Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DPA 2021

641 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 33 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 fanaat 22 februari 2021 13:54
    Koers is al aardig hersteld en de vooruitzichten op een dividend zijn goed. De 1.60 wordt op korte termijn makkelijk overwonnen. De covid narigheid is bij dit bedrijf zeer beperkt. Van huis uit kan DPA haar klanten veelal bedienen. Het door de corona crises heen werken van haar klanten brengt veel declarabel werk.
  2. woutjuhh 23 februari 2021 14:28
    quote:

    Nel schreef op 23 februari 2021 11:34:

    Forse stijging omzet uitzendbranche in januari
    www.zipconomy.nl/2021/02/forse-stijgi...
    vooralsnog reageert de koers van DPA hier niet op.
    Ik dacht dat we deze week de 1.60 wel zouden passeren, maar elke keer komen er weer nieuwe aandeeltjes in de laat terecht. maar ik weet zeker binnenkort die 1.60 passeren en dan door naar 1.75 en dan de 2
  3. forum rang 4 Nel 24 februari 2021 10:18
    Goedemorgen
    Woutjuhh het zijn Dpa en Novisource die steeds meer profiteren van de huidige omstandigheden , maar het overgrote deel van beleggers heeft de focus op de index fondsen en vergeten dat er op de lokale markt veel te halen is.
    Dpa zou met extra dividend de aandacht kunnen trekken net zoals Ordina dit heeft gedaan en zich met oplopende koers een index plaats in beeld komen.
    Bij beide fondsen verbeteren de resultaten maar is het wachten op de doorbraak van de 1,60 en de 1,33 bij Novisource.

    Afwachten dus op meer belangstelling en profiteren van de huidige koers.

    Fijne dag
  4. Fundus 24 februari 2021 16:37
    Goedemiddag allen,

    Ook hier de verwachting dat er nog wel een koerssprongetje in het vat zit na bekendmaking van de cijfers en eventueel dividend. Neem aan dat ze vorig jaar nog enigszins voorzichtig met dividend geweest zijn. Maar weer een plukje erbij, maar vind DPA wel overwicht krijgen in de portefeuille.

  5. forum rang 4 Nel 26 februari 2021 09:47
    Rotatie naar nichemarkt van spelers als Dpa en Novisource zou je denken nu volgens vele de Tech te veel vooruit zijn gelopen?
    Zijn de Tech aandelen die hulp bieden voor thuiswerk dit zeker verdient hebben en de hoogopgeleiden hebben in verschillende cijfers laten zien dat er veel behoefte nodig is.

    Verdienmodel zit dus in deze nichemarkt spelers en daar horen wij zeker bij.

    Fijne dag en wachten op de doorbraak van de 1, 60 en 1,33(novi)
  6. forum rang 4 Nel 1 maart 2021 19:20
    Het is omdat ik een LT beleggers was en al die jaren dividend heb binnen geharkt , en vorig jaar nog flink heb kunnen bij kopen is het verdomd jammer dat het nu van de beurs gaat .
    Wetende dat de meeste winstgevendheid nog moet komen.

    Nichemarkt spelers zijn gewild en nu hier helaas mijn voorspelling uitkomt is het wachten op het bod op Novisource.

    Benieuwd naar jullie mening.
  7. Spes 1 maart 2021 20:04
    Overname DPA. Magere premie op een steeds hogere beurs maar er is eindelijk een exit voor de aandeelhouders.

    DPA en Gilde bereiken overeenstemming over openbaar bod in contanten op alle aandelen DPA

    DPA Group N.V. (“DPA”) en Gilde Equity Management (GEM) Benelux Partners B.V. (“Gilde”) kondigen vandaag gezamenlijk aan dat zij overeenstemming hebben bereikt over een aanbevolen, volledig gefinancierd, openbaar bod door een entiteit van Gilde op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in DPA (de “Aandelen”) tegen een biedprijs van € 1,70 (cum dividend) in contanten per Aandeel (het “Bod”). De biedprijs vertegenwoordigt een premie van ca. 23,2% ten opzichte van de gemiddelde volume gewogen koers over de laatste 6 maanden. De biedprijs waardeert 100% van de Aandelen op ca. € 79,8 miljoen.
    Het Bod biedt de aandeelhouders van DPA een aantrekkelijke prijs voor hun Aandelen. Ongeveer 66,4% van de huidige aandeelhouders van DPA heeft al onherroepelijk aangegeven hun aandelen onder het Bod te zullen aanbieden. Gilde beschikt over volledig gecommitteerde financiering (“certainty of funds”) en heeft haar due diligence onderzoek afgerond. Hierdoor wordt grote transactiezekerheid geboden en is het mogelijk om het transactieproces snel en efficiënt af te ronden.

    Arnold van Mameren, CEO van DPA: “Nadat we in 2019 de vruchten plukten van de stroomlijning van onze organisatie, kregen we in 2020 te maken met de uitbraak van corona. Niettemin zijn we in staat geweest om onze opdrachtgevers te blijven bedienen en hebben we de gevolgen van de crisis voor onze onderneming weten te beperken. We zijn goed op koers gebleven met solide financiële resultaten. Onze clusterstrategie zorgt voor een effectieve marktbenadering, waarbij we de nadruk leggen op onze kernproposities op het gebied van Finance, Banking & Insurance, Supply chain & Logistics, IT en Legal & Public. We zijn nu klaar voor de volgende stap. Na intensieve besprekingen met Gilde in de afgelopen tijd zijn wij van mening dat zij de juiste partner voor ons zullen zijn in deze volgende fase.

    Gilde staat volledig achter onze strategie en zal ons in staat stellen onze groeistrategie te versnellen. Wij hebben naast klantgerichtheid, ook aantrekkelijk werkgeverschap hoog in het vaandel. Met Gilde kunnen wij versneld verder investeren in het bieden van uitdagende carrières en verdere professionele ontwikkeling van onze mensen. Wij kunnen onze commerciële kracht vergroten en onze klantpropositie versterken, waarbij we een 'buy & build'-strategie zullen volgen.

    Tegelijkertijd zijn wij van mening dat de biedprijs een eerlijke en directe waarde vertegenwoordigt voor onze aandeelhouders. Daarom steunen wij unaniem het Bod van Gilde en bevelen we het aan bij onze aandeelhouders."

    Bas Glas, Partner, Gilde: “Wij volgen DPA al vele jaren, omdat zij een aantal zeer goed bekendstaande merken in de Nederlandse detacheringssector onder zich heeft. DPA heeft een indrukwekkende klantenkring en een deskundig dienstenaanbod en staat bekend om haar getalenteerde en toegewijde medewerkers. Wij zijn enthousiast over de ondernemende cultuur en de mogelijkheid om samen met de directie en alle medewerkers de toekomst van DPA met succes te kunnen vormgeven. Wij staan volledig achter de ambitieuze langetermijn-groeistrategie van DPA en we verheugen ons erop om daarin samen door te schakelen naar de volgende versnelling."

    Ron Icke, Voorzitter van de raad van commissarissen van DPA: “Wij hebben de belangstelling die Gilde voor DPA aan de dag heeft gelegd zorgvuldig geëvalueerd en zijn na een grondige bestudering en analyse tot de conclusie gekomen dat DPA en haar stakeholders, waaronder de aandeelhouders, gebaat zijn bij het Bod. De biedprijs is aantrekkelijk en biedt onze aandeelhouders onmiddellijke waarde in contanten. Grootaandeelhouders die gezamenlijk ongeveer twee-derde van het aandelenkapitaal vertegenwoordigen hebben al onherroepelijk toegezegd hun aandelen te zullen aanbieden. Gilde staat volledig achter onze strategie en kan DPA met haar staat van dienst, financiële draagkracht en inzicht in onze business ondersteunen bij de versnelling van haar groeiplan voor de toekomst."

    Hoofdpunten van het Bod

    DPA en de Bieder, een entiteit van Gilde, hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over een aanbevolen openbaar bod in contanten op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van DPA tegen een biedprijs van € 1,70 cum dividend in contanten per Aandeel.
    De biedprijs vertegenwoordigt een premie van ca. 7,6% ten opzichte van de slotkoers van DPA op 1 maart 2021 van € 1,58 per Aandeel, en een premie van ca. 14,9%, 23,2% respectievelijk 54,5% ten opzichte van de gemiddelde volume gewogen koers per Aandeel over de afgelopen drie, zes en twaalf kalendermaanden.
    Het Bod wordt ondersteund door grootaandeelhouders van DPA, die tezamen ca. 66,4% van de Aandelen vertegenwoordigen. Elk van hen heeft zich onherroepelijk verbonden om het Bod te ondersteunen en zijn aandelen aan te bieden onder het Bod.
    Het Bod op 100% van de Aandelen bedraagt € 79,8 miljoen, onder voorbehoud dat het Bod gestand wordt gedaan.
    Rabobank heeft een 'fairness’ opinie afgegeven over de transactie.
    Het bestuur van DPA en de raad van commissarissen van DPA (de “RvC”) steunen het Bod unaniem en bevelen het Bod aan bij de aandeelhouders van DPA.
    De Bieder beschikt over gecommitteerde financiering voor de gehele transactie, hetgeen een hoge transactiezekerheid biedt.
    Het Bod en de closing van de transactie zijn onder voorbehoud van bepaalde condities, waaronder goedkeuring van de Mededingingsautoriteiten (zoals hierna gedefinieerd).
    De ondernemingsraad van DPA (de “OR”) zal om advies worden gevraagd in verband met het Bod.
    Het Biedingsbericht zal worden gepubliceerd in april 2021 in overeenstemming met de op grond van de regelgeving geldende termijn. Op basis van de noodzakelijke stappen en onder voorbehoud van de vereiste goedkeuringen is de verwachting dat de closing van het Bod in Q2 2021 zal plaatsvinden.
  8. pim f 1 maart 2021 20:19
    Gilde heeft indertijd een smerige streek geleverd met de overname van Nijverdal Ten Cate door gemene zaak met grote aandeelhouders te maken en met de bestuurderen. Die waren om, zodat de kleine aandeelhouders voor veel geld het schip in zijn gejaagd. Gilde is een groep struikrovers en geboefte, als die lui een bod doen kun je er vergif op innemen dat je als kleine aandeelhouder genaaid wordt.
641 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 33 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 859,05 -0,73%
EUR/USD 1,0650 +0,06%
FTSE 100 7.832,68 -0,56%
Germany40^ 17.676,20 -0,90%
Gold spot 2.383,23 +0,16%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,20%
EBUSCO...
+1,42%
Heineken
+1,32%
Pharming
+1,09%
Vopak
+1,03%

Dalers

VIVORY...
-3,40%
AMG Cr...
-2,78%
Aegon
-2,51%
RENEWI
-2,21%
INPOST
-2,19%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links