Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Pullback of payback?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Geldstroom Nederlandse beurs stagneert 25
  2. 24 apr Nasdaq Composite nog niet doorgebroken 50
  3. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 79

Reacties

147 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 b.west.invest 1 maart 2021 23:02
    quote:

    1_Million_Euro_Man schreef op 1 maart 2021 21:32:

    [...]

    Ik ook niet, maar Angela wel ;-)

    De Longs met winst verkocht en 1 short met verlies gesloten, per saldo ruim 2k winst. Zit nu nog maar opgescheept met 1 shortje. Dan eens een tijdje toeschouwer vanuit de zijkant meekijken, Angela vindt mij niet meer zo gezellig ;-)
    2k is lekker , kun je fijn naar de harbourclub , doe ze de groeten daar van mij , en Angela ook , vertel haar niet van de 2k , voor je het weet is het op .

    Fijne avond
  2. forum rang 6 ttroo 1 maart 2021 23:21
    En nu? Paramaters waren aardig gezakt, maar het kon deze week nog verder wegzakken. Parameters zijn nu in herstel. Maar de middellange en lange termijn parameters zijn geen moment gezakt. Die blijven dus hoog tot erg hoog liggen. Alles gaat via de korte - korte termijn parameter. En daar zit zeker ruimte om hoger te gaan - 4 a 6%. De overige parameters zullen deze parameter proberen te gaan drukken en zullen uiteindelijk het ook weer gaan overnemen van de korte - korte termijn parameter en dat betekent flinke druk op de aandelenkoersen. Timen is dus op dit moment lastig(er). Wie gaat waar heen? Komt er een lagere top als voorbode? Voorlopig is het aan mijn kant - kijken - kijken en geen extra shorts kopen. Wel goed monitoren. Azie heeft nauwelijks aan correctie gedaan. Dus daar kan zeker een mooie dagreversal komen. Yields blijven mooi hangen en dus zijn ze aan het consolideren. Dat process kan zeker 2 a 3 weken duren, sterker nog lagere yields liggen in mijn verwachting. Tijdelijk dan. Want de yields zullen daarna (flink) hoger gaan. Maar ik zie dat meer als een maanden proces en zeker naarmate het einde van het jaar dichterbij komt, des te meer het risico op flink hogere yields. En dat gaat pijn doen. Mega mega schulden gaan de economie tegen houden en een hogere rentes worden pijnlijke momenten. Voorlopig is het aan mijn kant weer ouderwets wachten op een mooie dag reversal. Wat snel kan gebeuren, maar dus ook minder snel. U bepaalt. Ik wacht keurig af. Beetje wandelen. Beetje eten. Slapen. Beetje wandelen. Beetje eten. Slapen.
147 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links