump via AFP

    Onderzoekers van Manhattan District Attorney Cyrus Vance's kantoor hebben vragen gesteld over Allen Weisselberg, de chief financial officer van de Trump Organization, en zijn mogelijke betrokkenheid bij financiële fraude.

    Volgens een bericht in The New York Times hebben ingewijden met kennis van het onderzoek onthuld dat de openbare aanklagers van de staat New York nu Weisselbergs financiële beheer van de Trump Organization onderzoeken, evenals de financiële transacties van zijn zonen Barry en Jack Weisselbergs als onderdeel van het onderzoek naar hun vader.

    Barry Weisselberg beheert naar verluidt de Central Park carrousel en de ijsbanen van de Trump Organisatie, terwijl zijn broer, Jack, directeur is van Ladder Capital Corp, een bedrijf dat leningen verstrekt voor commercieel onroerend goed en dat de afgelopen jaren meerdere leningen voor de Trump Organisatie heeft goedgekeurd.
    T
    Insiders die bekend zijn met het onderzoek hebben ook opgemerkt dat onderzoekers denken dat Weisselberg "een stimulans zou kunnen hebben om samen te werken met het kantoor van Vance als de aanklagers agressief beginnen te zoeken naar aanwijzingen over zijn zonen."

    Als aanklagers Allen Weisselberg's medewerking weten te verkrijgen, zou dat een belangrijke verschuiving in hun zaak kunnen betekenen, gezien zijn felle loyaliteit aan Trump. Naast het onderzoek naar de zonen van Weisselberg, onderzoeken de aanklagers ook "onder andere of de heer Trump en de Trump Organization de waarde van onroerend goed valselijk hebben gemanipuleerd om leningen en belastingvoordelen te verkrijgen."

    Ondanks het toenemende bewijsmateriaal dat de onderzoekers verzamelen om hun zaak op te bouwen, hebben Trump en zijn bondgenoten het onderzoek herhaaldelijk afgewezen, omdat ze het beschouwden als een politiek gemotiveerde "heksenjacht" en "visexpeditie" georkestreerd door Vance, die een geregistreerde Democraat is.

    Het laatste rapport komt na het recente verlies van Trump in de rechtbank. De voormalige president faalde in zijn laatste poging om zijn belastinggegevens uit handen van aanklagers te houden. De weigering van het Hooggerechtshof om de kant van Trump te kiezen, was een grote overwinning voor het kantoor van Vance. Nadat de uitspraak was gedaan, gaf Trump een verklaring vrij.

    Die luidde: "Al meer dan twee jaar kijkt New York City naar bijna elke transactie die ik ooit heb gedaan, inclusief het opvragen van belastingaangiften die zijn gedaan door een van de grootste en meest prestigieuze advocaten- en accountantskantoren in de VS."
  9. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 21:45

    Hahahaha, prachtig hoe zo'n gekozen rechter door Donald reageert op een niet verwachte antwoord van de advocaat.

    David Badash, De nieuwe burgerrechtenbeweging
    02 Maart, 2021
    LUISTEREN: RNC-advocaat geeft toe aan rechters Hooggerechtshof dat GOP kiezersonderdrukkingswetten nodig heeft om te winnen

    Bij het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft een advocaat van het Republikeinse Nationale Comité dinsdag toegegeven dat GOP-kandidaten kiezersonderdrukkingswetten nodig hebben, vooral wetten die gericht zijn op kiezers uit minderheden, om te winnen.

    Het hooggerechtshof hoorde argumenten in verband met de historische Voting Rights Act van 1965, die onder opperrechter John Roberts in 2013 werd uitgehold tot bijna nutteloos, toen hij berucht aankondigde: "Ons land is veranderd." The Guardian en HuffPost schreven dat hij suggereerde dat racisme zo goed als voorbij is.

    Dat is niet zo.

    De argumenten van dinsdag gingen over de stemrechtenwet en "een wet in Arizona die stembiljetten uit het verkeerde kiesdistrict diskwalificeerde", zoals Mother Jones meldt.

    Het Brennan Center, zoals The Washington Post, die verslag doet van de hoorzitting van vandaag bij het Hooggerechtshof, volgt meer dan 250 wetsvoorstellen die Republikeinen in meer dan de helft van de staten in het land indienen en die zijn ontworpen om de leugens over kiezersfraude die Donald Trump en zijn aanhangers bijna een jaar lang hebben verspreid, om te zetten in "legale" onderdrukking van de kiezers.

    Het Hooggerechtshof is drastisch veranderd in de bijna acht jaar sinds het suggereerde dat racisme geen grote zaak meer is - en niet ten goede.

    Maar het was het nieuwste lid van het hof, en een van de meest rechtse tot nu toe, die een onthullende vraag stelde.

    "Wat is het belang van de Arizona RNC om bijvoorbeeld de regels voor het diskwalificeren van stembiljetten buiten de kiesdistricten in stand te houden?

    Die wet dwingt de staat om stembiljetten van kiezers die in het verkeerde kiesdistrict zijn uitgebracht, weg te gooien.

    De vraag werd gesteld door rechter Amy Coney Barrett.

    Het antwoord verbaasde velen.

    "Omdat het ons in een nadelige concurrentiepositie plaatst ten opzichte van de Democraten," antwoordde de advocaat, Michael Carvin, zoals Mother Jones meldt. "Politiek is een zero-sum game," voegde hij eraan toe.

    "Het is het verschil tussen een verkiezing winnen met 50-49 en -" vervolgde hij, maar rechter Barrett liet hem zijn zin niet eens afmaken, misschien uit angst voor wat hij nog meer zou zeggen.

    "De bedoelingen van de Republikeinen konden niet duidelijker zijn," schrijft Abigail Weinberg van Mother Jones. "Het gaat niet om het terugdringen van fraude. Het gaat erom minderheden ervan te weerhouden op Democraten te stemmen."

    Luister hoe Carvin, een advocaat van de Federalist Society, heel nuchter, en bijna neerbuigend, toegeeft wat de Republikeinen moeten doen om te winnen:

    www.rawstory.com/listen-rnc-lawyer-ma...

  10. forum rang 9 gnocchi. 2 maart 2021 21:50
    Sky Palma
    02 maart 2021
    Een belangrijk deel van de agenda van Trump was een volslagen mislukking - volgens deze brute analyse van twee GOP-grootheden
    (Shutterstock.com)

    In een opiniestuk dat deze dinsdag in de Wall Street Journal is gepubliceerd, stellen voormalig GOP-senator Phil Gramm en huidig GOP-senator Pat Toomey dat de "protectionistische agenda" van voormalig president Donald Trump een grote mislukking was, die "de economische groei verminderde" en een rol speelde in zijn verlies van Pennsylvania, Michigan, en Wisconsin tijdens de verkiezingen van 2020.

    Trump prees zichzelf regelmatig voor het opleggen van tarieven, met name aan China. Maar volgens Gramm en Toomey waren zijn tarieven uiteindelijk contraproductief.

    "Protectionisme faalde zowel als economisch beleid en als politieke strategie," schrijven de twee, eraan toevoegend dat het naoorlogse protectionisme voortkomt uit nostalgie naar een blijvende mythe: de "gouden eeuw van de Amerikaanse productie."

    "Zoals de heer Trump ontdekte toen hij tarieven op staal en aluminium oplegde, was de resulterende toename van banen in die industrieën klein. Dit had niet als een verrassing moeten komen: in 1980 kostte het 10,1 manuren om een ton staal te produceren," schrijven Gramm en Toomey. "Dankzij automatisering was dat gedaald tot 1,5 man-uren per ton in 2017, waarbij sommige staalfabrikanten 0,5 haalden. De banen die in de staal- en aluminiumindustrie werden gewonnen na de tarieven werden overschaduwd door banen die verloren gingen in industrieën die staal en aluminium gebruiken in hun productieproces, om nog maar te zwijgen van de banen die verloren gingen door de buitenlandse handelsvergelding."

    Het tweetal schrijft verder dat het protectionisme van Trump zelfs de productie schaadt in de staten die het geacht werd te helpen.

    "Het idee dat protectionisme miljoenen productiebanen kon terugbrengen en een aanzienlijk aantal stemmen kon aantrekken in de industriële staten was achterhaald, net als het handelsdebat zelf."

    Lees het volledige opiniestuk in The Wall Street Journal.
  11. forum rang 9 gnocchi. 3 maart 2021 08:17
    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/looks-l...

    Het lijkt erop dat we op het punt staan ??congreshoorzittingen te zien over de belastingaangiften van Donald Trump
    Bill Palmer | 23:00 uur EST 2 maart 2021

    Toen Donald Trump in functie was, probeerden de Manhattan District Attorney en het Huis van Afgevaardigden de belastingaangifte van Trump te verkrijgen van zijn accountantskantoor. Trump ging naar de rechtbank om te proberen beide bewegingen te stoppen en slaagde erin ze beide aanzienlijk te vertragen. Maar vorige week kreeg de officier van justitie eindelijk de belastingaangifte in handen. Dit richtte alle ogen op het huis.

    En ja hoor, de House Oversight Committee heeft een nieuwe dagvaarding afgegeven aan het accountantskantoor voor de belastingaangiften van Trump, volgens Ana Cabrera van CNN. Het is ons niet meteen duidelijk of Trump dit in de rechtbank kan uitstellen. De uitspraak van het Hooggerechtshof over de belastingen van Trump maakte wel onderscheid tussen de dagvaarding van de officier van justitie en de dagvaarding van het Huis. Maar we verwachten volledig dat het Huis uiteindelijk met de belastingen van Trump zal eindigen, of het nu onmiddellijk is of niet.

    Hier is de grote afhaalmaaltijd. De nieuwe dagvaarding van het Huis voor de belastingaangiften maakt duidelijk dat het Huis van plan is om hoorzittingen te houden over de financiële corruptie van Trump en dit in het openbaar bekend te maken. Als het snel genoeg gebeurt, kunnen deze hoorzittingen uiteindelijk de financiële misdaden van Trump openbaar maken voordat we ze onvermijdelijk zien in de strafrechtelijke aanklacht die uit die New Yorkse grote jury zal komen. Het komt erop neer dat het open seizoen Trump is. Hij wordt van alle kanten verpletterd.
  12. forum rang 9 gnocchi. 3 maart 2021 08:40
    Link Engels.
    www.rawstory.com/inspector-ronny-jack...

    Sarah K. Burris
    02 maart 2021
    Pentagon-inspecteur onthult dat een nieuw GOP-congreslid zou drinken, Ambien zou nemen en seksuele avances zou maken tijdens het werk:
    Het Pentagon, schout-bij-nacht Ronny Jackson dronk tijdens het werk, nam Ambien en maakte seksuele avances bij stafleden, meldde de inspecteur-generaal dinsdag, volgens CNN.

    Jackson, die sindsdien is verkozen tot Republikeins congreslid voor Texas, kwam onder de loep nadat hij werd gekarakteriseerd als de "snoepjesman" voor het "uitdelen van pillen" aan personeel van het Witte Huis, meldde Vanity Fair in 2019.

    "De bevindingen in het rapport, dat werd verkregen door CNN voorafgaand aan de verwachte publicatie op woensdag, vloeien voort uit een jarenlang IG-onderzoek naar Jackson - die momenteel Texas vertegenwoordigt in het Huis van Afgevaardigden - dat werd gelanceerd in 2018 en onderzoekt aantijgingen die dateren uit zijn tijd tijdens de regeringen van Obama en Trump ", aldus CNN.

    Jackson vertelde CNN dat het rapport "politiek gemotiveerd was" in een verklaring. Hij zei ook dat de inspecteur-generaal eerdere aantijgingen tegen hem 'deed herleven' omdat hij weigerde 'president (Donald) Trump de rug toe te keren'.

    Jackson vertelde CNN ook dat hij "elke bewering dat ik tijdens mijn dienst alcohol heb gedronken" afwijst.

    De inspecteur-generaal interviewde 78 mensen bij het Pentagon voor de
    Zijn explosieve humeur en berichten dat hij een vijandige werkomgeving creëerde, vormen een bedreiging, aldus CNN.

    Ze werden aangehaald door een "overweldigende meerderheid van getuigen (56) ... die van 2012 tot 2018 met RDML Jackson werkten, vertelden ons dat ze hem persoonlijk hadden meegemaakt, gezien of gehoord over schreeuwen, schreeuwen, vloeken of kleineren van ondergeschikten", aldus het rapport. zegt.

    Lees het volledige rapport van CNN.com.
    edition.cnn.com/2021/03/02/politics/r...
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 3 maart 2021 08:41
    Biden: eind mei genoeg vaccins voor alle volwassen Amerikanen
    Updated Gisteren, 23:23
    Gisteren, 22:58 in BUITENLAND

    WASHINGTON - Alle volwassen Amerikanen kunnen tegen eind mei zijn gevaccineerd tegen Covid-19, zegt president Joe Biden. Een eerdere prognose was juli.

    Volgens Biden is de vooruitgang mogelijk door fouten van de vorige regering te herstellen, onder meer door de distributie over het land te verbeteren.
70.725 Posts
Pagina: «« 1 ... 2704 2705 2706 2707 2708 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0702 +0,47%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.323,08 +0,05%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links